Homoutta tyrkytetään....

Anonyymi-ap

Huomannu, että tätä homoutta tungetaan nykyisin kaikkialle ja kaikkien pitäisi olla megainnoissaan siitä.
Alkaa jo väsyttämään.
Jos on homo, niin olkoon, mutta pitääkö sitä julistaa ja tyrkyttää muille.

Onko homoudesta tullut muotia?

20

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tulee kyllä mieleen, että onko tämä tosiaan joku muoti-ilmiö

      • Anonyymi

        Ei ole muoti ilmiö, ainoastaan että heitä ei enää istutetaan linnassa eikä pidetä sairaana kuten Suomessa oli vielä 70 luvulla . Kun vapaus tuli niin uskalsivat olla ihan sellaisia miksi ovat syntyneet, joskin muutamia pelkureita on kaapissa aina vaan, ja täten eivät uskalla elää ainutta elämäänsä ihan sellaisena kun ivat, rasististen ihmisten vuoksi ovat kaapissa kun eivät jaksaisi henkisesti sitä parjausta ja vitsailua mitä näkevät miten muille ilkeillään.äkamlaa kun ajatteleekin että joku on niin tyhmää että haluaa pilata jonkun toisen ihmisen oikeuden elää yhteiskunnassa kuten muutkin
        Mini on korkeasti koulutettu ja toimii kirurgina, lääkärinä , sairaanhoitajana pankki kamreereita , opettajana jne
        . Mutta homous ei ole muotia mitenkään , heitä on ollut aina, ja tulee olemaan, ja saakin tulla. Sanotaan että vanhat ihmiset eivät hyväksy muka, itse olen vanha eikä minun heterouttani ole mitenkään häirinnyt koskaan koskaan erilaisuudet ihmisiä kaikki sentään .

        Luulen että koulutetuilla ihmisillä on sivistyneempi tapa ottaa asioista selvää siksi heillä ei ole tarvetta mitenkään olla ilkeä jollekkin siksi että hän sattui syntymään erilaisella sukupuolisella suuntauksella , siis ei mitenkään itse ole päättänyt että,- alanpas tässä nyt homoksi.-

        Niin että kirkkoon en pistä jalkaani niin kauan kun homoilla ei siellä ole samoja oikeuksia kun heteroilla .niin että en ihmettele yhtään että on niin paljon koulukiusausta nyt kun näkee miten heidän vanhempansa kirjoittelee netissä ja myös isovanhemmat, siis mitäs ne muuta kun jatkavat ilkeyden jaloa perinnettä ja saavat monen lapsen hiillostettua pois koulusta kun eivät jaksa sinne mennä ilkeiden oppilaiden kiusattavaksi. Niin että mitä nämä rasistit kylvää saa toiset kärsiä jo lapsesta asti , siinä voi ehkä puhua hieman muoti ilmiöstä kun kiusaaja vanhemman lapsista ja lapsen lapsista tulee. vanhempiensa kopioita .
        Aika herätä huomaamaan että kaikki ihmiset ovat saman arvoisia


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍒 ­­­N­­­y­­m­f­­o­­m­­­a­­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Totta turiset. Tyrkyttäminen ja pakkosyöttö on todella vastenmielistä. Kääntyy itse asiaa vastaan.

      • Anonyymi

        Kukaan ei tyrkytä mitään ainoastaan hetero miehet ovat siitä, ,tyrkyttämisestä kuuluisia , milloin mitäkin ja kellekkäkin
        Vanhat paljaspää äijät jotenkin pitävät itseään erikoisina ihmisinä itseluottamuksella joka perustuu alkukantaisuuteenn , ja joka jotenkin on surkuhupaisaa
        Tietoa on aina hyvä, ottaa esille ennen kun alkaa sortamaan Niin niin ei ihmisten tartte työtover silmiään pyöritellä kun juntit keskustelee asioista mistä eivät tiedä mitään

        Ei missään muuallakaan ihmiset keskustele asioista mistä eivät ymmärrä mitään. Miksi täällä sentään on juuri vakinjuoruajat aina oåpaikallma omine tapoineen.
        jos kulkee teflon pannu päässä koko elämänsä niin eikö olisi parempi olla silloin hyvä kas kun ei yllä sivistyksestä.
        F eihän. tule koskaan ylettymäänkään siis aika että jätätte tuon ilkeän irvailunne ja ajatelkaa että ketään ei voi kiusata ketään toista, se tulee maksamaan myöhemmässä vaihteessa . Kaikki ovat ihmisiä se olisi ihanaa kun tefloni päät pakotettais johonki asiaa mitä hän ei hallitse


    • Anonyymi

      Liikaa hypettäminen luo vastustusta.

      Voi kai sitä olla homona muutenkin , kun muille tyrkyttämällä.

    • Anonyymi

      Homoutta on aina ollut maailmassa. Sitä ei tyrkytetä mitenkään, eikä se ole mikään muoti ilmiö liioin.
      Siis eräät vaan syntyvät erilaisella sukupuolisella suuntauksella, eivät siis mitenkään päätä omaa suuntaustaan kuten ei heterotkaan päätä omaansa.

      Homoja on istutettu vankiloissa , heitä on tapettu heitä on vainottu siksi että he kuuluvat vähemmistö ryhmiin, monet vanhemmat ( uskovaistet) ovat kääntäneet omalle lapselleen selkänsä siksi että lapsi ei ollutkaan hetero, ei edes ajatella niin pitkälle että juuri näiden vanhempien geeneistä on lapsi saanut suuntauksensa.

      Kukaan ei tuputa homoutta kellekkään, ainoastaan halutaan että ihmiset ymmärtäisivät että sukupuolinen suuntaus heille on tullut jo kohdussa. Ei sinunkaan mitenkään voi muuttaa homoksi koska olet hetero, siis miksi homojen pitäisi kieltää oma elämänsä joidenkin ennakkoluuloisten ihmisten vuoksi joksikin toiseksi siksi että joku hetero aina vaan elää vanhoillisessa mielipiteissä homoudesta .
      Siis kellekkään ei mitenkään tuputeta homoutta, se on vaan eräillä ihmisillä ihan itsestään. Joten kun ymmärtää ja ennenkaikkea hyväksyy ihmisen sellaisena kun hän on, niin siitä ei tule kenellekkään ongelmaa . Ei homotkaan elättele heteroiden seksi elämästä sairaita mielikuvituksia , joita moni hetero aina vaan elättelee heistä .

      Joten minun mielestäni on hyvä että tietoisuus heistä on auttanut ihmisiä ymmärtämään että joku syntyy vaikka vasenkätisiksi, tai homoksi ei siinä mitään miettimistä kellään pitäisi olla .
      Miksi joku hetero oikeastaan mielikuvittelee homojen elämää typerillä mielikuvituksellaan heidän elämänsä ei ole mitenkään erikoista , käyvät töissä ja hoitelevat laskunsa kuten muutkin.
      Sitten miten heidän seksielämäänsä hoituu on ihan vaan heidän ikioma asiansa kuten heterojenkin seksi elämä kuuluu ainostaan yksityisenä osana elämään.
      Joten viha ihmisiä kohtaan syntyy aina tyhmyydestä ettei asioita oikein ymmörretä.mikään muoti ilmiö myöskään homous ei ole, heitä on ollut niin kauan kun ihmisiä on ollut maan päällä.
      On olemassa kirjoja josta voi lukea homojen elämästä ja miten heidän lapsuutensa usein on ollut aikaa joka on ollut vaikeaa, kannattaa lukea niin. Saa tietää asioista se kun mielikuvitella heistä asioista mitkä usein ovat hyvin sairaita mielikuvituksia.
      Joten minun heterouttani ei mitenkään häiritse jonkun toisen seksuaalinen suuntaus , miksi se häiritsee sinun maailmaasi, eivät homot sinun elämääsi mitenkään pitäisi vaikuttaa

      • Anonyymi

        Onko meillä kohta homo pressana?

        Olisihan se aika pellehommaa, että miespariskunta linnanjuhlissa, yäk

        Enpä arvostaisi tuollaista pressaa.
        Koko Suomi joutuis pilkan kohteeksi.

        Tämä ko. henkilö haali vielä näitä ISIS terroristeja meidän kansalaisten riesaksi.

        Ei mitenkään herätä luottamusta.


      • Anonyymi

        Miten homot tekee lapsia?
        Kaksi samaa sukupuolta olevaa eivä voi saada lapsia luonnon luomana.
        Teetetäänkö se lapsi jollain, silloinhan se ei ole omaa sukujuurta.
        Voi lapsia raukkoja, joutuvat pahimmillaan kiusatuksi/pilkatuksi vanhempiensa puolesta.


      • Anonyymi

        Taas pitkä tyhjänpäiväinen puolustuspuhe.
        Kyllä sitä tyrkytetään mm. elokuvissa, mainoksissa, kaikessa mediassa.
        Tuntuu siltä, kuin se olisi maailman tärkein asia, joka pitää nostaa esiin joka paikassa ja laittaa kunnia paikalle.
        Nykyään kirkoissakin. Mikä ihmeen etu ja ilo on vihkiytyä kirkossa. Se on vain sitävarten, että halutaan murtaa kirkon arvovalta.
        Eräs ruotsalainen sos poliitikko löi nyrkkiä pöytään ja uhosi, me hävitämme kristillisyyden Ruotsista.
        No niiden täytyi hakea apujoukkoja muualta, mutta tajusiko poliitiko silloin, että heidän omakin nahka on vaarassa.


      • Anonyymi

        Identtisillä kaksosilla on tutkittu homouden perinnöllisyyttä. Homous ei ole perinnöllistä vaan valinta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten homot tekee lapsia?
        Kaksi samaa sukupuolta olevaa eivä voi saada lapsia luonnon luomana.
        Teetetäänkö se lapsi jollain, silloinhan se ei ole omaa sukujuurta.
        Voi lapsia raukkoja, joutuvat pahimmillaan kiusatuksi/pilkatuksi vanhempiensa puolesta.

        Jaa että lapset tulevat kiusatuiksi ?
        Miten olis jos sinäkin lopettaisit sen kiusaamisen asiasta joka on sinulle jotenkin päähän pinttymä. Kun opettaa lapsille että erilaisuuksia on olemassa niin eivät kiusaa kas kun te joille homous on mieli aihe istutettu lapsianne sen kiusaamis vietin.
        Joten se mitä lapset kuulevat kotoaan näkyy koulukiusauksena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Identtisillä kaksosilla on tutkittu homouden perinnöllisyyttä. Homous ei ole perinnöllistä vaan valinta.

        Se joka on seurannut näitä lapsia jo pienestä pitäen tietää ettei homous ole mikään valinta. Sinä et ole kelvollinen edes puhumaan heistä typerillä mielipiteelläsi


    • Anonyymi

      Mene maate jos väsyttää, mitä siitä väsystäs tänne ilmoittelet

    • Anonyymi

      Hei! Tiedustelisin onko pride lippuja jollain teillä niin voisin polttaa ja näin palvella teitä

      • Anonyymi

        Putin räjäytti tehtaan.


    • Anonyymi

      En sanoisi, että homoudesta olisi tullut muotia, koska sairaushan se on. Sairaus vaan leviää. Pieni vähemmistö sairastuu. Eikä siitä pidä välittää, korkeintaan pilkata ja vähätellä pitää vaan. Kyllä se siitä paranee ja menevät takaisin kaappeihinsa.

    • Anonyymi

      Ei kai niitä tyrkytetä mitenkään mutta vaan ae että he saavat olla vaina tänään sorrolta

      ( vaikka juntit ne netissä kyllä tekee kaikkensa sortaakseen )
      Niin ei kukaan tyrkytä. Meidän kaupungissa ei onneksi kukaa hauku heitä eikä mitenkään yritä pahoittaa heidän mieltään , väki on sivistynyttä ja homoja on paljon eikä kukaa kohalta kulmiaan kun heitä näkee. Ja kaikki homoparit ovat hyvin fiksuja ja ystävällisiä ihmisiä. Siksi ihmettelen tuota asennetta mikä joillakin on. Ei homot itseään mitenkään arki elämässä esittele ovat kaikki työtä tekeviä ihmisiä ja pidettyjä työpaikallaan Äniin että ei meidän kaupungissa ole ihmisillä edes aikaa kuten netissä isuvat juntit, joilla on aikaa ja jotka haukkuvat ihmisiä siitä miksi syntyivät . Ihanaa ettei sellaisten ihmisten parissa ole koskaan tarvinnut olla. Typeryys asioihin nähden on huipussaan

    • Anonyymi

      Annoin nuorena poikana vanhan papan astua itseni, pylly tuli kipeäksi enkä sen jälkeen enää kokeillut.
      Olenko siis homo vai mikä?

    • Anonyymi

      Asia puhuu omasta itsestään; puolesta tai vastaan.... Katsotaan onko homoseksuaalisuus median antaman kuvan mukainen. Onko se niin fiksua, kivaa ja luonnollista kuten tuo pitkiä, kiihkeitä tekstejä tuossa aiemmin kirjoitellut väittää.

      QX, joka on homouden puolestapuhuja tunnustaa faktan: homoudella on huonot seuraukset.

      Muun muassa nämä.:

      1. Homopiireissä tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmän itsemurhia kuin herteropiireissä.
      2. Mielenterveysongelmat yleisiä.
      3. Lyhyet suhteet
      4. Pettäminen yleistä
      5. Alkoholisoitumista
      6. Huumausaineita käytetään
      7. Sukupuolisairaudet yleisiä

      Kaikista näistä on toki syytetty ulkopuolisia. On syytetty arvostelijoita, kritisoijia, suvaitsemattomia...

      Mutta voidaan kysyä, että onko homoseksuaalisuus itsessään se tuhon ja epäonnistumisen syy. Mielestäni on. Ja yksinomaan.

      Otan esimerkin: Jos joku tulisi rannalla istuvaa heteroparia kritisoimaan, haukkumaan luonnottomaksi suhteeksi, pilkaamaan.... Niin ei heidän suhteensa hetkahatais siitä suuntaa eikä toiseen. Ei he lähtis ryyppäämmään, ei alkas syyttämään arvostelijaa...

      Vaan naurasivat : " On poijaalla jääny lääkkeet ottamatta." :D

      Homoilu ei kestä arvostelua, koska he itse tietävät omassatunnossaan elävänsä väärässä suhteessa. Luonnottomuudessa.

      Heterot ei hetkahda mutta homot hiiltyy....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe