Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Yhteiskunta säilytettävä vai uudistettava vai tuhottava

Anonyymi-ap

Salaam!

Näin presidentinvaalien alla on pientä painetta asetettu Suomalaisen yhteiskunnan jatkon suhteen ulkomailta käsin.

Päättäjien on osoitettava kykynsä selvitä rajakriisistä ja se tapahtuu joko nyky-yhteiskunnan puitteissa tai sitten täytyy kaikki uudistaa ja parantaa.

Pyhät kirjoitukset kuten raamattu ja Kalevala kertovat useita erilaisia perustoja joiden varassa kaikki lepää olevan mahdollista saada aikaan.

Perustojen lisäksi on yksittäisiä projekteja mahdollista viedä läpi.

Jopa Suomen muuttuminen kuningaskunnaksi on eräs mahdollinen uusi perusta.

Tässä ketjussa tarkoitukseni on joitakin ajatuksia nostaa esiin. Toivotaan kuitenkin että nykyinen yhteiskuntakoneisto kykenee selviämään kaikista sille esitetyistä haasteista kunnialla ilman että perustaan pitää tehdä muutoksia.

Salaam!

17

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Salaam!

      Eräs projekti voisi olla kaikkia muslimisuuntauksia yhdistävä suuri Moskeija.
      Sen olemassaolon voisi määritellä kestävän 200 vuotta. Moskeija voitaisiin esim rakentaa johonkin saareen kuin linnat ennen vanhaa.

      Mun oma kanta on että sen sääntönä ei olisi tiukin Islam vaan vapaamielisin. Sen pitäisi itsenäisesti hankkia tuloja mm. Perustamalla casino, olutpanimo, yökerho, apteekki, observatorio, kutomo, Kirjapaino, tiedekuntia ja neuvonantajia.

      Sillä olisi itsenäinen asema lakien suhteen ja joitakin privilegioita.

      Tämä olisi siis joko 100000 tai jopa 1000000 muslimin uskonnollinen keskus Pohjoismaissa ja kaikki Islam ja vapaamieliset säännöt olisivat ainutlaatuiset verrattuna tiukkaan fundamentalismiin.

      Hintava hanke mutta oheistoiminta ja jotkin erityiset verot pitäisikin sallia.

      Salaam!

    • Anonyymi

      Jos äänestämällä vaikutettaisiin asioihin se olisi laissa kielletty !

    • Anonyymi

      >> Mitä on islam - asiantuntija kertoo. - youtube <<

      islam kuolettaa yhteiskunnat tavoilleen täysin mielivallan alle.

    • Anonyymi

      Salaam!

      Islamia ylempi timantti tason Bhagavadgita teos esittää että kaikkien tulisi luopua työnsä hedelmistä ja tehdä vain velvollisuudesta eikä palkan tähden työtä.

      Itse olen arkkienkeli Gaabrielin 2013 aloittamiin UBI kansalaispalkkaneuvotteluihin saanut Profeetan (saas) nimessä vakuutuksen että K-palkan ei tarvitse tuhota yhtäkään nykyistä omaisuutta vaan nykyomaisuudet katsotaan 9 x kertaisesti vakuutetuiksi K-palkan astuessa voimaan.

      The Great Resetistä olen muodostanut siihen perustuen oman version.

      1. Kaikki omaisuus ja tulo puolitetaan A ja B puoliskoihin.

      2. Puoliskon A kukin saa pitää, mutta puolisko B menee Maailmanbudjetin viidenneksi lisäkoriksi josta se nostetaan anomusten perusteella vähitellen tarpeen mukaan käyttöön.

      3. Puolisko B kuitenkin ennen sitä virtuaalisesti 9 x kertaistetaan jotta sen asema ja arvo vahvistuisi. Tuo 9 x B kori olisi aina erityisasemassa Maailmanbudjetin korien joukossa.

      Esimerkki.

      Matti omistaa 500000 e arvosta tavaraa. Omaa ammatin ja tuloja 4000 e / kk.

      Hänen the Great Reset käsittely on seuraava.

      A 250000 jää hänelle sekä 2000 e / kk ansiota.
      B Maailmanbudjetin viidenteen koriin lisätään 2250000 e ja 18000 e / kk siemenrahaa virtuaalista. Ja tuosta siemenrahasta Matti saisi tarpeen mukaan anoa lisäansiota kunnes ajan oloon hän olisikin saanut takaisin kaiken Maailmanbudjettiin sijoittamansa ansion.

      • Anonyymi

        Tämä Bhagavadgita vallankumous toteutuu vasta noin vuoden 2100 paikkeilla, mutta siihen pitää jo nyt valmistautua.

        Kukaan ei 2100-2780 tule itse hyötymään mitään työnsä hedelmistä.

        Se on vaikea tie ja työmotivaatiota pitää korottaa monin eri toimenpitein, joita en vielä tunne.

        Kansalaispalkka ja Maailmanbudjetti tullaan mahdollisuuksien mukaan tekemään ikuisiksi ja sellaisiksi että työntekoa kannustetaan.

        Maailmanbudjeissa on viisi koria

        1. Salomon Billions
        2. Salomon Trillions
        3. Keisarillinen Billions kaksinkertaistus
        4. Keisarillinen Trillions kaksinkertaistus
        5. The Great Reset B puolikkaan 9 x kertaistus

        Tietenkin on vielä kuudentena korina jokaisen nykyomaisuuden ja tulon A puolikas

        6. Nykyrahan puolikas A

        Nämä ikuisiksi tarkoitetut toimenpiteet KANNUSTAKOON JOKAISTA TYÖN TEKEMISEEN.


      • Anonyymi

        Missä on islamistin velvollisuus, se on kuin tuuleen huutaisi yhtä tyhjää kaikki runoelmat ja hapatus näistä.

        EI MUUTAKUIN KUPIT ON VEETÄ KAIKKIEN NOITTEN NOKAN EESTÄ


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siirakkikin meinas jotta rajat lukkoon vain ja kaikki suomessalojut ei muutakuin ulos suomesta, tämä on totta tänäpäivänä.

      • Anonyymi

        Kyllä teillä selkärankaa piisaa , luterilaista työmoraalia ja kansallismielisyyttä sekä omaa omalaatuista uskonnollisuutta, mutta KAIKKI ESITTÄMÄNI ASIAT OVAT TARKOITETTU OTETTAVAN VAKAVASTI.

        Enkelihierarkiassa Arkkienkelit ovat kyllä Hallitusten esim. Suomen hallituksen alamaisia mutta EIVÄT HE TURHAAN LÄHDE MATKAAN VAAN TUOVAT OMAN VAKAVASTI OTETTAVAN POLIITTISEN SELONTEKONSA.

        TÄSSÄ EI OLE KYSE SIIS MYÖSKÄÄN LEIKISTÄ NIIN KUIN EI TEILLÄKÄÄN.

        Ajoitus on ongelmana. Nyt 2028 kun Jumalan valtakunta tulee vai 2100 vallankumouksen yhteydessä.


    • Anonyymi

      EI OLE MITÄÄN JÄRKEÄ PITÄÄ KIPPOJA TÄYTETYINA NÄITTEN EESSÄ EI-

    • Anonyymi

      Päivän Sana
      13.12.23

      Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen. Siellä ei koi eikä ruoste tee tuhojaan eivätkä varkaat murtaudu sisään ja varasta. Matt. 6:20
      Liian monen ihmisen elämä keskittyy uran, aseman, tavaroiden ja menestyksen metsästykseen. Luotetaan koulutukseen, terveydenhoitoon ja omaan voimaan. Mutta elämän tavoitellut asiat tahtovat vanheta jo ennen kuin niitä on päästy edes koskettamaan. Kun päästään tavoitteeseen, petytään. Urheilijan sanoin: ”Siellä huipulla ei ole mitään.” Tyydyttävän elämän voi löytää vain olemalla kaukaa viisas. Sellainen ihminen kokoaa aarteensa taivaaseen ja maallisiin hän suhtautuu vapain mielin, sitomatta niihin elämäänsä. Taivaallisten aarteiden kokoaminen alkaa Jumalan valtakunnan etsinnällä. Kaikki muu hyvä annetaan sen myötä. Valtakunta löytyy Jeesuksen luota, Jumalan sanasta ja ehtoollispöydästä. Se löytyy syntien sovituksesta ja ehdottomasta evankeliumista. Jokainen, joka huutaa avuksi Herran Jeesuksen nimeä, pelastuu. – Kristitythän huutavat, eivätkä koskaan lopeta. Heidän on siksi taivasten valtakunta.

      MAALLINEN ELÄMÄ ON VAIN OSA ELÄMÄÄ JOKA TODELLISUUDESSA EI ANNA MITÄÄN KUN KERRAN TÄMÄ AINA HÄVIÄÄ
      Urheilijan sanoin: ”Siellä huipulla ei ole mitään.”

      TÄMÄ ON YLI ELÄMÄN KUVAUSTA IHMISEN TYÖTÄ :
      Jumala ja mammona
      19»Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle. Täällä tekevät koi ja ruoste tuhojaan ja varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. 20Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen. Siellä ei koi eikä ruoste tee tuhojaan eivätkä varkaat murtaudu sisään ja varasta. 21Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi.
      22»Silmä on ruumiin lamppu. Jos silmäsi on terve, koko ruumiisi on valaistu. 23Jos silmäsi ovat huonot, koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, millainen onkaan pimeys!
      24»Kukaan ei voi palvella kahta herraa. Jos hän toista rakastaa, hän vihaa toista; jos hän toista pitää arvossa, hän halveksii toista. Te ette voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa.
      Jumalan huolenpito
      25»Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne, siitä mitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? 26Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut! 27Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa?
      28»Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. 29Minä sanon teille: edes Salomo kaikessa loistossaan ei ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä. 30Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!
      31»Älkää siis murehtiko: ’Mitä me nyt syömme?’ tai ’Mitä me juomme?’ tai ’Mistä me saamme vaatteet?’ 32Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä. 33Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. 34Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet.

      • Anonyymi

        Ongelmahan on ihmisellä käsittää mikä on todellista ikuisuutta, siihen tarvitsemme uskoa apuvälineeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ongelmahan on ihmisellä käsittää mikä on todellista ikuisuutta, siihen tarvitsemme uskoa apuvälineeksi.

        Jeesus on luvannut, ettei yksikään, joka uskoo häneen, milloinkaan kuole. Ne, jotka luottavat Jumalaan, elävät iankaikkista elämää jo tässä ajassa. Maallisen elämän aikana ymmärrämme iankaikkisuuden vain vajavaisesti.


    • Anonyymi

      Muuten islamin hyökkäys on moninaista, mutta ei mitään aina sieltä törröttää se näitten kumarruskivi jostain päin ja tuhoisuuden haaveet.
      - koska näiltä puutuu täysin ikuisen elämän silmä

      PUUTTUU TAI SITTEN AUKEEKOS SE IKÄÄN

      • Anonyymi

        Jeesus on sovussa saatanan ja pahan kanssa. Hänessä yhdistetään kaikki taivaassa ja maan päällä kun hän taipuu saatanan kanssa sopuun kerran.

        TAIVAS JA MAA SEKÄ NIIHIN LIITTYVÄ IKUISUUS ON SIIS PAHAN VALLASSA.

        Mutta on vielä kolmas maailma eli maan alla oleva. Tämä on Haades, Paratiisi ja Uusi Jerusalem. Niissä muslimien pitäisi olla enemmistö. Sillä saatana vihaa muslimeja, jotka eivät antautuneet pahan edessä kuten Jeesus teki. Ja tuskin saatana siksi on heidän kanssaan missään tekemisissä.

        Jeesus on valkeuden enkelin puvussa mutta täydessä sopusoinnussa saatanan kanssa. Sillä sellaisen tehtävän Jumala Jeesukselle antoi: SOLMIA SOVUN LIITTO KAIKEN KANSSA.

        Se mitä Kristityt puuhaa salassa yhdessä saatanan kanssa on Mahdin ansiosta tullut tietoon. Häpeällistä touhua. Muslimit tekee syntinsä yleensä melko avoimesti. Kristityt savuverhon suojassa näytellen ulospäin viatonta Baby Facea.

        Mutta Mahdin ansiosta tiedämme nyt mitä Kristityt pimeässä puuhaa. Eikä heidän Baby Face enää hämää meitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus on sovussa saatanan ja pahan kanssa. Hänessä yhdistetään kaikki taivaassa ja maan päällä kun hän taipuu saatanan kanssa sopuun kerran.

        TAIVAS JA MAA SEKÄ NIIHIN LIITTYVÄ IKUISUUS ON SIIS PAHAN VALLASSA.

        Mutta on vielä kolmas maailma eli maan alla oleva. Tämä on Haades, Paratiisi ja Uusi Jerusalem. Niissä muslimien pitäisi olla enemmistö. Sillä saatana vihaa muslimeja, jotka eivät antautuneet pahan edessä kuten Jeesus teki. Ja tuskin saatana siksi on heidän kanssaan missään tekemisissä.

        Jeesus on valkeuden enkelin puvussa mutta täydessä sopusoinnussa saatanan kanssa. Sillä sellaisen tehtävän Jumala Jeesukselle antoi: SOLMIA SOVUN LIITTO KAIKEN KANSSA.

        Se mitä Kristityt puuhaa salassa yhdessä saatanan kanssa on Mahdin ansiosta tullut tietoon. Häpeällistä touhua. Muslimit tekee syntinsä yleensä melko avoimesti. Kristityt savuverhon suojassa näytellen ulospäin viatonta Baby Facea.

        Mutta Mahdin ansiosta tiedämme nyt mitä Kristityt pimeässä puuhaa. Eikä heidän Baby Face enää hämää meitä.

        Pitäkääs vain kiveänne joka puhuu teille aivan olematonta,
        - kyllä mailma jo näkee mitä olette ja mihin pyritte tyhjyyttänne ruokittavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäkääs vain kiveänne joka puhuu teille aivan olematonta,
        - kyllä mailma jo näkee mitä olette ja mihin pyritte tyhjyyttänne ruokittavat.

        Yksinkertaisuus ei ole hyve, se on vain painavin syy toimia vasemmisto puolueissa ja kannattaa niitä.
        - Islam löytää itselleen aina hyödylliset idiootit ei-islamistisista maista, jotka tukevat islamin valtapyrkimyksiä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe