Vikaa pumpussa vai korvien välissä?

Anonyymi-ap

Sen myönnän heti alkuun että ahdistusta on riittänyt viime aikoina. On sellasta kummaa rintakipua hetkittäin, lievähköä levossa keskellä rintaa. Kestää jotain puoliminuuttia. Ikäni olen urheilut joten en oikein lihaskipuunkaan usko. Rasituksessa ei mitään vaikka äskekin poljin pyörällä pakkasessa minkä jaksoin 10km. Voiko pelkkä stressi ja ahdistus aiheuttaa tämmöstä? Ikää 60 ja muista syistä on pumppu ultrattu tänä keväänä ja todettu normaaliksi.

6

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä stressi aiheuttaa monenlaisia oireita ,, ahdistus myöskin esiintyy eritavalla ihmisissä
      Jollain kovaa sydämmen tykytystä, joku toinen tuntee virtauksia päässään m kolmatta pyörryttää , jollain ainaista ripulia ja jollain pistään rintakehässä jne
      Syvään hengitys siisaän päin suun kautta ja sitten hitaasti puhaltaa ilma ulos nenän kautta on monelle ollut hyvä keino kun ahdistaa. Samoin että on tietoinen kehonsa toiminnoista, esim yhtä äkkiä huomaa että hartiat ovat melkein korvissa kun jännittää niin kovasti , silloin on hyvä laskea hartiat perus asentoon ja poistaa jännitys.
      Joku puree hampaitaan yhteen itse tietämättä että tekee niin, paljon on eri tapija ja oireita. Mutta koska sinua ei rasituksen kanssa pitä rintakehässä niin silloin ei voi olla sydämmessä vikaa.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🍑 ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        Sydäme n johtavassa aortassac jotain häikkkää, aorta laajentunut tai mutkalla kuten itsellä.

        Vuodesta 2017 ollut sydämmessä flimmeri, ei jatkotutkimuksia, vain verenohennuslääkitys ja betasalpaaja Bisoprolo 2,5 mg joka puolitettu alukujaan liian hitaaksi käyneen pulssin johdosta.
        Mitään muuta ei tehty. Ei tutkimuksia.
        Nyt flimeri jäänyt pysyväksi tilaksi , beetasalpaaja nyt 2,5 mg ja jalkojen nesteturvotusten vuoksi määtättiin Furesis.

        Ei edellenkään mitään sydämen ultraäänitutkimusta, eikä mitään muutakaan. Keuhkokuva otettu jossa todettiin normaali sydän ja tuo aortan mutkikkuus.
        Itsellä sydäntutemuksia ollut pitkään josta kerroin lääkärille, , eriasteisia kipuja, pistävää, ja viiltävää.. kivut pahimmillaan tuntuivat lapaluun ja selkärangan välissä. Kysyin sydämen läpästä ( ei vastausta) ja tahdistimesta tai muista toimenpiteistä.
        Lääkäri kieltäytyi, ei tehdä mitään, ikää 70 v eikä muutakuin odottamaan oireiden pahenemista ja lopulta kuolemaa.
        Samassa talossa kuin minä , asuu mies jolla ikää yli 80 vuotta, on tehty tutkimuksia ja asennettu sydämen tahdistin ja mies mennä porskuttaa kuin ennenkin, terveeltä näyttäen. Päivittäen ajaa polkupyörällä mm.
        Itsellä fyysinen rasitus pysäyttää siihen paikkaan.
        Nesteenpoistolääkitys helpotti hengitystä, joka oli aiemmin aivan järkyttävää, hengästyin ja puuskutin pienestä rasituksesta mutta jalkojen turvotus jatkuu edelleen muttei yhtä pahansa.
        .
        Eli onko nykyään niin ettei enää 70 vuotta täyttäneille tai oikeastaan yli 66 eläkkeellä oleville enää tehdä yhtään ?
        Jopa kysyessäni estrogeenigeeliä hormonipuikon tilalle , hormonikorvaushoidoksi, koska on kuumia aaltoja , unettomuutta ja partakarvoja tulee kasvoihin monkä koen todella epämiellyttävnä, niin sitäkin vähäteltiin ja todettiin etten tarvitse mitään geelejä ENÄÄ, ilmeisesti seksielämänkin voi unohtaa, eikä tämänikäisen tarvitse enää yhtään mitään.

        Paljon puhttava kommentti mieskääkätåriltö oli tämä:

        Nesteenpoistolääkitys lisää munuaisten vajaatoimintaa, mikä johtaa kuivumistilaan, lisääntynyt nesteenpoistolääkitys siis pahentaa jo olemassa olevaa hyvin lievähköä vajaatoimintaa (ja jos sydämen vajaatomnta pahenee, mitä se tekee totta jai, kun mitään ei tehdä muutakuin lisätään lääkitystä) , ja lopulta " haihdun ilmaan" .

        Eli oman ymmärrykseni mahdollisesti kuolen ennen 75 ikävuotta tai ainakin kunto heikkenee merkittävästi ja , 80- vuotispäiviäni en tule näkemään jos linjaus on tätä luokkaa. Hoitamisen suhteen.

        Ne ovat ihan eri ihmisiä he joille asennetaan kaikki mahdolliset stentit ja tehdään laajennukset heti kun vähäisiäkin oireita ilmaantuu..sydämen tahdistimet tai ylipäätäön tehdään jotain.

        Toiset saavat kuolla ihan rauhassa sitä ennen kärsien nestekertymistä , säärihaavoista ja naiset ulkonäön katoamisesta , mitään ihmissuhteita ei kannata edes ajatella, ne ovat tarkoitettu vain varakkaille ja niille joita hoidetaan viimeisen päälle.
        Rahakkaille, julkkiksille ja muille.


    • Anonyymi

      Voisiko olla keuhkoissa vika? Tai oikeasti lihasjumi syvällä, mikä heijastuu rintakehän ja sydämen alueelle ja nuo yleensä vasta levossa tai väärässä asennossa oireilevat? Tai onko kipu sydämen sykkeen kanssa yhteen menevää? jos tuo jälkimmäinen, ehkä sydämestä olisi kyse. Itsellä sydäntä myös tutkittu, ikää 50v., mutta terve olen. Sitten taas selän ongelma ja astma aiheuttavat paljon ongelmaa, mikä aina tuntuu heijastuvan edessä sydämen alueelle, mutta lihasjumia pyöräilystä se on ollut tähän asti yhdistyneenä skolioosiin ja sen aiheuttamiin ongelmiin yläkropan asennoissa. Ei kannata kuitenkaan ohittaa ahdistuksen tai stressin mahdollista vaikutusta sydämeen, eli lääkäriin uudelleen vain.

    • Anonyymi

      Vikaa voi olla molemmissa eli sekä korvien välissä että pumpussa.

    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      🍑 Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://cum4.fun/?/fi018176158pw

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe