Murki ja Hartza vitsailun kohteena

Anonyymi-ap

Hollywoodin kerma kerääntyi kasaan Globe -palkintojaon yhteydessä ja Hartsa ja Murki saivat vitseistä osansa. Kuulemma Crown-sarja oli niin realistinen, että Hartsa soitti pääosan esiintyjälle (Queen) ja pyysi tältä rahaa.

19

359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koomikko pilkkasi myös kuninkaallista perhettä Golden Globe -tapahtuman aikana.

      Koy vitsaili keskustellessaan TV-sarjasta Succession: "Vain loistava sarja rikkaasta, valkoisesta, toimintakyvyttömästä perheestä, kaikki juonittelut - oi, odota, se on The Crown. Olen pahoillani."

    • Anonyymi

      Vitsit eivät saaneet hyvää vastaanottoa ,näistä suuttuivat paikalla olijat hänen vitsit kohdistuivat muihinkin kuninkaalisiin sekä siellä olleisiin ihmisiin jotka olivat raivoissaan

    • Anonyymi

      Hemmo menetti monta tulevaa duuni paikka tämän jälkeen

    • Anonyymi

      Mitä tulee hänen avioliittoonsa ja hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, prinssi William on yhtä puolustava. Jotkut jopa ehdottavat, että prinssi käyttää lehdistöä ennätyksen korjaamiseen. Pian sen jälkeen, kun kerrottiin, että Englannin tuleva kuningas saattoi tai ei ehkä ole tutustunut Kate Middletonin ystävään Rose Hanburyn läheisyyteen, myös Daily Mail kiisti nopeasti nuo huhut. Vaikka prinssi Harryllä ja Meghan Marklella ei ollut mitään tekemistä skandaalin kanssa, he olivat joka tapauksessa epäsuorasti sidoksissa siihen. 

      Daily Mailin kolumnisti Richard Kay kirjoitti, että prinssi William oli valmis tekemään kaikkensa estääkseen iltapäivälehdistöä villiintymästä, sillä kaikki raportit viittaavat siihen, että hän ei ollut uskollinen aviomies vaimolleen. Ja kyllä, Sussexeja on saatettu käyttää joissakin mediatarinoissa kääntämään ja häiritsemään kaikkia, jotka puhuvat liikaa prinssi Williamin huijaushuhuista ( ABC Newsin kautta ). Prinssin tiimin kerrotaan pahoittelevan skandaalin ja sitä seuranneiden seurausten käsittelyä

      Read More: https://www.thelist.com/1487354/prince-william-regrets-handling-of-rose-hanbury-scandal/

      • Anonyymi

        Käännetty aivan väärin ! Kaikki raportit eivät suinkaan viittaa siihen, että hän ei ollut uskollinen vaimolleen vaan oikea käännös: William oli valmis tekemään kaikkensa, jotta media ei villiintyisi kirjoittelemaan vihjauksia uskottomuudesta.


    • Anonyymi

      Prinssi Harrylle myönnetään uusi valtava kunnianosoitus tähti-seremoniassa – yksityiskohtia
      Sussexin herttua saa tunnustusta kovasta työstään

      • Anonyymi

        rinssi Harryä on määrä kunnioittaa jännittävässä seremoniassa ensi viikolla, sillä häntä kunnioitetaan 21. vuotuisella Living Legends of Aviation Awards -palkinnolla . Beverly Hillsissä näyttelijä ja pätevä lentäjä John Travolta isännöimä Prince on yksi neljästä uudesta jäseneksi valitusta, jotka saavat tunnustusta panoksestaan ​​ilmailun ja ilmailun alalla . Kuninkaallinen kahden lapsen isä palveli kymmenen vuoden ajan Britannian armeijassa, mukaan lukien kolme vuotta lentokoulutustehtäviä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa sekä taistelutehtäviä Afganistanissa.


    • Anonyymi

      Juuh, Harry palkitaan legendaarisena lentäjänä -hovista!

      • Anonyymi

        Näinpä! Paras vitsi ikinä! Nyt Harrykin on jo niin pohjalla, että alkaa ostaa itselleen näitä pilipalipalkintoja. Joita Meghan on lähes viikoittain pokkaillut siitä asti, kun muuttivat jenkkeihin.

        Tämänkin kyseisen aviaton-palkinnon ovat jo saaneet (ostaneet) kaikki tarpeeksi rahakkaat julkkikset, jotka ovat joskus käväisseet lentotunnilla tai toisella. Alkaen Kurt Russelista, päättyen Tom Cruiseen.

        Kaukana on ne ajat, jolloin he ylhäisön tapaan ojensivat ihan oikeita arvonimiä ja pystejä ihan oikeasti ansioituneille henkilöille. Kuten kuninkaallisilla on tapana.


    • Anonyymi

      Runtta Juupilahan on vielä Rinsessa toistaiseksi?

    • Anonyymi

      Paras oli tämä vitsi aikoinaan mis käskettiin ottaa katen käsi miehensä ahterista pois , oli sRjassa missä julmasti on mollattu koko kuninkaallista perhettä

    • Anonyymi

      Kyllä kait Meghan taas lohduttaa itseään ostamalla jonkun hörhöpalkinnon, jonka voi käydä taas juhlamekossa hakemassa äiti ja Handbag-Harry käsipuolessaan. Eiköhän joku 70-luvun rintaliivien polttajien feministiyhdistys voitaisi kaivaa jostain muinaismuistojen kellareista keksimään joku kunniamaininta. Jonka voisi sitten kaivertaa kiiltävän pystin kylkeen. Ja tilata parit paparazzit taas kuvaamaan, kun Meghan pitää puheen.

    • Anonyymi

      Myös punaisella matolla Meghnia ja hänen toimintatapojaan pilkattiin. Suits-sarjan näyttelijöitähän oli tänä vuonna kutsutta gaalaan ja punaisella matolla yhdeltä heistä kysyttiin että miksei Meghan Markle ole heidän joukossaan. Vastaus: heillä ei ole ole Meghanin numeroa joten eivät voineet kutsua häntä!

    • Anonyymi

      Prinssi Harry näyttää upealta smokissa, kun hän hurmaa yleisön "ihanalla puheella" tähtien täyttämässä palkintoshowssa
      Yleisöltä raikuvat suosionosoitukset

      • Anonyymi

        "Onnittelimme häntä siitä, että hän oli niin taitava lentäjä, ja näin, että hän oli hyvin liikuttunut, se on suuri palkinto ja se on erittäin ansaittu. Hän piti kauneimman puheen, kiitti muita, ei vain hyväksynyt sitä itselleen, vaan myös ilmailuteollisuutta asioiden aikaansaamiseksi [kuten] insinööreistä. Olen hyvin onnellinen [hänen puolesta]. Hän on upea, erittäin nöyrä ja suloinen."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Onnittelimme häntä siitä, että hän oli niin taitava lentäjä, ja näin, että hän oli hyvin liikuttunut, se on suuri palkinto ja se on erittäin ansaittu. Hän piti kauneimman puheen, kiitti muita, ei vain hyväksynyt sitä itselleen, vaan myös ilmailuteollisuutta asioiden aikaansaamiseksi [kuten] insinööreistä. Olen hyvin onnellinen [hänen puolesta]. Hän on upea, erittäin nöyrä ja suloinen."

        Sellaista, Harryhan osti tuon palkinnon itselleen. Kai siitä hyvästä pitää kehua tyhmää puhetta.


    • Anonyymi

      Prinssi alexander of schaumburg-lippe, joka on tuon suvun päämies sanoi, että on tuskallista nähdä prinssi harry tämän huijarin kanssa, joka käyttää adoptioäitinsä aviomiehen aristokraattisen suvun titteliä. Neuvoisin häntä pysymään kaukana tästä kaverista, lisää oikea prinssi alexander jne. sama huijari on ollut myös saksan big brother-ohjelmassa. Ehkä se on harrynkin kohtalo muutaman vuoden päästä.

    • Anonyymi

      Katesta tehty Saltburn-vitsi - mutta elokuvafanit eivät voi lopettaa nauramista
      Oli kyllä kauhea

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8534
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe