Taas 100 miljoonaa Suomelta..

Anonyymi-ap

Eihän tässä ole enään mitään järkeä. Taas pieni Suomi lähettää jopa 100 miljoonaa euroa, sen edestä apua Ukrainalle. Ukraina, joka tullee jokatapauksessa tuon järjettömän sodan häviämään.
Olemmeko todella EU:n jäsenenä, sitoutunut tämmöisen järjettömän summan jälleen avustamaan.?
100 miljoonaa euroa!!? Mitä silläkin summalla tehtäisiin koto Suomessa.. Autettaisiin köyhiä, köyhiä lapsiperheitä ja mainitten vielä uudelleen, köyhiä lapsiperheitä.!!!
Aivan järjetöntä. Tämän takiako olemma EU:ssa.??
Kyllä alan pikkuhiljaa uskomaan Väyrystä..

14

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä tää avustaminen alkaa piisata,oma väestö näkee nälkää .

      • Anonyymi

        Johnson pakotti Kiovan kieltäytymään Venäjän rauhansopimuksesta.
        Venäjä oli "valmis lopettamaan sodan, jos omaksumme puolueettomuuden", Ukrainan entinen pääneuvottelija vahvisti, mutta Boris Johnson sanoi, "taistelkaamme vain".

        Venäjä oli valmis lopettamaan sodan ja vetämään joukkonsa vastineeksi Ukrainan puolueettomuudesta vain muutama kuukausi hyökkäyksen alkamisen jälkeen, ja kieltäytyminen osittain johtui Britannian entisen pääministerin Boris Johnsonin vuoksi, joka painosti Kiovaa jatkamaan taistelua, kertoi johtaja David Arahamiya Ukrainan hallitseva puoluejohtaja ja vahvisti asian äskettäisessä haastattelussa , joka julkaistiin perjantaina 24. marraskuuta (2023)

        Top Ukrainian ADMITS NATO KILLED 2022 Peace Deal | Breaking Points
        https://www.youtube.com/watch?v=J-ai4XMdDuU

        Asetuksista (hammasratas) saa valittua englanninkielisen tekstityksen.

        ,


    • Anonyymi

      Olisiko sitten parempi, että myöhemmin puolustamme omaa maatamme ja rukoilemme apua ulkomailta?

      • Anonyymi

        Pidensikö länsi tarkoituksella Ukrainan sotaa?
        On yhä vaikeampaa kiistää, että Ukrainan sota olisi voitu lopettaa vain kuukausia Venäjän hyökkäyksen jälkeen – ja että Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukset yrittivät estää tämän tapahtuvan.

        Viimeisimmän vahvistuksen antaa David Arakhamia, Zelenskyn "Kansan palvelija" -puolueen parlamentaarinen johtaja, joka johti Ukrainan valtuuskuntaa rauhanneuvotteluissa Moskovan kanssa. Arakhamia kertoi toimittaja Natalia Moseichukille äskettäisessä televisiohaastattelussa, että "Venäjän tavoitteena oli saada meidät ottamaan puolueettomuus", mikä tarkoittaa sitoutumista olla liittymättä Natoon, ja että "he olivat valmiita lopettamaan sodan, jos hyväksymme puolueettomuuden".
        Top Ukrainian ADMITS NATO KILLED 2022 Peace Deal | Breaking Points
        https://www.youtube.com/watch?v=J-ai4XMdDuU

        NATO-pyrkimysten vahvistamiseksi) ja se, että Johnson oli tullut Kiovaan ilmoittamaan Ukrainan viranomaisille, Länsi ei allekirjoittaisi sopimusta Moskovan kanssa, vaan kehotti:"taistelkaamme".

        Arakhamia sanoi myös, että Kiovan luottamuksen puute venäläistä sopimusta kohtaan merkitsi sitä, että rauhansopimus "voisi tehdä vain, jos turvallisuustakuut olisivat" - mikä vihjasi, että neuvottelut olisivat voineet kantaa hedelmää, jos ne olisivat saaneet Nato-valtioiden tuen ja osallistuminen. Länsimaiden hallitusten turvallisuustakuut Ukrainalle ovat olleet pitkään osa keskustelua sodanjälkeisen rauhansopimuksen kestävyyden varmistamisesta.

        Haastattelu vahvistaa väitteet, jotka laajalti länsimainen Ukrainska Pravda kertoi ensimmäisen kerran toukokuussa 2022 – joka kertoi Boris Johnsonin kertoneen Ukrainan presidentille Volodymyr Zelenskylle, että länsi ei tue mitään rauhansopimusta Ukrainan halusta huolimatta, ja he halusivat jatkaa taistelua Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia vastaan, joka on vähemmän vahva kuin otaksutaan.

        Johnson oli itse vahvistanut, joskaan ei niin monin sanoin, puhelussa Ranskan presidentille Emmanuel Macronille, että hän oli kehottanut Zelenskyä vastustamaan rauhaa.
        Pääministeripuhelu presidentti Macronin kanssa: 6. toukokuuta 2022
        Pääministeri Boris Johnson puhui Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kanssa. Pääministeri kertoi viime kuun Kiovan-vierailusta ja jakoi uskonsa Ukrainan voittamiseen oikeantasoisella sotilaallisella puolustusavulla. Hän kehotti olemaan neuvottelematta Venäjän kanssa ehdoista, jotka antavat uskoa Kremlin valheelliselle hyökkäykselle, mutta korosti, että tämä oli Ukrainan hallituksen päätös.
        https://www.gov.uk/government/news/pm-call-with-president-macron-6-may-2022

        Yhdysvaltain entinen kansallisen turvallisuuden virkamies Fiona Hill ilmoitti, että molemmat osapuolet olivat päässeet alustavaan rauhansopimukseen samana kuukautena Johnsonin yllätysvierailulla Kiovaan, kun taas Saksan entinen liittokansleri Gerhard Schroeder , entinen Israelin pääministeri Naftali Bennett ja useat Turkin viranomaiset – jotka kaikki olivat useaan otteeseen osallistuneet neuvotteluihin - ovat sanoneet, että Naton virkamiehet keskeyttivät tai heikensivät neuvotteluja.

        (Fiona Hill)
        Diplomacy Watch: Auttoiko Boris Johnson pysäyttämään rauhansopimuksen Ukrainassa?
        https://responsiblestatecraft.org/2022/09/02/diplomacy-watch-why-did-the-west-stop-a-peace-deal-in-ukraine/

        Saksan entinen johtaja Schroeder
        https://www.bne.eu/former-german-leader-schroeder-divulges-more-detail-on-thwarted-russia-ukraine-peace-deal-297990/

        (Naftali Bennett )
        Ukrainan sota olisi voinut päättyä kauan sitten
        https://jacobin.com/2023/02/ukraine-russia-war-naftali-bennett-negotiations-peace

        (Turkin viranomaiset)
        "Jotkut Naton liittolaiset haluavat pidemmän sodan heikomman Venäjän puolesta"
        https://www.dailysabah.com/politics/diplomacy/some-nato-allies-want-longer-war-for-weaker-russia-fm-cavusoglu

        Itse asiassa Arakhamian haastattelu palasi Nato-jäsenyyteen. "He itse asiassa toivoivat melkein viimeiseen hetkeen asti, että he voisivat painostaa meidät allekirjoittamaan tämä sopimus ja omaksumaan puolueettomuuden"

        Verilöyly, joka olisi voitu estää. Vain muutama kuukausi neuvottelujen päättymisen jälkeen Zelenski myönsi Ukrainan menettävän 60-100 sotilasta joka päivä. Tämän vuoden elokuussa Yhdysvaltain arvion mukaan Ukrainan uhreista, jotka ovat virallinen valtiosalaisuus, oli lähes 200 000, joista 70 000 kuollutta. Ukrainalaisten amputaatiot ovat jo saavuttaneet verrattavissa olevan saman mittakaavan kuin saksalaiset ja britit ensimmäisen maailmansodan aikana, murto-osassa ajassa mitattuna.

        Lopuksi, pyrkimys estää rauhanneuvotteluja tuottamasta hedelmää ei vaarantanut vain lisää ukrainalaisia, vaan koko maailman. Vakuutettuaan Yhdysvaltain yleisölle helmikuussa, että heidän ei tarvitse pelätä ydinsotaa Venäjän kanssa, presidentti Joe Biden varoitti syyskuuhun mennessä yksityisesti, että maailma oli lähimpänä "Armageddonia" kuuteenkymmeneen vuoteen.
        https://responsiblestatecraft.org/ukraine-russia-talks/


      • Anonyymi

        ukraina häviää aloittamansa sodan vaikka suomi lähettäisi 5 miljardia rahat menee korruptioon eikä suomea uhkaa yhtään mikään lapsellista panikointia miksei irakiin ja agfanistaniin lähetetty aseita ja rahaa


      • Anonyymi

        suomen puolustuksella ja ukrainan sodalla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa on aivan turha asioita väännellä ja spekuloida järjettömillä väitteillä eikö yhtä hyvin amerikkalaiset hyökkäisi tänne irakin ja agfanistanin hävityksen jälkeen eikö ole aika teko pyhää tuomita tuomita toinen ja hyväksyä toisen tekemiset


    • Anonyymi

      kuka muka suomeen hyökkäis natolle jo antauduttiin eiköhän se ole siinä

    • Anonyymi

      Joka ikinen Ukrainaan annettu euro on sijoitus tulevaisuuteen. Lähes tuo sama summa työnnetty kehitysmaa venäjään vuosittain erilaisina avustuksina jo lähes 30 vuoden ajan. Edes pietarin jätevesi järjestelmää eivät saaneet kuntoon ilman suomalaisten veronmaksajien rahoja.

    • Anonyymi

      toivottavasti venäjä tekee ukrainasta jauhelihaa niin säästetään niitä rahoja järkevämpään käyttöön

    • Anonyymi

      Ja leipäjonot senkun pitenee,että hyvin menee. Vittu et ne on urpoja.

    • Anonyymi

      Ukrainalle on annettu maailmanlaajuisesti kymmeniä miljardeja, ja missä se näkyy. Ei missään. Sota jauhaa paikallaan, eikä avokätisestä aseellisesta tuesta ja sotilaiden koulutuksesta ole ollut ratkaisevaa apua sodan etenemiseen.

      Valitettavasti en yhtään ihmettele että USA haluaa lopettaa Ukrainan tukemisen, kun se on nähty jo tähän mennessä että rahaa saa poltettua mielin määrin, mutta mikään ei näy missään.

      Sotilaiden motivaatio on heikko, raha menee korruptioon ja herrojen taskuun.

    • Anonyymi

      Eurooppa tulee sodan häviämään, Suomi mukaan lukien. Herätys pahvit.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1899
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1854
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1845
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe