Vertauskuvallinen sydämen valtakunta vai .....

Rauhaa!

IuS imperiumi eli USA, Europe , Arabia ja Intia on laajennettu IHMISEN POJAN , Nebukadnessarin valtakunta, joka muodostui 31.8.2017 Jehovan ja kahden Kiinan Keisarin silmien alla jatkoksi USA n perustamiselle 1700-luvulla.

Se on Ilmestys 13 merestä nouseva peto, jota ei saa palvoa, mutta joka hallitsee kaikkia ihmeiden ja tekniikan avulla. Tai toisaalta se saattaa olla VAIN SYDÄMEN VALTAKUNTA joka pyrkii Jumalan valtakunnaksi. En ole varma kumpi se tulee olemaan.

Joka tapauksessa sillä on puolellaan uskonnot ja tietotekniikka, joilla se voi hallita koko maailmaa. Ja sen se tulee tekemään joko näkyvästi ja avoimesti tai salaisesti näkymättömissä.

IuS rakennetaan vuoteen 2780 jKr mennessä tai sitten ei koskaan.

Liian paljon on viimeisen 10 vuoden ajan asiaa pohjustettu, jotta kaikkea siihen kuuluvaa voisi tyhjentävästi esittää tässä, mutta nostan esiin tässä ketjussa muutamia seikkoja asiaan liittyviä jos Herra suo.....

Rauhaa!

16

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Daniel 9:24 puhuu seitsemästä 70 vuosiviikon ajasta joista jokaiselle on osoitettu oma tehtävänsä. Laskee nuo vuosiviikot miten vain niin edellisen Aionin eli ajan tehtävä oli:

      Iankaikkinen vanhurskaus saatetaan voimaan (KR33/38)
      Ikuinen oikeudenmukaisuus saatetaan voimaan. (KR1992)

      Tuo aioni eli Lopun aika oli 1470-1960, mutta sitä on jatkettu Lopun hetki nimisellä lisäkkeellä 1960-2043.

      Näkyy selvästi maailmanhistoriassa että perustuslait ja ihmisoikeudet synty tuona Aionina. Mutta näkyy myös kolmannen maailman ikuinen vanhurskaus eli köyhyys.

      Kumpi käännös on todempi. Pitäisikö perustaa oikeutta tasa-arvoa lisäämällä vai pitäisikö vanhurskauttaa kolmannen maailman lisäksi koko kristikunta esim.

      Itse olen valinnut vuoden 1992 käännöksen oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon.
      Ensin koetetaan IuS imperiumin avulla oikeudenmukaisuuden lisäämistä , mutta jos se ei onnistu niin tuleekin vanhurskaus ja köyhyys yhä useampien osaksi.

      IuS imperiumi yrittää vaurastuttaa koko maailman sopivassa mittasuhteessa.
      Jos resurssit ja tiede eivät anna myöten niin yritys tulee epäonnistumaan. Silloin astuu kuvaan ikuinen vanhurskaus.

    • Seuraavassa on esitys Maailmanbudjetista, joka syntyi Kaaoksen kuninkaan USA n presidentti Donald Trumpin aikana.

      Maailmanbudjetin kokonaissumma: 752 biljoonaa dollaria. Tämä on BILLIONS niminen osa budjettia. Lisäksi tulee TRILLIONS niminen lisäosa, jossa määritellään työpalkkoja.

      1. Uskontojen saama Kymmenys. 75.2 B Intia, josta otetaan kolme kymmenystä kymmenyksestä eli:
      - 7.52 B Islam
      - 7.52 B Kristinusko
      - 7.52 B Juutalaisuus
      Intialle jää siis 52.64 B kaikkia muita uskontoja varten.

      2. Tetrarkin eli Maailmanhallituksen saama osuus on 31.466 B jaettuna neljään osaan eli 4 x 7.8665 B. Tetrarkin tämän hetkinen koostumus on. USA n presidentti, Britannian Kuningas, Yritysmaailman edustaja esim. Elon Musk, sekä Provinssien edustaja. Kukin heistä hallinnoi siis 7.8665 B osuutta.

      3. Kansalaispalkka 9 mrd asukkaalle 144 B eli kukin asukas lapset mukaan lukien saa 1233.33 dollaria kuukaudessa. Sen lisäksi saa kukin osoittaa poliittista kannatusta eri maiden presidenteille noin 100 eurolla per kk. Esim. Antamalla kullekin presidentille 1 c - 2 dollaria per kk.

      4. Kaupungit joita on 144000 kpl a 62500 asukasta. Saavat 144 B. Se on jaettu kahteen eri osaan per kaupunki perusosaan joka on 624 milj. Sekä lisäbudjettiin joka on 376 milj. Lisäbudjettia valvoo Venäjä ja sen johtaja ehkä.

      5. Piirit jotka muodostuu 2 kaupungista. Niitä on 50 per valtio eli 72000 kpl. Saavat 14.4 B. Kukin piiri siis 200 milj. Näitä valvoo uskonnollinen teokratia juutalaisuuden johdolla.

      6. Maakunnat, joita on 25 kpl per valtio eli 36000 kpl. Saavat 14.4 B eli kukin 400 milj. Dollaria

      7. Valtiot, joita on 1440 kpl a 6.25 milj. Asukasta.
      Saavat yhteensä 51.778 B eli kukin 35.95 mrd dollaria.

      8. Provinssit joita on 313 kpl muodostuu 4- 5 valtiosta. Saavat 26 B. Kukin siis 83.067 mrd dollaria.

      9. BOB niminen yleinen verotuotto lisäbudjetti, jota hallinnoi kolmannen maailman köyhät. Määrältä suurehko eli 250.666 B dollaria. Tämä on tarkoitettu käytettäväksi vanhurskautta ja järkeä osoittaen.

      Nämä peruslinjat ovat saaneet kukin paljon selitystä , ehtoja ja sääntöjä mutta niitä en kykene nyt kirjoittamaan kaikkia.

    • TRILLIONS lisäesitys määrittelee työpalkkoja koskevia asioita ja nostaa tuon 752 B dollarin maailmanbudjetin summaa ylöspäin noin 1111 B dollariin tai vieläkin korkeammalle.

      Kutakin aikayksikköä kohti palkka on:

      Sekunti = 1 centti
      Minuutti = 10 centtiä
      Tunti = 1 dollaria
      Päivä = 10 dollaria
      Viikko = 100 dollaria
      Kuukausi = 1000 dollaria
      Vuosi = 10000 dollaria
      Vuosiviikko (7 vuotta) = 100000 dollaria
      Riemuvuosiaika (25 vuotta) = 1 000 000 dollaria

      Tässä siis lyhyet työsuhteet ovat melko vähän ansiota antavia. Mutta jos pysyy yhtäjaksoisesti kauan töissä saa enemmän lopulta.

      Minimituntipalkka on asetettu niin matalaksi kuin 1 dollari tunnilta.
      Sekunti ja minuuttipalkka on vain erityistapauksissa käytössä sillä niiden osuus on annettu BILLIONS budjetin rungoksi.
      Mutta maximi tuntipalkka on kuitenkin :
      Sekuntteja 3600 a 1 c = 3.6 dollaria
      +
      Minuutteja 60 a 10 c = 6.0 dollaria
      +
      Tunteja 1 a 1 dollaria = 1.0 dollaria

      =
      10.6 dollaria per tunti.

      Jos palkka sattuu olemaan tätä suurempi sitä verotetaan sitä ankarammin.

      En nyt kerro vielä tarkemmin tästä TRILLIONS lisäkkeestä. Ehkä myöhemmin lisää.

    • Anonyymi

      Jos apostoli Paavali oli Daniel 7 kuningas joka laittoi pois kolme muuta kuningasta
      niin Jumalan valtakunta alkoi 1780 jKr eli aika, ajat ja puoli aikaa Paavalin kuolemasta. Siinä tapauksessa Ranskan vallankumous ja USA:n perustaminen oli Jumalan valtakunnan perustamista.

      Mutta jos Konstantinus Suuri oli Daniel 7 kuningas joka laittaa pois kolme muuta kuningasta niin Jumalan valtakunta alkaa 2028 jKr. Sillä yksi aika eli aioni on 490 vuotta. Jumalan valtakunta saattaa siis olla edessä viiden vuoden kuluttua, mutta olemmeko me valmiit sitä vastaanottamaan? Suomi ei näytä muiden kuin lasten osalta maalta, joka eläisi Jumalan valtakunnan sääntöjen mukaan, jotka säännöt ilmaistaan mm. raamatussa.

      Ei saa mm. kiristää, mutta ammattiyhdistysliike kiristi 1970-luvulla suuren määrän palkkaa, eläkkeitä ja muita etuja työläisille. Suomen tämän hetken rikkaus perustuu tuohon suureen kiristysrulianssiin. Olemmeko kerskakuluttuva ateistinen valtakunta vai Jumalan valtakunta kelpoinen valtakunta? Jos me emme kelpaa viiden vuoden kuluttua alkavaan Jumalan valtakuntaan niin vaarana on se että tuhoudumme sodassa tai ainakin joudumme velkavankeuteen valtavan
      valtionvelan takia. Mitä sitten pitäisi tehdä? Sitä on vaikea tietää, mutta todennäköistä on kuitenkin että Suomen kerskakulutukselle tulee tavalla tai toisella loppu.

      Toisaalta englannin kielinen Kalevalan käännös vihjaa että Suomesta voisi tulla pakolaisia vastaanottava maa. Ja nuo pakolaiset kohoaisivat eliitiksi Suomen asuttajien joukossa. Siellä missä sosialismi epäonnistui tulisi pakolaisia Suomeen esim. Vietnam, Chile, Somalia, Ukraina, Syyria ja Irak. Ja tällä tavalla Suomella olisi oma tehtävä Jumalan valtakunnassa huolimatta kerskakulutuksesta ja Jumalan valtakunnan sääntöjen rikkomisesta.

      Suomea saatetaan yhä vielä tarvita globaalisti eräiden pienehköjen ongelmien ratkaisussa. Kuitenkin on syytä varautua siihen että joudumme Jumalan valtakunnan takia tarkistamaan elintasoamme ja muita Jumalan valtakuntaan liittyviä asioita. Pahimmassa tapauksessa tuo tarkistus tapahtuu sodan kautta tai kaappauksen avulla.

      Jos Jumalan valtakunta tulee 2028 niin sinne väkeä kutsumaan Jumala saattaa piakkoin asettaa Imaami Mahdin, Profeetta Isan ja Profeetta Elian. Olemmeko valmiit vastaanottamaan Mahdin ja hänen globaalin hallintonsa. Olemmeko valmiit tekemään muutoksia elämässämme vapaaehtoisesti.
      Profeetta Jeremia vihjaisi vuoden 2014 tienoilla aikovansa repiä pois Suomesta pään ja hännän. Eli olisi jo tehty päätös Suomen pois pyyhkimisestä nykyisen kaltaisena valtakuntana pois maan päältä. Siinä tapauksessa mitään ei ole tehtävissä, vaan olemme jälleen ajopuuna maailmanhistorian kulussa.

      Vaihtoehdot ovat vähissä. Se että Suomi asettui NATO kannalle viittaa siihen, että tuon englanninkielisen Kalevalan agenda on lähinnä mahdollinen. Suomesta tulee eräänlainen pakolaisten vastaanottokeskus. Ja siinä roolissa elämä Suomessa jatkuu vähitellen mukautuen Jumalan valtakunnan olemassaoloon. Toinen vaihtoehto on että Venäjä hyökkää Suomeen ja tuhoaa nykyisen kaltaisen menon asettaen omat intressinsä sen tilalle. Perussuomalaisten nousu Vasemmiston asemesta voisi viitata mahdollisuuteen Venäjän hyökkäykseen. Suomi on tänä päivänä veitsenterällä ja vaaka voi kallistua mihin suuntaan tahansa.

      Vasemmiston valta merkitsee lisää pakolaisia. Oikeiston valta merkitsee mahdollisesti sotaa?? Itse kannatan vasemmistoa sillä Jeremiaa vastaan on mahdoton nousta kansojen sanoo Jeremian kirja. Hän perustaa LINNOITETUT KAUPUNGIT (muslimit), PRONSSIMUURIN (???) ja RAUTAPATSAAN (???).
      Huolimatta siitä että kansat nousevat häntä vastaan. Myös Imaami Mahdi on kirjoitusten mukaan Roomaa vastaan, johon Perussuomalaisetkin lukeutuvat.
      Joten ainakin väliaikainen tilanne kallistuu oikeiston tappioksi??? Miten lopulta käy on epäselvää.

    • Anonyymi

      1Kun:18:37-38
      Jumala tuli kerran alas taivaista, kerran.
      Tämä ei ole ajan sävel
      Pelottelijoita on enemmän kuin evankelistoja

    • Anonyymi

      Daniel 8:8-14

      Pyhäkkö, totuus ja jumalisuus ovat tallattuina 2300 iltaa ja aamua Aleksanteri Suuren kuolemasta lukien. Ilta viittaa länteen ja aamu viittaa itään.

      Lännessä tuon tallaamisen piti loppua siis kun 2300 vuotta meni eli 1975. Silloin piti jumalisuuden palata teokratian muodossa lännessä ykkösasemaan.

      Kristus ilmestyi usein vuodesta 1998 alkaen. Nuo ilmestykset ja niiden sanoman otti vastaan Venäjä, Keski-Afrikka ja hieman Arabitkin esim. Syyria. Mutta Saksa ja Ranska mm. harasivat vastaan.

      Sen tähden ollaan jumalisuuteen pyrkivissä maissa tyytymättömät Saksaan ja Ranskaan.

      2300 iltaa on kulunut. Vala on Jumalan vannoma, että temppelin ja Jerusalemin kunnia palautuu. Sakarjan kirja kertoo että ne kansat tuhotaan, jotka taistelee vastaan Jerusalemin teokratian kunniaan nousua.

      Keski-Afrikka on Jumalan puolella mitä ilmeisimmin. Vaikka on köyhä alue. Ja tarvitsee tukea ja apua. Luukkaan evankeliumi asettaa juuri köyhät ja nälkäiset Jumalan valtakunnan johtoon.

      Itään ei voida kyllä luottaa täysin sillä on mahdollista että 2300 aamua siellä on väärä palvelus voimassa yhä sen jälkeenkin kun länsi puhdistuu.

      Ilias eeppos kuvaa lännen Agamemnonin ja idän Odysseyksen välisen kaksintaistelun päättyvän idän voittoon. Tämä sota on parhaillaan menossa.

      • Anonyymi

        Jumalasta siis ovat lähtöisin kaikki sotatoimet nykyiset. Viivästyksiä voi yhä tapahtua. Niihin on varattu aikaa 77 vuotta. Jumala on pitkämielinen ja aneeksiantava.

        Ilmestys 13 kertoo että Jumala voi jopa pyhien vallan kumota ja antaa tilaisuuden merestä nousevalle pedolle. Tuota petoa ei saa kumartaa tai on helvetin tulikivijärvi edessä. Mutta se on kuitenkin Nebukadnessarin valtakuntana, uudelleen nousevana saava vallan.

        Miksi? Yksi syy voi olla elintarvikepula väestöräjähdyksestä syntynyt. Siksi uhrataan asettaa pedon merkki kaupoissa asioiville.

        Tuo peto voittaa jopa kaksi säkkipukuista todistajaa eli Venäjän ja Kiinan. Se on toivoakseni kuitenkin vain välivaihe ennen todellista Jumalan valtakuntaa. Eikä itse Jumalan valtakunta?

        Sota rikkaiden (Euroopa) ja köyhien (Venäjä , Afrikka) välillä siitä kuka tulee hallitsemaan Jumalan valtakuntaa on kiivas taistelu.


    • Anonyymi

      Ilmestys 17-20 kertoo nykytilanteen.

      Peto = IuS imperiumi
      Portto = Rooma ja kirkko
      Väärä profeetta = Islam
      10 uutta kuningasta = eronneet neuvostotasavallat

      Karitsa = Venäjä, myöhemmin Intian Rama
      Jumalan Sana = Israel

      Goog = Saksa
      Maagoog = Venäjä

      Panettelija, joka eksyttää maan neljä kulmaa = Britannia

      Voittajaksi on Jumalan tahto Venäjä, Intia ja Israel.

      Mutta tie siihen on kivikkoinen. Onko jopa liian kivikkoinen?

    • Anonyymi

      Maailmanbudjetin Billions + Trillions 1111.1111 biljoonaa dollaria lisäksi on tarpeen neuvotteluissa saavutettava Teokraattinen Maailmanvakuutus. Senkin arvo on 1111.1111 biljoonaa dollaria. Maailmanvakuutus tulee takaamaan elämän, terveyden, omaisuuden yms. Kunnon ja suojan. Neuvottelut siltä osin ovat vasta alussa. Yhteensä siis maailmassa pyörii 2222.2222 biljoonan dollarin arvosta rahaa.

      Maailmanvakuutus on hankala käytännössä. Se merkitsee hyökkääjille ja väkivaltaisille kovennettuja rankaisuja ja uhreille tuntuvia korvauksia. On vain vaikea valvoa asian käytännön toteen laittamista oikeuden mukaan.

      Kaikkien elämä , turvallisuus ja omaisuus tulee pyrkiä turvaamaan.

      Maailmanvakuutus on kiinnostanut seuraavia tähän mennessä:

      Markku, Pikku-Jussi, Sudanin Mahdin henkinen perintö, VII seurakunta eli Nykyisin Vapaakirkko, Intian inkarnaatiot Krishnan. Osa näistä ehkä peruuttaa kiinnostuksensa, mutta tästä nähdään kuinka alkuasteilla Maailmanvakuutus vielä on.

    • Anonyymi

      Tarkoitus on minulla tehdä selvitys kirjallinen vuosina 2013-2024 käytyjen neuvottelujen saavutuksista toukokuuhun 2024 mennessä eli 9 kuukaudessa. Lapsi on tulossa kohdun suulle mutta saa nähdä onko voimaa synnyttää.

      Edessä on Riemuvuosiviikko 2025-2033.
      Odotamme Mahdin, Isan ja Elian tulemusta jotta voimme kuulla heidän kantansa ja nähdä heidän suunnitelmansa. Tulee muistaa että Mahdi on merkki Judgement Dayn alkamisesta . Tuona päivänä Jumala on ainoa joka omistaa mitään.

      Opportunismi 2013 alkaneiden neuvottelujen tuloksista on ehkä katteetonta siinä mielessä.

    • Anonyymi

      Rauhaa!


      Islamilla on Mahdi utopia. Se sisältää ulkoisia yhteiskuntaa muuttavia parannuksia.

      Mutta kaikkein ensimmäinen utopioista vaikuttaa ensisijaisesti sisäisesti Henkeen ja mieleen. Se onkin tärkeintä. Ihmisen on kaikissa olosuhteissa oltava moraaliltaan sisäisesti vahva ja altis noudattamaan Jumalan ehtoja sovinnoksi.

      Jumalattomia tämä ei koske. He jatkavat entiseen tapaansa. Mutta ihmisen joka aikoo esittää yhteiskunnallisen utopian pitää ensin täyttää sisäinen moraalinen utopia olla parempi ihminen. Vasta kun hän siihen kykenee voi hänen yhteiskunnallinen utopiansa alkaa kerätä huomiota ja saada kannattajia.

      Kristinuskon, juutalaisuuden ja islamin parhaimmiston esittämä ohjelma ihmisen sielun ja Hengen puhtaudesta kaikissa olosuhteissa on kaikkien utopioiden äiti. Ja siitä on aina aloitettava että tunnustaa syntinsä ja tekee parannuksen.

      Ihmisiä on vain vähän. Mutta heidän rukouksensa voi vaikuttaa yhteiskunnallisesti jos he saavuttaa sisäisen moraalisen utopian tason. Joka on ensisijainen utopia aina.

      Siinä mielessä SYDÄMEN VALTAKUNTA on yhtä suuri tai jopa suurempi kuin ulkoinen yhteiskunnallinen valtakunta. Sydämen valtakunta on ihmiselle aina ensimmäinen kaikista utopioista.

      Rauhaa!

      • Anonyymi

        Ilmestys 17-20 esittää kolme utopiaa ja utopioiden esittäjää.

        Ensin TULIKASTEEN saanut Portto ratsastaa pedolla aikoen utopiansa läpi tulella ja verellä. Hänellä on palava sydän. Karitsa voittaa hänet.

        Sitten HENKIKASTEEN saanut Väärä Profeetta ratsastaa pedolla. Utopia läpi kaikkien maailman kansojen avulla henkikasteen turvin. Hänellä on suvaitsevainen Kirjava sydän. Mutta Jumalan Sana voittaa hänet.

        Kolmantena VESIKASTEEN saanut Jumalan Sanan joukko esittää utopian neitseydestä ja moraalisesta sydämen puhtaudesta. He ymmärtää että mikään yhteiskunnallinen utopia ei toimi ilman ihmisten sisäistä muutosta moraalisesti paremmaksi.


    • Anonyymi

      Hieman aikamääristä ja niiden piirteistä.

      2025-2033 Imaami Mahdin 9 vuoden aika, jona suunnitellaan huolellisesti seuraavan 70 vuoden politiikka, työt, strategiat ja tiede.

      2033-2103 Tämä 70 vuotinen on viimeinen työn orjuudessa ja työn yltäkylläisessä touhukkuudessa. Käytetään maapallon viimeiset resurssit ja rakennetaan utopia kestämään seuraavat 700 vuotta.

      2103-2803 Tämä 700 vuoden jakso on utopiaa, jossa toteutuu Intian veedatietous, Mahabharata ja Ramayana käydään lävitse. Sekä Suomessa myös kirkkoisien teokset.

      2803 tienoilla palaa Ihmisen Poika ja hänen valtakuntansa. IuS imperiumi. Tulee myös uusi 7000-vuotinen Imaami. Mutta niistä asioista minulla ei ole tietoa.

      Mitä strategioita voidaan ottaa käyttöön koko maailmaa koskevan 70 vuotisen Baabelin vankeuden aikana 2033-2103.???

      Jatkossa tässä ketjussa voisi niitäkin pohtia. Miten käyttää maapallon viimeiset resurssit siten että ei tuhlata mitään ja kuitenkin kaikki työ tulevaisuutta ajatellen saadaan valmiiksi.

    • Anonyymi

      Rauhaa!

      Julistus täystyöllisyydestä:

      Jokainen haluava saa ikään, sukupuoleen tai muuhun ulkoiseen seikkaan puuttumatta itselleen tahtomallaan tasolla olevan työpaikan.

      Tarjolla on biljoonia työpaikkoja jokaiseen kaupunkiin niin että täystyöllisyys voidaan taata. Kaikkia tarjolle tulevia työpaikkoja ei edes voida ihmisten lukumäärän vähyyden tähden täyttää ihmisillä vaan tekoäly ja robotit yms. On otettava käyttöön.

      Jos esim. Joku tahtoo perustaa Talmud-opiston mihin tahansa kuntaan ja haluaa sen rehtoriksi vaikka on iältään vasta 8 vuotias se käy. Mikä tahansa 1470-2043 tietosanakirjoista tai netistä löydettävä instituutio voidaan perustaa minne tahansa. Ja kuka tahansa voi tarttua toimeen.

      Pääasia on tahto tehdä työtä. Työpaikka kyllä saadaan järjestymään.

      Palkkaus tosin on maximissaan aiemmin tässä ketjussa esitettyjen ehtojen mukainen.
      Peruspalkka on yksi dollari per tunti.

      Tärkeintä on onnellisuus ja mahdollisuus valita itse mikä tahansa tasokas tai vähemmän tasokas työ.

      Me rakennamme utopiaa jossa työn hedelmät ovat sivuseikka ja pääseikka on onnellisuus.

      • Anonyymi

        Kansalaispalkka on 1233.66 dollaria kuukaudessa.

        Perustyöpalkka on 1 dollari per tunti.

        Jos joku tahtoo tehdä vaativia töitä yhä niin siitä koituva palkka on tosin paljon suurempi.
        Se saadaan yhdistelemällä
        Tunti, päivä, viikko, kuukausi, vuosi, 7-vuotis ja 25-vuotispalkkoja siten että joku yhä tahtoo lääkärin yms. Vaativan työn parissa toimia.

        Myös muita etuja he saavat. Sitä en tiedä onko siitä huolimatta niitä jotka tahtovat vaikeissa työpaikoissa työskennellä.

        Toivotaan että monia löytyy.

        Tavaroiden ja omaisuuden omistusoikeus
        Palkitseva äänivalta, jossa yhdellä voi olla 1-50 ääntä.
        Yrittäjyys.
        Luontaisedut 8-10 kpl.
        Voisivat suuremman palkan lisäksi olla esim. Houkutuksia joilla houkutellaan vaikeisiin töihin tarttumista.

        Tavalliset työpaikat ja utopistiset työt takaavat muun onnen kuin työn hedelmät. Saa toteuttaa itseään aivan vapaasti. Ja olla luova. Mutta palkka ei päätä huimaa. Voi perustaa esim. Oman verkkoyliopiston jossa opettaa kemiaa sillä tasolla kuin vain itse osaa. Vaikka opiskelijoita olisi vain yksi ainut. Jokainen saa toteuttaa itseään niin loisteliaasti ja luovasti kuin tahtoo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      260
      2501
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      187
      1599
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1406
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1136
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1129
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    Aihe