No, niin Suomen vajakit.

Anonyymi-ap

No, niin Suomen vajakit tuollainen.

Vajakki johtaja pyysi palstalla kertomaan millainen aamiainen minulla täällä Kambodzassa on tänään ja nauroi perään hä hä hä

No, toki laitan kuvan [url=https://aijaa.com/uxWVSE][img]https://img.aijaa.com/m/00314/15198995.jpg[/img][/url]

Tuollainen oli. Ensimmäisenä nautin herättyä tuoretta appelsiini mehua. Sitten suihkuun ja sitten nautin tomaatti tuoremehua ja Dragon hedelmän paloja muutaman. Sitten oli kuten kuvassa moniviljaleipää ja sen päällä Edam juustoa ja Parman pojan kinkkua. Sitten oli kananmuna keitetty ja omena viipaleit ja pikkuleipä lajitelma. Leivät ja muna säilytetään jääkaapissa aina tarjoiluun saakka, jotta säilyvät mukavan viileinä aamiaisen nautinto hetkeen.

Sää täällä Kambodzassa Kampotissa on nyt aamulla tuulinen ja hiukan ehkä viileähkö... Noin 28 - 29 astetta. Aurinko paistaa kyllä ja auringossa on toki lämmin.

Eilen aamulla hoidin kynnet varpaista ja sormista ja tänään harjatessa terassia aamiaiskuntoon havaitsin vielä yhden kynnenpalan terassilla.

Motolla voisi tänään lähteä ajelemaan ja katselemaan, vaikka meren aaltoja ja katsomaan Keppiin, että joko yläosattomat tytöt on tulleet rannalle.

Joo, se säästäminen on kannattanut toki. Verojen kierto ja muutenkin omatoiminen rahan hankinta ja tietysti hyvä TK+eläke minkä vajakit siellä maksaa
. . Toki valtion vajakki on tunnollinen veronmaksaja.

Uskon asioissa kannattaa enemmän uskoa siihen, että mitä Raamatussa sanotaan ja vähän vähemmän mitä valtio siitä sanoo. Ovathan he vähän, kuin eri puolilla Raamatussa.

Kun nyt valtion vatipäät sanovat, että ei varmasti olleet päivättyjä tuotteita aamiaisella, niin kyllä näissä oli päiväys parasta ennen. Toki tuoreista hedelmistä näkee, että mikä on tuore ja mikä ei. Osaako vajakki katsoa milloin esim banaani on vanha ?

Niin, 1500 dollarin netto-eläkkeellä näitä nautitaan. Asumiskulut omasta Bungalowista terassilla kuukaudessa joskus, jopa alle 200 dollaria. Vuokra 150 + sähkö . . . Sähkö pääsääntöisesti 40 - 70 dollaria. Kuinka paljon käytät.

Loppu eläkkeestä jää elämiseen. Nyt toki nousee, kun tulee korotus eläkkeisiin ja euro vahvistuu. Säästöön jää joka kuukausi normaali elämisellä, vaikka söisit kuvan mukaisesti ja hyvin.

5

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Alex on sivistynyt ja älykäs ja kansainvälinen ehdokas, ja huumorintajuinen. Paras ehdokas. Ei kannata äänestää ketään muuta kuin Alexia.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, Stuppi voittakoon. ❤️


    • Anonyymi

      Säähän oot ihan seko.
      Eikö ne lataamossa saaneet korjattua päätäsi samalla kun latasivat akkuasi?

    • Anonyymi

      Ei se hoidossa käynti sinua yhtään auttanut, sama meno jatkuu, ehkä jopa hullunpana, lääkkeetkään ei näemmä auta yhtään, tai et taida lääkkeitäsi edes ottaa.

    • Anonyymi

      Jos joku on vajakki niin sinä .💀💀💀💀💩💩💩💩

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3208
    2. 121
      1415
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      136
      1274
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1152
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      972
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      834
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      812
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      803
    9. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      795
    10. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    Aihe