Vihreät pienimpien eläkkkeiden kimpussa

Anonyymi-ap

Vihreät vaativat kaikkein pienituloisimpien eläkeläisten eläkkeiden leikkaamista.
Ei muuten yllätä ketään. Valitettavasti.

18

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei vaan isompien eläkkeiden. Kuten pitääkin.

      • Anonyymi

        Jaa että reilu tonni ja siitä verot. Vihreät voisivat muutaa nimensä Suomen epäkäytännöllinen puolueeksi. Menee usko koulutukseen, Vihreät ylpeilevät kannattajiensa korkealla koulutuksella????? 🤭🤭🤭


      • Anonyymi

        Sinusta 1125 euroa kuukaudessa tienaava eläkeläinen on suuri tuloinen, kuten vihreät väittävät? Hävytöntä kansanedustajalta, joka saa palkkioita ja muita etuuksia tuhansia enemmän, kehtaa kadehtia tuollaista summaa. En ole koskaan luottanut tähän Harjanteeseen ja nyt vielä entistä vähemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinusta 1125 euroa kuukaudessa tienaava eläkeläinen on suuri tuloinen, kuten vihreät väittävät? Hävytöntä kansanedustajalta, joka saa palkkioita ja muita etuuksia tuhansia enemmän, kehtaa kadehtia tuollaista summaa. En ole koskaan luottanut tähän Harjanteeseen ja nyt vielä entistä vähemmän.

        Kenenkään ei pitäisi luottaa yhteenkään politiikkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa että reilu tonni ja siitä verot. Vihreät voisivat muutaa nimensä Suomen epäkäytännöllinen puolueeksi. Menee usko koulutukseen, Vihreät ylpeilevät kannattajiensa korkealla koulutuksella????? 🤭🤭🤭

        Kaikki koulutukset ja ammatit näillä vihreillä on omasta päästä keksittyjä, vain sen takia että joku vaikka luulee että ovatkin "kovia työntekiöitä" mutta se on vain harhaa!!


      • Anonyymi

        Kautta aikojen vihreät on suomen huonoin puolue. Mamujen rakastajia


    • Anonyymi

      Kateus rehottaa vihreissä, kun unohtavat, että Lipposen aikana jäädytettiin indeksikorotukset minimiin. Nyt Harjanne ressukka joutuu vissiin leipäjonoon, kun työeläkkeiden indeksikorotukset nostavat eläkkeitä 3% enemmän kuin palkat. Täytyy olla syntynyt kultalusikka suussa, kun on näin eksyksissä todellisuudesta. Se ruoka on yhtä kallista eläkeläisille ja inflaatio syönyt joka paikasta kuten muillakin, mutta kun maksat ne 1125 euron eläkkeestä, niin onhan siinä vissi ero, kun verrataan kansanedustajien palkkioihin ja kaikkiin etuuksiin mitä saavat kuukaudessa. Arvasin vihreiden rummutuksen olevan pelkkää sumutusta ja äänten keräämistä vaalien alla eläkeläisiltä. Eivätkä osaa edes hävetä!

    • Anonyymi

      Miksi isommat jätettäisiin verottamatta?

    • Anonyymi

      Oma eläke on jo leikattu v. 1983 suuren eläke "leikkauksen" yhteydessä. Meni 7 vuoden maksetut eläkkeet Koiviston ja Sorsan hallituksen aikana. Kysyessäni asiaa verohallitukselta jne. Sanottiin että johonkin ikäryhmään raja piti vetää. Rahoilla kotiutettiin ensimmäiset maahanmuuttajat sekä inkeriläiset yms. Sotaveteraanit täysillä eläkkeillä. Eikö vihreät ja menestyneet poliitikot voisi näyttää esimerkkiä ja luovuttaa samoin 7-vuoden eläkemaksut isänmaan hyväksi kuten ikäluokkani on jo tehnyt?. Pienituloiset naiset tehtaissa yms mahdollistivat venäjänkaupan ja loivat nykyisen hyvinvoinnin. Olisi oikein jättää nämä eläkkeet rauhaan.

    • Anonyymi

      Suomessa tämän Virheliikkeen kannattajien työeläke on käytännössä takuueläke nyt ja tulevaisuudessa lukuunottamatta puolue-eliittiä.
      Sveitsissä oli äskettäin vaalit, mutta niiden tuloksista ei valtamedia ole juurikaan hiiskunut. Tämän kääpiöityvän puolueen kannatus romahti Sveitsissä samanverran kuin Suomessa (38%).
      Hukkuva tarttuu vaikka oljenkorteen.
      Totta takuueläke 922,42 €/kk on pienempi kuin hyvätuloisen suomalaisen työeläke 1125 €/kk, mutta sen eteenkin on uurastettu koko elämä.
      Ps. Maria Ohisalo ja kumppanit viherpuhalsivat suomalaisesta eläkeyhtiöstä 70 milj. tuulimyllyillä ja jakoivat potin nopesti keskenään. Helsingin poliisi ilmoitti, että tapauksen tiimoilta ei aloiteta tutkintaa. Nyt kun Helsingin poliisipäälikkö Aapio on vetäytymässä eläkkeelle maaliskuussa -24 olisi syytä varmistaa, ettei tämä yhteisten eläkevarojen (varastaminen) siirto omiin taskuihin jää tutkimatta vanhenemisen vuoksi. Tutkinta tulee ulottaa kaikkiin tähän "Puhallukseen" osallistuneisiin, niin myyjiin, ostajiin kuin tutkinnan estämisestä päättäneisiin tahoihin.

    • Anonyymi

      Jokainen duunari on eläkkeensä ansainnut, mutta vihreäthän eivät koskaan ole työtä tehneet vaan eläneet toisten siivellä. Nyt eivät muutkaan saa tienata eläkettä, kun vihreä loiseläjäkään tienaa itelleen eläkettä. Mene harjanne s.........na töihin äläkä vinku toisten eläkkeistä!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Hävetkää vihreät jos osaatte.
      Tuskin osaatte.

      • Anonyymi

        Harvinaisen tyhmä tuo Harjanne, jopa vihreäksi. Tervetuloa eläkeläisiltoihin puhumaan. Toivotamme vieraan lämpimästi tervetulleeksi käsiemme iloksi.


    • Anonyymi

      Vihreät on vanhusvihamielinen puolue. Kenenkään eläkeläisen ei pidä äänestää Vihreää liittoa.

    • Anonyymi

      Vihreät sabotoivat esityksillään myös Pekka Haaviston presidenttikampanjaa. Haaviston pitäisi nopeasti irtautua näistä esityksistä. Moni eläkeläinen äänestäisi Haavistoa, mutta nyt tuli tenkkapoo.

    • Anonyymi

      Vihreät ei ymmärrä rahoista yhtään mitään.

      Taitettu indeksi on syönyt eläkeläisten ostovoimaa siitä asti kun se tuli indeksiperusteeksi.

      NYT on sattunut, että inflaatio on ollut huipussa ja taitettu indeksi on tuonut hieman enemmän kuin aiemmin, eli 80% inflaatiosta ja 20% palkoista.

      Vihreä älymystö ei ollut moksiskaan kun inflaatio oli matala ja palkat nousi. Eläkkeet jäi kaikesta jälkeen.

      Nyt sitten ollaan eläkkeiden kimpussa. Voi hyvänen aika. Voiko tyhmempää porukkaa olla !
      JOS Haavisto ei mitään kommentoi niin eläkeläiset, tiedätte kenestä ei ainakaan Presidenttiä ! Vihreät on syöpäläisiä.

    • Anonyymi

      1125€ on kyllä ihan kohtuullinen eläke, käteen lienee900€/kk siellä pärjää, ainakin aviopari., kun molemmat saavat saman summan.

      • Anonyymi

        Ahas, noinko ajattelet. Ilmankos noita pitää sitten hieman "rokottaa".
        Olet kyllä melkoinen narri.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      923
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      47
      809
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      709
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      75
      700
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      45
      692
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      33
      670
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      105
      652
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      79
      633
    9. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    10. Olet tyylitajuton

      Ja ruma. En ole ikinä pitänyt ulkonäöstäsi. Et ole minun tyyppiäni millään tavalla. Puheesi on sellaista mongerrusta ett
      Ikävä
      25
      581
    Aihe