Halla-ahon avaukset todistavat sen, että Suomi tarvitsee hänen kaltaisen avarakatseisen uudistajan

Anonyymi-ap

ei ainoastaan ulkopolitiikan vaan myös sisäisten asioiden uudistamiseksi. YLE ja valemedian älämöly yle rahoituksen leikkaamisesta on varsin hyvä esimerkki. YLE on vuosikymmenet pyörinyt lähinnä kahden puolueen kepun ja SDP ehdoilla, jotka ovat täyttäneet toimitukset ja hallinnon omilla suosikeillaan. Osda jopa palkittu kansanedustajan tittelillä. Oikeistoa on haukuttu ja mollattu 80 vuotta ja viimeiset 30 vuotta erityisesti persuja.

Suomi tarvitsee nimenomaan HAlla-ahon kaltaisen uudistajan, ei mitään tikkataulua, ei homoudella ratsastajaa, ei urputtajaa, ei edes vakaata fossiilia ajayuksineen. Suomi tarvitsee Halla-ahon, sen todistaa media.

18

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä on korkea aika kopistella mini- Neuvostoliiton pölyt jatsareista.
      Muutokset voimaan vaan !!!!!
      Hyvä Jussi !

    • Anonyymi

      Neuvostoliitto oli diktatuuri ja nykyinen Venäjä jatkaa siitä. Hyvin lähellä fasismia, joka on Hallah-ah-ahon leipälaji.

      Mitähän tämä Allah.ah aho aikoo tehdä lehtolapselleen? Ottaako kättelyyn mukaan? Kummallinen äijä kertakaikkiaan. Yrittää nyt esittää jonkilaista herraa, mutta vain hetki sitten oli räyhäävä ja räkyttävä palstannikkari, joka tuli kaapista aitoan rasistina.

      Huihari ollut ikänsä.

    • Anonyymi

      Oli yllättävää huomata pressapaneleissa, että Halla,-aho realistisin käsityksissään.
      Jussi ennustanut hämmästyttävän hyvin Venäjän kehityksen ja Ruotsin maahanmuuton ongelmat ja niiden tuleminen Suomeen vihervasemmistopunikkien tyhmän politiikan seurauksena.

    • Anonyymi

      Tasavallan presidentillä ei ole sellaisia valtaoikeuksia, että se voisi puuttua YLE:n toimintaan, jos Halla-aho sellaista kuvittelee, niin hän ei ole sopiva presidentin tehtävien hoitaja.
      Halla-ahon menneisyys, puheet ja kirjoitukset, pitää tutkia tarkasti, jotta saadaan selville kenen asialla Jussi oikeasti on.
      Tähänastisten puheiden perusteella näyttää siltä, että Jussi saa ohjeet ja määräykset miten toimia jostain muualta kuin Suomesta.

    • Anonyymi

      Presidentti on yhteikuntavaikuttaja mitä suuremmassa määrin. Hän voi arvovalinnoillaan, keskustelun avauksilla ja epäkohtien esille tuomisilla edesauttaa muutosta. Hänen ei pidä kuten esim. Halonen oletti, että kansalaiset ja Suomen valtio ovat häntä ja hänen urapyrkimyksiä varten vaan toisin päin, että hän on Suomen valtiota ja suomalaisia varten eikä mitään muuta.

      Ainoa, joka tähän pystyy ehdokaista on Halla-aho. Muilla on joko omat urapyrkimykset, maailman parannus, sosialismin levitys, omat businekset jne etusijalla ja suomalaiset ja Suomi sitten kun aikaa on tai niitä taas tarvitaan omien päämäärien edistämiseen.

      • Anonyymi

        Väkivaltako muka hyvä armovalinta?


      • Anonyymi

        Halla-ahosta ei saa uskottavaa arvojohtajaa ja yhteiskuntavaikuttajaa, kun hänen edustamassaan puolueessa on miespareja enemmän kuin muissa puolueissa yhteensä.


    • Anonyymi

      Mietin, jospa hakisin yläkerrasta pistoolin…! Heh: heh. Avarakatseinen Halla-aho. Vuosisadan vitsi! Tekee rikosilmoituksia ja kostaa Ylelle, kun ei tykännyt toimittajan kysymyksistä. Mitä avarakatseisuutta näet siinä, että Halla-aho istutti ne persumepit siihen Venäjän etua ajavaan I&D ryhmään Europarlamentissa. Vai pidätkö raiskauslistojen kirjoittelua suuressa arvossa?
      Entä Breivik? Oliko mielestäsi avarakatseinen?

    • Anonyymi

      Halla-aho on yhtä turha ehdokas presidentiksi kun persut on turha puolue.

      • Anonyymi

        Halla-aho avarakatseinen uudistaja? Aloittaja ei tiedä mitä nuo sanat tarkoittavat.


    • Anonyymi

      Ilman persuja ja Halla-ahoa sekä Purraa Suomi eläisi vielä Stalinin aikakautta. Sehän sopisi suvakkisosialisteille, fasadihyvinvointivaltio eli pelkkä kupla. Kaikilla olisi yksi mielipide, sama palkka, samat oikeudet, valtio omistasi tehtaat jatyövoimaprikaatit, jotka olisivat suvakkisossuvasurien tarkassa valvonnassa.

      Onneksi tuo suvakkivasurien ihanne valtio ei koskaan toteutunut muualla kuin joiden päissä.

      Persut ovat antaneet vaihtoehdon pahan kolminaisuuden kepu, sossu, vasurit liittoon. Se jos mikä risoo, vallan menetys. Persut on ainoa puolue, joka ei halua käydä kenenkään toisen pussilla eikä laarissa vaan olettaa, että kaikki hoitavat oman osuutensa taakanjaosta. Se on ihme, eikö olekin.

      Myös tulevaisuudessa Suomi tarvitsee uudistuksia ja sen takaavat aidosti ja tasapuolisesti oikein ainoastaan persut ja Halla-aho.

      • Anonyymi

        Pahan kolminaisuuden liitto Voi persu ressukka sua. Olette sekasta sakkia. Hoidon tarpeessa.


    • Anonyymi

      Usva aho on sotahullu kiihkoilija, toivottavasti ei pääse virkaan ,joutais Ukrainaan.

      • Anonyymi

        Jussin teräviä näkemyksiä kuuntelevat mielenkiinnolla jopa Ylenannon viherpunasuvakkitoimittajat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jussin teräviä näkemyksiä kuuntelevat mielenkiinnolla jopa Ylenannon viherpunasuvakkitoimittajat.

        Tietenkin kuunnellaan. Kuuluu tapoihin. Se on eri asia, että onko ne niin teräviä, niin siitä voidaan olla eri mieltä. <-Toi ei sovi persuksille, kun pitäis olla samaa mieltä tai on viherkommaripunikkivassaristalinisti. Ennen evoluutio karsi tommoset idiootit=persut.


    • Anonyymi

      Putinin juoksupoika Halla-aho jää pian unholaan.

    • Anonyymi

      Halla-aho on realisti ja sitä tarvitaan. Rehnin tavoite on satama jäämeren rannalla. Havitteleeko Rehn entisten Suomen aluieden Petsamon ja Karjalan palauttamista vai mistä? ( Olen itsetodennut jo 30 v sitten, että Suomen kannalata on parempi neuvotella Petsamon palautamisesta kuin Karjalan. Olinko väärässä, en tainnut ollla sillonkaan). Haavisto haluaa pelastaan kaikki homot ja lesbot Suomen ja tehdä Suomesta Holelandian. Urpilainen oli EU surkein Afrikka komisaari. Hänen aikanaan EU on menettänyt eniten vaikutusvaltaansa Afrikassa ja ne on vienyt Kiina ja Venjäjä hyödyllisen idiootin Urpilaisen avustuksella.Miten näistä kolmesta voisi tulla presidentti? Aivan älytön ajatuksenakin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe