Myymättömät uudiskohteet

Asuntomarkkinoiden tilanne on nyt mielenkiintoisessa vaiheessa. Vuosikausia ylikuumana käyneet markkinat ovat täysin pysähtyneet. Ennen tätä, kuumana käyneinä markkinoilla uudisasuntojen ostajia vedätettiin vuoratonteilla, yhtiölainoilla ja pienillä huoneistoilla. Kaksiot saattoivat olla 30 neliöisiä, jollaisia ennen olivat yksiöt!

Tämä johti siihen, että uudet talot tehtiin rakennuttajien eli grynderien ehdoilla. Siitä seurasi, että markkinat täyttyivät asunnoilla, joilla ei ollut ainakaan tavalliselle omistusasujalle kovinkaan suurta hyötyä. Käytännössä pieniä kämppiä huonolla varusteilla ja kallillaa ylläpitokustannuksilla tuottivat nollakoron aikaan ylikuumana käyneet markkinat.

Niinpä on mielenkiintoista seurata, paljonko on myymättä uudiskohteita ja miten tilanne kehittyy.

8

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Hups. ei 8mrd vaan 0,8mrd.


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­N­­­y­m­­f­­­o­­­m­a­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18105071s

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Voi hölmöä, ei suomen kokoisessa maassa loputtomiin riitä asunnonostajia, ei edes kusiaisia, suomen herrojakaan !
      Ja kun velat on kokonaan maksamatta, on se kerrassaan pattitilanne luvassa.

      SUURI KUSETUS "työvoimapula"-valheilla ja "nolla"-korkojallituksella on tullut tiensä päähän ja loputon YLI-velkaantuneisuus vain edessä, eihän noilla pienillä palkoilla JÄTTI-velkoja maksella, hyvä että seilviävät natsien HINNAN-nostoista natsien samalla myös kiihdyttäessään IRTISANOMISIA !

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18100528/quotkeskipalkatquot-menikin-taysin-uusiksi-siksi-porrrrrvari-tulotietoja-salaii-!!!!

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957488/koron-nostot-pankkien-pelastamiseksi-ainoastaan-!---sopuli-maksaa-pankit-pelastuu-!

      t. haans.sea, luotettava ja varma, ei kusettaja !

      • Anonyymi

        Eihän näitä omistusasunnoiksi tarkoitettu, vaan sijoittajille.

        Rahoituksen piti tulla SDP:n kätilöimänä taikaseinästä. PKS vuokraloisten enemmistö saa asumis- tms tukia, joten asumistuilla piti näissäkin taloissa kulut suurimmalta osin kattaa. Ja lahjahevosen suuhun kun ei katsota, niin silloni huonompikin laatu (asunnot vailla säilytystiloja ym) on ihan OK.

        SDP:n mielestä palkkoja ei voi nostaa, mutta asumistukiin riittää rajattomasti rahaa. Logiikka on ilmiselvä - vuorkaloisille ei kerry varallsiuutta, joten pysyvät köyhinä ja almuista (vappusataset ja asumistuet) riippuvaisina koko ikänsä. Eli pysyvä tuskollisina vappusatasten jakelijoiden äänestäjinä.

        Eikä tästä valita kepulit eikä kokkareetkaan, koska asuntobisneksessä liikkuu isot rahta, joista moni pääsee kuorimaan kymmenykset päältä.

        Ja sujuuhan asuntobisnekseen liittyvien lahjusten vastaanotto hyvin demareiltakin, esimerkkinä vaikka Vantaan ex kaupunginjohtaja

        Kuten olemme jo nähneet, omistusasuminen on myrkkyä SDP:lle. Omistusasujille on tapana vaurastua, minkä jälkee saattavat äänestää väärin. Siksi omistusasujista pitää päästä eroon -> mm. verovähennysoikeus pois.

        Toisaalta SDP:llä ei ole pienintäkää ongelmaa kaataa verovaroja koti- ja ulkomaisten sijoittajien taskuun. Pidetään hyväveliverkosto tyytyväisenä taikaseinästä saadulla rahalla, niin saadaan ehkä jotain omaankin taskuun + äänestäjäkunta kiittää.

        Onhan oivasti käytetyillä verovaroilla saatu ohjattua asuntosuunnittelua jo 15 vuotta. 60-70 % kaikista asunnoista on mennyt vuokralle ja näistä miniyksiöitä ja kääpiökaksioista liki kaikki. Varmaankin on saatu juuri sellaisia sosialismin utopiaa edustaneista asuntoja kuin SDP on meille soveliaksi katsonut.


    • Anonyymi

      Tiedän mistä saa 24 neliön kaksioita

      • Anonyymi

        SDP ja virheiden kätilöimänä on meille tällaisia rakennettu. Pidetään kansa käyhänä ja ahtaissa asunnoissa... joiden kulut maksetaan suurelta osin taikaseinästä (asumistuki).

        Ja kansa kiittää hyväntekijöitään (SDP+virheet)!


    • Anonyymi

      Pienistä kusiluukuista tosiaan helvetillinen ylitarjonta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5095
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1325
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe