OGR kolmoslegi

Anonyymi-ap

Ei sentään riittänyt innostus seurata starttia aamuyöllä. Hyvin ovat näköjään matkaan päässeet hyvissä olosuhteissa, katsotaan, miten jatkuu.

19

742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Peliä tasoittaa kivasti se, että kahden edellisen legin IRC-voittaja T9 sai ennen legin 3 alkua noin 7 päivän aikarangaistuksen sääntöjen vastaisesta purjeiden viemisestä neulomoon korjattavaksi ja sen jälkeisestä asian salailusta.

      • Anonyymi

        Eikö se käytännössä ole 3 vrk elleivät riko lisää sääntöjä.

        Trackeri taas näyttää hienosti puuta heinää. SoH karkasi hienosti muilta pian startin jälkeen. Nyt on PD mennyt ohi. Mutta trackeri väittää noiden purjehtineen n. 110 mpk poispäin, kun "kärki" on päässyt 120 mpk eteenpäin eli on mukamas yli 200 mpk noiden edellä, kun on purjehdittu vasta reilut 100 mpk.

        Galiana on taas jäänyt häntäpäähän jo 30 mpk SoHin takana. "Yllättäin taas Maiden ja Translated SoHin ja PD:n kanssa kärkiryhmässä.


      • Anonyymi

        Onko ne ihan tyhymiä?
        Jos vaan ihan pikkasen korjaavat...


    • Anonyymi

      Vihdoin trackeri saatu näyttämään järkeviä. Translated on saanut suorassa ajassa SoHin kiinni ja johtaa taas ylivoimaisesti tasoituksilla. PD karkaa SoHilta. Triana johtaa taas pikkuluokkaa. Galliana jo 50 mpk Translatedin ja SoHin perässä.

    • Anonyymi

      Mihin hävisi SoH:n saama rangaistus vääristä miehistömaksuista?

      • Anonyymi

        Asia sovittiin.


      • Anonyymi

        Kyse ei ollut oikeastaan rangaistuksesta, vaan edellytyksestä päästä starttilinjalle. Ehkä maksoivat vaaditun 40000 USD tai jonkun sovitellun summan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyse ei ollut oikeastaan rangaistuksesta, vaan edellytyksestä päästä starttilinjalle. Ehkä maksoivat vaaditun 40000 USD tai jonkun sovitellun summan.

        Penalty - rangaistus. Ei olisi päässyt lähtölinjalle ilman sopimista.


    • Anonyymi

      Spirit ajoi turhan läheltä korkeapaineen keskustaa ja ollut jonkun aikaa kevyissä tuulissa. Vauhti tietty kärsinyt. Etelämpää ajaneet ovat päässeet hyötymään. Taitaa olla eka kerta, kun Galiana on Spiritin edellä ilman tasoituksia.

    • Anonyymi

      Galianan venevauhtia on täällä usein moitittu huonoksi ja sanottu venevauhdin ratkaisevan. Nyt sillä huonolla venevauhdilla ollaan kuitenkin tasoituskärjessä ja linehonourseissakin 6. Miten se on mahdollista, onko Galianasta yhtäkkiä tullutkin nopea vene?

    • Anonyymi

      SoH:n omaperäinen harharetki pohjoiseen näyttääkin olevan voittava arpa ainakin lähimmän vuorokauden aikana. Muutoin pääjoukko on pysynyt hyvin kasassa ja erot toistaiseksi epäolleelisia.

    • Anonyymi

      Kyllä maksaa SoH:lle pohjoisemman reitin valinta. Kohta kärsinyt jo viikon. Edelleen tuuli on vastaisempi kuin etelämpää ajavilla. Vauhti lähes solmun hitaampi kuin Galianalla. Pitäisi olla toisinpäin, jos veneiden vauhtipotentiaali huomioidaan.

      • Anonyymi

        Noin lähellä korkean keskustaa vastaisempi tuuli on pikemminkin etu. PD on joutunut nyt nostamaan kurssiaan kevyessä tuulessa. Mutta pohjoisesta reitististä tullut etu jäi joka tapauksessa hyvin lyhyeksi, eikä missään tapauksessa nettovoittoa siitä tullut, useampi sata mailia vain tappiota.


    • Anonyymi

      Ei kannata liikaa spekuloida.

    • Anonyymi

      SoH on päässyt Galianan edelle suorassa ajossa! Jokohan korkeapaineen kiusa alkaisi vähitellen hellittää!? Yli viikon sitä on jo kestänytkin.

      • Anonyymi

        Kakkamaiset tuulet koko fleetillä.


    • Anonyymi

      Aika pienestä se on usein kiinni. Molemmat suomalaiset menivät hiukan eteläisempää reittiä ja SoH hävisi kärjelle yli 100 mpk, Galiana Trianalle vähän alle 100.

    • Anonyymi

      No nyt on tapahtunut. Eipä olisi odottanut, että Swan 65:n runko alkaisi pettämään, mutta niin T9:lle kävi ja kääntyi takaisin Falklandeille. Taitaa tätä kirjoitettaessa olla kiinni Port Stanleyn laiturissa.

      Hornin ja Punta del Esten väli voi tehdä vaikka millaisia yllätyksiä vielä muillekin. Southern Oceanin sinällään vaihtelevat tuulet ovat vaihtuneet Atlantilla lähes täysin arvaamattomiin. Joku tulee luultavasti saamaan voittoarvanja jollekin jää mustapekka käteen ennen maalia. Ei riitä, että tuulet vaihtelevat, matkalla on vahvoja vaihtelevia virtoja.

    • Anonyymi

      Amatsoonilla tulee kiire päästä vastaisen alta veks mikäli Windyyn on luottamista. nyt vähän pläkää edessä ja viimeistään torstaina aivan vastainen jos eivät ole sitä ennen maalissa. Maiden ja SoH saanevat snadisti etumatkaa kiinni tänään ja huomenna jos tuuliennusteeseen on luottamista. Galianakin keikkuu vielä mukana. Ihan hyvä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2435
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      271
      2058
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2040
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1767
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1544
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1238
    Aihe