Oliko demarit venäjämyönteisiä 1939?

Anonyymi-ap

Kysyn vain, koska silloin ei ollut venäjää, vaan Neuvostoliitto. Tämä diktatoorinen Venäjä ei ole demarin mieleen.

13

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan varmasti oli vuonna 1939 äärivasemmistolaisia tai toisaalta opportunistisia demareita jotka suunnittelivat itselleen avainasemaa Suomen hallinnossa neuvosto-venäjän myötäilijöinä.

      Ihan samalla tavalla kuin nykyisissäkin demareissa on venäjään suopeasti suhtautuvia, katsoo vain tovereiden kiljunen, tuomioja, heinäluoma, halonen, lipponen jne. jne. tekoja ja lausuntoja koskien venäjää. Kuin myös lausuntojen puutetta, useampikin vaikutusvaltainen demari kieltäytyy kommentoimasta Ukrainan sotaa tai kritisoimasta venäläisten sotilaiden raakoja tekoja Ukrainassa.

      • Anonyymi

        Venäjämyönteiset olivat käpykaartissa. Itsenäistymisen jälkeen olot paranivat niin työläisillä kuin entisillä torppareillakin, kun tasa-arvo parani valkoisten suoritettua punaisten ylettömää mestaamista. Häpeän sitä järjestelmällistä murhaamista, jonka valkoiset laittoivat silloin toimeen.
        Nyt kaikuu samanlainen vastakkainasettelun huutelu. Nostetaan vihaa työväestöä kohtaan, nyt vain populistisessä tarkoituksessa koittaen alistaa toisia suomalaisia. Ja samanlaiset IKL-veteraanit olivat hyvin hiljaa ja kusi sukassa sotien jälkeen, kun valvontakomissio oli Suomessa.


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        😋 ­­N­y­­m­f­­o­m­a­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18068378h

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Demarit ovat aina olleet vasemmalle kallellaan, kulkevatkin 45 asteen kulmassa vasemmalle.

      • Anonyymi

        Ei kai demarit muuten olisi vasemmistolaisia, tosin maltillisia ja enemmän keskustassa. Ja vasemmisto on iloinen asia, sillä he eivät palvo rahaa vaan hyvinvointia ja tasa-arvoa. Oikeisto yrittää aina jollakin tavalla alistaa muita, joten katson sen olevan pahaksi. Vaikka kaikkia oikeistolaisia se määritelmä ei koske, vaan vain näitä narsisteja, joilla on vääristynyt maailmankuva.


    • Anonyymi

      SDP:n Vinö Tanner oli talvisodan aikana ulkominmisteri ja hän oli jyrkin vastuja Neuvostoliiton aluevaatimuksille. Vinö Tanner sanoi : "Ei tuumaakaan " , tämän olen kuullut maalaisliittolaiselta isältäni, joka kehui estoitta Väinö Tanneria.

      • Anonyymi

        En edes kehtaisi sanoa olevani ketku, ex-maalaisliittolainen


    • Anonyymi

      Historiallinen kysymys.

    • Anonyymi

      mitä sitä vanhoja muistelemaan vai mitä pyssysankari purra,

    • Anonyymi

      No 40-luvulla Neuvostoliitto ihailevat jäsenet erotettiin ja enemmistö hylkäsi ehdotuksen liittymisestä SKDL:n kanssa, joten sanoisin, että Neuvostoliitosta ei paljon tykätty.

    • Anonyymi

      Demarit olivat kallellaan vain Suomeen päin. Niin neuvottelupöydässä kuin rintamilla HE PELASTIVAT SUOMEN. Muutkin vähän auttoivat.

      Päätös olla luovuttamatta alueita, jotka olisivat tehneet Mannerheim-linjasta tehottoman, oli ratkaiseva, ja siinä Tannerin tiukka linja merkitsevä. Seuraavaksi demarit ja heidän äänestäjänsä pysäyttivät hyökkäyksen sillä Mannerheim-linjalla ja pelastivat maamme itsenäisyyden.

      HYVÄÄ VÄKEÄ!!

    • Anonyymi

      Oli silloin demarit neuvostoliittoon kallellaan ei niin talvisodan aikana mutta jatkosodan aikana toivat tänne desantti ym. vihollisia piilottelivat niitä ym. Ainut demari joka ei ollut kallellaan neuvostoliittoon oli Väinö Tanner joka oli sodan aikana hallituksessa mnisterinä, sitä vihasi neuvostoliittolaisetkin

      • Anonyymi

        On eri asia olla vasemmistolainen kuin ihannoida Neuvostoliittoa. Tosi moni Vasemmistoliiton edeltäjän SKDL:n jäsen tunsi veljeyttä Neuvostoliittoa kohtaan, koska he uskoivat sen olevan työläisten suurvalta. Mutta mitään kultaista kuvaa paratiisista ei kenelläkään suomalaisella ei ollut Neuvostoliitosta. Sen verran tutuksi tullut paikka se oli jokaiselle suomalaiselle, jos ei naapurin kertomuksista, niin ainakin vodkaturistien kertomuksista.
        Kun Neuvostoliitto romahti, niin suurimmat surijat olivat vuorineuvoksia ja muita suuryrittäjiä, joiden kauppa romahti samalla. Tavallinen tallaaja oli jopa hyvillään, kun Venäjäksi muuttunut valtio oli vapaampi ja rajan ylitse pääsi molempiin suuntiin yhtä helposti.
        Mutta mikään ei kestä, sillä valtatyhjiö täyttyi liiankin nopeasti taas harvainvallalla, joka on täysin vieras vasemmistolle. Nyt Suomen rajana ei ole rautaesirippu, vaan hyökkäykseen valmis sotakalusto. Se täytyy ottaa huomioon myös täällä Suomessa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6033
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3665
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1945
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1758
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      75
      1611
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1532
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      12
      1430
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1428
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      25
      1341
    Aihe