PALSTAN VALVONTA SALLII LAITTOMUUDET MUTTA ESTÄÄ MIELIPITEEN VAPAUDEN!

Anonyymi-ap

Kirjoitin (07.01) kommentin keskusteluun, jossa keskustelun avaaja ilmoittaa repivänsä sentin viipaleiksi viittaamassaan lehtiartikkelissa olleen metsästäjän jos kohtaisi hänet. Toin esiin juridiset faktat kirjoituksesta, jotka ovat seuraavat:
•Kirjoitus jossa kirjoittaja toteaa repivänsä viipaleiksi oikeasti olemassa olevan henkilön (siis uhkaus henkilön tappamisesta) täyttää ainakin rikoslain määritelmän koskien laitonta uhkausta.
•Laittomina pidettävät kirjoitukset tulisi poistaa. Totesin myös, että kyseinen kirjoitus saattaa yllyttää häiriintyneitä henkilöitä toteuttamaan väkivaltaisia tekoja. Koska ylläpito ei ole poistanut kyseistä kirjoitusta on se vastuussa omalta osaltaan siitä, jos karhuaiheinen kirjoitus missä esitetään laiton uhkaus toimii laukaisimena johonkin väkivaltaiseen tekoon.
•Totesin myös, että jos joku palstalla esittäisi haluavansa tavatessaan viipaloida esimerkiksi jonkun suurpetoluvista valittaneen aktivistin olisi kirjoittaja hyvin nopeasti poliisin kuultavana. Esitin ihmetykseni siitä, että perusoikeuksiin kuuluva turva ja koskemattomuus tuntuvat olevan Suonessa kiinni siitä minkä puoluekirjan henkilö omaa.

Ylläpito poisti asiallisen ja juridisiin faktoihin perustuvan kommenttini. Ylläpidolle tiedoksi; JOS TÄMÄ JURIDIIKKAAN PERUSTUVA JA ASIALLINEN NÄKEMYS POISTETAAN, TEEN YLLÄPIDOSTA TUTKINTAPYYNNÖN POLIISILLE!

4

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä! Täysin oikea näkemys tästä palstasta. Tämä palsta on metsästyksen vastustajien osalta tuhottu heidän tarkoitusperiensä takia sellaiseksi, että tämä esiintyisi ikäänkuin riitelevien metsästäjien palstana joka palvelisi viherideologian etuja jossa metsästäjät yritetään näyttää milloin rikollisina ja milloin keksenään riitelevinä henkilöinä.

      Yksi ja sama metsästyksen vastustaja on trollannut palstaa toistakymmentä vuotta lähes päivittäin. Herää lähinnä kyse mistä noin kaunainen viha yhtä harrastusta kohtaan juontaa juurensa. Hänen tapoihinsa kuuluu täällä muka "metsästäjänä" esiintyminen, jossa hän kertoo yhtenään tekevän erinäisiä laittomuuksia "metsästäessään". Tavallisia metsästäjiä kohtaan hän hyökkää tarkoituksella asenteella hakiakseen julkista riitelyä yms.
      Tämähän on tietenkin vihreille mieluinen asetelma, joten henkilön vihreiden edustus ei voi olla enää edes arvailujen varassa vaan sellainen hän on.

      Palstan moderointi on metsästyksen vastustajan hallussa kaikenlisäksi. Tein ensimmäiset valitukset moderoinnista mediakonsernille vuosia sitten. Esimerkki valituksestani jossa suoraan uhkailtiin metsästäjiä muunmuassa tappamisella yms sain konsernilta vastauksen "eriävät mielipiteetkin metsästyksestä kuuluvat yhtälailla palstalle" Eli tappouhkaukset metsästäjiä kohtaan nähtiin sallituiksi. Järkyttävää toimintaa nyky suomessa!
      Helpoiten tämän huomaa myös siitä, että jos yrität tehdä ilmoituksen asiattomasta kommentista minkä metsästyksen vastustaja on laittanut, niin viesti ei poistu vaikka viestistä tekisi kymmeniä ilmoituksia. Vastaavasti jos näitä metsästyksen vastustajia vastaan on käyty metsästäjien toimesta asiallista vasta argumentoitia on asiallisten metsästäjien kommentteja sensuroitu.
      Eli linja on täysin selkeä. Metsästäjien maalittaminen ja uhkailu sallitaan palstalla avoimesti moderoinnin toimesta eikä näitä metsästyksen vastaisia trolleja edes yritetä ohjata heille tehdylle metsästyksen vastustajat palstalle.
      Moderoinnin puutteesta on myös etunsa, sillä koko palsta on siten täynnä virkavallan tutkia aineistoa ja nostaa syytteitä näitä metsästyksen vastustajia vastaan jota pääasiassa sama ip osoite suoltaa.

      Itse olen myös sitä mieltä, että näistä viestiketjuista on alettava nostelemaan jo suoraan rikosilmoituksia niin laittomista uhlailuista, tarkoituksellisista metsästäjien maalittamisista yms muuten tälle ei loppua tule.
      Kuten sanoit sehän jo tiedetään, jos metsästäjä toimisi samoin näitä vastustajia kohtaan rikostutkinta olisi jo aloitettu. Metsästäjillä täytyy olla laissa samat oikeudet koskemattomuuteen ja olla kohtaamatta uhkailua kuten tavallisellakin kansalaisella, vaikka kuinka vihervasemmisto vihaisikin metsästystä.

      • Anonyymi

        Juuri näin!
        Lisäksi nostakaa esiin kommenteilla ylläpidon hyvinkin nopeasti ”piilottamia” ajankohtaisia kirjoituksia!
        Samoin, kun eroatte SRVA:sta, SOTKA-kosteikkoprojektista, lumijälkilaskennoista, yms. ilmoitus tänne. Se on yksi rivimetsästäjän SUURIMMISTA VAIKUTUSMAHDOLLISUUKSISTA. Sillä annatte tulitukea metsästys,- riistanhoito- ja metsäpolitiikan täysiremonttia ajaville poliitikoille. Lisäksi moni taho seuraa palstaa, jokainen eroilmoitus palstalla koskien viherpolitisoituneita projekteja on vahva osoitus siitä, että metsästäjät ovat nyt liikekannalle ja TOSISSAAN koskien lakien täysremonttia!


    • Anonyymi

      Taitaa suomi24.fi olla omistajansa näköinen.

    • Anonyymi

      Joka näitä suomi24:n keskusteluja on seurannut ja keskusteluihin osallistunut, niin on saanut huomata mitä kantaa nämä modet edustavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3115
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2502
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      368
      2326
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2035
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe