SAK aikoo aloitti lakot, vaikka kansa on toista mieltä

Anonyymi-ap

Hölmöä maksaa vasemmistolaisille lakoista jäsenmaksuina.
Kuin Putinille maksaisi että laita lisää pakolaisia.

TESsit on voimassa, mikä tarkoittaa, että työrauhavelvollisuus on voimassa. SAK:n lakot rikkovat työrauhavelvollisuutta.

Jokainen lakko on hyökkäys työnantajaa vastaan, olkoonpa lakon nimi tai aihe mikä tahansa. Lakkolainen kieltäytyy työnteosta. Kieltäytyy työnantajat työnjohto-oikeuden noudattamisesta. Se on lainvastainen teko.

Ovatko tämä SAK:n Elorannan ilmoittamat työrauhan rikkomiset, työtaistelutoimet yhteiskunnan demokraattista elintä vastaan viimeinen pisara myös työnantajille, ei pelkästään monelle ammattiliiton jäsenelle? Näemmekö poliittisia työsulkuja? Työpaikka viikoksi kiinni. Silloin ei makseta palkkaa.

Hyökkäys Eduskuntaa ja hallitusta vastaan ovat trumppimainen teko, mikä aiheuttaa haittaa yhteiskunnalle ja yrityksille lakoillaan. SAK ei voi olla yleishyödyllinen yhteisö, minkä takia ammattiliittojen nostamat osingot verolle. Veroviranomaisen pitää toimia. Se on virkamiehen velvollisuus.

Lakot ovat sdp:n oppositiopolitiikkaa. SDP menettää kasvonsa. SAK:n naamarit ovat jo pois repäistyt. SDP:n ja SAK:n kannatukset laskevat. Joku raja ihmisillä on!!!

SAK:n toimet ovat kiristystä. Häpeällistä toimintaa. SAK ei ole isänmaan asialla, koska valtion talous on saatava kuntoon, ei väliä kuka on hallituksessa.

Jos Orpon hallitus kaatuu, niin Orpo kokoaa uuden hallituksen. Äärimmäinen keino on virkamieshallitus. SDP:llä ei ole asiaa hallitukseen kahdeksaan vuoteen. Valtion talouden kuntoon saattaminen kestää ainakin kaksi vaalikautta, eikä SDP ole osoittanut olevan siihen kykenevä. SAK:n lakot ovat yksi osoitus SDP:n kelvottomuudesta hoitamaan valtion taloutta.

Työntekijöiden pakottaminen lakkoon on rikos. Ammattiliittoon kuuluminen on vapaaehtoista. Sama palkka on liitossa tai ei. Ansiosidonnaisen saa työttömyyskassasta. Ammattiliitolla ei ole sen kanssa mitään tekemistä. YTK on suurin ja kasvava kassa.

12

157

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan karmeeta on . Mutta venäjän malli tulee Suomeen ja ay liike kielletään ja lakkooikeus on unta . Mielenosoittajat heti vankilaan . Näiin äärioikeisto natsihallitus rulaa meitinkin työläisistä ihanii orjia .

  • Poliittiseen lakkoon osallistuminen on täysin laillista. Tällaiset lakot eivät riko työrauhavelvoitetta. Lakko on laiton vain, jos se on sovittu työehtosopimuksessa sellaiseksi taikka se on hätätyönä tehtävää työtä. Lakot ovat SAK:n järjestämiä. SDP:llä ei ole mitään tekemistä niiden kanssa, koska SDP on poliittinen puolue eikä voi järjestää mitään lakkoja. Urheilu- ja likuntajärjestöt tai Martat eivät voi myöskään järjestää Suomessa lakkoja.

   Sinun mielipiteesi ei tule olemaan este SDP;n hallitusvastuulle. Jos Orpon nykyinen hallitus hajoasi, oli täysin mahdollista, että uusi hallitus koottaisin sinipunan pohjalta. Vaalien jälkeinen hallitus ratkeaa taas pitkälti seuraavien vaalien tuloksen perusteella. Varsinkin persujen kannatus on vähentymässä ja SDP:n kasvamassa. Jos tämä on suunta, epäilen vahvasti, että seuraavan hallituksen pääministeripuolueen paikasta kisaavat Kokoomus ja SDP.

   • Anonyymi

    Ei Sdp ole hallitus kelpoinen. Ei lakkojn jälkeen. Sapeli Simodta nyt maa kaipaa.
    Lopettaa lakot ja saadaan siltläkin puolelta Putin toiminta estettyä. Hänhän siinä takapiruna. Ei passaa meidän vapaa demokratia. Ei vsi jaellkkan SAK ay-liittjn vaale jss vain vasmmistolaiset saa oll ehdokkaina. Kuin Puin äänetykset etukäteen valittu AKT näytti mallia, pari demia ja yksi vasuri he vain kelpaa ja kelpasi johtoon. Maaliskuussa vasuri kokous valitsi ATK kesä kokouksen valinnan osaltaan. Ei voida eduskunta vaaleja noin pitää että vain vasemmistosta saa olla ehdokkaat jota lakoilla ajavat toverit.

    Putin mukana lakoissa.


  • Anonyymi

   Ei ole laillisia poliittiset lakot. Kansa äänestää eduskunnan ei Sak.

   • Anonyymi

    On tyrmistyttävää että kansa vaahtoaa lakko-oikeuden kieltämisestä varmana totuutena, vaikka kyse on laittomien lakkojen kieltämisestä!!
    Mitä tälläkin väärän tiedon levittämisellä luullaan saatavan aikaan! Ei ainakaan ajettua työväen etuja!!


  • Anonyymi

   SAK liittoineen saisi painua venäjälle.

   • Anonyymi

    olishan sielläkin korjattavaa mutten usko että sinne menevät


  • Anonyymi

   joo kaikki lakkoilijat pitää ampua punikkeina ei täälä muuten kapitalismi pärjää, ja palkkoja pitää heti alentaa puolella

  • Anonyymi

   kansa ei ole eri mieltä hölmö ja kaikki lakot on suomessa sallittu sammakko
   ota selvää ennenkuin avaudut paskajutuillasi

   suomessa tulee yleislakko jos hallitus urpot ei peräänny

  • Anonyymi

   YTK ei neuvvottele työehdoista miksi sen tähän vedit
   YTK edustaja ei pääse edes työmaalle jos riitatilanne tulee työnantajan kanssa
   YTK on vain työttömyyskassa eikä se luo mitään työsopimusehtoja sammakko

  • Anonyymi

   Se on kylläkin siten, että työpaikoilla jo porukat kyselee jotta milloin aloitetaan ne tosi lakkoilu.
   Joilla sitten on myös merkitystä ja hallitus löytää jostain lisää järkeä toimiinsa, tai ostavat sitä järkeä vaikka velaksi - tekoälyltä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   338
   4019
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   278
   2287
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   121
   1606
  4. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   97
   1421
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1393
  6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1267
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1228
  8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   50
   1089
  9. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   1064
  10. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   343
   1001
  Aihe