Yöpäivystys Forssan sairaala

Anonyymi-ap

Nyt sit vuodenvaihteen jälkeen jos sairastut klo 22 jälkeen pitää lähtee Hämeenlinnaan.

12

444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä on hyvä asia. Yöpäivystyksessä käy lähinnä päihdeongelmaiset, turhaanvalittajat, juttuseuraa kaipaavat sekä juuri ympäripäissään örveltävät. Se ei ketään tapa että päivistys lakkaa. Tietysti ambulanssien yöralli lisääntyy kun ainoa keino öyhöttäjille on soittaa semmoinen jotta pääsee kuormittamaan terveydenhoitoa. Samalla joku oikeasti tarvitseva joutuu odottamaan varatun sairasauton tuloa.

      • Anonyymi

        Kyllä, kuolema ehtii tulla vakavimmissa tapauksissa jo ambulanssia odottaessa. Eipä taida välttämättä saada yksitysikuljetuksellakaan llakaan kuskata ylinopeutta ketään sairaalaan. Laki salli ainakin ennen, mutta sitä ei tiedä, miten lain tulkinnat nykyään menee. Maa on mennyt menessa asiassa aina vain hullummaksi. Suvakit suvakoivat lähinnä pervoilua ja Suoeen suurta maahanmuuttoa sekä sinisilmäisyyttä "pakolaisten" otossa.


    • Anonyymi

      "Tämä on hyvä asia. Yöpäivystyksessä käy lähinnä päihdeongelmaiset,"

      kävin yöpäivystyksessä 2004, siitä asti on oltu onnellisesti ja terveenä eläkkeellä 19 vuotta.
      Kyllä lääkäri parantaa.
      Alkuvuodesta 2023 oli kolme kaveria saman viikon seurakunnallisissa kuolleina , olivat kaikki minua 3-8 vuotta nuorempia. Ja jos tietäisit mitä "verenkiertohäiriöt" saavat muutaman tunnin hoitoviivästyksessä niin arvostaisit yöpäivystystä. Ja jos tietäisit minkälaista se viimeisen vuosikymmenen elämine on jos saa vaikka vaan pienen TIA kohtauksen eikä hoida nopeasti.

      Tosin, kallista on yöpäivystys, ymmärrän täysin lopetukset. Se vain vaikuttaa paljolti koko Forssan tulevaisuuteen ja asuntojen hintaan ja kaikkeen.

      • Anonyymi

        Ennen vanhaan olivat perusasiat kunnossa. Eikö tätä ymmärretä nykyaikana, mikä on perusasioita? Verorahat laitetaan esim. jonnekin EU:n määräämiin paskajuttuihin on yksi selitys, jolloin ei mikään riitä. Suomi elättää huijarivaltioita, jotka ovat tärkeitä ison kokonsa vuoksi koko EU:n olemassaololle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen vanhaan olivat perusasiat kunnossa. Eikö tätä ymmärretä nykyaikana, mikä on perusasioita? Verorahat laitetaan esim. jonnekin EU:n määräämiin paskajuttuihin on yksi selitys, jolloin ei mikään riitä. Suomi elättää huijarivaltioita, jotka ovat tärkeitä ison kokonsa vuoksi koko EU:n olemassaololle.

        Niin ja Ukrainaan myös riittää rahaa loputtomasti vaikka se ei voi sotaa edes voittaa.

        Itse asiassa sama lopputulos paljon vähemmillä kärsimyksillä ja kuolemilla olisi saavutettu jo ajat sitten jos tekopyhä länsi ei olisi alkanut kärrätä tulivoimaa Ukrainaan.

        Mutta tyhmät suomilampaat uskovat kaiken hyveteatterin ja syyttävät Putinia kun kaikki maksaa ihan helkkaristi sähköä myöten. Ukrainan sissiä muistuttava presidentti ei halua edes tulitaukoa vaan kiertää ympäri Eurooppaa ruinaamassa lisää avustuksia. Suomessa jää samaan aikaan köyhät heitteille kun ei rahat enää riitä mihinkään. VMP!


    • Anonyymi

      En voi uskoa että kaksikymmentä vuotta sitten yöpäivystyksessä käynti elähyttää edelleen. Luulen että elintavat ja perimä määrittää pikemminkin elämän pituutta. Nykyaikana ihmisiä kuolee muutenkin runsaasti ja nykyään on noi koneet, helikopterit ja ambulanssit, jotka ovat nopeasti paikalla. Niissä on myös tarvittaessa lääkäri mukana ja hyvä varustus takaa että elintoimintoja voidaan ylläpitää aina Hämeenlinnaan saakka ja sen ylikin. Forssa on joka tapauksessa kuoleva kylä ja kiinteistöjen hinnat ovat jo nyt romahtaneet. Sitä paitsi niitä kiinteistöjä ja rahoja viimeiselle matkalle mukaan saa. Suomalaisuus on muutenkin katoava luonnonvara. Nyt viimeistään vuosittainen ylkomaalaisten tulva Suomeen ylitti Suomessa syntyneiden määrän.

    • Anonyymi

      Forssan palliseura

    • Anonyymi

      Lisää infoa palleista

    • Anonyymi

      Mitä jos olen jo Hämeenlinnassa?

      • Anonyymi

        Olet varsin onnellisessa asemassa silloin. Varsinkin öin ja illoin.


      • Anonyymi

        Sieltä on vielä paljon pidempi matka Turkuun.
        Forssalaiset voisivat mennä Turkuun vakavissa tapauksissa terveydenhoitoon, vaikka matka on pidempi. Olisiko 30 - 40 km enemmän matkaa kuin Hämeenlinnaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      4002
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1571
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1392
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1376
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1234
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1121
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1118
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1076
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe