pekka toveri..

Anonyymi-ap

Luulenpa, että et olisi "kansanedustaja", jos Putin ei olisi hyökännyt Ukrainaan. Täysin tuntematon nolla kansalle. Niin olet nytkin, eipä paljon kukaan ota vakavissaan mielipiteitäsi muutenkaan.
Tässä olisi orpo pojalle säästämisen paikka laittaa juuri tälläiset pellet piippuhyllylle.!! Tuuli huulia heiluttelee... ja raha tietenkin...

22

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisi itse asiassa ollut huomattavasti pätevämpi sisäministeri kuin nykyinen puuhastelija.

    • Anonyymi

      Ylessä Toveria haastatellaan yhä sotilasasiantuntijana. Lienee ollut tästä hommasta eläkkeellä vuosia?

      • Anonyymi

        Tuskimpa hän mikään varsinainen asiantuntuija ainakaan nykysotiin onkaan , pikempinkin arvioitsija vähän kuin veikkauksessa jalkapallossa, ennustuket tietty on saattanut palvella lähinnä tilaajaa IS mediaa ja niillä on viihteellinen arvonsa. Muutoi ihan kivoja ja räväköitä arvioita ja ennustuksia, aina hymyilyttää tuo "Toveri" nimi tuossa imperilististen valloitusten yhteydesssä...;-D kun oli ennen toisin nämäkin;-D mutta hei toverit pian jaetaan kivärit..


      • Anonyymi

        Entisenä pv:n tiedustelupäällikkönä seuraa asioita yhä edelleen. On myös huomioitava että kenraalimajuri on reservissä, ei siis vakituisesti eläkkeellä joskaan ei enää toimi aktiivipalveluksessa. Voidaan kutsua tarvittaessa palvelukseen ja siksi tietojaan alaansa liittyen pidetään edelleen ajan tasalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entisenä pv:n tiedustelupäällikkönä seuraa asioita yhä edelleen. On myös huomioitava että kenraalimajuri on reservissä, ei siis vakituisesti eläkkeellä joskaan ei enää toimi aktiivipalveluksessa. Voidaan kutsua tarvittaessa palvelukseen ja siksi tietojaan alaansa liittyen pidetään edelleen ajan tasalla.

        Suomessa upseerien reserviaika loppuu kun täyttää 60 vuotta. Sotilasarvo ei vaukuta tähän.


    • Anonyymi

      Yksi Ukrainan sodasta hyötyjistä Linbergin ja Aaltolan tapaan. Valtavasti julkisuutta vaikka ei ole mitään uutta sanottavaa mitä ei olisi aamun lehdessä tai netissä.
      Aaltolasta ei tule presidenttiä vaikka luuli menevänsä linnaan heittämällä !

    • Anonyymi

      Pekka pojan kantsis ostaa uusi kristallipallo,kyl niin menee enustukset pieleen että ihan hävettää evp kenraalin puolesta 🙈

    • Anonyymi

      Pitäiskö kansanedustajille terveystarkastus,selvästi on paljon psykolokisiaongelmia.Ainakin Pekka Toveri on selvästi sairas,ja on paljon muitakin,Halla Aho Purra ym, ym, Kyseisistä pitäis jo päältäpäin huomata ongelmat,miten ilmekiristyy ja nikottelut lisääntyy.

    • Anonyymi

      Seurustelee vai onko naimisissa jenkki kenraalin kanssa.Ei homoja enää Suomen pättäjiin

      • Anonyymi

        22:24:36 Onks hänkin oikeasti niitä ruskean reiän ritareita.? Olipa uutinen.. No jaa, sopii kokkareille sitten vallan hyvin.. Mitenhän puolueen saunaillat oikein.. ; ))


      • Anonyymi

        Toverin kumppani on USA:n armeijan upseeri joka on nainen. Onko Suomessa vieläkin niin pöljiä ihmisiä että luulevat kaikkien upseerien olevan miehiä? Onhan jopa SUOMEN armeijan upseereissa naisia !!!


    • Anonyymi

      Nyt puhutaan panssarikenraalista, eikä mistään perus kansanedustajista. Hänellä on upseerin koulutus, jota arvostetaan maailmalla kaikkein arvostetuimmaksi sotakoulutukseksi. Harvassa on kenraaliksi ylennetyt Suomessa, siihen arvoon harva pääsee, vaikka olisi heille kuinka elämäntyö.

      • Anonyymi

        22:55:04 Panssarikenraali "patton" tulee takaapäin pitkän piipun kanssa ja olet mennyttä.. Eiks panssareissa ole aika isot piiput törröttämäsä eteenpäin.? Joka pojan unelma... ; ))


    • Anonyymi

      Toveri lähtee laukalle aina tuon tuostakin. Kesäaika on ihan erityisesti Toverin laukka-aikaa. Viime vuoden heinäkuussa Toveri ennusti Ukrainan tekevän rintamalla läpimurron ennen elokuun alkua.

      Tänään Toveri kertoi IL:ssä että "Suomi ei ole Euroopan puolustuksen heikoin lenkki vaan se vahvin lenkki". Siis Toverin mukaan Suomen puolustusvoimat 12600 sotilaineen on vahvin lenkki(makkara). Suomen reserviläiset 200-300.000 on melkein keskivertoryssän tasoisia taistelijoita, paitsi että puolustusvoimat ei ole ollut missään yhteydessä näihin huippuammattisotilaan veroisiin, sairaisiin, ylipainoisiin päätetyön tekijöihin kymmenien vuosien aikana. Nyt kun Suomi on näinkin suuri sotilasmahti, eikö Suomen kannattaisi hyökätä Venäjälle ja ottaa Karjala takaisin korkoineen?

    • Anonyymi

      Pekka toverihan on naimisissa usan pentagonin sotilas asia miehen kanssa🤫eli toveri saa maksun dollareissa ,maan petturuudesta🤫

      • Anonyymi

        No ei kai hän maanpetturi ole, mutta selvästi lukenut liikaa Korkeajännitystä ja vielä huono päättelemään. Ukrainan läpimurron arvaaminen osoitti Toverin kolossaalisen ymmärtämättömyyden rintamatilanteista. Toverin kannattaisi keskittyä johonkin muuhun, kuin viljelemään niinsanottua sotilasasiantuntijuutta, jota ei edes ole. Ehkä hän olisi hyvä kukkakauppiaana.


    • Anonyymi

      maksettu puhuja ? pekkuli vaikuttaa maksetulta cia nato us desantilta.....
      eli onko myyrä ja lobbari

    • Anonyymi

      Kyllähän se vaan fakta on, että turha puhua mistään turvallisuusjutuista.
      Kyllä se iso hillotolppa on, mikä Toveria vetää sinne EU:hun.
      Eipä juuri ollut virkaa miehellä eduskunnassa ja nyt pitäisi päästä todella isoihin rahoihin ja etuihin käsiksi.
      Olisi "vaimokin" tyytyväinen, kun kusee seisaaltaankin vessassa...
      Voihan se joku hölmö löytyäkin, millä ei omaa tahtoa ja mielipiteitä ja äänestää tätä turhaa hapenkuluttajaa sinne. Nyt kannattaa miettiä asioita kunnolla.!!
      Onnistuuko taas kerran sumuttamaan teitä.??

      • Anonyymi

        Komppaan. Mitä se Toverin eduskuntatyö ylipäätään on ollut, kun on joka päivä ollut ip-lehdessä arvioimassa Ukrainan rintamatilanteita ja totuuden vastaisesti.


    • Anonyymi

      Mode hoi ! Ei ole oikein, että Pekka

    • Anonyymi

      Mode taitaa olla tiltufani 😉

    • Anonyymi

      Tää on vaan faktaa.. Ei voi mitään.!! Vai väittääkö joku muuta.??

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe