Minkälaiset piiskat sattuu vähiten?

Anonyymi-ap

Miesystäväni tykkää piiskan antamisesta mutta monet niistä sattuu oikeasti kovaa vaikkei voimaa käyttäisikään. Itse en uurikaan pidä piiskan saannista mutta haluan miellyttää. Kevyt läpsiminen avokämmenellä tai mattopiiskalla on ihan ok silloin tällöin ja pepun kuumotus ja kihelmöinti on ihan ok. Mutta esim. ratsupiiska tai rottinki sattuu tosi kovaa ja niistä jää jälkiä. Jos on pepussa jälkiä niin ainakaan minä en kehtaa mennä uimahalliin tai salille jossa muut voivat ne nähdä.

16

1302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vähän leveämpi nahkavyö ei satu kovinkaan paljon ja voi kuitenkin läpsiä aika reippaasti. Pyllyn saa kauniin punaiseksi, kokeilkaa sitä

    • Anonyymi

      Silikoninauhoista sidottu ruoska ei jätä jälkiä

      • Anonyymi

        Pitää pyllyn olla kunnolla punainen, kun homma on saatu päätökseen. Siihen riittää avokämmen ja se ei varmaan satu liikaa.


    • Anonyymi

      Riippuu tietysti, mikä siinä piiskaamisessa kiihottaa. Jos se on punainen pylly, niin sellaisen saa aika helposti niillä leveämmillä välineillä, jotka on aika lempeitä. Jos taas piiskan antama kipu kiihottaa, niin leveillä välineillä piiskaaminen on aika laimeaa. Jos vaikka sitä ratsupiiskaa käyttää, niin piiskaaja kiihottuu niistä reaktioista, kun näkee, että se antaa kunnolla kipua.

      • Anonyymi

        Makuasia mistä kukin tykkää. Meillä on käytössä ratsupiiska ja ohut rottinkikeppi koska kipu on se pääasia. Olen antanut vaimolle luvan piiskata niin lujaa kuin ikinä jaksaa.


    • Anonyymi

      Olet oikeassa, mitä leveämpi, sitä vähemmän sattuu. Meillä rva saa joskus vitsaa, mutta vasta lopuksi. Aluksi aina kuitenkin avokämmentä ja remmiä.

    • Anonyymi

      Hienoa että miellytät miestäsi ja uskon sinun alkavan jossain vaiheessa nauttimaan asiasta. Ratsupiiska voi olla hieman raju, ainakin alkuun. Kokeilkaa perinteistä koivuvitsaa.

    • Leveä piiskaa antaa kova ääni joka on kiihottava mutta ei kirvele just mitään!Minä haluan itse että se kirvele ja tulee kauniit raidat!

    • Anonyymi

      Sinun on totuteltava ratsupiiskaan, jos miesystäväsi on sitä mieltä, että olet sen tarpeessa. Eikä ne jäljet kovinkaan pitkään näy.

    • Anonyymi

      Pitää sen tuntua, muutenhan siinä ei ole mitään mieltä. Kunnollinen lämmitys on tärkeää ja sen suorittaminen kannattaa tehdä huolella. Itse suosin perinteistä koivu tai Pajupiiskaa varsinaiseen hommaan. Sinun kannattaa keskustella asiasta miehesi kanssa. Pyydä häntä antamaan avokämmenellä riittävästi ennen varsinaista käsittelyä. Kymmenen-viisitoista minuuttia ja pyllysi on valmis saamaan vitsaa.

    • Anonyymi

      Uskoisin että aloittajan tapauksessa on kyse juuri kokemattomuudesta. Niin kuin sanoit, niin lämmittely on ehdottoman tärkeä. Ratsupiiska on hyvä, mutta vaati malttia käyttäjältä. Varmaan opit nauttimaan siitä ajan mittaan. Kannattaa kokeilla myös vähän leveämpää nahkavyötä ennen ratsupiiskaan tai rottinkia. Jäljistä ei kannata välittää, ne häviää parissa päivässä. Käsittelyn jälkeen kannattaa laittaa baby Oilia tai rasvaa.

      • Anonyymi

        Kiihottuminen ensin huippuunsa, aloita piiskaaminen hellemmin nivusista siirry reisien sisäosaan. Yleensä siinä vaiheessa kiima nousee, mene kontillesi levitä reidet, sitten pepulle ja ala selkää rajumpaa piiskausta. Alat tuntea pelkkää nautintoa, sitten v jalkojen väliin olet sitten mies tai nainen, suku elimiin piiskaus tuo hyvää kipua jolloin moni saa orgasmin. Jäljet häviää nopsaan käyt kylmässä suihkussa rauhoittu hyvin.


    • Anonyymi

      Miedompien piiskojen käyttö saattaa toimia, mutta se ei välttämättä ole piiskaajan mieleen, jos hän nimenomaan kiihottuu rangaistuksen antamisen ajatuksesta. Siksi piiskaajalle saattaa olla kiihottavinta käyttää juuri niitä piiskoja, jotka kuritettavan mielestä sattuu eniten.

      Nousujohteisuus toimii yleensä hyvin, eli kun aluksi lähtee lempeämmillä iskuilla ja sitten lisää rauhallisesti intensiteettiä, niin lopulta kestääkin kovemman piiskauksen, kun jos suoraan aloittaa kovilla iskuilla. Joillekin toimii myös kiihottuminen, eli kiihottuneessa olotilassa kestää kovempia iskuja. Ehkä tärkein on se, että ajan myötä piiskaan alkaa paremmin tottua. Jos saa säännöllisesti piiskauksia, niin huomaakin että kipua pystyy ottamaan enemmän vastaan.

    • Anonyymi

      Mielivälineeni on leveä, teräksinen paistinlasta.
      Kevveillä läpsyillä samaan paikkaan verenkierto liikkeelle ja sitten tehoa lisäten ja rytmiä vaihdellen samaan paikkaan.
      Halutessaan pystyy tuottamaan sietämätöntä kipua ilman kohteseen jääviä jälkiä.
      Punoitus katoaa tunneissa.
      Tämä on dominan kohteena olevan miehen kokemus ja mielipide.
      Reunaehtona on, että vaimoni on sitonut minut riittävän puolustuskyvyttömäksi.
      Hänelle ovat kapeahkot, pikalukolliset tekstiilihihnat köysiä kätevämmät.

    • Anonyymi

      Hapsupiiska on hyvä, ei jää jälkiä, mutta esim, koivuraippa jättää jälkiä, itseasiassa katajapiiska on myös aika hyvä

    • Anonyymi

      Olen Dominoiva Mies ja minua myös kiihottaa antaa piiskaa naisille.
      Kivun tuottaminen ei ole tärkeintä, vaan vallan tunne, ja visuaalinen nautinto. Kun nostan lyhyen hameesi helmaa ratsupiiskallani, niin Se kasvaa pari senttiä. Kun piiskaan sinulle punaisia viiruja, niin Se kasvaa vielä lisää. Punainen peppu ja viirut pitää olla näkyvillä, koska mikrohameesi on niin lyhyt, että reidet ovat kokonaan paljaana. Stay-up sukat sinulla on, mutta pepun ja sukkien väliin jää paljas alue, jonka piiskaan viiruille.

      ps. Kysymykseesi vastaan, että hapsupiiska ei satu kovin paljoa.

    Ketjusta on poistettu 84 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe