milkainen ihminen

Anonyymi-ap

tekee asiat sen vuoksi että hänet huomataan/arvostetaan eikä pelkästään tekemisen ilon vuoksi. itsekeskeinen siinä mielessä että keskusteluissa ei kysele/kommentoi vastapuolta vaan haluaa kertoa itsestään enimmäkseen. aggressiivinen jossei pääse tavoitteisiin mitkä häntä edistää. tuntee toisen kipeat kohdat ja iskee verbaalisti niihin usein alentavalla kohteluaisuudella niin että saa toisen miettimään mikä tässä nyt olikaan tarkoitus. muuten ei tavoitteellinen. kova syyttelemään ha jos todellisuudessa itse kompastuu kommunikoinnissa tai tekemisessä kääntää syyn vastapuoleen. taitava manipuloija vaikkei omasta mielestään. tientynlainen kannattava hovi ympärillä niin että jos näkee ihmisestä ettei tuo tuo hälle mitään tai ajattele kuin hän, sivuun. ovatko nämä jo vahvoja piirteitä?

7

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun ego on äärimmäisen hauras, kaikki sitä uhkaava pitää pitää loitolla. Kun ego on hauras, se ei kestä väärässä olemista, muiden saamaa huomiota, omaa osaamattomuutta ja tietämättömyyttä, muiden menestystä, ei edes omaa keskinkertaisuutta. Kaikki haasteet itsessä käännetään jonkin muun syyksi. Kaikki muiden onnistumiset yritetään vaieta ja väheksyä olemattomiin.

      Kun narsisti elää ylivertaisuusharhassaan ja on jääräpäinen, hän usein kaivaa itselleen vain kuoppaa syvemmäksi. Lähipiirin narsisti on lähtenyt hakemaan huomiota ja kunniaa politiikasta. Samaan tapaan kuin hän polkee jalkaa ja kiukuttelee kotona saadakseen tahtonsa läpi, hän yrittää ajaa kunnassa tahtoaan. Laki, kustannukset, työvoiman saatavuus, etäisyydet, demokrafia, inflaatio, rahoituksen leikkaus tai mikään fakta, mikä normaalisi ohjaa päätöksentekoa, ei narsistiin vaikuta kun hän saa jotain päähänsä. Hulluinta on, että päätöksenteossa hän on onnistunut manipuloimaan muutaman yhtä hurahtaneen taakseen, mikä pitkittää asioiden käsittelyä. Surullista, että hän ei ainoastaan ole hankkinut itselleen "kylähullun" leimaa, myös perhe saa osansa.

      • Anonyymi

        Pornografia unohtui samoin promiskuiteetti.


    • Anonyymi

      Kuka meistä ei toivo arvostusta itselleen ja tekemisilleen? Varmaan jokainen sitä toivoo.
      En näe mitään pahaa siinä, että ihminen myös ponnistelee arvostuksen saamiseksi. Tuskin koskaan kukaan kovin suurta arvostusta saa vetelyydellä ja pelkällä oleilulla.

      Loistavaa on, kun ihminen myös itse nauttii tekemisistään. Mutta paljon on tehtävänä sellaistakin, mikä on vain tehtävä, vaikka ei hirveästi innosta eikä siitä arvostustakaan anneta.

    • Anonyymi

      narsisthi tekhe etthä sha ishon tukhun rahna

      SITHEN viela

      EILIEN perashaan luphaa etha neo-nazismi voitha pah-han

      Pa-ha: olla olemasha. Narsisthi ei siedha khuin omha peilhikuvha. Vaikha narsisthi olishi vamppi

    • Anonyymi

      Voitaisiin unohtaa "hovi" sana ja korvata se ystäväpiirilläjokaisella on joukko hyviä ystäviä,sukulaisia ja muuten tärkeitä ihmisiä, joihin voi tukeutua, kun on vaikeaa. Ystävyys perustuu vastavuoroisuuteeneikä oikeat ystävät alistu pelinappuloiksi.

      • Anonyymi

        Narsistilla ei ole hyviä ystäviä joiden kanssa ystävyys perustuisi vuorovaikutteisuuteen. Narsistilla on nimenomaan hovi, ihmisiä jotka ovat narsistin pelinappuloita. Narsisti ja hovi ehkä kutsuu toisiaan ystäviksi, mutta todellinen ystävyys on siitä aika kaukana.

        Narsistilla ei voi olla todellisia ystävyyssuhteita koska narsisti ei kykene koskaan suhtautumaan kehenkään tasavertaisena ihmisenä.

        Narsisti nyt kutsuu ystäväksi ketä tahansa tilanteen mukaan. Jos hän sattuu tuntemaan jonkun julkkiksen edes heikosti, hän kutsuu tätä ystäväksi. Itse jouduin narsistin "ystäväksi" koska narsisti niin päätti. Narsisti päätti, että minä olen hyödyllinen ihminen hänen elämässään joten minusta tuli "ystävä" ilman että minulta kysyttiin mitään. Oikeastihan kyse oli vain yrityksestä hyötyä tavalla tai toisella, ja kun se ei onnistunut, alkoi mustamaalaus ja kaikenlainen kiusanteko. Tuo mustamaalaus on toki narsistille myös hyväksikäytön keino, itsensä ylentämistä muita alentamalla.


    • Anonyymi

      Hieno aloitus kerrankin korkeatasoista kommentointia narsismista, kirjoita lisää, kerro jotain itsestäsi. Nainen, mies ikä? Silmien väri, hiukset tumma/vaalea, pituus?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe