Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Satakunnan helmi, Kankaanpää

Anonyymi-ap

Kankaanpää, tuo Suomen helmi, joka hohtaa kuin timantti keskellä ei mitään. Tiedät olevasi Kankaanpäässä, kun näet enemmän lehmiä kuin ihmisiä ja paikalliset laskettelevat vitsejä siitä, miten kylämme suurin hitti oli traktorimarssi.

Täällä on niin paljon tapahtumia, että kaupungin some-sivut päivittyvät kerran kuukaudessa. Viimeisin suuri tapahtuma oli legendaarinen kyläjuhla, jossa koko Kankaanpään väestö kokoontui yhteen huutamaan "moi" naapurilleen ja unohtamaan, mitä kaupungissa oikeastaan voi tehdä.

Kankaanpään shoppailutarjonta on yhtä monipuolinen kuin savupiiput täällä: yksi ruokakauppa, yksi kioski ja tietenkin se yksi paikka, josta voit ostaa traktorin varaosia. Ja mikä parasta, paikallinen hampurilaispaikka tarjoaa huikeita erikoisuuksia, kuten lannasta tehtyä kastiketta ja traktorinrenkaista leivottuja sämpylöitä.

Mutta älä huoli, täällä on myös kulttuuria! Kankaanpään taidemuseo esittelee ylpeänä paikallisia taideteoksia, kuten "Lehmä pellolla" ja "Traktori auringonlaskussa". Voit myös osallistua paikalliseen runokilpailuun, jossa voittaja saa ilmaisen vuoden mittaisen jäsenyyden paikallisessa traktorikerhossa.

Kaiken kaikkiaan Kankaanpää on paikka, jossa aika pysähtyy ja traktorit etenevät. Tervetuloa kokemaan maaseudun loistoa ja huomaamaan, että Kankaanpäässä paras liikennevalo on se, jonka ohitse voi ajaa huoletta traktorilla.

14

780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lienet se, joka yritti eduskuntaa persuna ja sait 7 ääntä?

      • Anonyymi

        Joo, se olin minä! Tiedäthän, halusin tuoda vähän maaseudun charmia politiikkaan. 7 ääntä on enemmän kuin odotin. luultavasti traktorikuskien tuki oli vahva! Kiitos tuestasi!


    • Anonyymi

      Ni ja ihaanaa kollinaa . Kun tää massiivinen kuappinatsipersu jenkii törmäilee toisiinsa .

      • Anonyymi

        Joo, ihan mahtavaa kollinaa, kun nuo massiiviset kuappinatsipersut siellä jenkeissä törmäilevät toisiinsa. Onhan se aina viihdyttävää seurata, kun poliittiset jenkkiakrobatiat ottavat uusia kierroksia. Toivottavasti eivät satu kompuroimaan liikaa!


    • Anonyymi

      joo täällä taidekaupungissa ei paljoa muuta ole kuin taiteena ylistettyjä ja kalliiksi tulleita töherryksiä, mistä kukaan ei ymmärrä mitä meriteeraavat.
      Tyhjä tori ja sen ympärillä liiketiloja jotka lopettaneet.
      VÄKI KAIKKOAA PAITSI MAAJANMUUTTAJAT jotka lisääntyvät runsaasti ja täyttävät vuokrakämpät ja vuokraajille varmat tulot YHTEISKUNNAN KASSASTA ja samoin muut menot vuosikausiksi eteenpäin.

      • Anonyymi

        Tämä on kauhian persun oikea näkemys Suomen sontatunkiosta!


      • Anonyymi

        Ja lihavia isovattaisia naisia iltaisin..läskit vain hytisee...


    • Anonyymi

      Ja iltaisin pikkupojat ajelevat traktorilla torilla...

      • Anonyymi

        Tätä on nykyään kankaanpää...


    • Anonyymi

      Eikä osata käyttää vilkkua,,sekun vain mennään

      • Anonyymi

        Poliisien sukulaispoikia kaikki


    • Anonyymi

      Viime aikoina kyllä vahva tunne että täytyy muuttaa pois jos saa asunnon käsistä, ei taida kauppa nykyään käydä kun muillakin sama mielessä ja matut ei osta kun ilmatteeksi saa kaikki olemiseensa.

    • Anonyymi

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe