Usko ja toivo eli tieto kuinka rakkaus...

Anonyymi-ap

Sinä immeinen joka luet tätä...

Toivon sinulle kaikessa oikein hyvää sekä oikein hyviä ihania ihmisiä ympärillesi, ns. hellien vuorovaikuttamaan apuna oikeille raiteilleen myös matemaatikko mutsit ym. epävireiset laskutoimitusten ynnäilijät.

Toivon elon lomasi sielullisestiKIN kaikkein rakkaudellisimpaan vuorovaikutus vireyteen, huomioiden myös (rahan) luoma "äänestyspiste" vuorovaikutustuki laskelmat, tuo välttämättön vuorovaikus tuki työ tiettyn tietoisuustason saavuttamiseen saakka.

Toivon sinulle uskoa, toivoa, rakkautta eli yksinkertaisesti TIETOA kuinka olla OIKEIN HYVIN kauneimmin, joka on se ainut tie klobaaliseen mielen ja maailman rauhaan.
(Kuten taide äänite: GREENDAY - Macys day Parade tarinasa asian toteaa!)

Sillä myös lähes jokainen vuorovaikutusketjun huipulla oleva olento saa valtion antaman perus tuen, halusi hän tai ei.

Tuolloin on käytännössä vuorovaikutusketjun huipulla olevat ihmiset valjastettu vaikutus vastuuseen eli ns. kirottu vastuuseen rahanvirralla äänestää ja äänestäen manipuloimaan planetaarinen klobaalinen rauhan evoluutio joskus mahdollisesti toteen.

Ja koska myös omien tulojen virheellinen virtaus tai virtauttamattomuusKIN jopa tuolloin on mahdollisesti rikos vihreän vehreämpää planeettaa eli terveellistä luontoa, aitoa rakkautta kaikkeutta ja kaikkeuden malliesimerkilliseen muokkautuvaa kohtaan.

On tuolloin siis rikos koko planeettaa kohtaan siksi kun ns. vastuupisteet eli rahat millä me äänestämme teollisuuksien nousua ja tuolloin tiettyjen laskua, jäävät vuorovaikuttumatta.

Tuolloin tuen äänestys prosentti mahdollisuudet (OIKEIN HYVÄÄN), ei anna matemaattisesti täyttä tukea ja vahvistusta MALLIESIMERKILLISESTI OIKEIN HYVÄÄN suuntaan henkisesti ja fyysisestikin!

Siis toivon sinulle myös sinun fyysisesti yksin ollessakin, olla öllötys hetkiin ympärille ihmisiä jotka jättää muistoksi rehellisesti oikein hyvän olon, kun sydämessä saa kantaa perheenjäsenet etäältä sekä läheltä rehellisesti matkaten mukana oikein hyvään.

Toivon sinulle mahdollisesti tahtoessasi myös uusia OIKEIN HYVIÄ tuttavuuksia, aitoja hyviä ihmisiä jotka näkee ja osaa helliä autuuden henkisesti ja fyysisesti ajan lomaan.

Ihmisiä jotka näkee sinun ymmärtävän OIKEIN HYVÄN ja vaikket olisi osannut ottaa tietoa käytäntöön aikaisemmin, toivon sinulle sitä käytännön tukea.

Sillä tiedän sinun vähintään ymmärtävän jos olet lukenut tekstiäni tänne saakka, vaikkei ymmärrys olisi ymmärretty täysin ottaa käytäntöön. 💚🙏🏻☮

Toivon että koet sen oineim hyvän olon autuuden vaikka osa elämästäsi olisikin tällä hetkellä toistaiseksi vain kotona meditoimista ja eloa munkkiluostarilais tyyliin, kantamalla rehelliseti ehjät ihmissuhteet paratiisi sademetsään, tulevaisuuteen vuorovaikuttaessa "rakkaus työtoverit" ympärillä.

Sitä ymmärrystä eli uskoa kantamalla ympärilläsi on tuolloin väistämättä lauma, toisin sanoin perhe läheisiä tulevaisuuteen vuorovaikutuksen vastuuvirassa.

Tuolloin myös ma rakkain rinnalle hiljalleen lähestyen.

Ja vaikka kaikki ei käy hetkessä rehellisesti ja ihanteellisimmin vahvimmilleen siunaten parisuhteen.
Toivon että nyt uskit että sinulla on tieto onnellisemmasta elon autuuden tunteesta ajassa.

Tiedän että USKOT vaikket olisi kokenutkaan sitä autuuden tunnetta käytännössä.

Ja näet että ihminen kenellä ei ole kokemusta paremmasta olosta ajan lomassa, ei ihminen tuolloin yksinkertaisesti osaa tavoitella sellaista tyyneyden tilaa jota ei ole kokemut.
Mutta mihin kuitenkin USKOO.

Se YMMÄRRYS eli USKO OIKEIN HYVÄSTÄ.
Asia yksin luo TOIVON kantajalle % mahdollisuudet että OIKEIN HYVÄ RAKKAUS vuorovaikutus käy toteen aina enemmän ja vahvemmin.

Kun ymmärtää tuon oikein hyvän vuorovaikutus tiedon ottaa siis käytäntöön, on ihmisellä vain tuolloin mahdollisuus edes saada käsitys vahvemmin ennen kokemattomasta oikein hyvästä olosta, sekä lisäksi myös kohentaa muiden rakkaiden kollegoiden autuutta.

Tieto olotilan olemassa olosta perustuu PUHTAASTI matematiikkaan.

Matematiikan avulla osaamme siis ymmärtää eli tietää että oikein hyvän autuuden kokemuksen tunteen puuttumisen johdosta, ihminen ei osaa niin suurella prosentilla tavoitella kyseistä aidompaa autuuden tunnetta.

Siten että ottaisi käytäntöön rehellisen OIKEIN HYVÄN elämän tyylin.
Elämäntyylin joka on jokaisen sielun tasapuolisen autuuden kehittymisen saavuttamiseen välttämätön mukaan laskettava summa.

Käytännön yhteydessä laskutoimituksen eli summan johdosta on heillä tuolloin teoriassa ja käytännössäKIN, ympärillä aidosti oikein rakkaimpia uusia ja aina vain uusia lauma eli perheenjäseniä, joista rehellisesti ihanteellisimassa sovussa löytyy ajan kanssa se fyysisen läheisyydenKIN kaipuun paikkaaja.
Tuo "virkapari", silittäjä, yhdessä rakkausruoankin työstäjä eli lopulta se yksi läheisin rakas "kokoaikainen virka partneri" se laskelmallisetkin tiedot huomioon ottava tärkein työn tekijä, ystävä jonka kanssa tehdä vuorovaikutusta ns. "Paratiisiin" vähintään työnä oikein hyvä ateria eli REHELLINEN usko toivo, tieto RAKKAUSRUOKA...

0

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        66
        4459
      2. Haistoin ensin tuoksusi

        Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
        Ikävä
        14
        2229
      3. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        25
        1744
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        12
        1488
      5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        28
        1420
      6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        5
        1288
      7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        10
        1217
      8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        13
        1136
      9. 22
        1076
      10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

        Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        291
        1004
      Aihe