Mobilepay varkaus

Anonyymi-ap

Ostin noin 1kk sitten näytönohjaimen torista josta maksoin 270+postit. Myyjä antoi puhelinnumeronsa johon viestiteltiin ja kaikki vaikutti olevan ihan ok. Maksoin ohjaimen mobilepayllä samaan numeroon jossa viestiteltiin. Myyjä ei kuitenkaan koskaan postittanut tuotetta vaikka vastaili silloin tälläin viesteihin ja keksi tekosyitä. Nyt ei kuitenkaan enää vastaa. Lupasi myös antaa rahat jo aiemmin takaisin mutta ei ole näkynyt. Miten pitäisi toimia? Numeropalvelu 16100 ei antanut mitään tietoja numerolla. Mutta mobilepayhin tarvitee kuitenkin pankin ja henkkarit. Voisinko jotenkin selvittää kyseisen kaverin osoitteen?

8

578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oliko sinulla osta ilmoitus vai vastasitko myynti-ilmoitukseen? Sama homma kävi itselle aikaisemmin tänä vuonna eräästä tavarasta. . Tein rikosilmoituksen ja mobilepay asiakaspalveluunkin laitoin ilmoituksen, että numeron haltija on varas, mutta myöhemmin selvisi että edelleenkin jatkaa huijauksiaan samalla numerolla. Rikosilmoitus se pitää Ja kannattaa tehdä. Ei siitä kyllä mitään hyötyä ollut. Ella Vartiainen niminen ihminen lappeenrannasta tori. Fi palvelussa vei minulta rahat. Enemmän varoituksia, numeroita ja nimiä ihmistä nettiin jotka varastaa. Eipä sitä rikollisen nimiä saa selvälle, muuta kuin rikosilmoituksen kautta jos ei ole julkinen numero. Pitää lopettaa rikollisten suojeleminen. Toivottavasti saat rahasi takas, mutta tuskin saat.

      • Anonyymi

        Eikö rikosilmoituksella voi kuitenkin myöhemmim saada rahat takaisin ja saako rikosilmoituksen tekemällä enemmän tietoja? Tämän kaverin nimi Jaakko Uusitalo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö rikosilmoituksella voi kuitenkin myöhemmim saada rahat takaisin ja saako rikosilmoituksen tekemällä enemmän tietoja? Tämän kaverin nimi Jaakko Uusitalo.

        Kyllä rikosilmoituksen tekemällä saa sitten jossain välissä tietoja lisää joo, mutta voi mennä aikaa. Näissä tapauksissa harvoin saa rahojaan takaisin, varsinkin jos sattuu olemaan kyseessä henkikö joka enemmänkin tehtailee tällaisia huijauksia niin 100% ei tule rahoja takaisin. Tee rikosilmoitus ja toivottavasti olet säästänyt joka viestin mitä olette missäkin vaihdelleet ja niistäkin kuvakaappaukset talteen. Mutta useimmiten nämä tori. Fi huijarit on juuri näitä jotka tehtailee näitä niin paljon, että ei rikosilmoitukset mitään hetkauta. Ainakin tämä oma huijaus tapaus, niin ilmoitin hänelle että teen rikosilmoituksen jos ei palauta rahoja, mutta ei reagoinut mitenkään viesteihin vaikka ne luki. Oma huijaus tapahtui keväällä 2023 ja marraskuussa 2023 löysin merkinnän että sama huijari taas merkattu huijariksi. Että ei nämä taparikolliset opi, eikä välitä mitään.


    • Anonyymi

      Löytyikö apuja/saitko rahoja takaisin?

    • Anonyymi

      Selviskö asia?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      NYt ei kaanata enään antaa netissä tavaran ostajille omaa puhelinnumeroa jos on salainen. MobilePayssa näkyy nyt koko käyttäjänimi (etunimi, toinen nimi ja sukunimi), jolla hupiostaja tai huijari saa selville sinun nimesi jos sinulla on salainen puhelinnumero.

      • Anonyymi

        Itselle kans tulee Tori.fi:ssä paljon kyselyjä, kun myyn tavaraa siellä, että "voinko maksaa ennakkon MobilePaylla ja hakisin huomenna". Sen jälkeen ei kuulu maksua eikä näy ostajaa kun olet antanut numeron johon maksaa. Eli nämä vain kyselevät numeroasi ja näin saavat sinun koko nimesi selville.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe