Työttömyysturva leikkauksia on jatkettava

Anonyymi-ap

Työttömyysturvaa voi tulla lisää leikkauksia eli karenssit kolmeksi kuukaudeksi jos ei osallistu työhön ja aktivointitoimenpiteisiin miksi velkarahalla työttömät istuu kotona
sohvalla eikä sosiaaliturvaetuuksien eteen tehdä mitään työt. Suomessa on edelleen hyvä sosiaaliturva ja ruoka-apuakin annetaan ilmaiseksi ei nälässä työttömät ole

25

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Työtä tehdään palkkaa vastaan ja jos on työtä tarjolla, niitä tekemään kuuluu palkata joku.

      • Anonyymi

        Voitko mitään ellei palkata ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitko mitään ellei palkata ?

        Sanktioita orjatyön teettäjille


    • Anonyymi

      Ihanaa kun aamuisin nukkua myöhään ja tämähän Kokoomuslaista harmittaa!

      • Anonyymi

        Joo ja päikkärit kans, just heräsin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ja päikkärit kans, just heräsin

        Voi valvoa yön


    • Anonyymi

      Näin saadaan laiskat persu elätit Marjan poimintaa

      • Anonyymi

        Nyt olisi hyvä aika laittaa ne keräämään tammenterhoja oraville talvivarastoon. Jos tulee lunta niin voivat nakutella jäätä asemilla.


    • Anonyymi

      Mikä taho tutkii ovatko tarjolla olevat virat aitoja vai tekastuja ? raportoivatko esim . hakija määristä yms. ja miksi virka edelleen auki , ilman tutkittua faktaahan on kovin helppo soittaa vaan suutaan mitä ihmeellisimmillä väitteillä .

      • Anonyymi

        Tiedot viranhakijoista ovat julkisia., jos tosiaan virkoja tarkoitat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedot viranhakijoista ovat julkisia., jos tosiaan virkoja tarkoitat.

        Kiitti hyvästä ideasta seuraavan työnhakuvelvoitteen toteuttamiseen.


    • Anonyymi

      harkitaan vain toimia millä, työttömyys vähenisi tilastossa,

      • Anonyymi

        Nimenomaan temppu ja pakkotyöllistämistä , joilla siivotaan tilastoja, mutta joilla ei poisteta ongelmia.


    • Anonyymi

      Kansanvastustajien palkkoihin voi tulla lisää leikkauksia eli karenssit kolmeksi kuukaudeksi jos ei osallistu oikeisiin töihin ja aktivointitoimenpiteisiin. Miksi velkarahalla kansanvastustajat ym virkanilkit istuu toimistolla/eduskunnassa
      eikä veronmaksajien rahoja vastaan tehdä mitään hyödyllistä työtä, rapauttavat vaan koko systeemiä. Suomessa löytyy kyllä edelleenkin niitä oikeita töitä myös virkanilkeille ja näille kansanedustajillekin, ruoka-apuakin ovat joskus kehdanneet hakea ilmaiseksi, minusta se on jo aika törkeää.

    • Anonyymi

      Työttömälle ei ole ongelma lähteä aktivointitoimenpiteisiin. Se on ongelma, että nämä perinteisesti turhiksi tiedetyt toimet maksavat pers´aukiselle valtiolle. Työttömiä tulee nyt koko ajan lisää eli aktivoinnin hinta turpoaa samaan tahtiin.

      • Anonyymi

        Ei auta kusetukset.


    • Anonyymi

      On monitahoisia ongelmia joita en aloita kaikkia selittämään. Suurin syy on omaisuuden menettäminen joka tällä hetkellä estää normaalin elämän laadun..... Ei pysty velkojen takia edes valitsemaan missä asuu.... Identiteettikin pitäisi vaihtaa tiettyjen väärinkäytösten takia....

      Mitä osaa tehdä ja mihin kykenee ei onnistu....
      Kaikilla ei ole asiat kiinni mistään laiskuudesta.....

      • Anonyymi

        Eihän sitä asumista pysty aina muutenkaan valitsemaan.


    • Anonyymi

      Kouvolainen vuodatus.

    • Anonyymi

      Ajatuksessasi on pari merkittävää virhettä.

      1) Työttömyysturvaa leikkaamalla siirretään vain kansaa entistäkin isommassa määrin perustuslaissa taatun viimesijaisen toimeentulon turvan varaan. Näin tullaan varmistamaan se että kansaa ei tule työhön siirtymään koska tt-tuen säännöt on suorastaan vihamielisen vaikeat työllistymisen vastaisesti.

      2) Osallistuminen työhön tai aktivointitoimenpiteisiin vaatisi perusteet. Työhön osallistumisen tärkein peruste on se, että pitää ensin saada aikaan työstä sopimus, ja se neuvotellaan täysin vapaaehtoisesti koska työn valinta vapaasti perustuu perustuslakiin. Aktivointitoimenpiteisiin perusteita pitää löytyä esim. työkyvyttömyydestä tai elämänhallinnasta, ja tavallinen ihminen ei tietenkään itseään leimaa vialliseksi yhtään millään tavoin, jolloin em. toimenpiteilläkään ei ole mitään perustettakaan.


      Asiat etenisi paljon helpommin, mikäli työpaikkojen palkanmaksuun tarvittava raha palautettaisiin ensin sopimuspöytiin. Työtä ei voi syntyä, jos ei ole palkanmaksua, rahaa kuitenkin on todella paljon, sitä ei vain suostuta maksamaan palkkarahoina.

      Tämä ei ole mitään muuta kuin poliittinen valinta eduskunnassa, eli eduskunta on poliittisesti päättänyt niin että massatyöttömyys on parempi, kuin työllisyys jossa palkkaus on kunnossa kaikilla.

      Eduskunnassa oleva väki tukiryhmineen toki kelpuuttavat itselleen kymppitonnien kuukausipalkat massiivisien vuosikorotusten kanssa vuodesta toiseen.

    • Anonyymi

      Mikäli työttömyysturvaa leikataan keneltäkään sillä perusteella, että olisi työvoimahallinnon mielestä pitänyt valita jokin ei-valittu työ, ja rankaistaan sillä perusteella, että työtön ei suostunut valitsemaan ei-valittua työtä, se toiminta on lainvastaista.

      Työttömyysturvan leikkaamiselle löytyy muitakin syitä, mutta työttömien kannattaa pitää tarkoin huolta siitä, että jokaikinen työtön noudattaa Perustuslain 18 mukaista oikeuttaan vapaasti valita työnsä. Kun valitaan vapaasti työtä, se pitää sisällään mm. valintakriteerit, jotka te asetatte itse.

      Viranomaisella ei ole minkäänlaista oikeutta pakottaa valitsemaan työtä vastoin omaa valintaanne, jonka on vielä lain mukaan oltava täysin vapaa valinta.

      Asiaa ei voida kiertää myöskään tekemällä valinnastanne suunnitelmaa viranomaisen sanelemana, myös suunnitelman laatiminen pitää olla tehty siten, että teidän oma vapaa valinta toteutuu, siis nimenomaisesti se että valinta tapahtuu vapaasti.

      Jos valitsemaanne työtä ei ole saatavissa, sitten se on voi voi, mutta edelleenkään ei sitä valinnan vapautta voida sillä perusteella teiltä poistaa koska se on lakiin perustuva oikeus.

    • Anonyymi

      Työttömyysturva leikkauksia jatketaan ei työttömän tarvitse nälässä olla siirtyy hakemaan toimeentulotukea ja ruoka-apuakin saa. perustoimeentulotuki nousee 2024 alkaen. voihan työttömät syödä pupujen ruokaa heiniä, nokkosta poimimalla marjoja sieniä jne. kun kesä tulee

      • Anonyymi

        Mitä enemmän siirretään kansaa toimeentulotuen varaan, sitä enemmän lainvastaisesti maan hallitus toimii.

        Eduskunnalla on lakiin perustuva velvollisuus suojella ja edistää kansalle kuuluvaa oikeutta työhön - johon on lisäksi lakiin perustuva oikeus vapaasti valita se työ.

        Ahne kymppitonnien kk-palkoilla keekoileva päättäjäporukka saa tästä itselleen pitkän nenän, kun on vuosikausia tehnyt päätöksiä omien etujensa ajamiseksi, mutta ei ole tajunnut, että ei kansaa voida mihinkään pakottaa, ei varsinkaan sellaiseen että hyväosaisen etuja alettaisiin tekemään jo palkattomalla työlläkin.


    • Anonyymi

      Työttömillä tehdään myös bisnestä, mm kaikenlaiset työnhaku kurssit joissa työttömille tarjotaan paskaduunia ja auttamisen nimikkeellä on kyllä irvokasta toimintaa, ihan uskomatonta paskaa.

      Valtio maksaa näille riistäjäjille paskanjauhamisesta ja katteettomista lupauksista että työllistyy normi liksalla, sitä ei tapahdu vaan kurssinvetäjät ja se toimeksiantaja firma vain nettoaa kurssimateriaalista eli työttömistä helppoa rahaa kassaan.

      Miksi tuollaista spontaani tuetaan verovaroilla?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      622
    Aihe