Saako Suomi ensimmäisen pressan, jonka koulutus on vain ylioppilas?

Anonyymi-ap

Heinäkuussa 2005 laaditussa EUSR-nimitystä koskevassa lehdistötiedotteessa luetellaan Haaviston aikaisempia tehtäviä ja luottamustoimia, kuten se, että Haavisto on toiminut vierailevana professorina Bristolin yliopistossa sekä vierailevana luennoitsijana Helsingin yliopistossa.

Tiedotteessa ei kuitenkaan mainita sanallakaan Haaviston koulutusta. Haavisto on suorittanut ylioppilastutkinnon 1976. Samana vuonna Haavisto myös aloitti opinnot Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa, mutta jaksoi suorittaa opintoja vain noin vuoden verran eikä ole koskaan valmistunut.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/martin/93832-professori-pekka-haavistosta-tutkintapyynto/

10

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      EI SAA.

    • Anonyymi

      Saas nähdä:-)

    • Anonyymi

      Voisi olla aivan hyvin vaikka pelkän kansakoulun käynyt. Ihminen siihen tarvitaan, sellainen, joka osaa myös ajatella omilla aivoillaan. Osaa katsoa laajempaa kokonaisuutta ja ennenkaikkea kykenee hallitsemaan oman turhautumisensa. Maan presidentin pitää pysyä irti politiikasta. Ei voi olla yhden asian rummuttaja. Ihmiseksi kasvaminen ei kysy oppiarvoa.

      • Anonyymi

        Haaviston kyvyt riittävät tekemään aina kaiken Suomen edun vastaisesti, toi terroristeja Suomeen Supon varoituksista huolimatta, kolmena eri kertana yritti esityksellään lakkauttaa Suomen armeijan, onneksi ei siinä onnistunut, osoittaa epärehellisyyttä alkaessaan esiintyä jonakin kansan presidenttiehdokkaana, vaikka on niin vihreä kuin olla ja voi, huijaa ihmisiä niin. Nyt houkutteli Antonin Saksasta edustusvaimokseen, kun Jere, kumppani ei riittänyt, osti miljoonapresidennttikampanjarahoillaan tälle kampaamon, nyt sanoo, että rajat kiinni, vaikka aiemmin on tavoitellut laillisia reittejä Suomeen kaiken maailman ihmisille ja humanitaarisen viisumin ideoinut, jolla jokainen sairas tai ongelmainen pääsisi Suomeen hoitoa saamaan ja loppuiäkseen elämään Suomen sosiaaliturvalla.

        Haavisto on esiintynyt feikki-professorina, saanut sillä epäpätevänä YK- töitä, maisterin tutkiinonkin yritti hankkia suhteilla ilman opiskelua.

        Yksinkertaiselle vihervassulle kelpaa Suomen arvostetuimpaam ja sen parhaisiin etuihin kuka tahansa vaikka kansakoulun käynyt. Miksi kaikissa muissa töissä vaaditaan ammattitutkinto tai muu pohjakoulutus, miksi ei presidentiltä sitten korkeaa koulutusta? Missä sinulla viherpunavassu kommunisti oikein äly luuraa? Tekeekö arvoliberaaliaate ihmisestä älyttömän? Lähes kaikissa työpaikoissa vaaditaan nuhteetonta taustaa, Haaviston tausta on kyllä nuhteellinen. Voidaanko politiikalla pyyhkäistä kaikki nuhteellinen pois? Presidentin pitäisi olla luotettava, Haavisto ei ole sitä. Esittää hyötyä saafakseen jatkuvasti muuta mitä on.

        Haavisto ei sovi millään mittarilla mitattuna Suomen presidentiksi, sen pitäisi vähällä ymmärryksellä varustetun viherpunavassurin tajuta.


    • Anonyymi

      Eihän mihinkään muuhunkaan virkaan hyväksytä kouluttamatonta henkilöä, eikä edes saada valita, joten on kummallista miksi kansa kannattaa ylioppilasta presidentiksi! Maan tärkeimpään virkaan!!

    • Anonyymi

      Pekka ajoi ansiokkaasti eduskunnassa koko 90 luvn ja 200 luvulla vielä vuonna 2007 Suomen armeijan alasajoa esitti iosja leikkauksia ja jopa asevelvollisuuden lopettamista, onneksi Pekka vihreän puolueensa kanssa ei saanut tavoitteitaan läpi nyt suomella ei olisi mitään puolustuskykyä.
      Pekka vaati myös norjalaisvakoojan vapauttamista Arne treholt joka vakoili Nato tietoja venäjälle.
      Caruna kaupat Pekka hyväksyi 2015 kun oli asian vastuuministerinä ja sen jälkeen Suomalaisten sähkönsiirron hinnat nousivat pilviin.
      2019 Pekka juonitteli Al hol terroristeja Suomeen, Pekka moitti mm. Mika Aaltolaa liiasta Nato mielisyydesta.
      Nyt tämä sama Pekka on ehdolla Suomen presidentikksi siis armeijan alasajoa intohimolla vaatinut Pekka suomen armeijan ylipäällikökksi. Kuulostaa kyllä erikoiselta.

    • Anonyymi

      Ulkoiset tutkinnot eivät ole välttämättä tarpeen, vaan tärkeää on se millaista politiikkaa henkilö ajaa. Ei tutkinnoista ole haittaakaan, vaan ne voivat olla hyödyllisiä. Sivistynyt voi olla vaikka ei olekaan muodollista tutkintoa. Mielestäni Marin on huippuälykäs, kun taas Purra edustaa jotain muuta. Näistä kaikista ehdokkaista ei voi sanoa varmaa omaa arviota, mutta aikaisemmista esityksistään päätellen Li Andersson on myös huippuälykäs, kuten Sanna Marin. Pelkkä äly ei tietysti tee hyvää presidenttiä. Huippuälykkäissäkin on myös rikollisia. Ahtisaari ja Koivisto ovat mielestäni parhaat presidentit, joita on Suomessa ollut. Niinistö on ollut myös hyvä presidentti. Tietysti nämä ovat mielipiteitä...

      • Anonyymi

        Marin ei ole mikään huippuälykäs, tuskin pärjäisi Mensan älykkyystesteissä. Marinissa on karismaa, jonka avulla pärjää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin ei ole mikään huippuälykäs, tuskin pärjäisi Mensan älykkyystesteissä. Marinissa on karismaa, jonka avulla pärjää.

        Koivisto, Ahtisaari ja Niinistö ovat olleet älykkäitä ja hyvin presidentin tehtävät hoitaneita niissä olosuhteissa missä maailma heidän aikana on ollut. Nykyisistä ehdokkaista Aaltola on verrattavissa heihin. Jos arvioidaan muiden poliitikkojen älykkyyttä, niin Riikka Purra sekä Elina Valtonen lienee hallituksen älykkäimpiä. Halla-aho puhemiehenä on toiminut hyvin ja osoittanut älykkyyttä. Pääministerin ei välttämättä tarvitse olla huippuälykäs, niin kuin Sanna Marinista nähtiin. Hän puhui avustajiensa sanomia eikä ostanut vastata yllättäviin kysymyksiin.


    • Anonyymi

      Haavisto kehui n. viikko sitten Sergei Lavrovia tosi mukavaksi tyypiksi ?? mulla ainakin nousi niskakarvat pystyyn. Ei helvetti, tällaisesta henkilöstä ei koskaan pidä tehdä ylipäällikköä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe