Muistatko Mullet niminen käyttäjä kun rupateltiin lätkätappelu-ranking listoista?

Anonyymi-ap

Muistatko? Sulla oli tarjota muun muassa sun oma NHL-kauden 2002-2003 parhaat top10 lista. Mä en edes enää kovin hyvin muista omia listauksiani kun en oo pitkiin aikoihin pohtinut niitä. Kaudella 2002-2003 muistan tällaisia kuin; Eric Godard joka voitti don brashearin(seuraavalla kaudella 2003-2004 brashear murjoi näytöstyyliin godardin) ja samainen godarddi kävi ankaran iskujenvaihdon toisen rookien francis lessardin kanssa ja otteli godard myös tie domia vastaan tasaväkisesti. Kaudella 2002-2003 otti yhteen kaksi kivikovaa tappelijaa , eric cairns(islandersin varmaotteinen pakki) ja edmontonin voimakas george laraque ja sen tappelun vei nimiinsä laraque.

Tulokastappelija Francis lessard otti arvokkaan voiton eric cairnsista. Se oli tiukka iskujenvaihto. Tie domi 2002-2003 kaudella voitti brashearin. Kaudella 02-03 cairns voitti brashearin. Samana kautena brashearin parhaat hetket oli 2 voittoa Stephen peatista. Belak oli myös kovassa iskussa tuona kautena. Eikös hän tainnut voittaa peter worrellin?? Kyllä tietääkseni&muistaakseni. Langdon ehkä mahtuu myös kauden 02-03 top kymppi listalleni kun hän voitti Worrellin melko näytöstyyliin.

Kaudella 2001-2002 Scott parkeria ei tainnut pro hockey magazinen ruotsalainen tappeluasiantuntija rankata edes top10;iin mikä oli minusta iso virheliike sillä mun mielestä parker oli tuona kautena ehkä jopa raskaansarjan mestari koska perustelen sen sillä että hän voitti don brashearin(joka oli huippuiskussa tuona kautena) ja voitti myös toisen huippukunnossa olleen tappelijan george laraquen ja toisaalta parker oli myös epätasainen tuona kautena ja eikä ollut tarpeeksi aktiivinen, mutta nuo kaksi tosi isoa voittoa mun mielestä tarkoittanee sitä että hän oli tuon kauden paras tappelija.

Kauden 05-06 paras ilman hanskoja oli muistaakseni don brashear. Hän mm silloin nujersi näytöstyyliin hurjan isokokoisen derek boogaardin. Laraque ja mcgrattan oli myös tosi kovia tuona kautena. Muistaakseni laraque tyrmäsi boogaardin ja mcgrattan voitti brashearin.

Jos mennään ysäriluvun alkuun niin muistaakseni kauden 1990-1991 mestari oli bob probertti. Samainen herra onnistui myös vanhoilla päivillään kaudella 1999-2000 ottamaan raskaansarjan vyön itselleen ellen väärin muista eli siis en ole ihan 100% varma rankkasinko probertin ykköseksi kaudella 99-00. En muista tarkkaan. Kaudella 90-91 probert teki kovaa jälkeä sillä hän muun muassa tyrmäsi dave brownin ja troy crowderin.


Kaudella 95-96 paras tappelija oli muistaakseni tony twist, sandy mccarthy tai marty mcsorley. Aiemmin en mcsorleyta pohtinut . Saatan myös mcsorleyn erinomaiset tappelut sandy mccarthya vastaan muistaa ajankohdan väärin eli hän saattoi otella mccarthya vastaan kaksi kertaa kaudella 1996-1997. En muista, mutta muistaakseni mcsorley eräänä kautena (joko 95-96 tai 96-97 kausi) otti kaksi arvokasta voittoa sandy mccarthysta(koska sandy mccarthy oli julmetun kova noihin aikoihin koska hän mm tyrmäsi chris simonin ja otteli tasapelin tony twistin kanssa).

Gino odjick joko kaudella 90-91 tai 91-92 ja ehkä myös 92-93 kaudella oli vakuuttava ,joskaan ei liigan paras tappelija, mutta mä tuossa viime kesänä katsoin gino odjickin ja marty mcsorleyn välisiä tappeluita niin ellen väärin muista niin odjick voitti niistä kohtaamisista eniten.

Kauden 93-94 mestariksi leivoin muistaakseni sandy mccarthyn. Mm antoi opetuksen bob probertille.


Kauden 94-95 jälkeen muistaakseni julistin tie domin liigan parhaaksi tappelijaksi kun muistaakseni pienikokoinen domi tuona kautena otti mm ison voiton sandy mccarthysta.

Kauden 2008-2009 paras tappelija oli muistaaksenbi wade belak. Belakki.

Joey kocur muistaakseni voitti parhaan tappelijan tittelin kerran ainakin mutten muista mikä kausi.

Jim kyte joskus kaudella 85-86 tai 86-87 kävi tiukasti raskaansarjan titteliä , kamppaili siitä tim hunterin , bob probertin ja dave brownin kanssa ja ellen väärin muista niin saattoipa olla että tim hunter otti mestaritittelin yhden kerran kun sillä parhaalla kaudellaan voitti muistaakseni 2 kertaa dave brownin mutta en muista mikä kausi.

Muistaakseni kaudella 1989-1990 bob probert ei tainnut pelata juuri ollenkaan NHL:ssä.


Muistuuko mieleen Mullet kun rupateltiin näitä?

1

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      💋 ­N­y­­m­f­o­­­m­­­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18112110c

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4183
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3784
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2618
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1605
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe