Maan vapauttaminen ja vapaaehtoiset

Anonyymi-ap

Kanavoitua tietoa Galaktiselta Federaatiolta ihmiskunnasta ja maaplaneetasta.
Tässä osassa puhutaan mm.

- Tämän hetken energioista
- Uskonnosta ja kristusenergiasta
- Jokaisen henkilökohtaisesta prosessista
- Vatikaanin asiakirja-arkistoista

https://www.youtube.com/watch?v=qFr96kUPrls

3

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        ❤️ ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Galaktisesta Liitosta, tulevasta muutoksesta, että uudesta kirjasta (Ultra-lehti 2/2024, teksti alla on osa pidempää artikkelia.)

      Projekti Planeetta Maa - Maan vapauttaminen ja vapaaehtoiset:
      "Aloitin YouTube-kanavan sisällön tekemällä sinne korttitulkintoja ja seuraajamäärä alkoi hitaasti kasvaa. Aloitin uudelleen kanavoinnin huhtikuussa 2023 - ja kun nuorempana kanavoin enkeleitä ja henkioppaita, tällä kertaa tulinkin avanneeksi kanavan tähtiystäviimme, joista minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta. Ja tekstiä alkoikin tulla hurjalla tahdilla!"

      "Kanavoituja jaksoja on julkaistu nyt jo nelisenkymmentä ja jaksoilla on katsomiskertoja 5000-10000 / jakso, joka kertoo vain siitä, että kiinnostus Suomen kokoisessa maassa on suuri näitä galaktisia asioita sekä ihmiskunnan todellista historiaa kohtaan.
      Moni on antanut palautetta, että on saanut vahvistusta jo "tietämälleen" tiedolle ja sisältö on tuntunut hyvin sydäntä lähellä olevalle."

      "Pian julkaisuun tuleva kirja on ensimmäinen vastaava Suomessa ja se on kirjoitettu kanavointien pohjalta huhti-joulukuussa 2023.
      Kirja sisältää tietoa maaplaneetasta sekä ihmiskunnasta ja sisältö on tullut kanavointina Galaktisen Liiton yhteysentiteeteiltä.
      - Kirja on näillä näkymin menossa painoon nyt helmikuussa 2024."

      "Kanavoinnit tuovat informaatiota, joka koskee Galaktisen Liiton (Federaation) olemassaoloa ja toimintaa maaplaneetan yhteydessä ja avaa myös minkälaista apua ihmiskunta on saanut Galaktiselta Federaatiolta aikojen saatossa.
      Kanavoinnit antavat myös informaatiota ihmiskunnan historiasta, sekä nykyisestä matkan vaiheesta kohti vapautumista pitkästä orjuutuksen ajasta. Kirjassa avataan tätä käsitettä, mitä orjuutus tarkoittaa ja mitä sen on tarkoittanut ihmiskunnan olemassaolon kannalta."

      "Maaplaneettaa on pidetty hyvin pitkään eristyksissä galaksin muista asukkaista ja sen yhteys on ollut joitain yksittäisiä tahoja lukuun ottamatta poikki muualle universumiin. Ihmiskunnalta on yritetty salata se, että on elämää maaplaneetan ulkopuolella ja että ihmiskunta on osa tätä galaktista yhteisöä."

      "Tulevassa kirjassa käsitellään myös ihmiskunnan omaa osuutta prosessissa, jonka vaiheessa ihmiskunnan läpimurto kohti vapautumista on hyvin lähellä.
      Prosessia, jota maaplaneetta ja ihmiskunta käy parhaillaan läpi, kutsutaan ylösnousemiseksi, eli koko maaplaneetan värähtelytaajuuden kohoamiseksi yhdessä sen suurimman osan asukkaista kanssa."

      "Kirjassa kerrotaan, miten värähtelytaajuuden nousu tapahtuu ja mitä se tarkoittaa ihmisyksilöiden kannalta fyysisessä kehossa, sillä ylösnousemus ei tarkoita fyysisen kehon kuolemaa, vaan sen värähtelytason muuttumista seuraavalle tasolle."

      "Tämä aika on hyvin erityislaatuinen ja sitä on odotettu kauan. Maaplaneetan läheisyydessä on ollut lukuisa määrä avaruusaluksia odottamassa oikeaa hetkeä esiintulolle ja tämän kirjan julkaisuhetkellä tuon hetken on kerrottu olevan hyvin lähellä. Maaplaneetan ulkopuolisen elämän ja edistyneen teknologian paljastaminen on lähempänä kuin koskaan aikaisemmin sitten muinaisten sivilisaatioiden, joiden kerrotaan olleen tekemisissä humanoidien ja heidän teknologinsa kanssa."

      "Kirjassa kerrotaan myös yhteiskunnallisista muutoksista, joita vapautumisen ja ylösnousemisen prosessi tuovat tullessaan ja millainen on maaplaneetan asema.
      Kirjan tarkoitus on jakaa tietoa neutraalissa ja kannustavassa rakkauden värähtelyssä, jotta ihmiskunta saa vähitellen tietoonsa ne asiat, joita on pidetty piilossa ja uuteen aikaan astuminen käy pelotta. Ei ole tarkoitus lietsoa paniikkia tai pelkoa, vaikka käsiteltävät aiheet ovatkin hyvin kaukana siitä arjesta, jossa ihmiskunta on tottunut vuosituhansia elämään."

      "Minulle on annettu tehtäväksi jakaa kanavoitu tieto sekä kirjoina, että YT-kanavalla ja kirja on saamassa myös jatkoa. Jatko-osaan on alettu tuoda informaatiota, joka käsittelee enemmänkin muutosprosessia ja niitä teknologisia sekä rakenteellisia muutoksia, joita sekä kansakuntamme, että ihmiskunta tulee käymään seuraavan vuosikymmenen aikana läpi. Viesti on lohdullinen ja odotettu: vaikka pimein yö näyttää vasta alkaneen, sarastaa aamunkoi jo horisontissa ja ihmiskunta pääsee eteenpäin aikaluupista, joka näyttää pitäneen ihmiskuntaa orjan asemassa vuosituhansia."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe