Viaplay on konkurssin partaalla - Viaplayn kohtalonpäivä on tammikuussa, sanoo Iltalehti

Anonyymi-ap

Suoratoistopalvelu Viaplay keikkuu konkurssin partaalla, ja osake luisuu kohti pohjaa pörssissä.

Perjantaina Viaplay Group AB:n B-sarjan osakkeen hinta oli enää 5,60 kruunua. Vuoden aikana osake on romahtanut 97 prosenttia.

Vielä viime helmikuussa osakkeesta sai maksaa 283,90 kruunua.

Viaplayn toimitusjohtaja Jörgen Madsen Lindeman vahvisti konkurssiuhan ruotsalaiselle talouslehdelle Aktiespararenille torstaina.

10. tammikuuta on kohtalonpäivä koko Viaplaylle.

– Yrityksellä, joka ei pysty kattamaan kulujaan, ei ole kykyä toimia pitkällä aikavälillä. Haluamme kuitenkin muuttaa tilanteen. Jos pääomapohjaa ei saada kuntoon, emme voi maksaa sitoumuksiamme pitkällä aikavälillä. Sen myötä yrityksen toiminta loppuisi, Madsen Lindeman sanoi Aktiespararenille.

https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/2a1e99b4-4246-4a14-be85-c82371635ee7

12

1451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Konkurssi tervehdyttäisi Viaplaytä. Esim. Suomen kanavan Valioliigastudio vihdoin uudistuisi, kun Tuomas Tahvanainen ja Mika Kottila jäisivät ilman sopimuksia. Samalla voisi vaihtaa kaikki Valioliigastudion "asiantuntijat" (Pasi Rautiaista lukuun ottamatta), koska he eivät ole tehtäviensä tasalla. Tuomas Tahvainaisen kyvyttömyys valita hyviä asiantuntijoita on pilannut koko tuotteen.

      Bundesliigastudion vetäjät voisivat ottaa kokonaa hoitaakseen Valioliigastudion, niin silloin palvelu tulisi kuntoon.

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😋 ­­­N­­­y­m­­f­­o­­m­­a­­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Viaplay on tehnyt samat virheet kuin moni urheilua televisioinut yhtiö aikaisemmin. Se maksaa pyydetyt summat - eli liikaa - tv-oikeuksista ja yrittää sen jälkeen epätoivoisesti kyniä nuo rahat katsojilta.

      Katsojat puolestaan pakotetaan ostamaan urheilun ohella muutakin ohjelmaa. Homma ei toimi.

      Urho-tv ei pysynyt hengissä liian korkeiden katselumaksujen takia. Kun Telia aloitti lätkäliigan näyttämisen, otteluita ei voinut edes katsoa ilman lisälaitetta esimerkiksi DNA:n kaapeliverkossa. Olisin itse joutunut maksamaan 35 euroa kuussa pelkän lätkän katsomisesta. Kiitos ei!

      Netissä on saitteja, joilta voi katsoa urheilua monipuolisesti, myös suomalaista lätkää ja jopa futista, ilmaiseksi ja rekisteröitymättä.

      • Anonyymi

        Viaplay on tehnyt mm. Valioliigan oikeuksista täysin järjettömän kalliita sopimuksia, mikä osoittaa, ettei Viaplayn johto tajua liiketoiminnasta mitään.

        Kukaan ei myöskään näytä valvovan ollenkaan Suomen kanavien studiotoiminnan laatua, mikä takia vuodesta toiseen Valioliigan studion on tehnyt täysin kelvottomaksi Mika Kottila ja Tuomas Tahvanainen, jotka eivät ole tehtäviensä tasalla ollenkaan. On käsittämätöntä, ettei Viaplayn johdossa kukaan noteeraa tätä asiaa.


    • Anonyymi

      Ei Viasat voi mennä konkurssii.
      Vai mihins Antti "kuningas" mäkinen siirtyy selostaas jos menee?
      #Valitseviasat

      • Anonyymi

        Kyllä voi mennä konkurssiin jos jatkaa nykyisellä tavalla, eli nostaa hintoja kohtuuttomasti menettäen asiakkaitaan ja rahoittajiaan.


    • Anonyymi

      Viaplay sai hätärahoituksen muutamaksi kuukaudeksi, mutta yhtiön omistusoikeus menee pilkkahintaan Canal plussalle ja tsekkiläiselle yritykselle. Kriisi ei ole vielä ohi, mutta yrityksen omistus vaihtuu.

      Iltalehti:

      "Kriisiyritys sai tarvittavan tuen keskiviikkona hätäapupaketilleen, ja voi siten jatkaa toimintaansa.

      Sen mukaan käytännössä kaikki muut omistajat, ranskalaista Canal Plusia ja tšekkiläistä PPF:tä lukuun ottamatta, menettävät kaikki yritykseen sijoittamansa rahat.

      Esimerkiksi norjalainen mediajätti Schibsted kärsii järjestelyssä miljoonatappiot.

      Vetovastuun ottavat yritykset sitoutuvat Tukholman ylimääräisessä yhtiökokouksessa hankkimaan reilun 350 miljoonan euron lisärahoituksen Viaplaylle.

      – Pienomistajat käytännössä pyyhittiin kokonaan pois pöydältä, ruotsalaisasiantuntija Sverre Linton kommentoi Svenska Dagbladet -lehdelle.

      – Olisin halunnut Viaplayn johdon toimivan avoimemmin kriisin keskellä. Esimerkiksi SAS oli hyvin rehellinen osakkeenomistajille ja sanoi ”älkää ostako meidän osaketta”. Viaplay ei ole tehnyt niin.

      Osasyy siihen oli varmasti se, että kriisikurssin ottanut toimitusjohtaja Anders Jensen sai potkut. Pelastusohjelmaa johtaa nyt tanskalainen Jørgen Madsen Lindemann.

      Yritys saa siis ainakin toistaiseksi jatkaa toimintaansa normaalisti. Suomessa Viaplayn jatkuvat hinnankorotukset ovat aiheuttaneet tyytymättömyyttä asiakkaiden joukossa."

      https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/c4427afa-e247-4a03-8738-6688e2956ab8

      • Anonyymi

        Viaplay Groupin uudelleenrahoitus etenee, muun muassa hollantilainen Totaal TV uutisoi. Konkurssikypsän yhtiön pää on pysymässä pinnalla ainakin toistaiseksi.

        Rahoittajat ja osakkeenomistajat ovat sitoutuneet injektoimaan yhtiöön lisää rahaa, jotta muun muassa vanhoja velkoja saadaan kuitatuksi.

        Viaplay ilmoitti joulukuussa tarvitsevansa osakkeenomistajilta 360 miljoonan euron pääomapaketin, josta 280 miljoonaa on suunnattu tietyille omistajille. Velkoja on uudelleenjärjesteltävä 1,3 miljoonan edestä.

        Viaplay järjestää keskiviikkona yhtiökokouksen, jossa rahoitusasia on määrä lyödä lukkoon. Pelastussuunnitelman taakse vaaditaan kaksi kolmasosaa omistajista.

        Positiivisista merkeistä huolimatta yhtiön tilanne on yhä kriittinen. Hätärahoitus tuo talouteen vain hetkellistä apua. Yhtiöllä on edessään isoja muutoksia, mutta nekään eivät välttämättä riitä.

        https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/410edee8-c119-4aff-8d21-a58b8925d357


    • Anonyymi

      Voi vitsin vitsi kun "selostajalegenda" jussi eskolasta tulee tusinatoimittaja punkalaitumen paikallislehteen.
      No, pääseepä viimeinkin omaa tasoaan vastaavaan paikkaan.

    • Anonyymi

      Kun maraton-ottelu Australian Grand Slam -turnauksesta vihdoin päättyi tänään, vaihdoin Afrikan mestaruusturnauksen otteluun Senegal - Gambia. Ruudussa näkyi ikuisuudelta tuntuva aika pelkkää mustaa ja V Sportin logo, joten ajattelin konkurssin olevan lähellä.

      Sitten tuli yllättäen kuvaa ottelusta, mutta ei selostusta millään kielellä. Kyseessä ei liene ollut tekninen vika; Viasatin teknikot eivät vain olleet osanneet ensin kytkeä englanninkielistä selostusta päälle, koska se lopulta ilmaantui 63. peliminuutin paikkeilla.

      Kun edellisen kerran katselin tätä turnausta, Mikko Innanen selosti otteluita oikein suomeksi. Tosin hän käsitteli käynnissä olevaa ottelua hyvin vähän ja höpötti muuten vaan jalkapallosta sitä sun tätä. Esimerkiksi Turkin liigan tilanne tuli käsiteltyä loppuottelun aikana.

      Innasen sumeata, epäselvää ääntä ei kaivanne kukaan.

      • Anonyymi

        Viasatilla on jatkuvasti samanlaisia ongelmia. Heidän tekniikka on todella huonosti hoidettu.


    • Anonyymi

      Jos et halua maksaa urheilun katselemisesta, siirry tänne: https://livesport24.net/

      Ei maksa mitään, eikä vaadi rekisteröitymistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe