KOKOOMUKSEN vallassa ollessa konkurssien määrä lisääntyy

Anonyymi-ap

16

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      I 37u7u7<383e+e*>ooo3

    • Anonyymi

      Orpon reseptillä syntyy konkursseja.

      • Anonyymi

        Tekoälyllä toimimme


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekoälyllä toimimme

        Olisipa edellisellä hallituksella ollut moinen... emme silloin olisi tässä taloudellisessa tilanteessa sekä mm. Sote sotkuja selvittelemässä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisipa edellisellä hallituksella ollut moinen... emme silloin olisi tässä taloudellisessa tilanteessa sekä mm. Sote sotkuja selvittelemässä...

        Olisipa kansa äänetänyt oikein Sote-vaaleissa, niin kokoomus- ja persu-enemmistöt niissä eivät pystyisi sotkemaan Sote-alueiden taloutta ja systeemejä.
        Oikeistolaiset työntävät ihmiset käyttämään yksityisiä palveluja, ja yksityiset nostavat hintojaan jopa 40 %. Se syö Sote-alueiden rahaa paali kaupalla, kuten johtajien palkat ja kokouspalkkiotkin. Eihän siinä jää sairaiden hoitoon kuin murto-osa talousarviosta.


      • Anonyymi

        Petterin saavutuksia.


      • Anonyymi

        Kansaiväliset investoinnit pakenevat Suomesta orpoilun takia.


      • Anonyymi

        Seuraamme USAn esimerkkiä . Yrityksete joutavatkin kaatua, jos toiminta ei tuot riittavasti voittoa. OSINKO on TARKEIN mittari.


      • Anonyymi

        Nyt annamme kyytiä pienille ja keskisuurille yrtiyyksille. Tuemme vain suuryrityksiä. Nehan meitakin tukevat. ON se tietysti Läpinäkyvää . Mutta rahan kierratys sujuu näppärästi.


    • Anonyymi

      Persut ovat hallituspolitiikan takuumiehenä ja ottavat siis syyt päälleen tulevasta kriisistä.
      Onkohan monikaan rasvanäppipersu miettinyt, mitä yhteistä voisi olla hänellä ja Puolueen ykkösnimellä, joka on akateeminen tohtori ja naimisissa vanhan rahasuvun edustajan kanssa,jotka ovat siis yhteiskunnan ehdottoman Eliitin jäseniä?

      Mitkä ovat yhteiset tavoitteet ja edut?

      • Anonyymi

        Mistä tulevasta kriisistä...? Suomi on jo nyt yhdessä isoimmista kriiseistään, kiitos Marinin hallituksen. Miksi yrität "ampua viestintuojan" , joka yrittää saada maamme talouden syöksykierteen oikenemaan? Pohdi sinäkin, sitä MIKSI Orpon hallitus joutuu leikkaamaan?Suomessa kokonaisveroaste on jo nyt maailman korkein ja duunareiden lompakolla käy siksi melkoinen määrä käsiä. Demarihallituksen suunnitelmissa oli huimia lisäkorotuksia veroihin.. Nyt, kun Orpon hallitus on muutaman kuukauden päässyt tekemään hommia, heitä syytetään vaikka mistä, mihin eivät ole mitenkään voineet vaikuttaa. Olen varma, että paljon mieluummin Orpokin hallitus jakelisivat miljardeja mm. ylimääräisiin lapsilisiin ja meillä olisi kansalaispalkka, jolloin kaikki voisivat pysyä kotona. Rajat olisivat auki ja tänne saataisiin runsaasti lisää luku-, kirjoitus-, kieli ja ammattitaidottomia duunareita hoitamaan eläköityviä suomalaisia.


    • Ei ole vielä ehditty korjaamaan sitä mitä SS viisikoineen sai nurin. Sillä joka väittää, että yritykset kaatuvat muutamassa kuukaudessa, jos ovat vahvalla pohjalla, ei ole mitään käsitystä yritystoiminnasta vaan hän ajatelee vain sitä miten käy jos KELA ei ensikuussa maksakaan avustuksia.

      Nyt kaatuvat yritykset ovat SS viisikon nujertamia. Pitää myös miettiä seuraavaa:

      "Suomessa on 294 965 yritystä (Tilastokeskus, yritysrekisteri 2020) pois lukien maa-, metsä- ja kalatalous. "

      Jos siis tuhatkunta kaatuu noin kolmestasadasta tuhannesta niin aika monta vielä jää toimimaan. Veikkaan niitä muutoinkin lopettavan vuosittain, koska osa eläköityy eikä kykene tai halua siirtää toimintaa uudelle toimijalle. Konkurssihan on helppo tapa päästä eroon yrityksestään.

      Hallitushan ei niitä työpaikkojka perusta, se on varmaa. Hallitus vain pyrkii muuttamaan yritysympäristöä edullisemmaksi yrittää ja sen jälkeen alkaa uusioa yrityksiä sikiämään mutyta ei ryppäänä vaan hissukseen.. Sinäkin, jos nyt omaat toimivan pään, voit lähteä uutta uraa kulkemaan.. minä aikoinaan lähdin enkä katunut! Nääs kun yritykseni perustettiin niin sijoitimme, siis me yrittäjiksi aikovat siihen 3000 mk ja kun se reilun 30 vuoden jälkeen myytiin saimme noin 300'000 euroa + palkat koko ajalta ynnä osinkoja kun tuotto oli kunnossa. Kyllä yrittäminen kannattaa jos huomaa hyvän yritysidean!

      Hallituksen pitää korjata yritysmaailman ympäristöä suuntaan joka innostaa yrittämään ja silloin me kaikki saamme mahdollisuuden parempaan!

    • Anonyymi

      KOKOOMUS AJAA KONKKAAN FIRMOJA MITKÄ EI MIELYTÄ TAI EIVÄT OLE KOKOOMUS HENKISIÄ SIIS KOKOOMUS AJAA OMIA, KAPITALISTIEN, HYVÄ VELI VERKOSTON ETUJA OMAKSI EDUKSEEN. JA TÄMÄKIN VÄHÄ HYVÄ LOPPUU JOS TUPPI PÄÄSEE RESSAKSI EI HELVETTI ÄLKÄÄ ÄÄNESTÄKÖ KOK TUPPIA HÄN YLIMIELINEN PELLE.

    • Anonyymi

      Kannattaa aloittajan kuitenkin käydä katsomassa virallisia tilastoja, JOISTA hänellekin helposti selviää, milloin lakkotsunami oikein alkoi. Se alkoi kesällä 2022 ja silloin ei ollut osattu haaveillakaan, että kohta meille onneksi saadaan uusi, Orpon hallitus.
      Noista tilastoista selviää myös se, kuinka paljon duunareiden ostovoima ROMAHTI tuolla samaisella 2019-2023 hallituskaudella... Yli 30%!!!!!!! Ko. hallituksen itseaiheuttama energiakriisi nosti sähkönhinnan taivaisiin ja nuo yhdessä pudottikin 1200 000 suomalaista köyhyysloukkuun. Ymmärrämme nyt hyvin, miksi kyseistä hallitusta pidetään köyhien YSTÄVÄNÄ.

    • Anonyymi

      Aina joku kasvaa.

    • Anonyymi

      Vain suuryritykset ja liittoon kuulumattomat yritykset tulevat toimeen oikeistohallituksen jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1403
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1063
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      999
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      974
    6. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      881
    7. 3
      880
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      879
    9. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      868
    Aihe