Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ILMASTO HÄTÄTILA JULISTETTAVA NYT !

Anonyymi-ap

KÄRISTYSKUPOLI !! KASVIHUONEILMIÖ !! HÄTÄTILA !! NYT!! Bensa- ja Diiseli-autot kiellettävä !! HÄTÄTILA !! Puunpoltto uuneissa KIELLETTÄVÄ !! TURPEEN POLTTO KAUKOLÄMPÖLAITOKSISSA KIELLETTÄVÄ !! METSÄHAKKUUT KIELLETTÄVÄ !! ILMASTOHÄTÄTILA NYT !! Miksi sanomalehti Kaleva ei vaadi ilmastotoimia ? KASVIHUONEILMIÖ NYT! KÄRISTYSKUPOLI NYT!!

9

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ILMASTOASIANTUNTIJA Greetta Thöönbergille Nobelin " Vuoden Viisain" -palkinto.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🔞 ­­­N­­­y­­m­­f­o­­m­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18197102i

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Taidat olla vähän pösilö.Erota ilmasto ja sää.
      Teidän älymystöön kuuluva Hakkarainen meinaa että "taivaan isä" määrää säät.Taidat olla samaa sukua.Eihän kymmenet tuhannet tiedemiehet ympäri maailmaa voi olla oikeassa jos Rane tai Pera ovat sanoneet ettei ilmastonmuutos pidä paikkaansa.

      • Anonyymi

        Eivät muuten "kymmenet tuhannet tiedemiehet" kannata ilmastohumppaa, vaan muuan agitaatiojärjestö missä ei ole ensimmäistäkään tiedemiestä vaikka toisin valehtelevat. Ja omat sisäiset vihollisemme, tottakai! Syykin on selvillä, mutta sen kertominen tällä palstalla johtaa kokemuksen mukaan sensuurin toimintaan, palstanhan omistaa sama taho joka mm ilmastohumppaa tuputtaa.


    • Anonyymi

      Myös puulämmitteiset saunat pitää kieltää koska nokihiukkaset ajautuu pohjoisnavalle ja siten edesauttaa jäätiköitten sulamista. Intiassa ja Kiinassa ei tarvitse sulkea hiilivoimaloita ja saastuttavia tehtaita. Pääasia että, saunominen on loppu nyt.

      • Anonyymi

        Joo, loppui se saunominen minultakin vaikka en puulämmitteistä omistakaan. Betonilokeron väärinrakennetun saunan kiukaan sulakkeet on irti. Viimeisen vuoden aikana vain kerran saunoin, jouluaattona. Seuraavan kerran näillä näkymin ensi jouluaattona. Sähköyhtiöitten hintakenottelun takia näin. Ja kun Valtaeliitillemme tästä bonukset juoksee, niin ei ole muutostakaan tulossa. Palatkaamme siis takaisin 1800 -luvulle, me rahvaan joukot. Eliitti vain porskuttaa entistä rehvakkaammin. Ei ihme, ettei kansa enää lisäänny - ei kukaan ajattelukykyinen halua tehdä tänne enempää syyttömiä kärsimään. Suomi on tuhottu, tarkoituksella.


    • Anonyymi

      Nauttikaa nyt ViherVasemmistoSosialisti Median rummuttamasta ja mainostamasta KASVIHUONEILMIÖSTÄ ja KÄRISTYSKUPOLI-ILMIÖSTÄ.

      • Anonyymi

        Pakkaset ovat tietenkin Marinin hallituksen syytä.Sähkönhinta ennätyskallista eikä hallitus tee mitään.Saamattomat paskahousut.Tämä hallitus on kyllä oikein johtamisen irvikuva.Ainoa mitä hallitaan on typerä lällättäminen.


    • Anonyymi

      Kansalaisten piereskely pitää myös kieltää!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe