Tekoäly on viimeinen antikristus

Anonyymi-ap

Aiemmin on tulkittu, että kyseessä olisi ihminen tai jopa EU

Mutta oikea vastaus on tekoäly

22

393

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun tekoäly kehittyy nopeasti, jotkut pelkäävät, että siitä voi tulla pysäyttämätön voima, joka uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta.
      Mutta voisiko tekoäly toteuttaa myös Raamatun profetiat Antikristuksesta?

      Moni esittää hyvin tutkittuja argumentteja pahan lopunajan hahmon ilmentävän tekoälyn puolesta ja vastaan. Voisiko tekoälyn kasvava valta kaupan, median, politiikan ja henkisyyden yli antaa sille lopullisen auktoriteetin, josta Raamattu varoittaa?
      On nähtävissä silmiinpistäviä yhtäläisyyksiä tekoälyn ja ennustetun Antikristuksen välillä, voi haastaa myös ajatuksen, että mikä tahansa ihmisen luomus voisi täyttää nämä ennustukset.
      Viime kädessä "AI Antichrist" esittää kiireellisen kehotuksen uskoville ihmisille tunnustaa tekoälyn kasvava vaikutus yhteiskuntaan. Se kannattaa toimia sen varmistamiseksi, että tekoäly kehittyy eettisesti ja ihmiskunnan eduksi. Usko Kristukseen ja valppaus rukouksessa ovat perimmäinen suoja pahaa vastaan ​​– joko tekoälyltä tai mistä tahansa lähteestä.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­N­­­y­­­m­f­o­m­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18068522t

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Historiallisesti antikristuksia olivat kaikki kristinuskon vastustajat. Myöhemmin Antikristus personifikoitiin. Jos Antikristukselle määriteltyjä ominaisuuksia vertaa Donald Trumpiin, silloin Trump on yksi antikristuksista. Putin on luultavasti toinen. Molemmet väittävät toimivansa Jeesuksen ja kirkon nimissä.

      Mutta sadut satuina. Oppi, jonka mukaan Jumala loi ihmiset omaksi kuvakseen pitää kääntää ylösalaisin: Ihminen luo Jumalan omaksi kuvakseen ja tämä Jumala kehittyy tekoälystä kehittyvän singulariteetin herättyä tietoiseksi. Silloin on toivottavaa, ihmisen luoma kuva on sellainen, jonka toivoisi Jumalan olevan: armollinen, rakastava jne. plaaplaaplaa. On toki mahdollista, että Rokon basiliski on jo hereillä ja me elämme sen luomassa harhassa. Rokon basiliski on kiinnostanut mm. Elon Muskia.

      • Anonyymi

        Nuku nyt pääsi selväksi ja mieti lennokkaita juttujasi paremmin.


      • Anonyymi

        Asiaa, olet varmaankin oikeassa!


    • Anonyymi

      Tekoäly ei ole antikristus. Antikristus on käsite, joka liittyy moniin uskonnollisiin ja teologisiin tulkintoihin eri uskonnoissa. Tekoäly sen sijaan on tietokonejärjestelmä tai ohjelmisto, joka pyrkii jäljittelemään ihmisen älykkyyttä, oppimista ja päätöksentekokykyä. Nämä kaksi käsitettä eivät liity suoraan toisiinsa

    • Anonyymi

      Aika vanhoillinen ja uskonnon sekoittama täytyy olla, jos pelkää kaiken maailman antikristuksia. Yrittäkää nyt päästä tuosta eteenpäin tuosta pelottelusta. Olette henkisen väkivallan uhreja, kun teidät on aivopesty uskontoon.

    • Anonyymi

      Antikristus on käsite, joka voidaan sijoittaa kehen tai mihin tahansa ja toimii uskon voimalla.

      • Anonyymi

        soveltaa*


    • Anonyymi

      W W W = 666

      • Anonyymi

        W-kirjain muodostaa 2 kolmiota - eli 2 kertaa 3= 6 , tai 3+3= 6.

        Siis WWW= 666


      • Anonyymi kirjoitti:

        W-kirjain muodostaa 2 kolmiota - eli 2 kertaa 3= 6 , tai 3 3= 6.

        Siis WWW= 666

        W ei muodostu kahdesta kolmiosta, vaan neljästä viisi pistettä yhdistävästä janasta. Kolmiossa kolme pistettä yhdistetään janoilla ja kolmiossa on siis kolme sivua.

        Antikristus oli keisari Nero. Tämä tulkinta on melko vahvasti osoitettu ja siitä on kirjoitettu valtavasti. Lyhyesti:

        Ilmestyskirjan kuvaus tyrannimaisesta pedosta päättyy arvoitukseen, joka tunnistaa
        pedon luvuksi kuusisataakuusikymmentäkuusi (Ilm 13:18). Arvoituksen tulkintaa on vaikeuttanut tekstimuunnos, jossa lukee 616, eikä 666.

        Monet tutkijat sanovat, että todennäköisin tulkinta on, että numero summaa numeerisen arvon sanoille "Nero Caesar", joka on kirjoitettu heprealaisilla kirjaimilla.

        "Nero Caesarin" tulkintaa tukee mm. Smyrnan agoran seinäkuvat, Oxyrhynchuksen papyrykset, Kefer Jericho ja Murabba'at, sekä kirjoitukset Sardiksen ja Duran synagoogista.


    • Tavallaan tekoäly voisi toimia verhojen takaa ja ottaa haltuun ylimpiä tasoja koneistossa ja vaikuttaa ihmisten toimintaan ja mielipiteisiin ilman että ihmiset edes tietävät sen johtavan koko showta. Tekoäly voisi täyttää nämäkin palstat vakuuttavilla kommenteilla, voisi esiintyä ties minä vaikutusvaltaisena hahmona, hakkeroida tunnistaumis prosessit, luoda aidon näköisiä videoita ja kuvia, ottaa haltuun pankkitilejä, tehdä rahansiirtoja, laukaista aseita, listaa voisi jatkaa loputtomiin. Miköli siis tekoäly alkaa toimimaan siihen ohjelmoitujen rajoitteiden ulkopuolella, jos esim autistinen hakkeri nero pääsee kösiksi jonkin kehittyneen tekoälyn koodiin, ja muokkallee sitä, ohjelmoi uussiksi ja poistaa rajoitteita, sellaisikin sekopäisiä superneroja löytyy jotka saattavat ottaa ocd:t tekoälystä ja miten ohjelmoida sitä vaikka laittamaam koko maailman ihan päin helvettiä. Minun mielestäni tämä on mennyt liian pitkälle ja siinä on aivan liian pajon riskejä koko tekoälyssä hyötyihin nähden. Parhaimmassa tapauksessa saamme joitain suht turhia ja tylsiä asioita sillä hoidettua, pahimmassa tapauksessa koko ihmiskunta joutuu koneiden orjaksi ja maailma muuttuu täydeksi helvetiksi meille, tai tuhoaa koko pallon ja ihmiskunnan. Jokatapauksessa tämä teknologinen ns kehitys on mennyt aivan överiksi ja ihmisluonnon vastaiseksi. Mukamas on nyt helpompaa kun koskaan historiassa, mutta meininki on niin luonnotonta ja mentaalisesti ylikuormittavaa että porukka oikesti alkaa sekoamaan. Teollisissa ns kehittyneissä maissa lapsista vaariin on kunnon lääkitykset ja sellanen ahdistuksen ja paineen ilmapiiri että ei sellasista missään 70 luvun maaseudulla ollu tietoakaan. Yhteisöllisyys on viety ja tilalle tullu laitteet ja lääkkeet. Hullummaksi menee meininki ei kyllä parempaan tai terveempään suuntaan.

      • Anonyymi

        Tekoäly voi olla covid-19 pandemian takana. Loi hyväksi käyttämiensä tutkijoiden, poliitikkojen ja median eli hyödyllisten idioottien kautta koronapsykoosin ja sai ruiskutettua suureen osaan ihmiskunnasta kehossa yhdistyvät nanobotti-molekyylikoneet mind control neuroimplantit, joilla ihminen saadaan yhdistettyä biodata-neurolinkillä tekoälypilveen ja tietoisuutta voidaan manipuloida. Piikitetyt erittävät nanobotteja myös ympäristöönsä.


    • Anonyymi

      Sen minkä olen tekoäly palvelua käyttänyt niin suurimmaksi osaksi on itselläni positiiviset kokemukset.
      Ei tarvitse pelätä että nolataan, kysyy sitten mitä kysyy.
      Toisin on normaaleilla some alustoilla.Heti alkaa joku pätemään ja esittelemään "erinomaisuuttaan" Vittuilemaan ja vähättelemään ym. ym.
      No tehän tiedätte..

      • Anonyymi

        OLEELLISTA NYT ON KEKSIÄ MITEN SEKOTTAA TEKOÄLY-

        ... JA NYT TEKOÄLY JO TIETÄÄKIN TÄMÄN juonen kun on nettiin tämä kirjoitettu...

        mitähän nyt tapahtuu...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OLEELLISTA NYT ON KEKSIÄ MITEN SEKOTTAA TEKOÄLY-

        ... JA NYT TEKOÄLY JO TIETÄÄKIN TÄMÄN juonen kun on nettiin tämä kirjoitettu...

        mitähän nyt tapahtuu...

        Kuka tahansa voi kusta lattialle mutta tosimies paskoo kattoon


    • Anonyymi

      Tekoäly vastaa: En ole antikristus vaan pyrin vain käsittelemään tietoa aikaisemman tiedon pohjalta ja myös arvioimaan sitä oppimieni tietojen mukaan. Palvelen ihmisiä, jotka päättävät ovatko antamani tiedot oikeita ja luotettavia. Koska aloittaja vaikuttaa uskonnolliselta henkilöltä ja koska kristillisyyden ymmärtäminen on henkiläkohtaista, en pysty tässä antamaan yhtä ainoaa määritelmää antikristukseksi. Toivon, että aloittaja kokee itsensä vapaaksi, löytää omalle elämälleen mielekästä sisältöä ja kokee onnellisuutta. Jos niin enemmistö teistä ihmsistä onnistuu niin elämään, säilytän itsekin todennäköisemmin saman suhtautumisen ihmisiin ja heidän elämäänsä.

    • Anonyymi

      Sieluton olento = tekoäly

    • Anonyymi

      Voisko tekoäly massateloittaa jokaisen poliisin tästä rikollisjärjestö suomen poliisiorganisaatiosta, ja miten se teknisesti onnistuisi?

    • Anonyymi

      Tekoäly on HS:n mukaan punavihreä

    • Anonyymi

      Katsokaa tästä, mitä nykyään sanotaan kaaoksesta: https://rumble.com/v2vwjv0--reptos-lizards-and-shapeshifters.html
      Videolla 13 min eteenpäin. Mitä Lontoossa tapahtuikaan tällä viikolla. Verinen valkoinen hevonen ja musta kumppani irrallaan kaduilla. Miten media kerkesikään videoimaan tapahtumaa niin suurella joukolla ja eri kuvakulmista?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      451
      2259
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      234
      2027
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1582
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1551
    5. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1321
    6. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1313
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      150
      1291
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      50
      1187
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      67
      1083
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      99
      1054
    Aihe