Äänestetään vastuullisesti

Anonyymi-ap

Haavisto ei ole käynyt armeijaa, vaan osallistunut siviilipalvelukseen oman kertomansa mukaan. Voiko Suomessa olla presidentti, joka ei ole armeijan käynyt. EI voi! Varsinkin tänä epävakaana aikana tarvitsemme päämiehen, joka puolustaa suomalaisia.

Ei me haluta myöskään tänne tuotavan isisnaisia, niinkuin Haavisto on tehnyt.

Lisäksi ei näytä hyvältä mies presidenttimiehen rinnalla edustamassa Suomea.

13

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      juuri näin

    • Anonyymi

      Joko koulu loppui kun noin aikaiseen kirjoittelet?

    • Anonyymi

      Tämän lisäksi Pekka Haavisto esitti 90 luvulla eduskunnassa Suomen armeijan lakkauttamista ensi mittvat leikkaukset ja sitten asevelvollisuudesta luopuminen, eduskunta sentään äänesti vastaan paitsi vihreät ja vasemmisto jotka Haaviston takana Ei sovi ikinä presidentiksi.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä! Miten tuollainen henkilö voisi olla presidentti ja puolustusvoimien ylipäällikkö, ei mitenkään. Liekö jotenkin saanut vapautusta siviilipalveluksestakin, kun siitä ei ole tietoa. Koulutus puutteellinen, vain yo, ei normaaliperhettä, paljon negatiivisia asioita , joista vaietaan, kun media suojelee. Vaihtoehtoina on armeijan käyneitä tohtoreitakin!

      Ehdokkaista sopivin on Olli Rehn, res.yliluutnantti, filosofian tohtori, ex-Eu-komissaari, ex-ministeri, Suomen Pankin nykyinen pääjohtaja. Hyvät verkostot, monipuolinen ja varma kielitaito, sivistynyt, hyväkäytöksinen. sydämen sivistystä, puolusti Alpo Rusia Supon täysin aiheettomia syytöksiä vastaan. Hän sopii parhaiten kaikkien suomalaisten presidentiksi.

      • Anonyymi

        Ollin armeija-ajasta taitaa olla lähes 40 vuotta, ja vaikka onkin reservin yliluutnantti, niin ruusukkeet ja väliviiva on saatu poliittisten ei sotilaallisten ansioiden vuoksi.
        Suomessahan on ollut ainakin kolme miespuolista presidenttiä, joilla ei ollut mitään sotilasarvoja.


    • Anonyymi

      No ei se armeijan käymättömyys ole minkäänlainen asia presidenttiä valitessa. Presidentillä on iso henkilökunta, joka käsittää myös upseereja.

    • Anonyymi

      Komposti-lehteen on kirjoittanut aikoinaan jonkun jutun, tätä meriittiä ei ole muilla.

    • Anonyymi

      Haavistolla ei ole edes isoja hampaita ja polvihousuja!

    • Anonyymi

      Haavisto esittänyt Suomen armeijan lakkauttamista,ollut aina venäjämielinen ja Nato kielteinen,koulutus ylioppilas vaikka ulkomailla muuna esiintynyt.
      Epärehellinen ja ei ajattele Suomen turvallisuutta.Pekka ei jatkoon.

      • Anonyymi

        Tuo venäjämielinen lienee panettulua, Haavisto osti Usa valtiolta valtavan kiinteistön Kulosaaresta jotain 400 neliötä upea linnamainen huvila, taisi olla lähetystön käytössä ennen olisko Usa myynyt tuon venäjämielisenä ;-D Eiköhän Pekka kelpaa isäntämaalle siinä missä Aaaltola tai kokomuksen Stub mutta katsotaan nyt vaalin lähestyessä mitkä ehdokkaista on eniten Eun tai Usan mieleen, eihän tiedä vaikka Halla-Aho olisi nosteessa hän tuntuu olevan myös stratekina aika osaava..


    • Anonyymi

      Ehdokkaissa ei taida olla armeijan käyneitä kuin 2 kpl eikä tuo ole kriitterinä ei pressaa voi etulijaan laittaakaan, suomella on nyt maailman taitavin armeija kalustoineen jo kai osin maassa Usan valiojoukut ja Natojakin ydinasetta tarvittaessa saadaan niitäkin Daavidin linko uusimpia ostoksia hävittäjiä laivoja jne. olemme valmiina mihin vaan, osa on jouduttu jo sitomaan puuhen kiinne, sotaintoa on jopa naisissa lapsille tulisi myös sallia taas sotaisat leikitkin ohjattuina päiväkodeissa. Mihin ammattilaiset pressaa tarvitsee sodassa Niinistö on hommansa tehnyt instituutio sinänsä on tuuleteltu eikö talouden kannalta olisi parasta jos Suomi olisi jo ensinmäisenä saksan uusia liittovaltioita tai vielä parempi jos päästäisi Usan osavaltioksi. Kaikki ehdokkaat pressan toimeen on globalisteja ja ymmärtävät ettei Suomella ole enää päätösvaltaa käytännössä mihinkään Eu lait ohittaa perustulainkin ,mutta olemme silti Eun etulinjana ja pisin raja vihollista vastaan tulipa tuo sitten mistä tahansa idän suutaan. Suomi voisi lopettaa turhaa hallintoa ja nimetä vaan kuvernöörin jommalle kummalle isäntämaista, alkaisimme vihdoin vaurastukin:n

    • Anonyymi

      On kyllä härskiä viheraatetta kun Haavisto on esittänyt Suomen armeijan lakkauttamista ja monta kertaa 90 ja 2000 luvulla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe