Suomessa on narsistinen työkulttuuri

Anonyymi-ap

Elämme työjärjestelmässä, jossa kaikille ei ole koskaan töitä, jotta kilpailu työpaikoista säilyisi ja palkat pysyisivät mahdollisimman alhaalla. Sitten samaan aikaan meillä on täysi narsistinen/psykopaattinen syllistäminen käynnissä, missä työssäkäymättömiä syyllistetään laiskuudesta ja huudellaan "kommunisteiksi".
Homma on viimeiset 15 vuotta mennyt jopa siihen, että kuolemansairaita syyllistetään työhaluttomuudesta ja haukutaan kommunisteiksi ja läksytetään, kuinka "ei ole olemassa muuta sairautta, kuin työhaluttomuus -niminen mielisairaus" ja tätä kautta työkyvyttömiä fyysisesti sairaita ja mielenterveysongelmista kärsiviä ei päästetä hoitoon, eikä sairaseläkkeelle.

Tämä työjärjestelmä perustuu klassiseen split-defenssiin ja narsismiin. Tällaisen toiminnan voi nähdä jo pieniltä lapsilta: kyse on niistä lapsista, jotka aina porukalla leikkiessä haluavat, että joku lapsista jätetään leikin ja porukan ulkopuolelle. Myöhemmin kouluissa nämä sitten johtavat koulukiusaamista ja porukan ulkopuolelle jättämistä. Samaan tapaan koulujen hakuprosessissa ja työjärjestelmässä osa jätetään ulkopuolelle. Systeemi perustuu siis kiusaamiseen ja ulkopuolelle jättämiseen, mutta oikeisto syyllistää uhreja.

10

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sosiopaatin psykologiaa:

      Sekä omnipotentti kontrolli, että identifikaatio aggressoriin pohjaavat splittingiin, eli lohkomiseen, minkä ideana on, että henkilön persoonallisuudessa on alle yhden vuoden ikään tapahtuneesta fiksaatiosta johtuva jakautuminen vauvaminään ja äitiminään.
      Vauvaikäinen lapsi on täysin riippuvainen äidistään ja rakastaa äitiään siksi yli kaiken. Vauvan silmissä äiti on täydellinen ja kaikkivoipainen, eikä hän pysty näkemään äidissä mitään epätäydellistä, koska se olisi kestämätöntä tämän täydellisen riippuvuuden ja vauvan heikkouden vuoksi.
      Kun vauva sitten joutuu traumaattiseen tilanteeseen, tai traumaattiseen vuorovaikutukseen, minkä hän kokee johtuvan äidistään, vauva joutuu ristiriitaiseen tilanteeseen, koska hänelle on kestämätöntä hyväksyä äidissä mitään pahaa, tai heikkoutta. Vauva ratkaisee tilanteen siten, että hän syyttää itseään tästä tilanteesta ja ikään, kuin uhraa itsensä mielessään äitinsä täydellisyyden vuoksi.
      Tässä ikävaiheessa vauva ei ole vielä persoonatasolla itsenäistynyt äidistään, vaan äiti sisältyy vauvan persoonallisuuteen. Vauvan persoonallisuudessa on tavallaan vauvaminä ja äitiminä. Tämän traumatisoitumisen vuoksi syntyy fiksaatio, takertuma tähän ikävaiheeseen, eikä henkilö koskaan itsenäisty äidistään persoonatasolla. Ja, koska henkilö ei itsenäisty äidistään, hän ei kykene persoonatasolla erillisyyteen myöskään muista ihmisistä, vaan kaikki ihmiset sisältyvät hänen persoonaansa, ovat hänen persoonansa jatkeita, tai osia. Tämän henkilön psyykkinen kehitys on lähtenyt tästä vauva-ajan traumatisoitumisesta lähtien kasvamaan vinoon siten, että henkilön koko psyykkinen kehitys on tapahtunut tämän kehittyneen takertuman päälle ja sen pohjalta.
      Tällainen henkilö heijastaa oman vauva-aikaisen äitisuhteensa kaikkiin vuorovaikutussuhteisiinsa. Hän jakaa ihmisille äitiminän ja vauvaminän roolit. Tällainen henkilö pyrkii itse esiintymään tässä äitiminän roolissa, koska vauvaminän roolissa hän kokisi vauva-aikaisen traumaattisen tilanteen kestämättömät tunteet. Äitiminän roolissa hän on vapaa näistä ikävistä tunteista. Ja jotta hän pystyisi olemaan äitiminän roolissa, hän asettaa jonkun toisen tähän vauvaminän rooliin. Tämä vauva-ajan uhrautumisen tilanne heijastuu sitten tähän äitiminäroolin ottaneen henkilön ja vauvaminäksi asetetun henkilön vuorovaikutukseen siten, että äitiminä roolissa oleva henkilö ikään, kuin uhraa tämän vauvaminän rooliin asetetun henkilön oman täydellisyytensä eteen. Hän heijastaa vauvaminän rooliin valittuun henkilöön syyllisyyden, heikkouden, pahuuden, huonouden, katkeruuden, kateuden, väkivaltaisuuden, avuttomuuden ja kaikki negatiiviset tunteet ja piirteet. Äitiminäroolissa oleva henkilö kokee olevansa kaikkivoipainen, täydellinen, täydellisen riippumaton, vahva, täydellisen hyvä, puhdas, vapaa syyllisyydestä, kun hän samalla kokee vauvaminärooliin asettamansa henkilön olevan täysin epätäydellinen, täydellisen riippuvainen, täydellisen paha, täydellisen heikko, täydellisen syyllinen jne.
      Tällainen henkilö etsii itselleen helpon uhrin, jonka asettaa vauvaminän rooliin ja hän manipuloi toiset ihmiset ja instituutiot tukemaan tätä hänen luomaansa vuorovaikutussuhdetta ja luomiaan rooleja. Tällainen helppo uhri voisi olla vaikkapa aivovamman omaava nainen.
      Tämä uhraamisen periaate näkyy myös sarjamurhaajien toiminnassa, kun sarjamurhaaja etsii itselleen uhreja, jotka hän tappaa, eli uhraa oman kaikkivoipaisuutensa ja täydellisyytensä puolesta.
      Toisaalta ollessaan kyvytön tuntemaan negatiivisia tunteita itse, tällainen henkilö on itse edelleen ikään, kuin se vauva, joka tarvitsee kaiken aikaa äidin syliä ja äitiä, jolle parkua ja uhri on samalla toisaalta tälle henkilölle äiti, vaikka hänet onkin asetettu uhrattavan vauvan rooliin.

      Identifikaatio aggressoriin asetelmassa hän kokee, että joku henkilö oli ottanut tämän äitihahmon roolin suhteessa häneen ja pakottanut hänet vauvahahmon rooliin ja hän sitten kostaa sen jollekin toiselle osapuolelle, asettamalla tämän toisen osapuolen siihen vauvan rooliin, mihin hän koki tulleensa asetetuksi ja asettuu itse siihen äidin rooliin, mihin hän koki aiemmassa vuorovaikutustilanteessa toisen asettuneen. Näin hän kehittää eräänlaisen paska laskee alaspäin -järjestelmän.
      Siis, kun tämä tarinan mies(lapsenhakkaajavoittaja) tuli joskus lapsena jätetyksi yksin puistoon, hän kostaa tämän asetelman aikuisena kavereilleen, jotka hän jättää yöksi kadulle baarireissun jälkeen. Hän pettää kaverinsa samaan tapaan, kuin hänet petettiin lapsena. Hän pettää vaimonsa samaan tapaan, kuin hänet petettiin lapsena. Samalla tapaa John Wayne Gacy pieksi uhrejaan vyöllä ja nimitteli näitä nynnyiksi ja hinteiksi ennen, kuin raiskasi ja tappoi heidät, koska hänen isänsä oli piessyt häntä vyöllä hänen ollessaan lapsi ja nimitellyt häntä hintiksi ja nynnyksi.

      • Anonyymi

        Omnipotentissa kontrollissa henkilö pyrkii kontrolloimaan toisia ihmisiä huijaamalla ja huiputtamalla, jotta hän tuntisi itsensä kaikkivoipaiseksi siten, kuin hän koki äitinsä vauvana ollessaan.
        Tällainen sosiopaattinen henkilö pyrkii aina äitiminän rooliin identifikaatio aggressoriin defenssin ja omnipotentti kontrolli defenssin avulla, sillä muussa tapauksessa hän kokisi joutuvansa vauvan rooliin ja vauvan roolissa ollessaan hän joutuisi tunnetasolla kohtaamaan kestämättömät vauva-aikaiset traumaattiset tunteensa.

        Vauva-aikaisen äitihahmon roolin ottaminen on aina seksuaalista ja henkilöllä on seksuaalinen vietti tämän roolin ottamiseen ja siinä olemiseen. Hänen libidonsa ilmenee tämän äidin roolin kautta.
        Sarjamurhaaja tuntee tappaessaan olevansa kaikkivoipainen siten, kuin hän vauvana koki äitinsä ja tämä tuottaa hänelle seksuaalisen nautinnon ja tähän liittyy yleensä seksuaalinen akti ja orgasmi. Sarjamurhaajan tekemissä henkirikoksissa on kyse kontrolloinnista, kaikkivoipaisen äidin roolin tavoittelusta, uhraamalla toinen ihminen.
        Sarjamurhaaja saakin usein seksuaalista tyydytystä perinteisen seksin sijaan väkivallasta. Esimerkiksi kiinnijäämättömän Järvenpään sarjamurhaajan kohdalla tekijä on saanut seksuaalisen tyydytyksen silpomalla uhrinsa teräaseella. Yleistä on myös kuristamisen keskeinen rooli teoissa. Kuristamalla uhria tekijä voi tuntea olevansa kaikkivoipainen, kyetessään kontrolloimaan uhria ja kyetessään samalla siirtämään vauva-aikaisia avuttomuuden tunteitaan uhriinsa.

        Kuristamisen kaltaisesta prosessista on kyse myös siinä, kun tällainen henkilö manipuloi sosiaalitoimen ja terveydenhuollon uhrinsa kimppuun. Sosiaalitoimi ja terveydenhuolto esiintyvät tällaisessa asetelmassa tämän manipuloijan kaikkivoipaisuuden todistajina ja osoittajina ja uhrin kimpussa ollessaan toimivat välineenä, jolla manipuloija kykenee siirtämään omat vauva-aikaiset kestämättömät tunteensa uhriinsa. Tällainen instituutioiden manipuloiminen on niin yleistä, että merkittävä osa sosiaali -ja terveydenhuollon budjetista kuluu tällaiseen toimintaan. Lisäksi sosiaali -ja terveydenhuoltoon hakeutuu tarkoituksella henkilöitä, jotka toteuttavat tällaista missiota saadakseen ikään kuin palan tästä manipuloijan kaikkivoipaisuudesta.

        Persoonallisuushäiriöiset ovat yleensä koulukiusaajia, tai työpaikkakiusaajia, jotka ovat keskenään yhdessä äitiminiä ja uhraavat jonkun, tai jotkut ja asettavat vauvaminärooliin ja kiusaavat. Sama kuvio on nähtävissä myös yhteiskuntatasolla esim. kansallissosialismissa ja kapitalismissa. Natsi asettaa vauvaminärooliin vääränrotuiset ja kapitalisti taas luuserit. Suomalaisessa yhteiskunnassa vauvaminuuksista puhutaan, kun puhutaan syrjäytyneistä, tai inceleistä.
        Muinaisissa Välimeren alueen uskonnoissa Baalin palvonnassa ja Molokin palvonnassa uhrattiin lapsia jumalille. Lapset symboloivat varsin konkreettisesti vauvaminuuksia ja Baal ja Molok taas äitiminuutta. Kristinusko syntyi vastauksena näille uhriuskonnoille ja käänsi asetelman päinvastoin siten, että siinä jumalan poika(äitiminä) uhrautuikin ihmisten(vauvaminuuksien) eteen.
        Vanha uhriuskonto on kuitenkin aina välillä nostanut päätään, on uhrattu noitia, on uhrattu vääräuskoisia, on uhrattu juutalaisia "herrarodun" eteen, ja nyt viimeisimpinä työttömiä työnantajien ja työssäkäyvien eteen...
        Nykyajan oikeisto on kehittänyt pelottavan yhteiskunnallisen moraalin kyhäelmän, missä työssäkäyvät symboloivat äitiminuuksia ja työttömät vauvaminuuksia ja on esitetty vaatimuksia työttömien uhraamisesta työssäkäyvien eteen.


      • Anonyymi

        Meillä on sitten ilmeisesti koko maa täynnä pelkkiä "sosiopaateja" kun jo pelkästään woster- alalla joka helvetin työpaikka on täynnä tätä vanhempi- lapsileikkiä.

        Suomessa ei ole varmaan ainuttakaan työpaikkaan joka koostuisi tasavertaisten aikuisten väliseen vuorovaikutukseen. Suomalainen esihenkilö kohoaa aina vanhemman rooliin, joko holhoavan emakon tai kurittavan ja valvovan isän rooliin. Työntekijät ovatkin sitten jotain infantiileja vaippa ikäisiä eikä muu käy päinsä.

        Olen siltikin sitä mieltä että kun keskiikäinen naisosastonhoitaja puhuttelee itseään iäkkäämpää sairaalasiivoojaa nuhtelemalla tätä kuin pientä lasta että "ööppöppöppöp!" kun se tyhmä siivooja on osastonhoitajan mielestä sanonut jotakin naurettavaa, tekee osastonhoitaja siinä kyllä aivan tietoisen valinnan. Osastonhoitaja on ihan vain asennevammainen mulkku. Kysymys on TOTTUMUKSESTA, siitä millaiseen sosiaalisen kanssakäymisen tapaan suomalaisessa normaalissa elämässä on totuttu.

        Vai onko niin että jokaikinen suomalainen on sosiopaatti koska jokaisen suomalaisen työpaikan työkulttuuri toimii tällä vanhempi- lapsi asetelmalla? Eikä ketään saa syyttää mistään koska ei sosiopaattikaan itselleni mitään mahda, oli niin vaikea äitisuhde lapsena. 😭 Kukaan ei tee itsenäistä valintoja, kaikki toimivat automaattiohjauksella sosiaalisissa suhteissa koska ovat jossain infantiili- iän psykoosissa kroonisesti ja täten sosiopaattikin on ITSE UHRI?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä on sitten ilmeisesti koko maa täynnä pelkkiä "sosiopaateja" kun jo pelkästään woster- alalla joka helvetin työpaikka on täynnä tätä vanhempi- lapsileikkiä.

        Suomessa ei ole varmaan ainuttakaan työpaikkaan joka koostuisi tasavertaisten aikuisten väliseen vuorovaikutukseen. Suomalainen esihenkilö kohoaa aina vanhemman rooliin, joko holhoavan emakon tai kurittavan ja valvovan isän rooliin. Työntekijät ovatkin sitten jotain infantiileja vaippa ikäisiä eikä muu käy päinsä.

        Olen siltikin sitä mieltä että kun keskiikäinen naisosastonhoitaja puhuttelee itseään iäkkäämpää sairaalasiivoojaa nuhtelemalla tätä kuin pientä lasta että "ööppöppöppöp!" kun se tyhmä siivooja on osastonhoitajan mielestä sanonut jotakin naurettavaa, tekee osastonhoitaja siinä kyllä aivan tietoisen valinnan. Osastonhoitaja on ihan vain asennevammainen mulkku. Kysymys on TOTTUMUKSESTA, siitä millaiseen sosiaalisen kanssakäymisen tapaan suomalaisessa normaalissa elämässä on totuttu.

        Vai onko niin että jokaikinen suomalainen on sosiopaatti koska jokaisen suomalaisen työpaikan työkulttuuri toimii tällä vanhempi- lapsi asetelmalla? Eikä ketään saa syyttää mistään koska ei sosiopaattikaan itselleni mitään mahda, oli niin vaikea äitisuhde lapsena. 😭 Kukaan ei tee itsenäistä valintoja, kaikki toimivat automaattiohjauksella sosiaalisissa suhteissa koska ovat jossain infantiili- iän psykoosissa kroonisesti ja täten sosiopaattikin on ITSE UHRI?

        Automaattinen tekstintäyttö taas tekee kirjoittamisesta yhtä helvettiä. Pardon me.


    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Tuonne työttömmys palstalle.

      Työ ja Opiskelu-> Työelämä -> Työttömyys. P

      Palstalle onkin vasta eksynyt noita narsisteja/psykopaatteja syllylistämään työttömiä.

      • Anonyymi

        Ajatelkaa. Me eletään tällä hetkellä maailmassa jossa on normaalia että entinen rikollinen, nykyinen rehellinen 🤔 miljonääriksi itsensä kammennut yrittäjä antaa ohjetta ja neuvoo nuorille "kotona makaaville" työttömille miten työllistyä.

        Henri Aflect ensin pitää pitkän brassailevan luennon omasta rikostaustastaan ja siitä miten koulu ei kiinnostanut ja muille oppilaille annettiin turpaan. Sitten katsoo että hänellä on varaa moralisoida nykynuoria työttömiä miten ne vaan notkuu työttöminä. Väittää että jos on työttömänä kotona niin "lähtis sinne sun tänne sun tänne ehdottelemaan että voinko tulla teille työkokeiluun tai harjoittelemaan. Sit vaan näyttää että sä oot hyvä tekeen tätä duunia ja että sä oot ahkera niin sitä kautta hyvin helposti voi päästä töihin vaikka minne."

        Henry tietää koska Henry itsekin päätyi miljonääriksi nimenomaan rikos.. eikun anteeksi työkokeilujen kautta.

        21:00 ->

        https://m.youtube.com/watch?v=foXyNPB4IQs&pp=ygUKcHVoZWVuYWloZQ==


    • Anonyymi

      Huutavan työvoimapulan aikana kenenkään ei tarvitse kilpailla työpaikoista.

      Huutavan työvoimapulan aikana työnantajat kilpailevat työntekijöistä ja kaikin keinoin houkuttelevat ihmisiä tulemaan töihin.

      Missä nämä tämmöiset työnantajat ovat?

    • Anonyymi

      Kokoomuksen oikeisto ylipäätään on tähän syyllisiä heille saa aiheuttaa vahinkoa

      • Anonyymi

        Ettäkö kokoomuksen oikeisto on yksistään luonut työkulttuurin joka on satoja vuosia vanhojen toimintatapojen ja asenteiden voimalla pyörivä helvetinkone?


    • Anonyymi

      Tämä on muuten mielenterveysfoorumille oikein sopiva aihe.

      On helvetin ärsyttävää kuunnella työllisyyspolitiikkaa koskevaa keskustelua etenkin poliitikkojen taholta. Oli asia mikä tahansa, keskusteluun pitää aina sisällyttää tölvintää ja vittuilua näitä "ideologisesti työttömiä" sosiaaliturvariippuvaisia "kela- lomailijoita" kohtaan. Vaikea ymmärtää mistä kumpuaa tarve aina vähän sylkeä ja paskoa työttömien sosiaaliturvariippuvaisten päälle. Jopa eduskunnassa loisivat verorahahorot ilmeisesti aivan vilpittömästi uskovat työttömyyden ja sosiaaliturvariippuvuuden olevan työttömien syytä.

      Keskustelu työttömyydestä ja sosiaaliturvariippuvuudesta perustuu KOKONAISUUDESSAAN siihen MILLAISIA IHMISIÄ sosiaaliturvariippuvaiset ovat henkilöinä ja persoonallisuuksina. Työttömyyskeskustelu pyörii koko ajan henkilökohtaisuuksiin menevänssä työttömien loukkaamisessa. Koko ajan pyöritään työttömien iholla ikään kuin sosiaaliturvaorjat muodostaisivat homogeeisen samanlaisista ihmisistä koostuvan kollektiivin.

      Ihminen joka kituu vuodesta toiseen alimpia tukia kerjäten ja ruokajonoissa hytisten samalla kun joku Ylen verorahahoro toimittajalauma kuvaa kameraryhmiensä kanssa vieressä kun ovat taas tekemässä jotain sosiaalipornodokumenttiaan tukiorjista, elää joka päivä aika saatananmoisen psykologisen paineen alla kaikkien köyhyyden aiheuttamien arkisten ongelmien lisäksi.

      En tiedä mihin tällä työttömien tukiorjien potkimisella pyritään. Kokoomuksen ja persujen kansanedustajat ilmeisesti yrittävät kannustaa työttömiä töihin vittuilemalla. Vasurit puolestaan olettavat köyhien tarvitsevan myötätuntoa ja tunteen että joku välittää heistä.

      Koko poliittinen kenttä sosiaalipornoilee työttömien tukiorjien kustannuskella.

      Sitten ihmetellään sormi suussa mikä on kun yhteiskunnassa ilmenee pahoinvointia ja levottomuutta. Mikä niitä köyhiä vaivaa. Ei mitään hahmotuskykyä syyn ja seurauksen suhteista.

      Ensin räitään ryhmää x naamalle 24/7 vuosikymmenestä toiseen. Ja sitten ihmetellään mikä niille nyt tuli kun ne suuttu. Tarjotaan vittuilua tai tarjotaan sääliä. Ja sitten ihmetellään mikä niitä tukiorjia vaivaa. On se nyt kumma kun ei mikään vittuila kelpaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe