Tuore kannatusmittaus: hallituspuolueet kasvattavat kannatustaan

Anonyymi-ap

Rähjäävä oppositio menettää kannatusta. SDP kärsii pahasti. Marin ja Urpilainen hallitsevat puolueen tiedotusta kasvattaen epäluottamusta ja puoluesihteeri piilottelee kissantappaja maineeltaan.
Vielä enemmän vaikuttaa väestössä vahvistuva ymmärrys Orpon hallituksen ohjelman ja toimien tarpeellisuudesta tässä kamalassa velkatilanteessa, johon Marinin hallitus meidät vei.
Eliittirouva Urpilaisen esiintymiset lisäävät epäuskottavuutta. Samoin puolueen pellen Marinin seksiviestintä.
Oppositio on epäuskottavana lakkoagitaattorina kusessa.

39

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onneksi kansan syville riveille alkaa vähitellen selvitä ammattiliittojen merkityksettömyys ja velkakierteen syvyys, Sylttymaakareilla alkaa olla ohuet selitykset lopussa tilanteen korjausehdoitusten kokonaan puuttuessa. Ulinan kuuntelemisen sijaan äänestäjät alkavat ymmärtää hallitusohjelman sanoman.
      Hyvin tässä kaikki vielä kääntyy, jos ei jostain vedetä uutta punakorttia sotkemaan kansan ajatuksia!

    • Anonyymi

      SAK tuhoaa paitsi itsensä, myös puolueen nimeltä SDP hölmöillä lakoillaan.

      Urpilainen osoittautunut osaamattomaksi ja hänen kannatus presidentiksi enää jotain 5% luokkaa, jopa alle Li Andersonin.

      Marin paljastui lehtien palstoille pyrkiväksi pintajulkkikseksi, ei mitään uskottavuutta politiikkaan.

      Mäkynen laukoo typeryyksiä ja paljastaa kuinka heikoilla tiedoilla on varustettu.

      Ei siis ihme, jos SDP:n kannatus hiipuu.

    • Anonyymi

      On totta, että SDP:n luotettavuutta heikentävät Marinin ryhtyminen moraalittomaksi bikinipelleksi ja epäuskottavin ilmein ja sanavalinnoin esiintyvä Urpilainen.
      Puolue menettää kannatusta myös käydessään lakkosotaa laillista ja laillisesti toimivaa hallitusta vastaan.
      Kuulin hiljattain mielenkiintoisan laisahduksen: SDP on läpijuoksupaikka, jonka ponnahduslaudalta poliitikko sukeltaa ylelliseen ravintola ja hotelliympäristöön nauttimaan muiden rahoilla ja samalla vieraannuttamaan äänestäjät puolueesta. Taisi olla oikeaan osuva näkemys.

      • Anonyymi

        Eikös Marinin lisäksi myös Rönttöholmi tehnyr niin? Hän ei vaan kelvannut mihinkään virkaan niin veronmaksajien rahoilla hommattiin joku pilipali homma ulkomailta. Kansa maksaa turhasta. Sen demarit osaavat.


      • Tuo vbasuridemarien toiminta osoittaa miten epä'toivoisia he ovt! Vaikka puhutaan sosiaalidemokratiasta niin tuppaavat vaan tänne ajamaan sosiaalidiktatuuria!


    • Anonyymi

      Harvoin on kannatusmittauksen jälkeen ollut näin helppoa nähdä opposition kannatuksen romahduksen syitä.
      Nyt se on helppoa.
      Suomen kansa tietää ja hyväksyy kansallisen Perustuslain ja Valtiosäännön määräämän toimintatavan parlamentaarisessa demokratiassa.
      SDP/SAK on kohdistanut oppositiosta varsin rumia ja Perustuslakia loukkaavia agitaatiotoimia maan laillista hallitusta vastaan sekä lakkoja tarkoituksella siirtää lainsäädäntövaltaa pois lailliselta hallitukselta puolueelle ja ammattiliitolle.
      Enemmistö ihmisistä ei hyväksy näitä kapinahenkisiä toimia.
      Mielestäni tulee nyt heti hakea vastaus kysymykseen täyttääkö SDP vaatimukset, joita puoluerekisteröinti edellyttää.
      Silloin kyseeseen tulee mahdollinen puolueen lopettaminen ja sen kansanedustajien "villiinnyttäminen" ja puoluetuen maksamisen lopettaminen.
      Jossain on raja sille miten oppositio saa käyttää ulkoparlamentaarisia voimia ja kanavia maan laillisen hallituksen painostamiseen ja kiristämiseen. Pakko kysyä onko SDP muuttumassa rikollisia toimia hyödyntäväksi järjestöksi.

      • Anonyymi

        Sdp on lähtenyt vasemmistoliiton äärivasemmistolaiselle linjalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sdp on lähtenyt vasemmistoliiton äärivasemmistolaiselle linjalle.

        Vasemmistoliiton ja sen edeltäjäpuolueitten nimiin ei voida kirjata muutamalta kuluneelta vuosikymmeneltä yhtä törkeää lailliseen hallitukseen kohdistuvaa ulkoparlamentaarista painostus- ja kiristämistoimintaa kuin nyt SAK/SDP harjoittaa.
        Milloin häkki heilahtaa rikosnimikkeellä kapina. Yhteiskuntamme oikeusjärjestelmän on pakko jossain vaiheessa muistuttaa hulinoitsijoita Perustuslain ja yleensä lainsäädännön tarkoituksesta. Uskon, että ei kovin pian, mutta koko vasemmiston ja erityisesti SDP:n kannatus romahtaa nyt vauhdilla.


    • Anonyymi

      Sdp ongelmat ei ainakaan vähene ja Jutan suosio parane Marin instoista ja pefleteistä yms. ulostuloista "liian sexikäs" onkin, täyspäinen ymmärtää kyllä miten SDp kärsii Sannan näkymisestä ,toisaalta ei Jutta edes halua pressaksi saa paljon parempaa liksaa Eusta lähes kymppitonnin enemmän ja hänkin onjo miljonääri kuten useinmat ehdokkaat ehkä LI ja Aaltola ei vielä ....Li palkio vtu.viisikon ajalta tullee julki pian veikkaisin lääketeollisuuden huippupestiä yms? Marin porukoiden näyttö sataa aina muiden laariin, kepulit ja piiperöiset teki vuorostaan oharin demuille tukemalla kokomustaa hallitusta kurjituksen tiellä...SDp tilanne vahvana oppositiona meni siinä sitten viimeinenkin ja tähtimissi käy välillä esiintymässä..

      • Anonyymi

        Ei lääketeollisuus toista kertaa valitse kommunistia avaintehtävään. Ei minkäänlaisen väittämänsä parannuksen jälkeen.
        Yhdestä kerrasta on opittu.


    • Anonyymi

      Totta tämäkin SDP jupit ei oikein ole "työväen "asilla demarit oli niin halitioissaan Marista että pilasivat sauman lopettaa patamusta hallistus, pillupiiperöt karkasi kokomuksen huomaan ja tömäkkä Anneli meni painoksi vielä,...Marin demarit kusi omansa ja piiperöt Pekan kampanjan vielä...taitaa olla pari puoluetta hukassa ?

      • Anonyymi

        Eihän SDP ole perinteisen ymmärryksen mukaan ollenkaan puolue. Viime vuosina siitä on tullut läpijuoksukanava korkeapalkkaisiin jonninjoutaviin asemiin, joita SDP rakentaa ja petaa valmiiksi.
        Kyse on eräänlaisesta pyramidihuijauksesta, jossa äänestäjien vähä-älyisimmät huijataan rakentamaan virkapyramideja edistyneimmille politiikan valehtelijoille.
        Että silleetä SDP.


    • Anonyymi

      Totta on. 2.1.2024 julkaistun kannattajakyselyn tulos on opposition kannalta kauhea. Takkiin tuli vasemmistolle ja raskaasti.
      Eikö tule mieleen, että jotain on tekemisessä vialla ja pahasti. Ja mitähän tuo olisi. Onko vaikeaa arvata, kun ei ole tullut mitään muuta tehdyksi kuin hallitukseen kohdistettu haukkuminen, pakotus, kiristys ja lakkoilu.
      No, selvisikö nyt mikä vähentää opposition kannatusta. Ymmärtäiskö sen nyt jo tyhmäkin.

      • Anonyymi

        Sopiva muistutus on pakkasjaksojen ajan seisokki tuotantoon ja lomautus. Sähkön hinta tekee tuotannon tappiolliseksi monissa tehtaissa.
        Työpaikan tärkeys tulee mieleen kun tulot loppuvat tai pienenevät.


      • Anonyymi

        SDP:n oppositiotoiminta on Härmän häjyjen pelikirjasta revittyä viattomien sivullisten hakkaamista.
        Täysin hävytöntä ja parlamentaarisen demokratian sääntöjen ja lakien vastaista kiristämistä ja pakottamista.
        Kyllä tämä kansa näkee ja ymmärtää tuon olevan ilkeyttä ja härskiyttä, mitkä eivät kuulu sivistyneen demokratian sisäpolitiikkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sopiva muistutus on pakkasjaksojen ajan seisokki tuotantoon ja lomautus. Sähkön hinta tekee tuotannon tappiolliseksi monissa tehtaissa.
        Työpaikan tärkeys tulee mieleen kun tulot loppuvat tai pienenevät.

        Nyt vaan pitää "lämmöllä muistella" kuinka Marinin äärivihervasudemu-kaudella suomen sähköntuotantoa ajettiin alas mm. hiili ja turvevoimaloita sulkemalla/purkamalla, sitomalla Suomi kunnianhimoiseen ilmastotavoitteeseen, ainoana maailmassa 2035!!! Muualla Euroopassa rakennetaan lisää hiilivoimaa, koska hiiltä löytyy... Meilläkin on uusiutuvaa turvetta vaikka kuinka, mutta... ainoana maailmassa kyseinen hallitus ÄÄNESTI sen ei uusiutuvaksi ja purki ko. voimalat.


    • Anonyymi

      Moktar Gubta osaa työnsä...

    • Anonyymi

      Jostain syystä nytkin unohtuu äärivasureiden kiukuttelu ennen viime eduskuntavaaleja... kaikki ilmoittivat, etteivät lähde Perussuomalaisten kanssa samaan hallitukseen, koska persut eivät olisi halunneet leikata köyhiltä... Kun viisikon vaalivoitto näytti siksi huonolta, sovittiin äänten koplauksesta, jolla sisarpuolueiden kannattajat äänestävätkin demareita. No, onneksi äänestäjäkato demuista oli suuri ja "jytky" jäikin piippuun. Toki demarit ovat jaksaneet hehkuttaa, kuinka heidän kannatuksensa nousi ainoana hallituspuolueena... Kehtaavatkin!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Sdp kärsii siitä jotta Marin vetelee puoluetta yhä kuin käytettyjä strigejä ikään, instailu ja jetset kansan kärisiessä mm hirvittävästä sähköfirmojen pidekkeettömästä ryöstelystä joka toki sataa kokomusväen ja piiperöide taskuun... meno on härskiä suomessa ikääkuin Sanna antoi vapaat kädet ja näytti mallinsa "ota rahat ja juokse ;-D

    • Anonyymi

      Suomen valtiontalouden tila alkaa pikku hiljaa avautumaan ihmisille. Suomeksi sanottuna se on katastrofaalisessa tilanteessa. Vuonna 2019 Suomen valtiolla oli velkaa 106 miljardia. Marraskuun lopussa vuonna 2023 sitä on jo 153 miljardia.

      Velkaantumista perustellaan poikkeuksellisilla olosuhteilla. Voi olla, että osittain näin on, mutta eivät muuta Pohjoismaat tuona aikana velkaantuneet. Samat olosuhteet niissäkin oli.

      Tuo neljän vuoden velkaantuminen ei ole suurin ongelma, vaan se, että Marinin hallitus keksi pysyviä menoja, mutta ei niitä vastaavia tuloja. Tämän vuoksi velkaantumisen tahti on vaan kiihtynyt. Pelkästään viim vuonna valtion menot olivat 14,4 miljardia suuremmat kuin tulot. Tämä kaikki rahoitettiin velalla. Sama meno jatkuu myös tänä vuotena. Arvioidaan, että tänä vuonna joudutaan myös ottamaan uutta velkaa 14,4 miljardia.

      Nyt uusi hallitus joutuu ratkaisemaan Marinin hallituksen velkasotkuja. Menoja on saatava alemmas ja tuloja lisättävä ilman, että ajauduttaisiin lamaan. Mitä tehdään SDP:ssä? Kieltäydytään näkemästä tosiasioita ja vastustetaan kaikkia sopetuskeinoja. Kaiken lisäksi Borat päästetään juttelemaan aivan päättömiä asioita.

      Kyllä itsenäiseen ajatteluun pystyvä ihminen tässä tilanteessa alkaa karsastamaan SDP:tä. Tämä jo näkyy gallupeissa. Aiken kukkuraksi päästetään SAK lakkoilemaan hallitusta vastaan.

      • Anonyymi

        Tuo Matias Mäkysen nouseminen SDP:n talousasiantuntijaksi on kyllä käsittämätöntä. Kun vilkaiseen kaverin cv:tä niin huomaa, että siellä ei ole mitään talousalan koulutusta. Kun katsoo työpaikkoja niin sieltä loistaa poissaolollaamn kaikki talousalan työpaikat. Ainut mikä edes viittaa siihen suuntaan on Sormossen Oyllä ollut kassan hoitaminen. Eikä sekään ole kansantaloutta.

        Mäkysen suurin saavutus on olla Sannan Marinin lapsen kummisetä. Tällä meriitillä ei pitäisi päästä puolueen talousasintuntijaksi, mutta SDP:ssä kaikki on mahdollista. Puolueen mottona voisi olla, että ei sinun tarvitse olla viisas. Riittää, että muut ovat tyhmempiä. Näin pärjäät demareissa.

        https://matiasmakynen.fi/matias/ansioluettelo/


    • Vaikka suunta on oikea viime analyysissä, niin oikeastaan mikään ei ole muuttunut, koska muutokset ovat vielä virhemarginaalin sisällä.

      • Anonyymi

        Suunta on oikea. Nythän noissa kyselyissä hallituksen suosio hiipuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suunta on oikea. Nythän noissa kyselyissä hallituksen suosio hiipuu.

        Miten pahasti olet lukihäiriöinen ja numerolukihäiriöinen. Perustat mielipiteesi naapurisi salattuihin uniin. Tuloksena johtopäätökesi, että hallituksen suosio hiipuu.
        Paranna lukutaitojasi. Hallituksen suosio kasvaa nyt kaiken aikaa.
        Olet kuin muutkin demarit, valehtelet karkeimmat valheet ihan itsellesi.
        Ajattele, eikö olekin tosi tyhmää olla demari. Kun ihminen voi olla vapaasti ihan muuta, viisaampaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suunta on oikea. Nythän noissa kyselyissä hallituksen suosio hiipuu.

        Jos gallupeista puhutaan niin viime gallup joka on julkistettu kertoo niin Kokoomuksen kuin PerusS puolueen nostaneen kannatustaan ja SDP:n menettäneen. Vaan kuten jo ilmaisin niin muutokset olivat niin pieniä jotta mahtuivt virhemargiaalin sisään eli merkityksettömiä yhden gallupin näkökulmasta.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten noste kiihtyy kohti pressanvaaleja, kuten ennen muitakin vaaleja. Fakta.

    • Anonyymi

      Mutta vielä on matkaa; Hallituspuolueet 48.5%, oppositiopuolueet 49.5%

    • Anonyymi

      Hallituksen suosio kasvaa Ylen gallupissa ja opposition kannatus laskee.

      Yleensä hallitusvastuu vähentää kannatusta, mutta nyt jokaisen hallituspuolueen suosio kasvaa.

    • Anonyymi

      Oppositio hölmöilee tilanteesta toiseen.

      • Anonyymi

        Näin on.


    • Anonyymi

      Noo kasvattaa kannatusta, mitä kasvattaa.
      Odotetaan rauhassa. Kyllä soppa kypsyy, kun kesään päästään.

      • Anonyymi

        Totta, soppa kypsiten, että tämä viisas kansaa näkee sen miten tyhmää oli Marinin hallituksen rahan kylväminen, mikä velkaannutti rapakuntoon Suomen julkisen talouden, valtion, kunnat ja julkisyhteisöt.
        Ja, miten tyhmää oli säätää lakeja, joiden aiheuttamat kustannusvaikutukset ovat pysyviä.
        Kuvottavaa tilanteessa on se, että Marin velkaannutti Suomen samaan aikaan kun muut Pohjoismaat maksoivat entisiä velkojaan pois.
        Milloin suomalainen demari oppii taloudenpidosta edes muutaman pääperiaatteen.
        Ehkä ei koskaan - koska asenne on väärä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta, soppa kypsiten, että tämä viisas kansaa näkee sen miten tyhmää oli Marinin hallituksen rahan kylväminen, mikä velkaannutti rapakuntoon Suomen julkisen talouden, valtion, kunnat ja julkisyhteisöt.
        Ja, miten tyhmää oli säätää lakeja, joiden aiheuttamat kustannusvaikutukset ovat pysyviä.
        Kuvottavaa tilanteessa on se, että Marin velkaannutti Suomen samaan aikaan kun muut Pohjoismaat maksoivat entisiä velkojaan pois.
        Milloin suomalainen demari oppii taloudenpidosta edes muutaman pääperiaatteen.
        Ehkä ei koskaan - koska asenne on väärä.

        Demarit tuhlaavat aina muiden rahoja.


    • Anonyymi

      Totta. Näin on kuin Avaaja kirjoittaa. SDP tyrii henkilötason hölmöilyllä itsensä ulos kehästä. Äänestäjät ovat tuomareina tiukkoja. Jos puolueen avainhenkilöt ovat paskoja, silloin koko puolue on sitä itseään.

      • Anonyymi

        Mutta miksi perussuomalaisten kannatus on laskenut yli kolme prosenttiyksikköä? Alkoiko se laskea sen takia, että laittoivat Halla-ahon presidenttiehdokkaaksi?


    • Anonyymi

      Kukaan järki-ihminen ei halua enää mitään viisikkoa hoitamaan valtion asioita.

    • Anonyymi

      Vaikka vastuu painaa niin kansa ymmärtää.

    • Anonyymi

      Moktar Gubta SDP

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2742
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      89
      2045
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1012
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      973
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      873
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      734
    Aihe