Ei ole kivaa

Anonyymi-ap

Olen iäkkäämpi yksin asuva mies. Meidän hyvinvointimmehan ei Suomessa kiinnosta ketään? Puhutaan aina naisten ja nuorten hyvinvoinnista.

Eli voin hyvin huonosti. Syön mieleen vaikuttavia lääkkeitä. Venlafaxin, Ankslilon, Mirtazapin tosin uneen sekä Ketipinoria myös uneen. Siitä huolimatta päällä alituinen ketutus. Jaksan kyllä urheilla, mutta siitä saatu hyvä olo ei kestä montaa tuntia. Illat ovat hyvin vaikeita. Nukkumaan käyminen on ankeaa, kun ketään ei ole vieressä!

5

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilmeisesti aina vaan Suomessa ajatellaan että miesten on vaan ihan itse kestettävä . Miehillä ei saisi olla edes tunteita niistäkin muutamat ivailevat . Miksi miesten pitöisi olla tunteettomia vaan siksi että ovat syntyneet poika lapsena, hekin ovat ihan vaan tavallisia ihmisiä.sitä kovaa miehen mallia vielä jotkut mainostaa kovasti.
      Mutta kovasti sitten muka ymmärretään että jos ihminen juo ja siten lääkitsee itsensä että kuulemma on ongelmia .miehet ovat varustettu myöskin tunne elämällä kuten naisetkin sehän o ominaisuus jokaisessa ihmisessä.
      Ennevanhaan ei pienet pojat saaneet edes itkeä, heille sanottiin ettei miehet itke. Jos kasvattaja on niin pihalla että estää ihmisen tunteita niin jossain on pahasti vikaa.äota osaa yhteisiin toimintoihin jos sinua sellaiset asiat kiinnostaa joissa saa tavata muoåita ihmisiä . En tiedä miten missäkin kunnassa näitä asioita käsitellään.
      Sitten on iäkkäitä naisiakin jotka saavat ilman apua yrittää elää kun ikäkin vaikuttaa jotenkin olevan tekijä näissäkin asioissa ettei kuulemma ole vanhempia varaa hoitaa. Monelle kyllä kelpaisi ainoastaan hyvä kaveri jonka kanssa saisi vaihtaa mielipiteitä

    • Anonyymi

      Tuli todistettua, ettei meidän miesten asiat kiinnosta ketään. Vain yksi vastaus!

    • Hei,

      On tärkeää purkaa mielessä olevia huolia. Vertaistuki voi olla hyvä voimavara. Ulkopuolisen kanssa keskusteleminen saattaa helpottaa ja tuoda uusia näkökulmia. Joskus myös ammattimainen keskustelupau voi olla tarpeen. Kerroit, että sinulla on lääkitys, mutta et maininnut sitä oletko saanut jonkinlaista keskusteluapua.

      On olemassa monia matalan kynnyksen auttavia tahoja, joista voi saada tukea elämän eri tilanteissa. Alla tiedoksi tahoja joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja maksutta:

      - Tukinet.net - Tukipisteesi netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy esimerkiksi Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Lisäksi ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on aikuisten kahdenkeskinen Solmussa-chat, jossa voi jutella päivystäjän kanssa mistä tahansa mielessä olevasta huolesta tai hankalasta elämäntilanteesta.

      Tukinetissä on llisäksi monenlaisia ryhmächattejä ja keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Ryhmächatteihin ja muihin osallistuminen voi lievittää yksinäisyyttä, jos sellaista koet.

      Tukinetin kaikki palvelut saa käyttöönsä rekisteröitymällä palveluun anonyymisti. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

      Keskusteluapua on mahdollista saada matalalla kynnyksellä myös seuraavilta tahoilta:

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Myös etävastaanotto on mahdollista osassa paikoista. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

      Ystävällisin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

      • Anonyymi

        Kiitos vinkistä, mutta epäilen etten löydä sieltä itselleni naiskumppania. Naisen puuttuminen elämästäni on se ongelma. Ei minulla muita ongelmia juuri ole. Tämä yksikin puute sekoittaa koko hyvinvointini!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos vinkistä, mutta epäilen etten löydä sieltä itselleni naiskumppania. Naisen puuttuminen elämästäni on se ongelma. Ei minulla muita ongelmia juuri ole. Tämä yksikin puute sekoittaa koko hyvinvointini!

        Parisuhteen puuttumisesta ei kukaan käske tekemään itselleen ongelmaa.
        Hyvinvointi on monista asioista kiinni, ja jos kaikki muu elämässä on suurin piirtein ok, niin kannattaisi ajatella elämän olevan ihan hyvää myös ilman parisuhdetta.
        Parisuhde joko alkaa jossain vaiheessa, tai sitten ei.
        Jos rypee jonkinlaisessa itsesäälissä " kun en onnistu edes parisuhdetta saamaan " tms., niin varmastikin on jokseenkin paha olla jatkuvasti.
        Varmaan itse kukin elää jonkinlaisen puutteen kanssa, mutta sen voi korvata keskittymällä muihin asioihin.
        Itsekin elelen yksikseni, ja toki joskus kaipaan toista ihmistä lähelle, ehkä parisuhdettakin. Sellaista nyt ei vaan ole, niin en aio siitä ongelmaa tehdä itselleni.
        Oma ajatustapa on aika isossa osassa monissa asioissa.
        Toki ymmärrän, että jotkut kärsivät siitä, ettei ole parisuhdetta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2399
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      173
      1529
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1376
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1095
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1089
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      967
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      875
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      699
    Aihe