JHL pyllistää ja pieraisee sopimusyhteiskunnalle

Anonyymi-ap

JHL lakkoilee, vaikka TESit on voimassa. Kun TES on voimassa, niin vallitsee työrauhavelvollisuus. Se koskee sekä työnantajia että työntekijöitä. Nyt JHL lakoillaan paskat välittää tästä. Pitäisikö työnantajien myös olla välittämättä TESin pykälistä? JHL:n lakot vahingoittavat työnantajia ja koko yhteiskuntaa. Ammattiliitot jättivät lakoillaan myös lapset ilman ruokaa kouluissa ja päiväkodeissa. Ei väliä. Onko lakot Elorannan vaalikampanjaa vai pelkästään SDP:n loanheittoa, erityisesti kannattajia vieneen rehellisen ei sosialistisen työväenpuolueen, Perussuomalaisten päälle? Kristillisdemokraatit, oikeasti lähimmäisistä ja vähäosaisista huolehtivat, saavat siinä samalla osansa.

Ay-demareiden johtamien liittojen lakot ovat oppositiopolitiikkaa. Niillä ei ole mitään tekemistä asioiden kanssa. Painava syy on paskapuhetta. Marinin hallituksen aikana oli paljon vakavampia ja painavampia asioita, joilla hyökättiin työntekijöitä vastaan, mutta ei silloin ollut tarvetta lakkoilla. Sipilän hallituksen aikana ja nyt Orpon hallituksen aikana SAK-lainen ay-liike ottaa taas lukua. Tyrmää itse itsensä pakottaessaan hallituspuolueiden kannattajat lakkoilemaan SDP:n puolesta. Ammattiliittojen pääluottamusmiehet puhuvat posket punaisina ja uhkailevat työntekijöitä työpaikoilla lakkoilemaan. Ei pidä mennä töihin. Uhkaillaan, eristetään joukosta ja maalitetaan rikkureiksi. Se on rikollista toimintaa, rasismia. Paskafilosofia.

Työt eivät ole koskaan lakossa. Töihin saa mennä. Vain jotkut henkilöt ovat lakossa. He kannattavat osallistumisellaan lakkoilua ja demokratian halveeraamista, hyökkäystä kansan demokraattisilla vaaleilla valitsemaa Eduskuntaa ja sen hallitusta vastaan. Trump hävisi vaalit. Hyökkäsi Capitolille. SDP hävisi vaalit. Hyökkää SAK:n avulla Arkarianmäen kansalta valtakirjan saamia vastaan. Hävytöntä toimintaa. Lindtmanin johtama SDP on kavala kansan petturi, Tätä vartenko 450 000 demareita kannattavaa antoivat äänensä? Marin sai yli 30 000 ääntä. Hän teki jo oharit ja loput lakkoilevat. Epäsovun nostattaminen sataa Putinin laariin. Demarit ovat Putin-myönteisiä. Ilkeävät ehdottaa presidentiksi vihervassaria, naista, joka ei ole käynyt armeijaa ja hänen pitäisi johtaa puolustusvoimia. Miettikää vähän!

4

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kisaako Eloranta ja Riku Aalto puheenjohtajuudesta, kun Aalto on alkanut esittämään kovista. Päästelee suusta sellaista uhoa. Kuka on suurin k....?

      Ammattiliitoilla ei ole veto-oikeutta hallituksen päätöksiin. Eri mieltä saa olla, mutta se ei oikeuta lakkoiluun, kiristämiseen ja yhteiskuntaterroriin.

      • Anonyymi

        Loimaan kassan eli YTK:n jäsenmäärä nousi SAK:n jäsenmäärää suuremmaksi . Demarien ja Ay-liittojen punakenraali-puheenjohtajien allianssi hallituksen kaatamiseksi lisää YTK:n jäsenmäärää reippaasti ja SAK:hon jää jäljelle vain suuri organisaatio . Ay-liike tarvitaan mutta nykyinen on pahasti ajautunut harhatielle .


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­N­­­y­m­­f­o­­m­a­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2144
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1378
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1270
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      999
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      835
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      650
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    Aihe