Kunnialanka vanhoille lopettaneille SM-liigapelaajille joista osa ei saanu tarpeeksi huomiota

Anonyymi-ap

Ilveksessä pelannut Hannu mattila josta aloitan;
hän ei pelannut koskaan arvokisoissa ja liekkö erityisen paljoa pelannut maajoukkueessakaan. SM-liigassa pisteitä tuli tasaisen hyvin.

Lukossa, Ilveksessä ja kärpissä pelannut Toni koivisto, joka päätti uransa lukossa mestaruuteen. Kärpissä yhdellä kaudella pelas finaaleissa, mutten muista saiko kannun silloin. Vikkelä ja vahva pelaaja. Katsoin yhtä vanhaa pudotuspeliottelua jossa koivisto pelasi lukon pelipaidassa (muistaakseni 2004-2005 kausi en ihan satavarma) jossa toni koivisto oli siinä ottelusarjassa liekeissä sillä hän taisteli viimeiseen hikipisaraan asti aina kun hyppäsi jäälle.

Teemu normio joka pelasi mm kärpissä ja lukossa. Uutteran kolmos&neloskentän pelaaja joka osasi kiekollisen ja kiekottoman pelin pätevästi. Ei paljoa pisteitä, mutta paljon arvokasta (näkymätöntä) työtä.

Pekka saarenheimo joka pelasi kärpissä, ei varmaan saanut tarpeeksi ansaitsemaansa arvostusta ja oisko ollut pieni koko siihen yksi osasyy, mutta siis osasi pelata lätkää. Ainakin SM-liigatasolla. Ehkä arvokisoihin olisi ollut liian hentoinen.

Jari vipu viuhkola joka kärppäpelaajana voitti mestaruuden muun muassa ja pelasi kerran arvokisoissa. Taitava pelaaja oli.

Fyysisen osaston pelaaja timo tinke peltomaa joka osasi myös tehdä pisteitä(etenkin nuorempana ). Hän ansaitsee myös kunniamaininnan tässä viestissäni.

Tomi kallio joka pelasi SM-liigassa TPS;ssä vahvoja kausia. Liukas ja ovela sekä työteliäs.

Kuka muistaa mika arvajan?Minusta oli hyvä pelaaja vaikka kaikki ei ole tästä samaa mieltä. Vahva ja tiukka karvauspelaajana.

JYP hockey team 90-luvun alkupuolella jossa pelasi aliarvostettuja pelaajia kuten Joni lius, jari lindroos, mika paananen ja ari haanpää. Paananen ja haanpää ei saaneet paljoa huomiota, mut osaavia oli. Lius ei saanut yhtä paljon huomiota kuin lindroosin jari, mut oikeastaan yhtä hyvä pelaaja oli kuin lindroos.

Lukon kovaa laukova pakki joni lehto kuka hänet muistaa? eikös häntä oltu ihan valitsemassa johonkin isoon arvokisaturbaukseen kerran? En muista. Tais jäädä arvokisat pelaamatta ettei ainuttakaan arvokisaa.

HIFK;ssä pelannut pakki pasi sormunen pelasi myös NHL:ssäkin. Sormunen jos kuka ansaitsee tämän langan. Hän on , hänen täytyy olla suomen aliarvostetuimpien pakkien joukkoon kuuluvana. Pelitaitoihinsa ja varmuuteen katsottuna aivan liian vähän sai palstatilaa.

Hannes hyvönen joka kärpissä nousi otsikoihin. Liukuva luistelu, taidokkaat syötöt ja one timer jossa laukauksessa oli ytyä. Näyttäväksi pelaajaksi tuli uransa keskivaiheilla. NHL;ssä kävi kokeilemassa muttei auennut siellä oikein.

Marko jantunen parhaat hetket uran alussa TPS:ssä saku koivun ja jere lehtisen ketjussa. Ja myöhemmin kaudella 2004-2005 helsingin jokereissa hyvä stintti. Ei ainoastaan ne pisteet vaan myös oli aliarvostettu johtotyyppi&voittajaluonne.

Petri pakaslahti jonka parhaiten muistan lukosta. Taitava hyvä puolustava sentteri. Monille mauton, hajuton ja näkymätön. Olenb eri mieltä. Hän oli arvokas omilleen. Hyvä myös aloituksissa.

Teemu riihijärvi jonka muistan Espoon bluesista, oli varsin aliarvostettu voimahyökkääjä. Työnsi vastustajat sivuun ja teki tilaa muille.

Puolustajana pelannut ari wallin joka syttyi etenkin pudotuspeleissä ja edusti pitkän uran oulun kärpissä muun muassa.

Pudotuspeleissä kunnostautunut kärppäpakki ilkka mikkola. Maajoukkueura ei oikein auennut/onnistunut.

Miika elomo joka jostain syystä ei saanut oikein kai kunnon näytönpaikkaa edes maajoukkueessa. Ansaitsee mainninnan.

Antti törmänen suomen aliarvostetuin pelaaja joka pelasi jokereissa. Tunnettiin kulmikkaasta luistelusta. Armoton raataja.

Maalivahti sakari lindfors joka HIFK;ssa toimi maalivahtina. Kehittyi vielä urallaan jossain vaiheessa maalivahtivalmentaja jari kaarelan opeissa. Kävi arvokisoissakin mut ei ollut turhan paljoa otsikoissa.

Mika pyörälä ; valinta voi olla kyseenalainen sillä pelasihan hän aika usein arvokisoissa,mut jotenkin vain hänen nimi jäi usein pois isoimmista otsikoista. Arvokas omilleen ja älykäs pelaaja sekä taitava.

0

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        112
        8443
      2. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        40
        2565
      3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        122
        2287
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        23
        1946
      5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        15
        1684
      6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        11
        1509
      7. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        16
        1462
      8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        14
        1409
      9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        15
        1282
      10. Kristityt "pyhät"

        Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
        Kristinusko
        13
        1193
      Aihe