Koron-nostot, Pankkien pelastamiseksi, ainoastaan ! Sopuli maksaa, pankit pelastuu !

Anonyymi-ap

Koronnostot olivat välttämättömiä, sillä järjestelmäromahduksen setelipainatus , siis uuden rahan sylkeminen silmittömästi "viruksen" varjossa, ei ollut riittävä toimi. Sillä porrrvarit pelastivat vain itsensä. Pankit jäivät tuuliajolle, oli tehtävä jotain ! Eikä ollut näppärämpää keinoa kuin nostaa korkoja !

Tästä huolimatta USAssa ehti kaatua muutama pankki, samoin euroopassa. Moni on tämän jo unohtanut, vaikka aikaa on vain muutama kuukaisi tapahtumista.
Suomessa pankit porskuttaa, sillä matti ja maijja maksaa. Vielä ! Oliko pahakin virhe, siitä viitteitä saadaan puolen vuoden sisään, sillä kukaan ei tiedä, miten käy. Vai tiedätkö sinä ?
T. haans.sea

""Pankeilla on nyt kissanpäivät""
https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009752862.html

42

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomalaisilla on nyt todella paljon maksettavaa, mahdollisten omien velkojen lisäksi:

      - Aseostot USAsta päivän kovaan hinnntaan
      - Nato-jäsenmaksut, joista oikeistokanavat vaikenevat
      - Forttumin pelastus-miljardit
      - Sähkö-jallitus. Epäselväksi jäi, keitä pelastettin
      - Kohoavat asumiskulut, joista korko on yksi osa
      - Kepulaisten maailman kallein ruoka
      - Valtion velat
      - Kuntien velat
      - Ja vielä, yritysten velat !!!
      - Jännitystä lisää, porrrvari-koneiston LEIKKAUKSET (se työpaikkasi)

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NYT ymmärrät, mistä kusiais-eliitti napsi mukavat "tulonsa", siis nämä seuraavat:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17635905/tiesitko--100-000lle-rikkaimmalle-jaettiin-perati-50-mrd-euroa-rahaa-viime-verotuksessa-!

        Ne ovat eliitillin puhdasta käteistä verojen jälkeen, mutta keikkuvat eri taseissa Velkana ja tarkoitus on, että sinun vastuulla ainoastaan !

        Tuokin 50 miljardia on nyt sinun piikissäsi. Niillä ostettiin "unelma-asuntoja" espanjasta, joten et pääsekään niihin noin vain käsiksi. Kusiaiset näet tiesivät, että lama varmuudella koittaa, siksi pois maasta.


      • Anonyymi

        - Ja vielä, yritysten velat !!!
        - Jännitystä lisää, porrrvari-koneiston LEIKKAUKSET (se työpaikkasi)

        No tulihan se sieltä mutta tämä on enää vain jatko-osa massiivisessa kusetuksessa, jossa teitä sopuleita on massoittain "etätöissä" ......


        Hallituslähteet STT:lle: Tuhansia virkamiehiä irtisanotaan ...
        HS.fi
        https://www.hs.fi › politiikka › art-2000010372711
        2 päivää sitten — Hallituslähteistä arvioidaan, että ensi vuonna Suomessa irtisanotaan


    • Anonyymi

      ""Pankeilla on nyt kissanpäivät"" vain siitä syystä, että töpeksivät sitten vaikka kuinka pahasti, valtio pelastaa ne aina. Joku kirjoitti teemasta herrrliiniinkin nasevasti, kas kun julkaisivat !

      "Rikkaat sosialisoivat vaurauden Hyvin toimeentulevien etuihin ei ole kajottu."
      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009695552.html

      Naseva kirjoitus, jo porrrvarikoneiston (hallitus) tässä vaiheessa !

    • Anonyymi

      Huomatkaa, että porrrvarit nostavat hintojaan YKSI-puolisesti tavalla, joka EI PERUSTU KULUTTAJIEN OSTOVOIMAN KASVUUN. Päin vastoin, matin ja maijjan ostokyky romahti jo paljon ennen koronaan.

      Hinnannostot ovat siis kapitalistien yksipuolinen toimi, aivan kuten koronnostotkin, koska JÄRJESTELMÄ-romahdus pakotti ne siihen! Porrrrvarit ja sisäpiiriläiset tämän kyllä tasan tarkkaan tiesivät:

      https://www.talouselama.fi/uutiset/historiallisen-voimakas-lama-on-tulossa-ennustaa-tohtori-tuho-parhaassa-tapauksessa-joudumme-finanssikriisia-syvempaan-taantumaan/42a388aa-822b-4e70-8698-c79f18eed6ce

      t. haans.sea

      • Anonyymi

        Katsokaapas, mikä on tilanne nyt. Ei olekaan mikään olan-kohautus juttu, vaikka natsimme yrittävät teille nyt sepustaa, että LAMA olisi ohi ensi vuonna (2024) !

        Kusiaiset aikovat UHrata teidät Sopulit, armottomasti pankkeja pelastaessaan !!!

        ULOSOTON MYYNTIMÄÄRÄT RÄJÄHTÄVÄT KÄSIIN
        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009760314.html

        """Suurin muutos on sen sijaan tapahtunut taustalla, myyntiä vielä odottavien kohteiden määrässä. Ulosottovirastolla on ”varastossa” tänä vuonna 1134 asunto-osaketta, kun viime vuonna vastaavaan aikaan niitä oli 1013. Ulosmitattujen ja myyntiä odottavien kiinteistöjen määrä taas on noussut viime vuoden 3105 kiinteistöstä 3470:een."""

        Muistakaa, kaikki on vasta ALUSSA tältäkin osin. Natsihallitus ei edes ole vielä aloittanut leikkauksiaan, kätyrinsä (yrityket) kylläkin !!! Tästä on nyt natsien "työvoimapulat " todella kaukana. Härskiä valehtelua, jonka takia kenties olette nyt pahassa suossa !

        OIKEISTO-YLEN KUSIAISTEN TULISI PYYTÄÄ TEILTÄ ANTEEKSI JA MAKSAA KORVAUKSIA SUUNNITTEILLA OLEVIEN LEIKKAUSTEN SIJAAN

        T: Haans.sea


    • Anonyymi

      Kapitalismi on
      Kliffa bisnesidea.

      Kuka sen keksi?

      • Anonyymi

        >>Kuka sen keksi? Yritän vastata: IMPPERIALISTIT


    • Anonyymi

      Nyt kannattaa muistaa yksi tärkeä seikka, eikä mikään vähäpätöinen olekaan:

      Kun systeemi romahti 2008, oli korot pakko ajaa nollille, sillä deflaatio eli hintojen lasku oli tosiasia, mutta siitä ei päästykään eroon noin-vain. Yli kymmenen vuotta jatkettiin suunnitelmallista Nolla-korko-jallitusta ja sen ainoa tavoite piti olla taistelu Deflaatiota vastaan.

      Kun romahdus iski toistamiseen (=korona), kapitalistit päättivät Kartellissa nostaa hintoja ! Kuluttajien kysyntä ei ollut nykyisen inflaation taustalla. Päin vastoin, sillä tämä lama käynnistyi jo hyvissä ennen kuin se ristittiin koronaksi.

      Aggressiivinen nollakorko-jallitus johti kuitenkin Asunto-Kuplaan, jollaista ei ole ennen suomessa koettu ja 90-luvun lama on nappikauppaa tuleviin lamaselvittelyihin verrattuna. Erona 30 v takaiseen on Keskuspankkien käyttäminsen setelipainatukseen tavalla, joka jo johti USAn luottoluokituksen hienoiseen laskuun.

      Epäilys näet kapitalisteilla on, että USA ei kykene enää maksamaan entisiä velkojaan muutoin kuin uutta velkaa keskuspankista pumppaamalla.

      T: haans.sea

      • Anonyymi

        ""Epäilys näet kapitalisteilla on, että USA ei kykene enää maksamaan entisiä velkojaan muutoin kuin uutta velkaa keskuspankista pumppaamalla.""

        Näinhän suomikin on käytännössä toiminut samalla kun kokonaisvelkaantuneisuus on rajusti kasvanut, käynnissä olevan laman seurauksena. Lamasta ei valtamedia tietenkään halua puhua, onhan em. velkamassat nyt kierrossa - ainakin eliitin taskuissa - eikä numeroiden valossa lamaa pitäisi olla . Mutta kun on, siksi asuntokauppakin on täysin seis.


    • Anonyymi

      Okeisto-YLEssä jallittajat pohtivat sitä, mikseivät pankit maksa talletuksille korkoa, vaikka perivät sitä kyllä KARTELLISSA korkoina ! Paneelin tunnettu kokoomus-porrvari ja pankkipeluri korosti pankkien oleva liikelaitoksia kuten muutkin yritykset ja ne toimivat sen mukaisesti KARTELLISSA.

      Paneelin kusiaiset kehoittivat sopuleita "kilpailuttamaan" pankkeja, mutta miten, kun ne toimivat kartellissa. Mainittiin "pari tuntematonta" pankkia mutta suomalaiset varmaan muistavat vielä ISLANTILAIS-pankin , joka nimenomaan kalasteli asiakkaita aivan eri luokan talletuskoroilla kuin mitä muut tarjosivat. Islatilais-pakkien tarjoukset olivat huijjausta ja suomalaiset menettivät rahansa. Joka euron jos sinne laittoivat.

      Että sellaista kokoomus-meininkiä, olkaa varuillanne noiden natsien kanssa, sillä niillä ei ole teidän etu mielessään ohjeitaan auliisti jaellessaan. Valehtelivat jo tähänkin asti tapahtuneista eikä yksikään kusiainen tunnusta JÄRJESTELMÄ-romahdusta. Tosiasiaa !!!! t. svt

    • Anonyymi

      Heti kun hölmöt keskuspankkiiritja poliitikot synnyttivät nämä EU:n ja USA:n "elvytyspaketit", tiesin että niistä aiheutuu vuosikausien inflaatioriesa, jota edes koronnostoilla ei saada talttumaan.

      Sumi / edellinen hallitus vielä lahjoitti nettona 5,6 miljardia euroa italialaisten kiinteistönomistajille ja mafialle.

    • Anonyymi

      Nollakorkojen maksun aika tuli nyt kun rikkaille ja firmoille pumpattiin ilmaista rahaa vuosikymmen ellei enemmänkin, laskun maksat sinä ja vieläpä lopunikääsi.

      Muista tämä kun makaat köyhänä paskavaipoissa odottaen kuolemaa.

      • Anonyymi

        90-luvun lama oli nappikauppaa tulevaan verrattuna


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Raha tulee siis
      Painokoneesta,
      Mutta mikä on sen
      Reaaliarvo?
      >
      Ollaanko me
      Superkuplassa?

    • Anonyymi

      Huomasitteko, kun ekp nosti ohjauskoron 4,5 %, kasinopelurit ja kapitalistit (pörssi suorastaan ILAKOI, sillä kaikki osakkeet olivat nousussa!

      Miksi kapitalistit ilakoivat, vaikka korot teitä passkahousuja vain kurittavat ?

      • Anonyymi

        Sopulit pantiin pelastamaan PANKIT, ei sillä muuta tärkeämpää tehtävää. Toki, täytyyhän vekkuloille saada myös hinta, ei niitä muuten saada pois Keskuspankin taseista, jos on aikomus yksityis-pelureille ne myydä. Kuulin jostain tämän suuntaisia huhuja !
        t. haans


    • Anonyymi

      Poppikone kertoi, että ensimmäistä kertaa 20 vuotteen matin ja maijja Velka-Saldo ei enää KASVA . Vaan jopa laskee, sanoi peluri johon taas en usko mutta
      yhden asian se vain kertoo, jallittajankin todistamana:

      Asunto-kauppa on seis !

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pankit ovat kuitenkin PAKOTETTUJA uskomaan, että Romahdusta (hinnat) ei tulisi ja siksi pankit "uskovat", että hinnat jälleen vain nousisivat.
        Uskotko sinä vielä pankkeihin, haans ei ole uskonut kymmeniin vuosiin:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17926260/asuntokauppojen-pohja-nahty--uutiset#comment-123318897

        t. haans

        Muistakaa, että "nolla"-korko - JALLITUS käynnistyi edellisen "finanssikriisin" jälkeen siis jo v. 2088 (järjestelmäromahdus nro 1) ja ainoa tavoite oli saada kapitalsitisysteemi teko-hengitettyä uudelleen henkiin. Kaikki valheet olivat heti käytössä, aina "työvoimapulista" juttuihin, joiden mukaan säästösi menettävät arvonsa, jos et toimi kuten kapitalisti ohjeisti

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17977660/suomen-herrat-valehtelivat-teille-perati---15-vuotta-quottyovoimapulistaquot-joita-ei-koskaan-tullutkaan


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Periaatteessa noin eli "riskittömiä" pankeille, ainakin muodollisten laina-sopimusten puitteissa.
        Edessä voi olla kuitenkin pankkien painajainen "kissanpäivien" (=koronnostot) sijaan.

        Sillä vaakakupin toisessa kipossa lepää sopulin kyky maksaa velkojaan/vastikkeitaan/vuokriaan. Pankkin painajainen on näet ARVOJEN ja HINTOJEN ROMAHDUS !

        Se on siis nyt toisessa kupissa kun toisessa on koronnnostot pankkien pelastamiseksi.

        Puheet kokonaisten asuinkerrostalojen konkursseista on näet sen luokan kova pala pankeillekin, jos se pääsee laajamittaisesti leviämään ylivelkaantumisen seurauksena.

        T: haans.sea

        ps. tästä tulee näytelmä., vailla vertaa, porrrrvarikanavat ja oikeisto-yle vielä vaikenee, luonnollisesti.
        Huomatkaa, että kun pankit sulkivat ovensa teiltä, niillä kyllä riittää asiakkaita, näitä ylivelkaisia....


    • Anonyymi

      Suomalaiset pankit tahkoavat ennätystuloksia koron noston takia ja jakavat kovia osinkoja osakkeenomistajille!

      • Anonyymi

        rinnastaisin suomen tapahtumat Nuotta-kalastajaan: nuottaa vedettiin 15 vuotta ja kun koko parvi oli saatu verkkoihin, saalis nostettiin.....

        ... vain kokoomus osaa toimia näin juonikkaasti !


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kaikki alkaa uudestaan ! Koivisto-patsas on jo asennettu. Paikkakin on varsin oikea, sieltä voideaan aloittaa. "Välittäjällä" se lähtee.....
        https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4277122


    • Anonyymi

      lamat lähtee pankkien rahan arvon nostolla, kunten juuri nähtiin miten asunto rakentaminen hyytyi koron nostolla,

    • Anonyymi

      Kaikki etenee avauksen käsikirjoituksen mukaisesti:

      "Nordea takoi muhkeat voitot" (19.10.23)
      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009933060.html


      Muistakaa vain maksaa korot ja lyhennykset ajallaan, sillä juuri siitä ovat kiinni, pankkien "kissanpäivät"
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14411344/puttos-vesa-asuntoluotot-riskittomia-pankeille---

      Tilanne on kuitenkin "haastava" pankeille, kuten kusiainen totetaa jutussa toteaa, sillä kaikki on kiinni teidän maksukyvystänne, näinä natsien "työvoimapula"-jallituksen aikoina .....

      ""Nokia karsii kulujaan rajusti – jopa 14 000 työpaikkaa uhattuna""
      IS

      terv. haans.sea

      • Anonyymi

        MUISTAKAA: Tähän mennessä aiheutuneet pankkin LUOTTOTAPPIOT on tosiasia ja niitä on kuitattu Teidän suosiollisella avituksella, "yritystukina". Pankit ovat saaneet miljardeja tätä tukea, silla luottotappioita sataa koko ajan ja yhä kiihtyvää tahtia :

        https://huutokaupat.com/ulosotto

        vain yksi esimerkki mainitakseni, yrityspuoli on toinen laaja sektori ! voittojen ajat ovat ohi, tappoiota pankit kuittaavat jonkin verran vain koronnostoilla !

        t. haans


    • Anonyymi

      Asuntolainan noin 4 % korko on todella pieni, eikä se ole syypää asuntokaupan täydelliseen pysähtymiseen. Pääsyy on levottomuus työmarkkinoilla, joka siis käynnistyi jo vuosia sitten ja sana kyllä kulkee korvasta korvaan, vaikka valtamediat vaikenevat. Pankkien "ressitesteistä" jäi se tärkein tekemättä: LOPPUTILI !
      Se jyllää nyt asmarkkinoilla ! 90-luvun laman tapaan
      kerroin vain 5,94 -- suurempaan

    • Anonyymi

      Muistakaa, että jatkossa "marginaaliset" koron-laskut, jos niitä on tullakseen, ovat vain markkina-temppuilua. Velkamassat ovat näet niin valtavat, että kapitalistit tarvitsevat nyt kaikkia temppuja....

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/valtionlainamarkkinoilla-selittamattomia-liikkeita/9e15c2b8-826b-4361-bd68-f60f7a804049

      Voi olla, että kapitalistit "siistaavat " systeemiä uuden keskuspankki-velka-aallin mahdollistamiseksi !!! Sehän juuri on tällä hetkellä ongelman ydin.

      t. haans.sea

      PS. varo velkaa, se on juuri se suurin ANSA, johon Sinä voit langeta. Eikä sinua siitä todellakaan vapauteta, ennen kuin viimeinenkin sentti on maksettuna! Koskee myös opiskelijoita, joiden velkja KELA on kuulemma ryhtynyt makselemaan !!!

      • Anonyymi

        >>uuden keskuspankki-velka-aallin

        pitää olla velka-ARSENaalin mahdollistamiseksi.
        Kuten huomaat porrrvarien ilmeet alkavat päivä päivältä käymään ryppyisemmiksi, rahavirtojen ehtyessä ja Rahan -PESUN hyytyessä. Avainasemassa olette te sopulit, mokut ja kuspiät "! Teidän Velka-KIIMA pitäsi siis saada lentoon taas. Se EI onnistu ilman keskuspankkeja .... kapitalistit näet eivät tule auttamaan, valkopestyine rahoineen, se on varmaa.

        Annetaan kapitalistinkin se herrrliinin sanomissa rautalangasta vääntää
        https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009974986.html

        Em. kapitalistin vuodatuksen luettuasi joudut tietenkin kysymään pari asiaa:

        - miksi korot nollattiin ?

        - mikä on pankin "oma pääoma" ?

        t. haans.sea


    • Anonyymi

      Oikeisto-YLEssä jauhetaan nyt innokkaasti paskaa korkojen laskemiseksi.

      Mitä sinun tulee muistaa on se, että asialla on vain Kauppa-LOBOT ja Markkinamiehet.
      Niillä ei totisesti ole sinun etu mielessään, palturia nyt jauhaessaan.
      t.haans

    • Anonyymi

      Täytyy nyt tunnustaa, että vaikka itsekkin tajusin kapitalistien juonet, niin moni kommentti menee ajallisesti sekaisin.
      Mutta korko eli rahan arvo on koko kapitalismin perusjuoni.
      Vai antaisitko sijoitusasuntosi vuokralle ilmaiseksi , no et tietenkään, siis sama asia.
      Se (korko) voidaan mitätöidä vain valtioiden toimesta, näin tehtiinkin.
      Seurauksena on valtio-konkursseja ja jos ei, velat kasvavat uudestaan
      Näin näyttää käyvän nyt myös suomessa, usasta nyt puhumattakaan.
      Seurauksena on telttailu-buumi
      https://www.youtube.com/watch?v=n5Z4VwDlkkQ
      Sillä kaikki eivät tajunneet, kusettajien (kapitalistit) ovelaa juonta:
      Ne VALKO-pesivät velka-rahasi omille pankkitileilleen !
      Röyhhhkeä kusetus, eikö totta, sillä ne tiesivät, mihin peli johtaa !!!!
      t. haans.sea

    • Anonyymi

      On hyvä kysymys, kenen taskuihin keskuspankin koronnostot lopulta menee
      Keskuspankilleko sittenkin ? kun pankkien epäillään olevan vaikeuksissa, ellei uusien hinnat ala laskea, sitä mieltä danskessa ;

      https://www.hs.fi/talous/art-2000010272975.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onpapaskaakokoketju.

      Suomen velkaongelma on tullut muualta kuin natosta tai eu ta. Hallitus toisensa perään on antanut sosialistiselle kansalle sirkushuveja jotta olisivat tyytyväisiä ja onnellisia. Tämä on tehty velalla.

      Ja koska hallituksessa on yleensä useampi puolue, he jakavat toisilleen hallitusneuvotteluissa etuja, sosialistit saavat pienituloisille rahaa ja alennuksia, oikeisto ja keskusta yritystukia ja vihreät tuulivoimaa sekä suojelualueita. Hallitus toisensa perään jakaa näitä etuja eivätkä ne juuri poistu mutta lisää tulee.

      Virastot ja valvonta jotka eivät tuota mitään ovat lisääntyneet. Mitä Suomi tekee lääkkeitä valvovalla Fimealla kun EU on lääkkeen jo hyväksynyt? Miksi jotakin ammattikuntaa varten pitää luoda valvontavirasto kun olemassa on oikeuslaitos joka tuomitsee väörinkäytökset? Käsittämätöntä työllistämispolitiikkaa jossa tuottamatonta työtä luodaan lisää. Ei ihme että rahat loppuu, ja kun nämä nostavat verot korkealle niin into tehdä työtä lopahtaa kun siitä ei mitään jää.

      Sosialistit eivät vain ymmärrtä miten maailma pyörii. Jokainen sosialistimaa on kaatunut, kapitalistinen maa jatkaa. Voitte lukea historiaa.

      Elämä on yksinkertaista maapallolla. Syö tai tule syödyksi. Näin eläinmaailma ja maailma toimii läpi koko elinajan. Ei ihminen ole siitä erillinen osa.

      Elämä perustuu vaurastumiseen ja menestymisee tavalla tai toisella. Elämä ei perustu kaiken jakamiseen koska elääkseen pitää tehdä jotain. Koskee koko maapallon eläimistöä. Sosialistinen kuva on lopulta se että koska he eivät itse viitsi tehdä ja tai ovat kateellisia kun joku on viitsinyt ja ollut ahkera niin he näkevät sen kuuluvan myös heille. Laiskan paskan ajatus.

      Olen koko elämäni 58 vuotta pyrkinyt eteenpäin kohtuu heikoin eväin mutta ollut ahkera ja miettinyt miten vaurastua eli hankkia turvaa itselleni ja lähimmäisilleni. Rahaa en ole tuhlannut autoihin, viinaan tai useisiin ulkomaan matkoihin. Pitkää päivää ja lyhyitä olemattomia lomia. Valtion toimintaan en juuri pysty vaikuttamaan joten sen olen työntänyt syrjään, se pyörii miten pyörii.

      Iän mukana vaurautta on kertynyt ja tuo vauraus pitää saada tuottamaan. Olen ostanut osakkeita ja rahastoja, säästöjä antanut pankille korvausta vastaan jota he lainaavat tätä rahaa talon ostajille.

      En ymmärrä miten joku voi olla niin hölmö ettei ymmärrä yksinkertaista elämän kuviota maapallolla. Menestyvä, nokkelampi ja ahkerampi eläin menestyy ja populaatio kasvaa. Vastaavasti tekemätön kuuhtuu pois.

      Sosialistit ovat ajaneet läpi historian sitä että toisen ahkeruus kuuluu heille. Ajatus on kertakaikkisen hölmö.

      SAK ja ammattiliitot ovat tehneet paljon hyvää mutta suurin typeryys on ylityökorvaukset 50-150% korotuksin. Ei yrityksen kannata tuollaista ylityötä teettää kun siitä ei tule kuin kuluja yritykselle. Samalka on tapettu työntekijän mahdollisuus nostaa toimeentuloaan ja varallisuuttaan sekä maksaa lainojaan pois.

      Samoin lomarahat pitää poistaa. Pitäisi laskea vuoden kokonaisansio ja jakaa se tuntipalkaksi. Tämän jälkeen olisi vain tuntipalkka ja voisit itse määritellä yrityksen johdon kanssa työtuntimääräsi. Voit lorvia köyhänä tai olla ahkera ja kerätä vaurautta. Laissa pitäisi olla vain se viikoittainen pakollinen maksimi työtuntimäärä ja kuukauden loma. Koska näin ihmisille itselleen jäisi mahdillisuus vaikuttaa elintasoon, tulisi se nostamaan kansantuotetra.

      Elämä on varallisuuden ja jälkipolven elinehtojen nostamista ja parantamista. Se on tehtävä itse, se ei kuulu muille.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe