Nettiuutisia lukiessani eksyin vauvalle

🤔🧹🐶 kun huomain, että siellä oli keskutelu, jossa kysyttiin mikä toisten kodeissa ällöttää. Joku ei tykännyt siitä, kun aterinlaatikossa oli leivänmuruja. Toinen taas siitä, että huonekalut oli kuorrutettu koiran tai kissan karvoilla. Muistan, kuinka olin kauhuissani kun edellinen koira oli käynyt tutustumisvierailulla ja siltä oli muutama karva pudonnut lattialle. Sen jälkeen on tullut sidätyshoitoa mokomalle näylle.

Täydet ja haisevat vaipparoskikset tai bioroskiksetkin vielä ymmärrän. Ne eivät ole kivat nähdä tai haistella. Sitä en ymmärrä, että kodinhoitohuoneessa ei saa olla vaatteita näkyvillä. Ei kuivaamassa tai viikattuna. Mitä noita koirasivuja olen seuraillut, niin nykyisin ihmisillä voi olla jopa olkkarissa vaatteiden kuivaustelineet. Jossainhan ne pyykit pitää kuivattaa jos ei ole kuivauskonetta. Sitäpaitsi vaatteet saa kivasti puettua kiireisenä aamuna nopeammin ylleen, kun ne ovat näkyvissä.

Onko teillä mitään kammotuksia? Nyt saa moittia naapurin kotia rauhassa anonyyminä. Jos löytyisi mulle jotakin parannettavaa siivouksen tasossa.

14

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oma kämppä on kuin pommin jäljiltä, jos ei miellytä niin voi,voi.
      Empä oo sairastellut ,flunssakin meni päivässä ohi eli en laske sitäkään.
      Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa.

      • Mullakin oli tuloillaan flunssa, mutta ei sitten pahaksi äitynyt. Jos vieraita ei miellytä sun kodin siisteystila, niin aina voi siivota itselleen istumatilan ja pestä oman kahvikupin.


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­N­­­y­­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18129939m

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ällätä tupakan haju heti ulko-ovella rappu tulee vastaan kun soitaa ovikelloa ja seraavana kissan kusen haju,sama talous.

      • Meidän kerrostalossa ei saa polttaa kuin ulkona niille merkityillä paikoilla. Suosittelen samaa sääntöä muillekin. Tulee poltettua vähemmän, kun talvipakkasella ei viitsi vääntäytyä ulos. Itse en kylläkään polta enää tupakkaa.


    • Anonyymi

      Enhän vaan ole sun vauva

      • vauva.fi keskustelupalstalla kirjoittelee muutkin kuin ne, joilla on vauvoja. Itse en siellä yleensä käy, mutta nyt eksyin sinne, kun mainoksesta huomasin siellä käsiteltävän kyläpaikkojen siisteyttä. En tiedä kuka olet, mutta en tarvitse vauvaa, varsinkaan aikuista sellaista.


    • Anonyymi

      Inhottaa kyläpaikan veskissä, jos käsipyyhettä ei ole selvästi merkitty. Pyyhekoukut saattaa olla täynnä erilaisia pyyheliinoja tai vaikka pelkkiä käytettyjä kylpypyyheitä täynnä. Sit on niitä paikkoja, joissa on käsipyyhe kauniisti nimetty, mutta se on likainen tai pesun jälkeen kuivunut huonosti ja haisee lattialuutulle (mikä ei oikeesti sais haista)
      Sitte on paikkoja joissa kissat saa vapaasti kulkea pöydillä, keittiön työtasoilla. Just tullu kissanvessastaan. Tai saa nuuhkia tarjottavia ruokia!!!

      • Anonyymi

        Kauheaa käydä kylässä kotirouva Hyacinth Bucket:n tyylisen luona.


      • Aika vaikea on estää kissoja kuljeksimasta siellä missä ne haluaa, varsinkin jos ei ole kotona koko päivää vahtimassa.

        Käsipyyhkeistä oli vastikään ohje, että niitä täytyisi pestä tavallista tiheämmin ja vähintään +60 asteessa nyt kun viruksia on liikkeellä. Nyt on A streptokokkiepidemiakin käynnissä, joten käsienpesu on tärkeää. Siihen liittyy kuivaminen puhtaalla pyyhkeellä, ettei pöpöt tartu märkiin käsiin. Minä en uskalla vieraammissa paikoissa kuivata mihinkään pyyhkeisiin käsiä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kauheaa käydä kylässä kotirouva Hyacinth Bucket:n tyylisen luona.

        Mulle kävisi varmaan yhtä huonosti, kuin Hyasintin naapuriraukalle. Kahvit kaatuisi pöydille ja laatukupit tippuisivat lattialle.


      • Anonyymi

        Kyllä kissakin oppii kun sitä jaksaa opettaa. Joskus salaa ja varkain on hypännyt pöydälle kun houkutus on ollut liian suuri, mutta nopeesti on alas tullut kun huomaa jääneensä kiinni. Pääsääntöisesti kyllä tietää mikä on sallittua ja mikä ei.


      • Anonyymi
        lounas.ajatus kirjoitti:

        Mulle kävisi varmaan yhtä huonosti, kuin Hyasintin naapuriraukalle. Kahvit kaatuisi pöydille ja laatukupit tippuisivat lattialle.

        Just näin .


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kissakin oppii kun sitä jaksaa opettaa. Joskus salaa ja varkain on hypännyt pöydälle kun houkutus on ollut liian suuri, mutta nopeesti on alas tullut kun huomaa jääneensä kiinni. Pääsääntöisesti kyllä tietää mikä on sallittua ja mikä ei.

        Niin. On totta, että kissat oppii. Mulla kun oli koira ja kaksi kissaa töissä ollessani niin en ehtinyt pahemmin kissoja opettaa. Koirakin oli sellainen, että kissojen ruoat ja muut toiminnat eivät oikein voineet olla lattiatasolla. Pyyhin aina keittiön pinnat, ennenkuin aloin valmistaa ruokaa. Veljen kissa oppi hakemaan tikkaria, kun sen heitti kauemmas.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1405
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      957
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      857
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      79
      807
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe