Huippuälykäs yömajasta karkaaminen

Anonyymi-ap

Siitä on tovi kun kirjoittelin tänne, syy on ihan pätevä.

Hain turvaa yömajasta syyssateiden iskiessä, mutta sängyssä loikoillessani kuulin, kuinka työntekijät keskenään suunnittelivat minun viemistäni kupittaan terveyskeskukseen Hilpeän suntion ja 1hoitsun hellään huomaan. jossa haimaa operoidaan veitsen täristessä umpikrapulassa hihittäen samalla säästäen kipulääkkeet tärkeämmille potilaille, ottaen loiventavia siivuja viskipullosta samalla kun viattoman sontasepon silmänkeltuaiset laajenevat kauhusta puolipalloiksi.

En tiedä, mistä he olivat saaneet henkilöllisyyteni selville ja täytyy myöntää että järkytyin siitä, että liinavaateosaston huomaamaton sivukaappi ei olekaan mitään kaupunkilaislegendaa vaan totisinta totta, mutta kavahdin tuota suunnitelmaa ja kattoterassia käyttäen muistelin armeija-aikanani saamani erikoiskoulutuksen, joka mahdollisti huippuälykkään katolta karkaamisen ja laskeutumisen kujalle, josta säntäsin kuin Viren metsään. Nyt täällä on riuku, laavu ja kiljupönttö. Kaikki alueen lanssit on todennäköisesti määrätty havainnointitehtävääni, mutta huippukoulutettuna olen heille kuin haamu.

Asd

12

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paikallinen hirviporukka puhdistaa metsät törkyturvista , persekievareista ja liuskaotsaisista joutomiehistä syksyisin.
      Ruhot heivataan minkeille tai tehdään lihapullia Ruotsiin vietäväksi. Kannattaa antautua suosiolla. Kaasu on hauleja kivuttomampi tapa, vaikka käpy perseessä onkin.
      Toki voit pelastaa elämäsi suostumalla
      Kupittaan pseudokirurgiseen eheytyshoitoon.
      Tutustut muihin kyrpänenäisiin potilaisiin, jotka kuuntelevat sinua pallit höröllään.
      Kaupungeissa spurgut kokevat saman kohtalon kuin pulut eli häkäbussilla helvettiin pimeänä yönä katseilta salassa.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        😍 ­­­N­y­­m­f­­­o­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18058719s

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      On todella surullista miten asd:n jutut alkavat paljastaa deliriumin vakavammat oireet. "Armeijan erikoiskoulutus" on oikea klassikko, jota olen kuullut kymmeniä kertoja potilailtani.

      Sata prosenttia sontasepoista on jotain ninjaspesiaalikommandoja, olettrko huomanneet?

      • Anonyymi

        Merkittävä määrä potilaista , joilla on delirium tremens, kärsivät samanlaisista vainoharhoista. Yleisiä ovat tarkka-ampujat perässä, hoitohenkilökunta suunnittelee murhaamista, demonit, uhkaava musiikki kuulemma klassinen tms., näkymät helvetistä, hyönteiset,käärmeet ja rotat yms. näköhäiriöt kuten esineet muuttavat muotoaan.
        Maksan tulehdustilassa potilaan ollessa keltainen jo ylävartaloltaan, rauhaton, vainoharhainen ja pulssin ollessa huimaava on valittava ruton ja koleran väliltä.
        Maksasta huolimatta ensin tesolid suun kautta eli kyllästyshoito, tiputus suolaliuos, b vitamiinit kankkuun,oxanest piikit ajoissa ennen kivun yltymistä, kalium ja ammonium tarkastus ja annostus,jos alkaa näyttää pahalta tesolid suppo eli se siitä. Niin ja tietenkin liinavaatevarastoon tai kellarin käytäville. Hoitoa ei ole eikä heiltä jää yleensä elimiä siirrettäväksi lisäksi ylipaineoireyhtymön tapauksessa vaikuttaa olevan hieman henkilöstöpulaa,,,otetaas paksut siivut sille.


    • Anonyymi

      Saan usein puhelinsoittoja joltain möreä-ääniseltä mieheltä joka korisee puhelimeen tyydytysäänellä: "Nyrkki ja saippua. Nyrkki ja saippua"

      MItä ihmettä tämä voi tarkoittaa? Puhelimessani ei ole edes virtaa mutta aina hän onnistuu soittamaan perille ja keskellä metsää riu´ulla istuessani alan huolestua, että paikalla on joku muukin kuin satunnainen sontaseppo nautiskelemassa suu auki tuotoksistani pascamontussa.

      Asd

    • Anonyymi

      On tutkittu fakta, että ryyppääminen aiheuttaa vainoharhaisuutta. Kannattaisi hommata IRL-kavereita ja keskittyä enemmän OIKEAAN elämään, niin voi jumankauta kuinka jo YHDESSÄ PÄIVÄSSÄ tulee tunne, että mitä vìttua mää oikein sekoilin-.

      :O

    • Anonyymi

      myös aiheetonta mustasukkaisuutta

      • Anonyymi

        Naulan kantaan, voi jumankauta olen kokenut. Isäni oli aivan SUATANAN mustasukkainen äidistäni, vaikka ei varmasti pettänyt, kun olivat vielä naimisissa. Alkoholistilla mustasukkaisuus nousee potenssiin 3.


    • Anonyymi

      :D hehee... Kuulostaa ihan minun nuoruudeltani. Olin nukahtanut maalaiskylän tielle, 30km/h nopeusrajoitusalueelle naapurini talon eteen, mistä minut oli nostettu lanssiin, mistä havahduin. Päätin teeskennellä olevani unessa ja hypätä pian ennen oven sulkeutumista ulos autosta ja näin tein. Avojaloin juoksin pimeän sänkipellon yli toisen naapurin kerhohuoneeksi muutettuun vanhaan navettaan. Kolmas naapuri neuvoi, mihin olisin voinut mennä ja minut löydettiinkin pian sammuneena kerhohuoneen sohvalle. Uuteen ambulanssiin otettiin poliisimies valvomaan, etten enää karkaa. kehuin hänen tyylikkäitä silmälasejaan. Matka vei sadankilometrin päähän yliopistolliseen sairaalaan, jossa minut kehotettiin makaamaan sänkyyn käytävälle. Makailin siinä, kunnes alkoi oksettaa. Tuohon aikaan osasin mennä okselle vessaan, nykyisin laattaisin vaan pitkin käytävän seiniä ja lattiaa. Joten menin vessaan okselle. Siinä yökkäillessäni yli-innokashoitsu tuli oven taakse kyselemään "Mitä sinä teet siellä?". Oksennan jumalauta... Totesin olevani joutumassa vankeuteen, joten marssin vessan jälkeen liukuovesta ulos ja pinkaisin kuin aropupu edelleen avojaloin kaupungin pimeyteen. Juoksin noin viidenkilometrin päähän tuttuun kaupunginosaan, jossa viime marraskuussa tapahtui raaka teinitytön murha, kunnes uskoin olevani riittävän etäällä sairaalasta ja poliisilaitoksesta. Ihme ja kumma, minulla oli puhelin taskussa(!). Joten lähes raittiille kaverilleni sinne kotiin maalle, selitin tilanteen ja tulisiko hakemaan. Ja hän tuli. Olinkohan sairaalahoidon tarpeessa vai olisiko riittänyt kärrätä vain siihen 50m:n päähän kotimökkiin nukkumaan pois vuokranantajan miehen tarjoilemia saksanviinoja. Noo, olikai ne vahvaa ainetta. Olisihan mulla voinut olla vaikka alkoholimyrkytys. Ei kyllä enää reilu kymmenen vuotta myöhemmin onnistuisi tuollaiset urheilusuoritukset asfalttiin sammumisen jälkeen... Aika tekee tehtävänsä.

      -juoppuhullu mummo

      • Anonyymi

        " ..Uuteen ambulanssiin otettiin poliisimies valvomaan, etten enää karkaa.. "

        Yks ikivanha palstan vakio onnistui karkaamaan jopa mielisairaalan suljetulta osastolta ja oikein videon voimalla vouhotti sairaalan kalsarit jaloissaan.

        Miten HELEVETISSÄ voi karata suljetulta osastolta?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " ..Uuteen ambulanssiin otettiin poliisimies valvomaan, etten enää karkaa.. "

        Yks ikivanha palstan vakio onnistui karkaamaan jopa mielisairaalan suljetulta osastolta ja oikein videon voimalla vouhotti sairaalan kalsarit jaloissaan.

        Miten HELEVETISSÄ voi karata suljetulta osastolta?!

        Siis vaikka otat TV-huoneesta isoimman tuolin ja lyöt täysillä lukittua lasiovea, siihen ei tule edes säröä! Panssari-lasia kaikki. Täytyy olla melkoinen Hulk, että saa edes hiuksen hienon särön.

        :O


    • Anonyymi

      " ..sontasepon silmänkeltuaiset laajenevat kauhusta puolipalloiksi.. "

      Koeppa itse nämä yölliset kauhukohtaukset, kun tiedostat, että nyt tuli kuolema. Hítto kuin epätoivoinen tila se on, vaikka olisit kuinka kova jätkä tahansa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      93
      1855
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1512
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      1025
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      976
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      46
      874
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      758
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      721
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      701
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      696
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      633
    Aihe