"Keskipalkat" menikin täysin uusiksi, Siksi porrrrrvari tulotietoja salaii !!!!

Anonyymi-ap

Porrrvarin kähmintä ja salailu sai tänä vuonna täysin uudet mittasuhteet. Porrrrvari-kanavat vaikenivat niistä käytännnössä täysin, jos verrataan takavuosiin. Ne sanoivat, että listat on verkossa, repikää siittä ...

Mutta miksi porrrrvari-mediamme aina oikeisto-YLEä myöten vaikenivat tulotiedoista, ovathan porrrrvarimme repineet itselleen rahaa oikein urakalla !
Syy lienee siinä, että teillä sopuleilla, mokuilla ja kuspiäillä tulee olemaan jatkossa todella vaikeaa, sillä porrrvarit ( mkl "demari"-koirat ) ryöstivät rahanne kokonaan ja ja vielä YLI-VELKAANNUTTIVAT teidät täydellisesti, samalla kun valkopesivät Velkanne puhtaaksi rahaksi, omille tileilleen. Eikä tilanteesta ole mitään muuta ulospääsyä kuin leikkaukset: Käytännössä LOPPUTILIT, teille kuspiäille, sopuleille ja mokuille. Mitäs olitte tyhmiä ja uskoitte porrrrvaria, joka valehteli teille "työvoimapulista" ja vedätti teitä "nollakorko"-jallituksella.

Nyt on paskat housuissanne, totaalisesti. Tosiaisallisesti kaikki alkoi jo 4 v. sitten, järejstelmäromahduksesta, jonka natsimme ristivät VIRUKSEKSI !

Tästä jatkamme, ... t. svt

19

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laitan tähän uuden "keski"-palkka laskelman, joka loksauttaa sopulin leuat auki kertaheitolla. Apuna aineistossa käytämme palstakyselyiden tuloksia, koska natsimme tietoisesti SALAAVAT avain aineistoa tulotiedoissa.

      Lähtökohta on ydin-eliitti, jota emme ota mukaan laskelmiin, koska tämä sakki ei edusta "luonnollista" palkansaajaa vaan kuluu niin sanottuun kusiaissakkiin eli kermankuorijoiihin. Täma sakki on muutenkin poikkeuksellinen, heitä ei LAMA irtisanomisineen koske ja toisaalta tuo purukka koostuu systeemin aivopesureista !
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17635905/tiesitko--100-000lle-rikkaimmalle-jaettiin-perati-50-mrd-euroa-rahaa-viime-verotuksessa-!

      Tämn joukon koon oikeisto-media tälläkin kertaa pyrki salaamaan mutta saimme selville, että kusiaissakki, jota emme ota mukaan keskipalkka-laskelmaamme on luokkaa 100 000 päätä. Tämän vähennämme "työllisten määrästä

      Toinen tärkeä lukema, jota käytömme, on "TYÖLLISTEN" lukumäärä. Kuulit sen koroman kanavan (mtv3) "uutisista" joku viikko sitten; "Työllisten lukumäärä on 2,6 miljoonaa " (suomessa)

      Kansakunnan "PALKKAPOTTI" on myös sellainen lukema, jonka NATSImme visusti salaavat, koska se on välttämätön laskelmissamme. Kyselytutkimuksen mukaan se voisi olla 80 MILJARDIA Euroa , pannaan varmuuden vuoksi laskelmaamme "hatusta" lukema 100 miljardia, niin kukaan ei voi syyttää haansia "vähättelystä".

      Ja eikun laskemaan, se seuraavassa
      t. haans

      • Anonyymi

        Suomessa ei ole natseja. Venäjä sen sijaan on natsivaltio!


      • Anonyymi

        NYT LASKEMME KESKIPALKAN

        Koska emme ota mukaan laskelmiin kaikkein rikkainta pääoma-elittiä, vähennämme heidän nostamansa huikean tulo-osuuden epätyypillisenä teidän tulotiedoista (eivät edusta normaalia palkansaajaa)

        100 miljardia miinus 50 miljardia, jää 50 miljardia rupusakin palkkapotiksi, hmm...

        Koromankanava (mtv3) taas kertoi meille TYÖLLISIÄ olevan peräti 2,6 MILJOONAA.

        Koska haemme normaalin palkansaajan n keskipalkkaa, vähemmämme siis epänormi-eliitin osuuden tavisten palkkapotista. Epänormi-eliittiä (omistajat) on todennäköisesti yhtä paljon kuin aiemminkin eli se 100 000 päätä, jotka siis kuorivat kermat, tuon em. vähennettävän
        50 miljardia. Jotta saamme ruparin keskipalkan, meidän on jaettava tuo jäljelle jäänyt
        50 mijardia euroa 2,5 miljoonalla (olemme vähentäneet eliitin, 100 tuh).

        Kuukausi-palkan saamme jakamalla em. jakotuloksen 13 ( kuukaudet, sis lomarahat ja bonukset)

        Lasketaan 50 mrd / (2,5 milj x 13 ) = 20 000 eur/13 kk = 1538 euroa/kk (todellinen keskipalkka)

        HUOMAAMME, että poppikoneen ilmoittama 4000 euroa/kk on aivan muuta (käytännössä valehtelua) ja 1538 euroa/kk vastaa todellisuutta !

        t. haans.sea


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-HS kiirehti valeuutisoimaan, suomenruotsalaisen julkkiksen Lampeniuksen suulla, tuota Nygårdin julman raiskaamo-ihmiskauppasaaren, pienen pientä surkeaa tuomiontynkää, "suurena päivänä", jonka vain vauraimmat Nygårdin uhreista, saivat jotenkin läpi, enemmistöllä raakojen raiskausten ja ihmiskaupan uhreista, ei ole koskaan varallisuutta, nostaa mitään rikoskanteita, eli mitään mahdollisuuksia, saada minkäänlaista oikeutta, ja osa lienee vaiennettu ikuisiksi ajoiksi, eli todella pieni päivä oli, enemmistön raiskauksien ja ihmiskaupan uhrien osalta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      EK-Yle kinuaa "opiskeluun" rahoja, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssirikollisille ja kohdistaa raakaa vihaväkivaltaa, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi pakotettuja, Suomen eläkeläisväestöä kohtaan, joiden enemmistö on yksinasuvia naisia.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/10/23/the-millionaires-calling-for-higher-taxes-i-m-rich-tax-me_6197148_19.html

      Ökyrikkaat rahassa kylpevät suvut ja perheet, voisivat ihan itse maksaa, jälkeläistensä tittelienkeruut verokeitaisiin, ei niitä pidä Suomen köyhimpien ihmishengillä maksattaa, kuten nyt.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18071927/aarifasistivihreitten-kalkkikset-verokeitaissa-porssirikollisperillisten-manulle-illallisineen#comment-123915074

    • Anonyymi

      1538 euroa/kk (todellinen keskipalkka)
      ===============================

      Nyt ymmärrät, miksi 100 000 rikkaimman kihokaartin tulot ovat niin suuret. Siksi, että sinun palkkasi onkin niin pieni ! Ilmankos kuluttajan luottamus matelee pohjamudissa. Ja yli-velkaantuminen on tavallista.

      • Anonyymi

        Huomatkaa, että suomalaisen TYÖTÄ tekevän väestön palkkataso on todella vaatimaton maailman kovimpaan hintatasoon nähden ja siksi katajainen kansa on raskaasti yli-velkaantunut. Tämä yli-velkaantuneisuus on toisaalta myös avittanut OMISTAJIA /kätyreitään rikastumaan ennennäkemättömästi noita Velka-massoja itselleen VALKO-pestessään !!! Näitä Valko-pespu-tietojahan "verokoneet" ainoastaan esittelevät teille, ja todella kitsaasti, verrattuna takavuosiin, joilloin herrliinin sanomistakin kymmenkunta sivua oli omistettu niiden ruotimiseen.

        Palkansaajista yli 90 % asettuu siis ALLE 4 tonnin kk-tuloille, asia jota rahanavallasta elävä kusettajamedia ei tohtinut teille paljastaa.

        Kun vielä puhuttiin koromain poikain jallituksesta 2,6 miljoonaa "työllistä", se tarkoittaisi tietenkin TÄYS-työllisyyttä, onhan työvoiman (työikäiset) koko jokseenkin tuo sama määrä.
        Tämän lisäksi meillä on TYÖTTÖMÄT ja SYRJÄYTYNEET, jonka joukon koko on luokkaa 600 000 päätä. Nämä elävät tuilla !!!

        t. haans.sea

        PS. vastaan auliisti aihetta koskeviin kysymyksiin


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten saada "keskipalkkaa" nostetuksi, lähemmäs oikeisto-ylen manipulointilukuja?

      No tietenkin "työllisten" määrää vähentämällä. Jos otamme "työllisiksi" vain säännöllisessä koko-aikatyössä olevat noin MILJOONA päätä, saamme keskipalkan nousemaan lähemmäs kolmea tonnia.

      Muista, että kusiaiset mainpuloivat teitä, erilaisilla "määritelmillä" työllisistä eli tarkoitus on vain sekoittaa, että ette tajuaisi: kun väki vähenee, pidot paranee.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14716753/muista-quottyollisyysquot-porrvarin-kielenkaytossa-ei

      Koska "työllisiä" on niin monenlaisia ja heidän palkat olemattomia (tarvitaan tukia kelasta), porrrrvari mielellään laskee tulotietoihin itsensä, siis se omisvtavan luokan jätti-puhalluksineen. Näin saadaan näyttämään paremmalta ja kutsuttua lisää MATUja, "työvoimapula"-valheilla, keinottelua pyörittämään tai se tarpeisiin.

    • Anonyymi

      Edessa on historiallisen syvä ja alati paheneva LAMA, jota porrrvarit ovat jo omalta kohdaltaan yrittäneet torjua HINNAn-nostoin, toisinsanoen siis panivat Teidät sopulit kylymästi maksamaan. Mutta kun teitä on se ylivoimainen enemmistö, jaksatteko edes yhdessä, suomen kusiaisia elättää.... kun NE samalla härskisti LEIKKAAVAT juuri teiltä ja antavat itselleen !

      • Anonyymi

        >> kun NE samalla härskisti LEIKKAAVAT juuri teiltä ja antavat itselleen !

        Tässä suhteessa iiro viinanen oli suht tasapuolinen 90-luvun lamassa, sillä kiristi myös suurituloisten verotusta. Nythän orpopojan valssi tarkoittaa kaikkein pienituloisimpien kyykytystä, mukana juonessa heka eli helsingin porvaritkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> kun NE samalla härskisti LEIKKAAVAT juuri teiltä ja antavat itselleen !

        Tässä suhteessa iiro viinanen oli suht tasapuolinen 90-luvun lamassa, sillä kiristi myös suurituloisten verotusta. Nythän orpopojan valssi tarkoittaa kaikkein pienituloisimpien kyykytystä, mukana juonessa heka eli helsingin porvaritkin.

        Muistakaa, että HINNTOJEN nostot on myös Verojen korotus, nouseehan ALVit - nuo rivi-demarin varallisuusverot - myös vastaavasti. Ja iskee kaikkein pahimmin juuri pienituloisiin.

        P(IILOVEROT kaikenkaikkiaan, ovat nyt porrrvarin erityis-suosikkeja. Ei tarvitse kusiaisten tuloihin puuttua muuten kuin veroja LASKEMALLA ! Kusipäät hoi ! herätkää !


    • Anonyymi

      Keskipalkka-sumutus, "nolla"-korko jallitus ja "työvoimapula"-valehtelu ovat avainsanat, joilla hölmöläisiltä ryöstettiin rahat ja jäljelle jäivät vain velat.
      Tämä peli oli pelattu jo 2019 ja seuraukset salattiin
      Lisää velkaa jälkien peittämiseksi ottamalla
      Virus on peitetarina
      t.haans

      • Anonyymi

        Katsokaa tänään MOT, niin näette kuinka PUHALLUKSEN jälkihoito hoidetaan !


    • Anonyymi

      Toivottavasti velalliset laskivat oman velkansa todellisiin tuloihinsa perustuen eikä uskomuksiin "keskipalkoista", sillä edellä lasketut todellisetkin palkat ovat reippaassa, reippaassa lasku-kiidossa !
      Tästä tulee jännää, sillä kaikki on vasta alussa, Marinin velkapotit tosin siirsivät aloitusta ja orpokin yrittää jättiveloin sisäpiiriläisiään pelastella mutta katsotaan, tuleeko orvolta uusia tuki-paketteja. niillä tosin ei sopuleita pelasteta, sisäpiiriläisiä ainoastaan, toki sopulin piikkin ! näinhän porrrrvarilla on tapana toimia

      • Anonyymi

        Joku väitti, että ylitöihin perustivat arvionsa, veloista suoriutumiseksi !


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2224
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      61
      2082
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1961
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1354
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe