Georgialaiset uhrit tekevät Katynin joukkomurhasta vielä barbaarisemman

Anonyymi-ap

Josib Dzugashvili, joka Stalinina tunnetaan, oli georgialais-syntyinen ja silti säälittä murhasi valloitettua maata puolustaneita georgialaisia, joita kohtaan hänellä ei ollut tilkkaakaan sympatiaa.

Niin monta aloitusta Katynistä ja niin vähän mainintaa, että kuolleiden joukossa oli georgialaisia?

https://agenda.ge/en/blog/2019/2

C'MON!

Tämähän seikka tekee "luokkavihollisten" joukkomurhasta vielä barbaarisemman ja vielä julmemman kuin mitä valmiiksi.

2

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eli mikä logiikka.......????? Niin, juutalaisten korostaminen uhrien joukosta, sen ymmärtää koska se tökkii sen juutalaisviha-hourukliseen täyteen reikiä. Mutta mitä georgialaisista??? Stalinin teloittamista "vihollisen" joukoissa oli mukana samaista georgialaista etnisyyttä kuin mitä hän osittain itsekin oli syntyjään.......? Tappoivathan Mao ja kansallismielinen Chiang Kai-shek yhtä lailla toisia kiinalaisia? Ja Maon kuoleman jälkeen Deng Xiaoping laittoi tankit protestoijien kimppuun? Punakmeerien toimia Kambodzassa on sanottu itse-kansanmurhaksi (auto-genocide), vaikka etnisiä vähemmistöjäkin oli mukana tämän maolaisuuden ja natsismi-rotushaiban risteytyksessä?

      Miksi se olisi jotenkin pahempi, että tappaa samaa etnisyyttä kuin mitä itse on syntyjään???? Tai päinvastoin, miksi se olisi yhtään parempi, että massamurhaa toista etnisyyttä kuin itse on??? Tuollahan logiikalla toimii suuri osa kansanmurhista.

      Onko Hitlerin, Hirohiton ja Kroatian Ustashan murhailut "toisia" väestöryhmiä "vähemmän pahoja" kuin että Stalin tappoi myös georgialaisia tai Chiang, Mao ja Deng tappoi kiinalaisia tai Pol Pot tappio toisia kambodzalaisia? Jos serbisotilaat silloin 1990-luvulla tappoivat bosnian muslimeja ja kosovolaisia, onko se "vähemmän paha" kuin että Chilen Pinochet tappoi chileläisiä?

      Siis mikä h#mm###i tää logiikka olikaan????

      Se on dramaattisempaa, että mukana oli MYÖS samaista etnisyyttä? Miten se korostaa teon pahuutta entisestään??? En ymmärrä??

    • Anonyymi

      Katynissä kuolleet puolalaiset olivat Jozef Pilsudskin seuraajia. Sama mies, jota jumaloidaan "väärien sosialistien" hakkaamisella takaisin pippuripellolle vuonna 1920, menettää "ansionsa" sillä, että kuusi vuotta myöhemmin (1926) itse teki Toukokuun Vallankaappauksen ja vieläpä tukijoinaan Puolan sosialisti- ja kommunistipuolueet. (!!!!) Eikö tämä soita mitään hälytyskelloja?!

      Sama Pilsudski oli varastanut Vilnan Liettualta ja sylkenyt kansainvälisten rauhanneuvottelujen päälle. Augustinas Voldemaras näki Pilsudskin katalan tempun läpi. Toukokuun Vallankaappaus 1926 kertoi Voldemarasille kaiken oleellisen.

      Voldemarasin kansallismielinen aatetoveri Antanas Smetona ymmärsi hädän ja yhdessä he ryhtyivät samana vuonna ehkäiseviin toimenpiteisiin ja syrjäyttivät Kazys Griniusin, joka oli yhtä vasemmistolainen kuin Pilsudski.

      JA KAIKESTA TÄSTÄ VAIETAAN, KOSKA PILSUDSKIITIT VÄÄRENTÄVÄT HISTORIAA!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe