Ihme selittelyä

Anonyymi-ap

Kauheaa vaahtoamista mielenterveysasioista, koska sillä tehdään miljardeja rahaa.
Nyt Miki Liukkosen isä ärisee mediassa ettei mielenterveysongelmiin saa apua. Miksei antanut itse. Ainoa oikea apu olisi ollut ottaa ja lopettaa heti lääkkeet. Ihmiset tappaa ittensä kun käyttää lääkkeitä.

21

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Moni ei tiedä totuutta mt-palveluiden todellisesta laadusta. Tosiasia on se, että psykitrinen hoito ja sen käyttämät menetelmät ovat heikentyneet merkittävästi useiden vuosikymmenten ajan, Tosin, en tiedä, onko fokus ja asenteet alalla olevien keskuudessa olleet ihan kohdillaan, tai sellaiset, kuin pitäisi. Mediassa ja alalla olevat väittävät, selittelevät ja puolustelevat mt-palveluiden saatavuuden heikentymistä resurssipulalla, joko rahojen, tai työntekijöiden vähyydellä. Vähemmän tuodaan esille esim. sitä, että mihin psykiatriassa keskitytään. Eli lähinnä se pohjautuu vain potilaasta sairauksien, häiriöiden tms. poikkeavuuksien etsimiseen, diagnosointiin ja lääkityksiin. Diagnoosit lähinnä aiheuttavat saajilleen vain haittaa ja leimaavat koko loppuelämän ajaksi. Niiden hoitojen ja linjausten sijaan pitää enemmän keskittyä yksilölliseen hoitoon, eli löytää ne syyt ja tekijät, minkä takia yksilö voi pahoin. Enemmän pitää tarjota lääkkeettömiä ja keskusteluun pohjautuvia hoitoja. Useilla masennuslääkkeillä on haittapuolena masennusoireiden paheneminen, eli itsetuhoisuuden lisääntyminen. Käytännössä moni ajautuu itsemurhaan. Keskustelu haittavaikutuksista on aivan liian vähäistä, samoin alalla olevat eivät näitä asioita myönnä.

      • Anonyymi

        Eivät ne ole heikentyneet, mutta eivät muuttuneetkaan mihinkään suuntaan ainakaan
        viimeiseen muutamaan kymmeneen vuoteen.


      • Anonyymi

        Mikä ongelma se resurssipula taas hoidonvastustajalle on?


      • Anonyymi

        Ja moni heistä on täällä. Ainoa hoito mikä on aidosti heikentynyt volyymilla mitattuna on laitoshoito.


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🔞 ­N­­y­m­­f­­­o­­­m­a­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ei ole muuttunut ala miksikään muuten kuin ahneemmaksi.
      Ainoa ero on että nykyään asioita tuodaan esille ja päivänvaloon, toisinnkuin aiemmin.
      On todistettua joka maassa jo, että mielenterveys"lääkkeet" sekoittaa keskushermoston ja tekee levottomaksi ja agressiiviseksi, keskittymiskyvyttömäksi ja sairaaksi.
      Etenkin ssri lääkkeet ajaa itsemurhaan, koska keskushermosto on myrkytystilassa, ja ainoa keino saada kipu pois on tappaa itsensä.
      Näistä on vaiettu aina, asioita ei tutkita virallisesti ja julkisesti, kaikki on salattua ja se johtuu lääketeollisuuden järjestäytyneestä rikollisuudesta.
      Näin ihmisiä saadaan huijattua salassa pidettäviin lääketestauksiin, koska kaikki lääkkeet pitää sisäänajaa ennenkuin ne saavat lisenssin.
      Kukaan ei ole niin hullu että menee vapaaehtoisesti lääkekokeiluun, koska niihin kuollaan ja menetetään terveys. Siksi ne tehdään salaisesti, ja lääketeollisuus on ottanut sitä varten käyttöön huiputuksen nimeltä mielenterveysongelma.
      Internet on tulvillaan ihmisten kertomuksia, kun lopettivat lääkkeen käytön, he palasivat terviden kirjoihin ihan muutamassa päivässä.
      Nämä yritetään vesittää, todistajat yritetään hiljentää ja heidän todistuksensa kadottaa tai mitätöidä.
      Ihmisiä jopa surmataan.
      Muistuu miekeen Ullanlinna ja psykiatrian erikoislääkäri, joka murhasi vaimonsa.

    • Anonyymi

      Kun lähdin suljetulta, hoitaja sanoi että toivottavasti ei enää nähdä. Oliko se fiksusti sanottu?

      • Anonyymi

        Se hoitaja on tarkoittanut ainoastaan sitä, että toivoo sinulla menevän paremmin, etkä enää tarvitsisi osastohoitoa. Että ette näkisi enää siellä osastolla, kun menisi paremmin.
        Mitään pahaa hän ei ole tarkoittanut sanoessaan tuon.
        Hän sanoi ihan fiksusti ja kannustavasti, toivoen sinulle kaikkea hyvää.


      • Anonyymi

        Miten ton nyt ottaa. Portti haluttiin sulkea, ei mitään asiaa enää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ton nyt ottaa. Portti haluttiin sulkea, ei mitään asiaa enää.

        Jos ajattelet järkevästi, niin ei ne tarkoittanut portin sulkua.
        Kun on paha olla ja itsetunto on heikoilla, niin voi hyvinkin ajatella, että se tarkoitti juuri kuten tuumailet, että olisi haluttu portti sulkea.
        Mielenterveysongelmia ei olisi niin paljon, jos ihmiset eivät ajattelisi asioita niin päin, että ne olisivat aina itselle/itsestä negatiivisia, että muut mukamas haluaisivat vain torjua juuri minut/sinut.
        Jos ei itse tykkää itsestään, tai hyväksy itseään, sitä kuvittelee, ettei kukaan muukaan tykkää tai hyväksy.
        Ikävää sanoa, mutta kun ihminen " luulee " asioista joskus ihan vääriä pointteja, saattaa kääntää ne oman mielen mukaan, vaikka oikeasti asia tarkoittaisikin toisin.


    • Anonyymi

      Psykiatriassa käytetyt lääkkeet ovat jääneet sinne 1950 luvulle (niin teholtaan kuin haittavaikutuksiltaan).

      • Anonyymi

        Miks ihmeessä näihin väitteisiin pitää pistää aina sitä lapinlisää, ihan niinkuin se jotenkin edesauttaisi tuomaan esiin niitä mielenterveydenhoitoon liittyviä ongelmia?

        Ei mikään ihme jos kaikki pitää vähän höppänänä.


      • Anonyymi

        Esimerkiksi skitsofreenikot eivät kykene töihin vaikka heillä olisi käytössä parhaat neuroleptit. Vain 10-15% heistä on töissä, johon lasketaan myös tukityöllistetyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esimerkiksi skitsofreenikot eivät kykene töihin vaikka heillä olisi käytössä parhaat neuroleptit. Vain 10-15% heistä on töissä, johon lasketaan myös tukityöllistetyt.

        Siksi itse skitsofreenikoidenkin ajattelumaailmassa pitäisi ymmärtää osatyökykyisyyden malli, eikä odottaa että pelkästään työnantajat ymmärtävät sen heidän puolestaan.


    • Anonyymi

      Kunnalliseen mielenterveystoimistoon ei pääse edes juttelemaan ellei automaattisesti aloita mielialalääkitystä. Näin Jyväskylässä.

    • Anonyymi

      Eipä tässä maassa ole hammashoitokaan enää mistään kotoisin. Ihmeellisiä väliaikaiseksi tarkoitettuja hökötyksiä laitetaan vaan ja annetaan asioiden olla.
      Toinen on tk. Sekin voi vain laskun lähettää viiden minuutin turhan käynnin jälkeen. Kelppoa rahaa tk-lääkärille. Vastuukaan ei paina yhtään.
      Sen viran omaava voi vuoden päivät evätä potilaan hoitoonpääsyä vaikka potilas itse kertoo epäilevänsä aivokkasvainta, ei apua tule kun vasta liian myöhään kun avutta jätetyn naapuri soittaa ambulanssin jolla sairaalaan lopulta pääsee ja tutkimuksiin.
      Tämä mielenterveystoiminta on yhtä pellehommaa. Sinne voidaan heittää noin vain vaikeaksi koetut valittajat ja lääkefirmojen iloksi lääkemääräyksiä laittaa vaikka ei niistä mitään hyötyä olisikaan.

      • Anonyymi

        Se on kylmää kyytiä jos on vähemmistöön kuuluva. Suomalaiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on kylmää kyytiä jos on vähemmistöön kuuluva. Suomalaiseen.

        On tullut huomattua.
        Oli aika iso paljastus lääkäreiden rasistisuudesta, yksityisiltä FB-sivuiltaan vuotanutta tekstiä ja arvostelua, kuinka lääkärit kyselevät potilaan etnistä taustaa jne.
        Lääkäreillä ei ole pelkästään etnisyyteen liittyvää rasismia, kyllä he syrjivät myös esim. mielenterveysongelmaisia ihan samalla tavalla.
        Jos/kun on vähänkin pudonnut yhteiskunnan heikommalle puolelle, niin kyyti on todellakin kylmää, valitettavasti.


    • Anonyymi

      Ei lääkkeet ole syy itsemurhiin. Pojalla oli itsellä ongelmia. Olen käyttänyt 30 vuotta psyykenlääkkeitä, tehnyt 40 vuotta töitä, asun itse ostamassani asunnossa. Lääkkeet ovat auttaneet, samoin Jumala.Minulle on jatkuva kummastuksen asia, että kaikki eivät näytä hyötyvän lääkkeistä. Olen joskus kauan sitten keskustellut erään golleegani kanssa. Hän käytti samaa lääkettä kuin minä. Kyseinen lääke ei ole unilääke, mutta sillä on vaikutusta unettomuuteen. Nyt olen saanut varsinaisen unilääkkeeni heittää pois.

      • Anonyymi

        Psyykkisiin ongelmiin ei varmaankaan ole olemassa vain yhtä syytä. Ne kasautuvat monien erilaisten tekijöiden pohjalta.
        Ja kaikkia ei ne lääkkeet auta, on hyvä, että edes jotkut niistä avun saavat.
        Itselläni oli vuosia sitten niin suuret lääkecocktailit, että ne vain lisäsivät ongelmiani, tulin niiden kanssa enemmän itsetuhoiseksi, mitä olin ilman niitä.
        Sain ammattiapua, lääkitykset vähennettiin pikkuhiljaa ja nyt on mennyt jo monta vuotta ilman lääkkeitä sekä ilman suurempia ongelmia.
        Jokaisella on joskus huonompia aikoja, ja sitten taas parempia. Riippuu aika paljon siitä, mitä ja miten kukakin kestää kaiken vaikka vaikeammankin. Sieto- ja jaksamiskyky on kaikilla erilainen.


    • Anonyymi

      Aloittajalle tiedoksi, etteivät ne isät ja äidit aina pysty lastaan auttamaan, keinot ovat aika vähäiset, jos lapsella tai nuorella menee todella huonosti.
      Jos tilanne on päässyt huonoksi, osatekijä saattaa löytyä myös kotoa. Kotona ei olla ajoissa huomattu lapsen tai nuoren mahdollista oireilua, joka sitten on päässyt liian pahaksi.
      Eivät vanhemmat mitään ärise, jos pitävät lastensa puolia näinkin vaikeissa asioissa.
      Vanhempia on turha syyllistää, vaikka joskus toki jälkipolven oireilu voi vanhempienkin ongelmien takia kasvaa.

      Vanhemmilla tosiaan ei aina keinot riitä, eikä edes voimavarat, on omatkin asiat, työt mahdollisesti, voi olla useampia lapsia perheessä, aika ja jaksaminen ei riitä kaikkeen, on niitä monia tekijöitä.

      Ammattilaiset ovat olemassa sitä varten, että tekisivät työtään. Jos mielenterveyteen liittyvät asiat olisi vanhempien ja kotien hoidettavissa, niin eihän ammattilaisia tarvittaisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3389
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1992
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1901
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1395
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe