Vasemmistolainen fasismi

Anonyymi-ap

Olen lueskellut tällä sivustolla eri teemoja käsitteleviä palstoja. Olen havainnut, että nyt vasemmisto huutaa "fasismia", "natsismia", "sionistifasismia" ja "sionistinatsismia" niin paljon ja jatkuvasti, että oletettavasti seuraava vaihe on sama kuin mitä tapahtui 1930- ja 40-luvuilla Euroopassa, eli vasemmisto lähtee fyysiseen hyökkäykseen juutalaisia vastaa ja tällä kerralla muslimien tukemana.

Kuten kesällä ja syksyllä on nähty suomalaisessa politiikassa, vasemmisto on syyttänyt muita natseiksi ja fasisteiksi. Tämä huutelu hiljeni julkisuudessa siinä vaiheessa, kun kaikki huomasivat, että itse asiassa nimenomaan äärilaidan vasemmiston kommentointi ja toiminta oli kuin fasismin ja natsismin ytimestä.

Vasemmisto yrittää kääntää huomion omasta toiminnastaan muualle, jotta voisi tehdä vapaammin niitä tekoja ja lietsoa niitä ajatuksia, joihin se itse pahiten syyllistyy.

24

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasemmisto on ollut joskus kauan sitten työväen puolta pitävää aate ja ratsastaa niillä meriiteillä. Tänään vasemmistolla ja kansallissosialismilla alkaa olla jo liian paljon yhtäläisyyksiä ja lisäksi vielä sp. sekoilut siihen lisäksi. Vasemmisto ei ole enää se sama aate kuin se oli n.65v. sitten vaan siitä on tullut outo gay agendan, LGPRTSQ, Pride, Woke, cancelling, antisemitismin, liikennemerkkien sukupuolittaja, propalestiina yms. aate, eikä sillä ole enää mitään tekemistä työväen etujen kanssa.

      • Anonyymi

        Nykyään "vasemmisto" ja "kommunistit" (SKP ja Antifa) ovat oikeasti liberalisteja, eivätkä he taatusti kannata esim. työväen diktatuuria vaikka se kuuluu kiinteästi Marxis-Leninismiin ja Maoismiin. Antifa on joukko anarkisteja, jotka eivät halua minkäänlaista valtiota. Eli he eivät voi kannattaa Marxis-Leninismiä!


    • Anonyymi

      Itse kutsun heitä usein yksinkertaisesti punafasisteiksi.

    • Anonyymi

      On kieltämättä hämmentävää, että vasemmisto syyttää muita fasisteiksi ja natseiksi, mutta lähes kaikki näitä aatteita komppaavat kommentit tulevat nimenomaan vasemmistosta.

    • Anonyymi

      Hevosenkenkäilmiö jälleen kerran.

    • Anonyymi

      Mitä fasismi oikein on?
      "Rankaisemalla ja pakottamalla muita tehdään ratkaisuja asioihin."
      Oman tai ryhmän tai valtion asioihin.
      Voiko Elokapinallinen ryhmä olla fasistinen?
      Että saadaan ihmisille hankaluuksia estämällä liikenne tai likaamalla tauluja?
      Entä vihreät: " ilmastohädällä" uhkailemalla ja toimenpiteillä jotka vaikeuttavat fossiilisten polttoaineiden, lihan syönnin ja puulla lämmittämisen tavallisen kansalaisen kannalta vaikeaksi ja rangaistus on kova hinta.
      Ay- liike:lakot ja mielenosoitukset valtion säästöohjelmien estämiseksi aiheuttavat vahinkoa niihin osallistuville ja pönkittävät vain ay- pomojen valtaa: me päätämme mitä tehdään. Työntekijät ovat meistä riippuvaisia. ( työntekijät maksavat
      jäsenmaksuja että johtajat rikastuvat ja pelottelevat että jos ei maksa tai kuulu liittoon niin on työnantajan armoilla(muka).
      Greta: pelottelee nuoria ilmastokatastrofilla ja uhkailee ja irvistelee. Antaa vallan tutkijoille päättää kuten ennen maailmanlopun ennustajat että " pian kuolo tulloo".
      Entä Venäjä ja Kremlin joukko?
      Lapsi kaatuu liukkaalla tiellä ja polveen sattuu. Katsoo äitiä syyttävästi: arveluttavasti äiti on syypää että on liukasta...

    • Anonyymi

      Totta mooses.
      Kummallista että Putinin tavoin fasismi- nimitystä käytetään länttä ja demokratiaa vastaan vaikka pitäisikin olla toisinpäin.

    • Anonyymi

      Vasemmistolaiset eivät nykyään enää ota selvää käsitteistä mistä vohkaavat.
      Alkuaan vasemmiston siis tarkemmin sanoen kommunismin kannattajat ottivat selvää asioista. Nyt huudetaan kuin huussin nurkalta sitä ja tätä.

      • Anonyymi

        Tuo on kyllä totta huudetaan vaan jotain muualta kuultuja lauseita, ei kuunnella muita tai olla valmiita yhteistyöhön. Ei myönnetä että ollaan väärässä, eikä haluta oppia mitään uutta näkemystä asioihin. Syvillä omissa juoksuhaudoissaan matelevat vasurit.


    • Anonyymi

      Miten sinä kuvaisit ihmistä joka pitää erilaisia ihmisiä uhkana vain koska he ovat erilaisia, haluaa evätä ei-syntyperäisiltä suomalista oikeuden kansanedustajuuteen, haluaa mobilisoida ihmisiä vastustamaan tätä "uhkaa" ja haluaa Suomen väestörakenteen mahdollisimman samanlaiseksi kuin 70-luvulla?

      Jos tällainen ei ole sinusta etnonationalistista äärioikeistolaisuutta niin eikä tämä kuitenkin ole erittäin huolestuttavaa ajattelua?

      • Anonyymi

        Stalinismiltahan eli äärivasemmistoltahan tuo kuulostaa. Luen just historiankirjaa Stalinin vainoista, varsinkin miten ne kohdistuivat suomalaisiin ja suomalaissukuisiin kansoihin neuvosto-venäljällä. Kyllä tuo mitä kuvailet on 100% äärivasemmistolaista toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stalinismiltahan eli äärivasemmistoltahan tuo kuulostaa. Luen just historiankirjaa Stalinin vainoista, varsinkin miten ne kohdistuivat suomalaisiin ja suomalaissukuisiin kansoihin neuvosto-venäljällä. Kyllä tuo mitä kuvailet on 100% äärivasemmistolaista toimintaa.

        "no niin persupakkomielteinen persuista pihalle potkittu 🔵⚫ rotuopin julistaja, nappi huuleen, nalle kainaloon, tuti suuhun ja tutimaan että jaksat aamulla nousta taas reippaana poikana itkemään persujen perään."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "no niin persupakkomielteinen persuista pihalle potkittu 🔵⚫ rotuopin julistaja, nappi huuleen, nalle kainaloon, tuti suuhun ja tutimaan että jaksat aamulla nousta taas reippaana poikana itkemään persujen perään."

        Ja tuo kommenttisi oli kirjoitettu varttia yli yksi yöllä. Aika monta tuntia nukkumaanmeno aikasi jälkeen, ai jai!


      • Anonyymi

        Tuo mitä kuvailit kuulostaa äärivasemmistolaiselta ääriajattelulta. Stalinin, Maon tai Pol-Potin aatteilta.


    • Anonyymi

      Sandarmohin metsän synkkä salaisuus on hyvä esimerkki vasmmistolaisesta fasismista ja siitä mitä se tarkoittaa tavallisille ihmisille.

      https://yle.fi/a/3-11185880

    • Anonyymi

      Vasemmisto muistuttaa natseja narsistilla höystettynä.

    • Anonyymi

      Kun tältä palstalta lukee vasureiden kirjoituksia, huomaa hyvin vihan ja vihanlietsonnan olevan vasemmiston ydin.

    • Anonyymi

      Kommunismin mustaa kirjaa (WSOY) jos lukee niin numeroiden ja faktojen valossa vasemmistolainen, äärivasemmistolainen fasismi on kyllä paljon tappavampaa ja tuhoisampaa kuin mustapaitojen fasismi.

    • Anonyymi

      vasemmistolaiset = wokeja fasisteja?

    • Anonyymi

      Vasemmisto yrittää kääntää huomion omista teoistaa omiin tekoihinsa ja väittää, että niitä tekee äärioikeisto, eli tosiasiassa vasemmisto.

    • Anonyymi

      Vasemmistolainen fasismi tappaa silleen kivasti, eikä silleen tuhmasti niin kuin muut.

      • Anonyymi

        Silleen paremmalla tavalla? Vähän niinkuin se kun vasemmiston mielestä idän ohjukset ovat vain niitä rauhan ohjuksia?


    • Anonyymi

      Äärivasemmisto on todennäköisesti sitä mieltä että heidän fasisminsa on sellaista parempaa fasismia?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      318
      2957
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2233
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1661
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      190
      1571
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1365
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1263
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe