SAK aikoo aloitti lakot, vaikka kansa on toista mieltä

Anonyymi-ap

Hölmöä maksaa vasemmistolaisille lakoista jäsenmaksuina.
Kuin Putinille maksaisi että laita lisää pakolaisia.

TESsit on voimassa, mikä tarkoittaa, että työrauhavelvollisuus on voimassa. SAK:n lakot rikkovat työrauhavelvollisuutta.

Jokainen lakko on hyökkäys työnantajaa vastaan, olkoonpa lakon nimi tai aihe mikä tahansa. Lakkolainen kieltäytyy työnteosta. Kieltäytyy työnantajat työnjohto-oikeuden noudattamisesta. Se on lainvastainen teko.

Ovatko tämä SAK:n Elorannan ilmoittamat työrauhan rikkomiset, työtaistelutoimet yhteiskunnan demokraattista elintä vastaan viimeinen pisara myös työnantajille, ei pelkästään monelle ammattiliiton jäsenelle? Näemmekö poliittisia työsulkuja? Työpaikka viikoksi kiinni. Silloin ei makseta palkkaa.

Hyökkäys Eduskuntaa ja hallitusta vastaan ovat trumppimainen teko, mikä aiheuttaa haittaa yhteiskunnalle ja yrityksille lakoillaan. SAK ei voi olla yleishyödyllinen yhteisö, minkä takia ammattiliittojen nostamat osingot verolle. Veroviranomaisen pitää toimia. Se on virkamiehen velvollisuus.

Lakot ovat sdp:n oppositiopolitiikkaa. SDP menettää kasvonsa. SAK:n naamarit ovat jo pois repäistyt. SDP:n ja SAK:n kannatukset laskevat. Joku raja ihmisillä on!!!

SAK:n toimet ovat kiristystä. Häpeällistä toimintaa. SAK ei ole isänmaan asialla, koska valtion talous on saatava kuntoon, ei väliä kuka on hallituksessa.

Jos Orpon hallitus kaatuu, niin Orpo kokoaa uuden hallituksen. Äärimmäinen keino on virkamieshallitus. SDP:llä ei ole asiaa hallitukseen kahdeksaan vuoteen. Valtion talouden kuntoon saattaminen kestää ainakin kaksi vaalikautta, eikä SDP ole osoittanut olevan siihen kykenevä. SAK:n lakot ovat yksi osoitus SDP:n kelvottomuudesta hoitamaan valtion taloutta.

Työntekijöiden pakottaminen lakkoon on rikos. Ammattiliittoon kuuluminen on vapaaehtoista. Sama palkka on liitossa tai ei. Ansiosidonnaisen saa työttömyyskassasta. Ammattiliitolla ei ole sen kanssa mitään tekemistä. YTK on suurin ja kasvava kassa.

12

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan karmeeta on . Mutta venäjän malli tulee Suomeen ja ay liike kielletään ja lakkooikeus on unta . Mielenosoittajat heti vankilaan . Näiin äärioikeisto natsihallitus rulaa meitinkin työläisistä ihanii orjia .

    • Poliittiseen lakkoon osallistuminen on täysin laillista. Tällaiset lakot eivät riko työrauhavelvoitetta. Lakko on laiton vain, jos se on sovittu työehtosopimuksessa sellaiseksi taikka se on hätätyönä tehtävää työtä. Lakot ovat SAK:n järjestämiä. SDP:llä ei ole mitään tekemistä niiden kanssa, koska SDP on poliittinen puolue eikä voi järjestää mitään lakkoja. Urheilu- ja likuntajärjestöt tai Martat eivät voi myöskään järjestää Suomessa lakkoja.

      Sinun mielipiteesi ei tule olemaan este SDP;n hallitusvastuulle. Jos Orpon nykyinen hallitus hajoasi, oli täysin mahdollista, että uusi hallitus koottaisin sinipunan pohjalta. Vaalien jälkeinen hallitus ratkeaa taas pitkälti seuraavien vaalien tuloksen perusteella. Varsinkin persujen kannatus on vähentymässä ja SDP:n kasvamassa. Jos tämä on suunta, epäilen vahvasti, että seuraavan hallituksen pääministeripuolueen paikasta kisaavat Kokoomus ja SDP.

      • Anonyymi

        Ei Sdp ole hallitus kelpoinen. Ei lakkojn jälkeen. Sapeli Simodta nyt maa kaipaa.
        Lopettaa lakot ja saadaan siltläkin puolelta Putin toiminta estettyä. Hänhän siinä takapiruna. Ei passaa meidän vapaa demokratia. Ei vsi jaellkkan SAK ay-liittjn vaale jss vain vasmmistolaiset saa oll ehdokkaina. Kuin Puin äänetykset etukäteen valittu AKT näytti mallia, pari demia ja yksi vasuri he vain kelpaa ja kelpasi johtoon. Maaliskuussa vasuri kokous valitsi ATK kesä kokouksen valinnan osaltaan. Ei voida eduskunta vaaleja noin pitää että vain vasemmistosta saa olla ehdokkaat jota lakoilla ajavat toverit.

        Putin mukana lakoissa.


    • Anonyymi

      Ei ole laillisia poliittiset lakot. Kansa äänestää eduskunnan ei Sak.

      • Anonyymi

        On tyrmistyttävää että kansa vaahtoaa lakko-oikeuden kieltämisestä varmana totuutena, vaikka kyse on laittomien lakkojen kieltämisestä!!
        Mitä tälläkin väärän tiedon levittämisellä luullaan saatavan aikaan! Ei ainakaan ajettua työväen etuja!!


    • Anonyymi

      SAK liittoineen saisi painua venäjälle.

      • Anonyymi

        olishan sielläkin korjattavaa mutten usko että sinne menevät


    • Anonyymi

      joo kaikki lakkoilijat pitää ampua punikkeina ei täälä muuten kapitalismi pärjää, ja palkkoja pitää heti alentaa puolella

    • Anonyymi

      kansa ei ole eri mieltä hölmö ja kaikki lakot on suomessa sallittu sammakko
      ota selvää ennenkuin avaudut paskajutuillasi

      suomessa tulee yleislakko jos hallitus urpot ei peräänny

    • Anonyymi

      YTK ei neuvvottele työehdoista miksi sen tähän vedit
      YTK edustaja ei pääse edes työmaalle jos riitatilanne tulee työnantajan kanssa
      YTK on vain työttömyyskassa eikä se luo mitään työsopimusehtoja sammakko

    • Anonyymi

      Se on kylläkin siten, että työpaikoilla jo porukat kyselee jotta milloin aloitetaan ne tosi lakkoilu.
      Joilla sitten on myös merkitystä ja hallitus löytää jostain lisää järkeä toimiinsa, tai ostavat sitä järkeä vaikka velaksi - tekoälyltä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3866
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3460
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      110
      3124
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2444
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1572
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      28
      1468
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1205
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      22
      1096
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1043
    Aihe