Vajakit jää Suomeen eläkkeellä.

Anonyymi-ap

Vajakit jää Suomeen eläkkeellä
Pääsääntöisesti asiat on näin. Poislukien sitten tiettyjä sairauksia omaavat. Vajakit jää Suomeen eläkkeellä. Olen samaa mieltä, että heillä ei ole kielitaitoa eikä osaamista hoitaa omia asioita, saatikka voimia tai tahtoa edes yrittää mitään.

Aamiaisen laittaminekin vaatii aktiivisuutta:
[url=https://aijaa.com/7q8oOz][img]https://img.aijaa.com/m/00946/15198487.jpg[/img][/url]

Vajakki ei myöskään voi edes olla uskovainen tai yleensä hän ei osaa hakea tietoa uskonnoista tai muistakaan asioista. Yleensä se on tässäkin asiassa joku pään pinnalta pyhkäisty luulolause mitä tästäkin asiasta heiltä tulee.

Vajakilta ei myöskään ole sellaista eläkettä millä hän voisi edes kuvitella muuttavansa ulkomaille. Hän ei myöskään käy edes ostamassa ruokaa ruotsista tai virosta tai Latviasta. . . Hän on tyytyväinen omaan kurjuuteen mitä hän ei itse näe. Matemaattinen kyky ja johtajuus puuttuu täysin. Ei hän tajua mitä hän käyttää kuukaudessa ja tuskin on koskaan edes asioihin perehtynyt. Hän vain huomaa, että loppukuusta peppu on auki ja mää mää mää... Se on ihan oikeasti näin.

Siellä se vinkuu vain, että täällä Kambodzassa me syödään Parman kinkkua ja noin monipuolisia aamiaisia... Ja minä en saa Suomessa mitään mää mää mää ja ne on Köyhiä Kambodzassa ne on köyhiä Kambodzassa...

Vajakista ei ole edes huolehtimaan omasta terveydestä, koska ei hän edes tiedä miten siitä huolehditaan. Minä katson terveys ohjelmia ja erilaisia ohjeita painonhallintaan ja millaista ravintoa ihmiset tarvitsevat. Mitä vajakki katsoo . . . Se katsoo mitä Valto tänään tekee.. . Puhuu.

Kyllä kielten opiskelu vaatii vaivaa ja ei sitä ihan itsestään opi. Muistan, kun minäkin menin ensimmäisiä kertoja Kiinaan . . . Siis ihan yksin, en missään jätkäporukassa tekemään ja etsimään businesksiä. Ajattelin, että se on vain otettava härkää sarvista. Siitä se sitten lähti.

Niin, kyllä se vaatii kielitaitoa. Kävin eilen taas lääkärillä . . . Katseltiin vähän noita pillereitä. Olin pudonnut painoa tasan 4 kiloa kahdessa ja puolessa kuukaudessa. Lenkkeily joka päivä jo yli puoli vuotta. Painoa on pudonnut jotain yli 8 kiloa. Ihannepaino on 86 kiloa ja nyt paino oli 92 tasan. Nyt vähän rauhallisemmin sen lenkkeilyn kanssa ja pyrittävä pitämään se paino siinä 90 kilon paikkeilla. Pituutta on 186 cm. Siitä, kun lähdin Suomesta painoa oli 117 kiloa. En olisi ikinä saanut sitä pois Suomessa paska ruualla ja kylmässä säässä. Toki se auttoi TK-eläkkeelle.

Opiskelua opiskelua se vaatii aktiivisuutta. En tiedä olisiko vajakista ollut koskaan edes matkustelemaan. Sekin on aika raskasta fyysisesti. Pattayalle jossain jätkäporukassa lienevät jo riittävästi. Siinä saa hakea suojaa ja osaamista muilta jätkiltä. Näin, ollen vajakki tuntee häpeää näiden muiden jätkien vuoksi.

Pitää paikkansa ja muuten koko maailma olisi toisenlainen mikäli vajakkeja ei olisi. Sitä voi jokainen vertailla, että paljonko on annettu ihan itsekseen. Ette te ole tasa-arvoisia. Osalla on ja osalla ei. Miten sinä voit olla suomalainen, kun sinä et ole samanlainen. Eikö ole jännä, kun puhutaan yksilöstä. Kristinuskossa olet myös yksin vastuussa yksilönä ja toki punnitaan omalla puntarilla mitä on annettu sanotaan Raamatussa.

11

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vajaakki voisi miettiä vähän.
      Aloin valmistella eläkkeelle jääntiä jäämällä pois töistä.
      Aloin myös remontoida pienempää taloa ja tehdä siitä sellaisen että se on mahdollisimman huoltovapaa ja helppo, no maksaahan se normitaloa enemmän mutta se on satsaus tulevaisuuteen.
      Aion olla myös enemmän lapsenlapsieni kanssa joita nykyisen kumppanini kanssa on yhteensä 7.
      Kun ei ole ollut vajaakki tähän mennessä niin olen varmistanut toimeentuloni usealla eri tavalla.
      Vaikka en ole työelämässä ollut yli vuoteen on tuloni siitä huolimatta reilu 3000€/kk netto.
      Voin kyllä käydä ulkomailla kun haluan mutta en ole valmis muuttamaan ulkomaille, olen nimittäin nuorempana asunut ulkomailla 7 vuotta joten tiedän mitä "herkkua" se on.

      • Anonyymi

        . Laitoin just kavereille viestin: Kyllä kelpaa… kanan rintafile ja peruna ja salaatti ja cappusono ja pari sveppes soodaa jäillä ja limellä… 6,50 dollaria eli 5,80 euroissa.

        Suomalainen varmaan sanoo, että rottaa ja salaatti ja peruna tunkiolta. Miten olisi se tuttu.. Happamia sano..suomalainen perseaukinen ulosotto poika.

        Ei, tänne kaikki pääse, kuten ei Espanjaankaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        . Laitoin just kavereille viestin: Kyllä kelpaa… kanan rintafile ja peruna ja salaatti ja cappusono ja pari sveppes soodaa jäillä ja limellä… 6,50 dollaria eli 5,80 euroissa.

        Suomalainen varmaan sanoo, että rottaa ja salaatti ja peruna tunkiolta. Miten olisi se tuttu.. Happamia sano..suomalainen perseaukinen ulosotto poika.

        Ei, tänne kaikki pääse, kuten ei Espanjaankaan.

        Ja tuon takiako muka kannattaisi muuttaa johonkin Aasian köyhimpään kehitysmaahan, jota vielä hallitsee diktaattori? Metsät ja maat pullollaan sodan aikaisia räjähtämättöminä miinoja, rikollisuus suurta, liikenne kaaosta, …Ai niin, eihän nuo haittaa tietenkään, kun elämä on vuokra-asunnon ja terassin välillä….

        Muutaman euron halvemman lounaan takia?


    • Anonyymi

      No, niin Kambodzan nuppivikainen vajakki taas päässyt sairaalasta ja avannut sanaisen arkkunsa , mutta ei mitään uutta, jankuttaa noita samoja asioita, kun ennen sairaalakierrostakin.

      • Anonyymi

        Vajakki on vajakki, mutta entäs kajakki? Kumpi pysyy pinnalla?
        Väyrynen hyvä uimari ei uppoa koskaan.


      • Anonyymi

        Ettei vaan olisi ollutkin Suomessa lataamossa… patterissa on virtaa taas hetken…

        Kambodzassa ei taida mielenterveyskuntoutuja olla kovin hyvissä käsissä…. Niinkuin noissa kehitysmaissa tyypillisesti annetaan ’luonnon hoitaa’ vajakit tavallaan…


    • Anonyymi

      Vittu miten typerää juttua!

      • Anonyymi

        Tällä palstalla oli joku toinenkin Kambozdsassa,,, ei mitään. Täällä on ihan kivaa ja halpaa,,, Pysykää te poissa väkijoukosta, jottei tule, kuin Orpolla. Vapaan median tiedotus on vähän toosenlaista. Kukahan täältä on senkin tiedotteen tehnyt,, Ruotsin lähetystö vai . . .


    • Anonyymi

      Yli 100 tuhatta expattia ja tube täynnä ihan toisenlaista infoa. . . Turisteja on tullut jo aika paljon.

      Missähän ne mellakat on. Vaalitkin meni rauhallisesti. Eiköhän siellä Hyvinvointivaltiossa ole ne ongelmat. 400 euroa käteen kuukaudessa pakolaisten menojen jälkeen puolella eläkeläisistä. ( Iltapäivä lehdessä ). Eiköhän siellä ole se kurjuus. . . Siellä on leipä tiukoilla ilman hyvinvointipalvelun tuottajia Hursti, punainen risti ja Herttoniemen kirkko ainakin. Helsingissä.

      Älä valtion vatipää väitä paskaa.

      Eikö lehdessä ollut joku Orpo ja Lakko juttu tänään ja montako murhaa..

      • Anonyymi

        Kyllä huomaa että olet vajakki .


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3208
    2. 121
      1415
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      136
      1274
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1152
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      972
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      834
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      812
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      803
    9. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      795
    10. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    Aihe