Sananvapaus???

Anonyymi-ap

Kumma juttu. Laadin asiallisen arvostelun Ylen Queer-historiikista, joka oli osin hyvä ja mielenkiintoinen, myöskin odotettu, mutta ihmetytti se, miten suppea kattaus varsinkin haastateltujen homojen ja lesbojen suhteen vallitsi. Taas kerran hörhöt juontajat ym. mediakärpäset pääosassa ja toisaalla akateemiset tms. vanhemmat uranuurtajat (kunnia heille). Mutta missä oli se suurin joukko, eli tavalliset ihmiset? Yle värjää itse homoista taas kerran tätä kuvaa, eli karsinoi ihmisiä kauhealla tavalla. Vaikutukset näkyvät. Tasa-arvon ajaminen on yleensäkin nykyään jotakin muuta kuin sen kerrotaan olevan, sillä esiintymishaluisten tyrkkyjen narsismi loistaa. Tämän suuntainen mielipide poistettiin heti Vauva.fi sivustolta, Se kertoo jotakin.

21

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin se on, tyrkyt ovat aina julkisuudessa. Oli seksuaalinen suuntaus mikä tahansa.
      Omat lesbo- ja homoystäväni karttavat aiheellisesti Yleä.

    • Anonyymi

      Olen huomannut saman jo vuosia. Yle lietsoo jotakin, jota on vaikeata ymmärtää muuna kuin näennäishyväksyntänä. Homoja ei haluta nähdä ns. tavallisina ihmisinä, vaan baareissa värjätyin päin kimottavina kummallisuuksina. Ylelle on siis tärkeää lisätä tietämättömyyttä. Ilmeisesti studiohin ohjataan vain kapakoissa viihtyvää toimittajien lähipiiriä. Tätä ilmiötä inhoaa todella moni homo ja lesbo, he, jotka saavat tuntea tämän "suvaitsevuuden" viljelyn tulokset niskassaan.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Huvittavaa, että joka maskuliini on jo kynsi"taiteilija" ja hörhö mekkoineen. Siis ihan heterosakki. Jotain perustavan laatuista vikaa on noissa toimittajissa, joita tosin juontajaksi kait cv nimittää. Mikä on Ylen ajatus tehdä miehistä pellejä ja naisista bimboja, seksuaalisesta suuntauksesta riippumatta? Tunnen pari transua, mutta normihomot ja lepakot ovat kyllä ihan tavan kansaa ja perheellisiä työssäkäyviä. Heterot ne kekkaloi kuin kahjot. Perushomo ajaa rekkaa, pkle.


    • Anonyymi

      Minäkään en tunnista tuota bileporukkaa, jota media suosii, kun kyse on vähemmistöistä. Tunnen paljon homoja ja lesboja, mutta he elävät tavallista elämää. Olen itsekin ihmetellyt tuota Ylen valikoivuutta. Tarkoitus on ilmeisesti provosoida mediatyrkkyjen hölmöjen avulla. Yle ei ole tässä millään tavalla tasapuolisen tasa-arvon asialla, vaan luomassa omaan pysähtyneeseen maailmaansa piristystä ilmeisestä ajatuksesta, että joku edes raivostuisi. Voi voi. Jollakin tempullahan se täytyy yrittää, koska budjetti edellyttää jotakin elävältä vaikuttavaa rahojen vastineeksi. Tietenkään haastateltavien ei tule olla yleensäkään kovin fiksuja, koska kontrasti tyhmään toimittajaan voisi olla kiusallinen juttu. Nykyään aiheet liittyvätkin lähinnä sisustukseen tai siihen mitä kukin ostaa tai myy.

    • Anonyymi

      Todella ärsyttävä Yle. Halventaa kansalaisia, ihan kaikkia.
      Ja ei ne muutkaan ohjelmat ole enää minkään tasoisia, tämän Merja johtajan kanssa on menty suohon joka tavalla. On tuotu mainosmarkkinat ja laadutonta ohjelmaa, uusintoja ja aina vaan uutta uusintaa, vaikka juuri eilen ne nähtiin.
      En ymmärrä, miksi me maksajat joudumme tällaiseen tyrkkytoimituksen uhreiksi.

      • Anonyymi

        niin tää on ihan suoranaista v...suomalaisille.


      • Anonyymi

        Olen jo jonkin aikaa ihmetellyt miksi moista propakadatoimistoa pidetään yllä verorahalla.
        Vihervasemmiston puoluetuki olisi sopivampi rahoitus.**


    • Anonyymi

      Mikä helv. homo? Eikait sellainen mitään luonnollista ole? Luulisi tervettä olla kiinnostunut poika tytöstä ja toisinpäin :O Onkohan tuo Saara Aalto oikeasti lesbo, ja sen kaverinsa oikeasti nainnen hmmm...

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        On se ilkeää. On jo muutenkin monille raskas elämä elää vähemmistössä ja syrjinnän kohteena, mutta Ylen tapa osoittaa sormella ja tökkiä muka-suvaisevaisuuden nimissä on vastenmielistä. Viime ajat on tuotu näytille ohjelmassa kuin ohjelmassa toisiaan kähmiviä ja pussaavia lepakoita, mm. Miksi? Että jokainen alkaisi kysellä toisten seksihaluistako? Kytätä naapuria? Oikeaa suvaitsevaisuutta on jättää ihmiset rauhaan ja alkaa ajatella yläpäällään.
        Yle tosin on kuin seksin ylikuluttaja ja pervokin, kun kaikki fokus on joka ohjelmassa vain jalkoväleissä. Yök.


    • Anonyymi

      Samovaarien vierellä sitä on vieläkin turvallista elää, hands ovat free tuottamaan hybridiä "suvaitsevuutta".

    • Anonyymi

      Luulisi luonnollista olla kiinnostunut poika tytöstä ja toisinpäin, luonnossakin naaras menee koiraan luo jne... Pösilöitäkö olette?

      • Anonyymi

        ella kännistä kun sais naida oikekein suloisesti löysällä m...a


    • Anonyymi

      Ei ihme, että Ylenkin löysä uppoaa, kun jengille riittää elämänsisällöksi muiden panemiset ja murhat ruudulta ja omat kännisen horinat netissä.

      • Anonyymi

        ylen sivuille voi kirjotella mitä vaan,kun ohjelmatkin ON mitä vaan paskaa.


    • Anonyymi

      Ihisten tyhmistäminen sataa kahmijoiden kukkaroihin. Yle mukana talkoissa.

    • Anonyymi

      Yle levittää homovihaa esittelemällä ohjelmissaan VAIN jotakin kummaa sakkia. Jokainen saa toki olla millainen hörhö hyvänsä, mutta Ylen toiminta on törkeää, koska se todellakin laittaa ihmiset kummajaislaariin. Tällaisesta "tiedon" jakamisesta saa kärsiä todella moni.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Seksualisoinnin ylenantava toimittaminen on pahoinvoinnin lähde.
        Ihmeellistä tirkistelyä ja lokerointia jo muutenkin kärsineelle ihmisryhmälle. 70-luvulla omaan sukupuoleen kohdistuva seksuaalinen mielenkiinto oli kriminaalia ja senaikainen häpäisy vaikuttaa vielä vanhaan väestöön. Kaapissa on ollut kurja elää monta kymmentä vuotta.
        Mutta nykyisin tämä framille laitto ja kyttäys ei ole tervettä sekään.
        Antakaa sateenkaariperheiden ja -henkilöiden elää omaa hyvää elämäänsä ihan normiporukoiden tapaan.


    • Anonyymi

      Ohjelma pikemminkin lisää ennakkoluuloja kuin poistaa niitä.

    • Anonyymi

      Sarjan vanhemmille kommentoijille kiitokset, he ovat tehneet arvokasta työtä asiapohjalta, nuori bilettäjäsukupolvi näyttäytyy sen sijaan melko narsistisena minäminäminäjenginä, joka ei todellakaan edusta homojen, lesbojen tms. valtavirtaa, joka elää tavallista elämää. Kummastusta todellakin herättää tämä valtamedian luoma hörhökuva, joka tuottaa vihaa ja ennakkoluuloja niissä, jotka eivät näe oikeaa elämää, vaan vain median valikoiman, myyvän moskan.

    • Anonyymi

      Asiaa!!! Ikävä kyllä media ohjaa ihmistä. Yle on kallis ja putkinäköinen, entisten kommarien (ovat nykyisin vasemmistonostalgian höyryissä eläviä kapitalisteja) ikuinen työpaikka. Kukaan ei ole heikompiosaisen asialla, puhumattakaan luonnosta, jonka tuhoaminen näkyy olevan ihan jees useimmille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe