SDP:n arvot on hukassa.

Anonyymi-ap

Ay-demareiden masinoimat lakot aiheuttavat vahinkoa yrityksille, yhteiskunnalle ja työntekijöille. Lakkoilu kansan valitsemaa Eduskuntaa ja sen hallitusta kohtaan on samanlainen moraaliton alakulo kuin Trumpin hyökkäys Capitolille. Vastuustonta, rikollista toimintaa. Rikollista, koska työrauhavelvollisuus on voimassa ja lakko on työstä kieltäytymistä, olkoon lakon nimi mitä tahansa. Uhkailu ja kiristäminen on laitonta.

SDP:n moraali on kuollut. SDP:n alaosasto SAK on osoittanut yhteiskuntaterrorismin jo aikaisemmin. Mitä mieltä on esimerkiksi pysäyttää Suomen vienti jonkin peräseinäjoen palkkariidan takia???? SAK:n liitot saivat aikaan Suomen syvän laman 1990-luvulla. Yhteiskuntasopimus ei kiinnostanut ay-demareita silloin. Perkele!

Miksi joku kannattaisia tuollaisia organisaatioita? Se on hyvä kysymys, kun tarjolla on sisäsiistiä ja suoraselkäistä toimintaa: YTK varmistaa ansiosidonnaisen halvemmalla kuin liitot ja poliittisia rehellisiä liikkeitä ovat Kristillisdemokraatit ja työväenpuolue ilman sosialismia, Perussuomalaiset.

Kysymys on arvovalinnasta.

4

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sdp:llä oli joskus ammoisina aikoina työläisten ja torppareiden yleisesti hyväksymiä arvoja. Ammoisten aikojen jälkeen arvot ovat muuttuneet SAK:n arvoiksi ja entinen häntä ohjaa kissaa. Nyt ollaan siinä pisteeessä, että aiheutetaaan syyttömille yrityksille tappioita lakkoilemalla. Tepsikään ei ole tainnut voittaa yhtään peliä sen jälkeen, kun liittyi vihreisiin. On teillä siellä Turuus ongelmia, mutta älkää masentuko ei mene Poriskaan kummemmin.

    • Anonyymi

      SAK elää 1900-luvun alkua. Samaa aikaa, kuin työväentalot rakennettiin. Jossain lukee 1902, jossain 1905 jne. Talot haisee homeelle ja siellä kaikuu Kansainvälinen. Sitä aikaa SAK elää. Ay-demarit ovat johdossa,

      Lakkojen järjestäminen hallitusta ja eduskuntaa vastaan on hyökkäys demokratiaa vastaan. Painostaminen ja uhkailu sekä ihmisten pakottaminen lakkoilemaan ovat rikoksia. Moraalin alasajo.

      Ei ole lakoista ilmoitettu määräajassa, eikä kunnioiteta työrauhavelvollisuutta. SAK on moraaliton ja tuuliajolla. Pelisäännöt ei kiinnosta. Ei ihme, että kolmikanta saa väistyä. STTK ja Akava ovat järkijärjestöjä. SAK on tasoa Helvetin Enkelit. SAK:n demokratian häpäisy on tasoa Trumpin hyökkäys Capitolin kukkulalle.

      Keväällä Tehyn lakkoillessa sanottiin hoitajalle, että sano ammattipätevyytesi irti. Puolitoistatuhatta sanoi. Linden joutui säätämään "pakkolain" ettei hoitajat olisi kävelleet teho-osastoilta ulos. SAK:n toiminta on aivan moraalitonta ja vastuutonta.

      SAK aloitti vastakkainasettelun. Sitä ei aloittanut kansan valitsema eduskunta. SAK on väärässä.

      Työt eivät ole koskaan lakossa. Maalittaminen ja rikkureiksi haukkuminen on rasismia ja rikos.

      • Anonyymi

        Japanissa oltiin ainakin taannoin lakossa niin, että oli valkoinen nauha olkavarressa, mutta työtä tehtiin normaalisti. Minusta osoittaa todella suurta vastuuttomuutta, tai pikemminkin vahvistaa sitä, että ensin munataan hallituksessa kaikki asiat ja sitten aletaan lakkoilla korjauksia vastaan.


    • Anonyymi

      Demareilla ei ole muita arvoja kuin avoimet rajat haittamaahanmuutolle jotta puolue saisi vaaleissa halpoja ääniä . Samalla tavalla demarit pilasivat Ruotsin joka oli ennen maapallon parhaita maita .
      Antilla on hinku päästä valtiovarainministeriksi jotta arabit ja afrikkalaiset saataisiin mahdollisimman pian vaalikelpoiseksi .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe