RIISTAKESKUKSEN VALHEET PALJASTUVAT!

Anonyymi-ap

Metsälehti kirjoitti nettiversiossaan 12.10 artikkelin, jossa muun muassa esitettiin Riistakeskuksen ja Luonnonvarakeskuksen vääristelevän törkeästi tutkimustietoa. Mikään yllätys ei artikkelin sanoma asiaa koskettaville kansalaisille ollut. Kaikki tietävät ”sorkka ohjelman” ”Helmiohjelman” yms. olevan viherpolitisoitunutta vääristelyä ja rahanhaaskausta.
Varsinaisesta aiheesta hieman sivuun on mainittava, että 80 miljoonan euron vuosibudjetilla yli kymmenen vuotta susien ulosteita kerännyt Luonnonvarakeskus olisi hyvä vitsi jollei tilanne olisi näin paha, että susihyökkäykset lisääntyvät jatkuvasti ja ihmisuhrit ovat vain ajan kysymys. Lisäksi tämän vihervasemmistolaista politiikkaa ja sen päätöksiä vääristetyllä tiedolla tukevan LUKE:n toiminta tukeutuu täysin kansalaistemme verorahoihin.
Sitten takaisin varsinaiseen aiheeseen. Hirvieläinvahingot ja ihmishenkiä vaativat kolarit ehkäistään riittävällä metsästyksellä, muita rationaalisia vaihtoehtoja ei ole! Kansalaiset eivät yllättyneet, yllättynyt oli viherpolitisoitunut Riistakeskus, joka ”järkyttyi” mediablokin pienestä murtumisesta siten, että vielä tänäänkin joutuu selittelemään valheitaan omalla nettisivustollaan.
Valkohäntäpeura sen vahvimmilla tiheysalueilla on vakava uhka maa- ja metsätaloudelle sekä liikenteelle. Ammattimetsästäjä Arno Westerholm on kirjoittanut kirjoittamassaan Metsästyskirjassa kokonaisen luvun, luku nro: 14 valkohäntäpeurasta, sen aiheuttamista vakavista ongelmista sekä lainsäädännöllisistä, OIKEASTI TOIMIVISTA ratkaisuista. Välittömiä lainsäädännöllisiä toimenpiteitä:
-Valkohäntäpeuran metsästyksen ei tule enää perustua Riistakeskuksen myöntämään kaatolupaan, vaan sitä on saatava metsästää vapaasti kyseisen hirvieläimen metsästysaikoina kaikkialla jonne metsästäjällä on metsästysoikeus.
-Mihinkään realiteettiin perustumaton 500 hehtaarin aluevaade on poistettava lainsäädännöstä.
Jopa MTK tukee kyseisiä poliittisia ratkaisuita mutta Riistakeskus ja sen vasalli Metsästäjäliitto vastustavat muutosta Westerholmin kutsuman kolminaispolitiikan johdosta. Laajemmin kolminaispolitiikasta Metsästyskirjan 14 luvun lopussa. Kiteytettynä kyseinen tarkoittaa sitä, että Riistakeskus haluaa vasallinsa Metsästäjäliiton alaisuuteen mahdollisimman monen metsästysseuran jotta voi kontroloida ja rajoittaa yksittäisten metsästäjien sananvapautta, eli toisin sanoen TOTUUDEN KERTOMISTA! Metsästäjäliittoon kuuluvassa metsästysseurassa yksittäinen metsästäjä (joka yleensä kuuluu seuraan pakon sanelemana) joutuu tarkkaan harkitsemaan julkisen ulostulonsa. ”Väärä mielipide” johtaa seurasta erottamiseen ja metsästysmahdollisuuksien huomattavaan kavenemiseen.
MITÄ VOITAISIIN TEHDÄ, JOS METSÄSTYSKIRJAN 14 LUVUN TAVOITTEET TÄYTTYISIVÄT:
-Kaikille maataomistaville metsästäjille tarjoutuisi mahdollisuus valkohäntäpeuran pyyntiin. Näin toteutuisi Westerholmin esitys, että vähintään puolet valkohäntäpeurakannasta olisi karsittava.
-Vapaan metsästysoikeuden myötä riitaisten metsästysseurojen johdon pakastin ei olisi ainut joka täyttyy valkohäntäpeuran erinomaisesta lihasta. Siitä riittäisi kaikille kyseisen hirvieläimen metsästystä harjoittaville sekä ammattimetsästäjille ravintoloihin/kauppoihin myytäväksi. Lisäksi kyseisessä eläimessä on runsaasti lihaa. Vanhakantaiset metsästäjät elvyttäisivät Suomalaisen talkoohengen. Maassamme on yli 100 000 nälkärajan alapuolella elävää kansalaistemme. Reilun 50% valkohäntäpeurakannan vähentämisestä kertyisi valtavat määrät erinomaista ravintoa jaettavaksi ilmaiseksi hyväntekeväisyysjärjestöille.
-Maa- ja metsätalous tulisivat huomattavasti kannattavammaksi ja eritoten strategisena voimavarana pidettävän sokerijuurikkaan kasvatus elpyisi. Sokerijuurikasta käytetään raaka-aineena nesteliuokselle jota voidaan suonensisäisesti antaa haavottuneille sotilaille.
TOTUUS ON VALHEEN PAHIN VIHOLLINEN, sen Riistakeskus on osoittanut joutuessaan kokoajan puolustautumaan yhdenkin lehden rikkoessa vihervasemmistolaisen mediablokin.
TIETO JAKOON KANSALLE, TÄLLÄ HALLITUSKAUDELLA METSÄSTYS,- RIISTANHOITO- JA METSÄPOLITIIKKA ON SAATAVA LAINSÄÄDÄNNÖLLISEEN KOKONAISREMONTTIIN!

3

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valkohännän vapauttaminen metsäkauriin tavoin olisi vieraslajille ainoa järjellinen teko nyt. Kyse on kuitenkin siitä miksi edelleen halutaan jääräpäisesti pitää 500ha pinta-alasta ja lupapolitiikasta on kateus. Pääsen itse metsästämään valkkaria, koska kuulun runsas peuraisen alueen metsästysseuraan, mutta kannatan ehdottomasti lupavapautta. Valtio myös haluaa väen väkisin kerätä valkohännästä luparahat joka persaukisen Suomen kohdalla ei sinällään yllätä.
      Kateus toisia metsästäjiä kohtaan sataa aina metsästystä vastustavien ideologistien vihreiden ja vasemmiston laariin, joten metsästäjien keskinäinen yhteistyö näitä metsästystä vahingoittavia tahoja vastaan olisi nyt enemmän kuin tarpeellista.

    • Anonyymi

      Ei meillä ainakaan valkohäntäpeuran ja kauriin kyttäysmetsästys eroa toisistaan kuin siinä että ne valkohäntäpeurojen luvat erikseen haetaan ja metsästysseura itse päättää montako kaurista voidaan metsästää.

    • Anonyymi

      ✌️!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2539
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      303
      2266
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2095
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1802
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1713
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1675
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1566
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1384
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      118
      1354
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1349
    Aihe