Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mahdolliset sotarikolliset ajaa vasemmalta ja oikealta ohi rahankäytössä.

Anonyymi-ap

Vihdoinkin on hellimisohjaaja saatu vierasmaalaisille apuun. Samalla oman maan väeltä kutistetaan vanhustyö, kotihoito.... ja muu hyvinvointivaltion aikaisemmin tarjoama sosiaalinen apu. Mahdolliset sotarikolliset ajaa vasemmalta ja oikealta ohi rahankäytössä.

24

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nykyään suomalaisten nuorten ajattelu on ihmeellistä että muiden pitäisi elättääheidät tekemättä mitää kenenkään hyväksi ja muiden pitäisi taas tehdä heidän hyväkseen eli
      "Tuuva toivoisi kuitenkin, että Suomessa otettaisiin käyttöön perustulon kaltainen järjestelmä. Ravintoa ja kotia, perusturvallisuusasioita ei tarvitse ansaita erikseen, vaan niiden pitäisi olla itsestäänselvyys"

      Kuvitteleeko nämä idealistit että perustulo, ravinto, koti yms "tipahtaa taivaasta" heille lahjana ilman että kukaan tekee mitään niiden eteen ja hyväksi???

      Ihan vaan tiedoksi tälle Tuuvalle ja muille idealisteille että juurikin nämä teidän toivomat asiat tarkoittavat sitä että JOKU TOINEN TEKEE SITÄ RAHAA TOISELLE IHMISELLE, teille idealisteille jotta saisitte "ilmaiseksi" nämä toivomanne asiat!
      eikö ole mitään häpeää että kehtaa näin sanoa telkussa.

      Monet tämän nuoren ikäisen vanhemmat tietävät kuinka raskasta työtä on isovanhemmat tehneet 7 päivää viikossa että suomeen on saatu tämä "HYVINVOINTI" joka nyt ajetaanalas kun on niin paljon näitä ihmisiä jotka ovat mielestään oikeutettuja saamaan kaiken ilman vastikkeellista työtä

      • Anonyymi

        mutta haluat kuitenkin, että ukrainalaiset ajavat meidän vanhusten ohi kaikessa?


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        💋 ­­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­­m­­­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18205805

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Vanhukset ja köyhät enemmän kyykkyyn ja kuolkaa, on motto johtajillamme!

      • Anonyymi

        Lukeeko tuo kokoomus-persujen hallitusohjelmassa vai Kankaanpään persumaalaisliitto paktissa?


    • Anonyymi

      Onko Kankaanpää polvillaan ihmisalakuljettajaringin edessä?

      • Anonyymi

        Missä muualla on tämän suuntaista palvontaa ja hyörintää ulkomaalisten, salakuljetettujen ympärillä? Miksi kustannukset salataan ja muulta leikataan, että ukrainalaisille riittää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä muualla on tämän suuntaista palvontaa ja hyörintää ulkomaalisten, salakuljetettujen ympärillä? Miksi kustannukset salataan ja muulta leikataan, että ukrainalaisille riittää?

        N on tämä on nykyhetken Kankaapää lammasturkissa olevat raatelijapersut johtaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä muualla on tämän suuntaista palvontaa ja hyörintää ulkomaalisten, salakuljetettujen ympärillä? Miksi kustannukset salataan ja muulta leikataan, että ukrainalaisille riittää?

        JAPANIN maahanmuuttopolitiikka jämptimpää, sinne saa työskentelyluvan viideksi vuodeksi ja sinä aikana ei kukaan poistu maasta ja uutta on työsuhdetta vaikea saada, siellä vaaditaan henkilön sitoutumista. Sieltä ei lomailla japanin laskuun.
        Mutta jopa nuoret ihmiset eivät olleet varmoja onko hyväksi maahanmuuttajien lisäys ja sanoivat että on myös haittaa , nimenomaan kurdit mainittiin haittamuutoksi eli iran , syyria, irak kansalaisia eli ihan samoja mitkä suomessakin tuovat harmia somaleiden ja agfaanien lisäksi.


    • Anonyymi

      Eikö ole erikoista, että Tanskassa ja Ruotsissa on ukrainalaisten "pakolaisten" joukoista löydetty Venäjän mielisiä, selviä sotarikollisia ja normaali rikollisia, joita Ukarina ei viitsi edes pyytää takaisin. Meille ei kuulemma tuhansien joukossa ole ainuttakaan rikollista, vain hellittiviä, hauskoja ja ahkeria miehiä. Kuka uskoo? Kenen etuja tässä ajetaan?

      • Anonyymi

        Suomalaisen typerää tyhmyyttä ja vierasmaalaisen ihailua.


    • Anonyymi

      SAKSASSA Merkel suosi matuja ja nyt sielläkin todettu etteivieraslajit ole taloutta kohentaneet vaan siellä todettu tulleen kalliiksi , ei tuota vaan vievät kuluttavat varoja

    • Anonyymi

      Puolan viranomaiset joulukuussa kertoivat tiedon, että heille ukrainalaisissa tulee 10 - 15% sekä siviilirikollisia, että sotarikollisia. Lisäksi ukrainalaisista syyllistyy 10% jatkuviin varkauksiin, ryöstöihin ja pahoinpitelyihin, jotka kohdistuu puolalaisia kohtaan. Meillä on kaikki niin herttaista!!!!

    • Anonyymi

      Kyllä se on suomalaisten kusettamista kun tänne saa tuoda ihmisiä elätettäväksi päivittäin ja suomalaiset maksaa tuhansia jokaisesta kuukaisittain. NYTKIN NÄMÄ LAITTOMASTI TULLEIDEN KAINO TOIVOMUS ETTÄ SUOMI ELÄTTÄÄ HEIDÄT JA MYÖS SITÄ ETTÄ SUOMEEN SAA TULLA SATAPÄINEN SUKU ETTEI HEIDÄNHYVINVOINTINSA VAAN OLISI MAHDOLLISIMMAN HYVÄ Saavat asunnon vailla sähkölaskuhuolia, maksusitoumukset vaatteisiin, vaunuihin, huonekaluihin, pesukoneisiin, välilliset menot julkisiin, terveydenhoito, kela ja sossu ja vastaanottokotien henkilökunnan ja niiden toimipisteiden menoissa, tulkit, koulutukset, kuljetus, päiväkodit, lapsilisät, elatusmaksut sekä kaikenlaiset toiminnat. Vastaavasti julkiset menot pitää pienentää, otetaan taviksilta pois kela etuudet, julkinen terveyden, hammashoidon, vanhusten laitospaikat lopetetaan, ei pystytä rokottamaan eikä muuta ennakoivaa hoitoa antamaan. Ikäihmisiä kuolee ennätyksellisiä määriä. Ministerit, kansanedustajat ja heidän assistenttinsa, johtajat muistavat nostaa palkkansa vuosittain ja nyt vielä verotusta kevennetään. Lsäksi entisten kansansdustajien sopeuttamis raha
      Julkinen velka kasvaa ja niiden korot valtavat. Bkt laskee kun meillä on miljoona elätettävänä jotka eivät tuota, eivät tee työtä, matut suurin osa nuoria miehiä jotka laiskottelee vailla työntekovelvollisuutta.

      • Anonyymi

        Paljon asiaa, mutta sinun pitää saada tekstiisi räjähdettä, kiimaa, että typreyksenkin lantiossa jokin liikahtaa ja sitten mieltä musertavaa politiikkaa!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljon asiaa, mutta sinun pitää saada tekstiisi räjähdettä, kiimaa, että typreyksenkin lantiossa jokin liikahtaa ja sitten mieltä musertavaa politiikkaa!!!

        Suomeen tunkeutuneet matutovet toisille ok ja toisille ihan helv... vatutus.
        Pitäisi tehdän niin että verotus nostetaan niille jotka haluavat elättää näitä , veroilmoitukseen vaan tieto että kymmennykset matuille


    • Anonyymi

      Halla-aho varmaan torstaina torilla otti moneen kertaan esille tämän ukrainalaisten rikollisten maahannoutamisbisneksen? Mestari Halla tietysti kertoi, että persulainen sisäministeri tarkkaan tietää montako sotarikollista bussifirmat ovat noutaneet Puolan rajalta Kankaanpäähän?

      • Anonyymi

        Juu suuri ja erikoinen mestari, vaikka ehdokassakki on muutenkin kuin kolera, syöpä, isorutto, keuhkotauti, aids, kuppa, keuhkokuume ja paiserutto.


    • Anonyymi

      "Rahaa on ukrainalaisille!" huusi SDP naiset viime viikolla

      • Anonyymi

        Mikseivät laita omistaan niin että rouhe kuuluu? Ovatko omahyväisiä, itaroja akkoja?


    • Anonyymi

      Miten Kankaanpäässä pääsee ihanan ukrainalaismiehen kainaloon? Haluan tehdä lapsia heidän kanssaan!!!!

    • Anonyymi

      Se on ihanaa, että Suomi saa velkaa vielä ja jaamme sen ukreille, somaleille, islamisteille ja amerikkaan aseostoihin.

      • Anonyymi

        Te suomimies olla ihme maailmass


      • Anonyymi

        Kaiken tämän on sopineet Koivisto, Ahtisaari, Halonen ja Niinistö sadoissa kokouksissa USA:ssa erilaisissa järjestöissä. Emme pääse ikinä eroon mm. islamistien pakkosiirrosta maahamme. Sen sopi Halonen YK kokouksissa moneen paperiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe