Miksi punavihreä oppositio haluaa kynsin hampain muslimeita Suomeen?

Anonyymi-ap

Tätä en ymmärrä.

19

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihmisarvot ovat niin tärkeitä. Että ihmisillä on ihmisoikeudet elää vapaata elämää siten ettei kukaan painosta miten uskoo, miten pukeutuu sekä voi solmia vapaasti ihmissuhteita eikä ole alisteinen kellekään toiselle ihmiselle, vaan tasa-arvoinen kansalainen kaikkien edessä.

      On se niin ylevä asia että sen eteen kannattaa taistella, vaikka vähän rapaa tulisi silmille kun sitä puolustaa.

    • Niin voitko kertoa että missä tämä näkyy? Minkä puolueen puolueohjelmassa lukee että "haluamme Suomeen lisää muslimeita"? Minkä puolueen edustajat käyttivät tätä teemaa omassa kampanjassaan viime eduskuntavaaleissa?

      • Anonyymi

        Ei kukaan.


      • Anonyymi

        Etkö ole seurannut ketä nytkin Venäjällä tulee?


    • Anonyymi

      Ei sodassa ole ihmisoikeuksia eikä silloin vietetä sapattia.

      Joskin vanhaan hyvään aikaan sodassakin oli olemassa säännöt miten ihminen piti tapaa ja ketä, mutta nykyisin niitä ei enää ole, vaan toiset kilpaa lähettävät aseita että näillä on posautat ihmiset taivaan tuuliin oli ketä tahansa.

    • Anonyymi

      Kukaan Suomalainen ei äänestä enään viherkommareita siinä se vastaus. Äänestäjiä ne haalii ruhtinaallisilla kelan korvauksilla jotka me työntekijät maksamme.

    • Anonyymi

      Ihan sama mihin huuhaa-jumalaan uskoo. Lapset riitelee kuka on pihan kunkku, jutsku vai arabi. Minä en ole kumpiakaan. Eurooppalaisia eivät aasian sadut kiinnosta, ei !!!

    • Voisiko olla, että maahanmuuttajat äänestävät maahanmuuttomyönteisiä puolueita? Laskevat siis saavansa itselleen lisää äänestäjiä?

    • Anonyymi

      Syömmehän me pieniä lapsiakin salaisissa rituaaleissamme.

    • Anonyymi

      Orpon itärajan sulkemisesta tuli farssi - Suomi ei voi estää maahanmuuttajia tulemasta edes sodassa

      Näyttää siltä, että Venäjän judoka Vladimir Putin on ottanut selkävoiton Petteri Orposta. Suomi on sotkeutunut niin syvälle Venäjälle hyödyllisten idiottien säätämiin "ihmisoikeus"-lakeihin ja EU-jäsenyyteen, ettei Suomi voi estää maahanmuuttajia tulemasta edes sota-aikana. Nyt Venäjä voi tuhota Suomen yhteiskunnan rahtaamalla satoja tuhansia arabeja rajan yli.

      Vasemmistoliitto ja vihreät ovat toimineet Venjän pussiin jo pitkään. He ovat Venäjälle hyödyllisiä idiootteja. Sen lisäksi vihreiden maahamuuttopolitiikka on saanut raiskaustilastot jyrkkään nousuun. Maria Ohisalon politikointi onkin aiheuttanut häntä äänestäneille naisille kauheita asioita.

      Iltalehti 24.11.2023:

      "Hallituksen päätösmuistio: Itärajaa ei voi laillisesti sulkea turvapaikanhakijoilta missään tilanteessa

      Valtioneuvoston päätös toimista itärajalla perustuu oikeudelliseen arvioon, jonka mukaan koko itärajaa ei käytännössä voida sulkea turvapaikanhakijoilta edes julistamalla sotatila

      Valtioneuvoston yleisistunnon päätös toimista itärajalla perustuu oikeudelliselle arviolle, jonka mukaan koko itärajaa ei voida sulkea missään tilanteessa. Yksikään ministeri ei jättänyt asiasta eriävää mielipidettä.

      Petteri Orpon (kok) hallitus päätti keskiviikkona sulkea itärajalta lisää raja-asemia peräännyttyään oikeudellisten ongelmien vuoksi aikeestaan sulkea koko itäraja.

      Päätösmuistion oikeudellisen arvion mukaan edes hybridivaikuttaminen eli välineellistetty maahantulo ei anna oikeutta estää maahan pyrkiviä ihmisiä hakemasta turvapaikkaa. Tällaista mahdollisuutta ei anna edes sotatilan julistaminen.

      Hallituksen päätöksensä perusteluissa omaksuma laintulkinta on ilmeisessä ristiriidassa ministereiden julkisten puheiden kanssa. Niiden mukaan kansallinen hätätilanne oikeuttaisi turvapaikanhaun estämisen käytännössä.

      Viime päivien keskustelussa on eduskuntaa myöten kyselty, missä tilanteessa itärajan kaikki rajanylityspaikat voitaisiin sulkea ja keskittää turvapaikan hakeminen esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentälle. Valtioneuvoston päätösmuistion vastaus on: ei missään tilanteessa."

      • Anonyymi

        "Valtioneuvoston yleisistunnon päätös toimista itärajalla perustuu oikeudelliselle arviolle, jonka mukaan koko itärajaa ei voida sulkea missään tilanteessa. Yksikään ministeri ei jättänyt asiasta eriävää mielipidettä."

        Siis ministerit edustivat
        Kokoomusta
        Perussuomalaisia
        Kristillisdemokraatteja
        ja RKP:tä.

        Ja missäs se vihervasemmisto oli?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      184
      4095
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      211
      2061
    3. Oletko kaivattusi tyyppinen henkilö

      ulkoisesti?
      Ikävä
      133
      1617
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1283
    5. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      60
      994
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      75
      979
    7. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      164
      954
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      932
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      895
    10. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      894
    Aihe