Vanhempi mies.

Anonyymi-ap

Minkä ikäisenä kiinnostuit toisista miehistä, ja minkä ikäiset sinua nyt eniten kiehtoo?
Itseäni on miehet kiinnostanut murkkuiästä asti ja nyt kiinnostaa nuoret miehet kovasti. Ukm 70 v

13

919

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuossa viiskymppisenä alkoi kiinnostamaan ja kyllä nuoret miehet on nättejä silmälle.

      • Anonyymi

        Ei edes rahasta sulle kaappihomo runkkari ja lopuksi HAISTA PASKA


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        💋 ­­­N­­­y­m­f­o­m­­a­­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Olenko vanha 60+++ niin millloin kiinnostuin joo, ...pojista jo lapsena, naapurin pojasta jne. Koulussa jostain tyypistä.
      Kuvia palvoin, alastomia tai puolialastomia miehiä, uikkareissa ja alushousu kuvissa Anttilan katalogissa tuote esittely kuvissa olleita miehiä.
      Uintikisoja ja urheilijoita tv:ssä, en niinkään kisoja!

      Itseäni vanhemmat nuoret silloin, sitten miehet jne. kiinnostivat.
      Todelliset eka kokemukset oli samoin itseäni vanhempien kanssa.
      Yhä iän myötä varttuneemmat miehet ovat kiinnostavia muös oman ikäiset. Vaikka ikähaarukka voi olla laajempikin. Mutta kovin nuoret, kiva katsella mutta ei sen enempään!
      Ok. Selvisikö?

      • Anonyymi

        joo kiva katella nuoria 66v


    • Anonyymi

      15 v kiinnostuin ja 20 v rupes kiinnostaan vanhemmat miehet joiden kanssa sitten tulikin oltua ihan tuonne yli 30 ikävuoden. Vanhemmat miehet olivat yleensä minua 15-25 vuotta vanhempia mutta yksi oli jo hieman yli 60 v silloin olin itse 21 v.

    • Anonyymi

      40+ vuotiaana alkanut kiinnostamaan. Ikää nyt vajaa 50. Varsinaisesti ei edes miehet kiinnosta vaan kullit. Uimahallissa kiinnostaa nähdä posliinikulleja, iällä ei väliä. Siis aikuisella miehellä. Tulee aina mieleen, että minkähän näköinen tuo olisi seisokissa ja miltä tuntuisi sisällä. Kokemusta ei ole.

      • Anonyymi

        Kuohi ittes urpo


      • Anonyymi

        posliini komee


    • Anonyymi

      Minä aloitin aika nuorena miesten kanssa. 70-80 luvun taitteessa.
      Olin nuorena eräässä harrastus toiminassa mukana jossa vietimme usein viikonloppuja seuran tiloissa pe- su välisen ajan. Varsinkin kun olin 12-16 vuotias. Kesäisin olimme usein viikonloput siellä. Meitä oli lähes aina samat kaverit siellä. Tillat oli niin että siellä oli 8 kpl kahden hengen huonetta. Yhdessä huoneessa oli parisänky.
      Usein meillä kaikilla oli oma huone ja meidän valmentaja/ ryhmän vetäjä sai aina sen huoneen missä parisänky. Välillä hänellä oli vaimo mukana ja välillä hän oli yksin. Hän oli lähes 60 vuotias vähän pyöreä mukava kaveri jonka kanssa kaikki tuli hyvin toimeen. Kerran meillä oli sellainen leiri missä tuli enemmän porukkaa ja kaikki huoneet täytyi ja (tässä tarinassa Pekka) Pekka sanoi minulle että tule sinä vaikka nukkumaan minun huoneeseen. Tämä oli aika luonteva valinta koska esim olin aika usein hänen kyydissä tullut sinne ja muutenkin sain häneltä sellaisia pikku luottotehtäviä. Perjantai kun tulimme sinne laitoimme paikat kuntoon lauantaita varten ja sitten lämmitimme saunan. Kävimme yleensä koko porukalla saunassa yhdessä mutta nyt jouduimme jakautumaan kahteen eri ryhmään. Saunan jälkeen grillasimme vähän makkaraa ja sitten Pekka patisteli meidät kaikki nukkumaan.
      Menimme huoneisiimme ja hyppäsin sänkyyn. Pekka tuli hetken päästä ja riisui itsensä ja vaihtoi jonkin pyaman päälle. Luimme molemmat sängyssä ja hän teki vielä jotain muistiinpanoja seuraavalle päivälle. Mökissä oli aika lämmin ja itse otin hetken päästä pois paidan. Pekka sanoi että hänellä on myös kuuma ja nousi ja heitti koko yöasun pois. Hän makasi aivan alasti peiton päällä ja pyyteli anteeksi että oli alasti mutta kun oli niin kuuma. Eihän se minua haitannut koska olin jo tottunut näkemään hänet usein alasti saunassa ja sen jälkeen.
      Nukahdin hetken päästä ja heräsin siihen kun tunsin että sänky hiukan hytkyi ja Pekka huokaili. Huoneessa oli aika pimeää mutta näin että hän runkkasi. Olin itse runkkaillut jo jonkin aikaa tilanne oli jotenkin kiihottava kuunnella ja nähdä tämä toimitus. Hänen vauhti kiihtyi ja sitten hän jännittyi ja vaikka käsi kävi vielä nopeammmin. Tiesin että hän laukesi. Hän kuivasi itseään paitaansa ja kääntyi katsomaan minua ja näki että olen hereillä. Hän sanoi että ei saanut unta ja päätti runkata. Pyysi anteeksi että olin joutunut näkemään tämän. Kysyi samalla koska olin herännyt? Kun kerroin että juuri lopussa niin han naurahti. Hän sytytti valon ja pyyhki kaluaan.
      Oli kiihoittavaa nähdä puoli jäykkä kalu terska suurena ja kiiltävänä. Olin itse aivan kovana ja puristelin kulliani peiton alla.
      Pekka sai kuivaamisen valmiiksi ja tuli takaisin sänkyyn ja kysyi runkkaanko minä usein. Kerroin että lähes päivittäin. Hän sanoi että haluanko nyt runkata ja sanoin en tiedä kehtaanko. Hän repäisi peiton pois ja näki pullotuksen kalsareissani. No runkkaa nyt vaan kun olet kiihottunut. Laitoin käteni kalsareihin ja tein muutaman runkkaus liikkeen ja laukesin kalsareihini. Minulla ei tuohon aikaan tullut muuta kuin sellaista vaaleaa limaa. Pekka antoi minulle saman paidan mikä hänellä oli ollut. Kuivasin itseni siihen ja samalla sain Pekan spermaa käsiini paidasta. Makasimme hetken valo päällä ja Pekka pyyteli anteeksi mutta ei vaan saanut unta ja tekee yleensä saman kotona jos ei saa unta. Heitin myös sotketut kalsarit pois ja olin myös alasti peiton alla. Aamulla heräsimme kun herätyskello soi. Pekka tokaisi että olipa erikoinen ilta. Samalla hän sanoi että olen jo täysin hereillä täällä ja näytti erektioaan. Minulla oli myös aamu erektio ja näytin sen myös. Pekka sanoi vedetäänkö käteen? Ja alkoi runkkaamaan hiljaa kaluaan. Kiihotuin tästä ja aloin myös runkkaamaan. Katsoimme toistemme runkkailua ja minä laukesin lähes heti. Pekka jatkoi hetken ja myös laukesi. Nauroimme kun meillä on tämmöinen uusi leikki. Nousimme ja päivän aikana hihittelimme aina välillä kun olimme jossain kahdestaan. Illalla kun menimme saunaan puhuimme että pitää pestä paikat kunnolla ja jotain tälläistä pientä.
      Kun Pekka taas patisti kaikki huoneisiinsa niin olin aivan innoissani taas. Pekka tuli minun perässä ja sanoi suoraan että varmaan tänään on myös niin kuuma että joutuu nukkumaan alasti. Kun hän riisui niin näin että hänen kulli oli jo lähes pystyssä. Minä olin jo aivan kovana.
      Aloimme taas runkkaamaan ja laukesin taas nopeasti. Pekka oli ottanut paperia mukaan ja antoi minulle. Hän jatkoi runkkausta ja tuli taas mahansa päälle muutamalla pitkällä ruiskautuksella. Olin itse jo uudestaan kovana ja aloin jo uudestaan runkkaamaan. Pekka otti vielä spermassa olevalla kädellään kullistani kiinni ja runkkasi minua. Tilanne oli
      niin kiihottava että laukesin taas heti.
      Pekka hieroi spermaani kullilleni ja kysyi tekikö hyvää.
      Jatkuu

    • Anonyymi

      Pekka sanoi että tämän on sitten oltava meidän yhteinen salaisuus. Sitten hän taas alkoi hieromaan kulliani joka lähes heti heräsi ja sojotti pystyssä lähes heti. Pekka nousi istumaan viereeni ja runkkasi hiljaa ja samalla hieroi kiveksiäni hellästi. Vaikka kestin hiukan pidempään niin tulin kyllä taas todella nopeasti.
      Pekka otti kädestäni kiinni ja vei sen kullilleen. Se oli mielestäni valtava vaikka ihan normi vehje se oli mutta aika paksu. Nousin myös istumaan ja runkkasin hänen puoli jäykkää kullia joka hiljalleen kovettui . Yritin myös hieroa hänen kiveksiä mutta taisin olla vähän liian kovakourainen koska hän otti käteni pois. Jatkoin runkkausta ja hetken kuluttua Pekka kuiskasi hiljaa nopeammin. Kiihdytin tahtia ja sitten hän kuiskasi nyt tulee. Muistan kuinka upeaa oli nähdä ja tuntea kuinka hänen kulli sykki spermaa. Sitä tuli minun mielestä todella paljon. Hieroin sitä samalla tavalla hänen terskaansa kun hän oli tehnyt minulle.
      Hän sanoi että ei voinut uskoa että nauttisi toisen miehen kosketuksesta niin paljon.
      Nukuimme ja Pekka oli laittanut kellon soittamaan aikasemmin että ehtisimme paremmin vähän leikkiä.
      Aamulla heräsin siihen että Pekka kopeloi kulliani ja hän oli jo itse kovana. Hän makasi kyljellään ja vei taas minun kätensä kullilleen ja kun otin siitä kiinni hän alkoi panemaan kättäni ja samalla runkkasi kulliani. Hän oli aivan kyljessäni kiinni ja huohotti. Tällä kertaa tulimme samaan aikaan tunsin kun hänen spermansa valui kylkeäni pitkin ja hän murahteli olkapäätäni vasten. Pekka oli aivan hikinen ja kehui kuinka hyvä olen runkkaamaan vaikka hän oikeastaan itse teki kaiken. Päivän aikana teimme kaikki mitä piti ja sitten pakkasimme kaiken ja suuntasimme kotiin. Meillä oli kolmas poika mukana jonka veimme ensin kotiin ja sitten Pekka kysyi haluanko vielä tehdä jotain. Hän ajoi yhden rannan parkkipaikalle. Hän laski housunsa ja otin hänen kullinsa taas käteeni ja runkkasin häntä. Hän laukesi ja sitten hän runkkasi minut. Kun hän vei minut kotiin hän kysyi jos keksii jonkun syyn niin tulenko hänen kanssa mökille seuraavana viikonloppuna. Tietysti sanoin mutta mitä keksitään. No hän keittää jotain.
      Keskiviikkona illalla kun tulin kotiin äitini kertoi että Pekka oli soittanut ja kysynyt että tulenko autamaan häntä seuran mökille. Meillä oli yksi tapahtuma siellä kolmen viikon kuluttua ja sitä piti valmistella.
      Lähdimme taas perjantaina matkaan ja Pekka oli mm ostanut pornolehtiä mitä lueskelin matkalla. Hän aina välillä kokeili kulliani ja minä hänen. Kun tulimme mökille menimme suoraan sänkyyn. Heitimme vaatteet pois ja Pekka oli tosi kiimainen. Hän heitti minut sängylle ja tuli päälleni. Hän tuli hajareisin rintani päälle ja ja hoki runkkaa minua. Runkkasin ja aika nopeasti hän laukesi päälleni. Naamani, rintani oli aivan spermassa sitten hän laskeutui alas ja runkkasi minut. Lepäsimme hetken ja sitten taas sauna päälle. Saunassa hän halusi koko ajan vähän tutkia kehoani. Nuolimme nännejä hieroimme kulleja ja suihkussa pesimme toisemme todella tarkasti. Saunan jälkeen löhösimme sohvalla ja sitten hän sanoi että haluaa maistaa minua. En aluksi ymmärtänyt mutta kun hän laskeutui haaroihini ja otti kullini suuhunsa niin kyllä ymmärsin. Lähes varoittamatta laukesin hänen suuhunsa. Hän ei niellyt mutta otti kaiken suuhunsa.
      Sitten hän kysyi halusinko minä tehdä hänelle saman. Se oli kyllä jännä hetki kun ensimmäisen kerran tuntee sileän terskan suussa. Olin varmaan aika huono koska hän ohjasi minua koko toimituksen ajan mutta lopuksi laukesi suuhuni aika voimalla ja karjuen. Mielestäni sperman maku ei ole paha mutta jotenkin vaikea niellä. Nielin kuitenkin osan ja loput valutin hänen vatsalleen. Häntä jotenkin kiihotti spermainen suuni ja hän suuteli minua aika pitkään ja nuoli suutani.
      Illalla minä olin hänen rintansa päällä ja laukesin hänen naamalleen ja suuhun kun hän samalla hieroi peppureikääni joka oli aivan uskomattoman kiihoittavaa.
      Aamulla hän jatkoi taas peppuni hyväilyä ja spermalla liukasti sormeaan ja laittoi sormensa sisään. Minä tein hänelle saman kun imin häntä myöhemmin ja hän vikisi vain lisää, lisää. Launatai iltana kokeilimme 69 ja minä tulin taas aivan liian nopeasti. Sunnuntaina emme edes nousseet sängystä muuta kun syömään ja sitten illan suussa pakkasimme ja lähdimme kotiin.
      Meillä oli tämän jälkeen lähes päivittäin joku tapaaminen jossain ja tämä jatkui siihen asti kunnes lähdin opiskelemaan armeijan jälkeen. Vielä tämän jälkeen hän kävi pari kertaa opiskelu paikkakunnallani ja olimme hotellissa. Sitten kun löysin tyttöystävän josta tuli vaimoni tämä enemmän tai vähemman loppui. Viimeinen kerta kun olimme tekemisissä oli kun hän täytti 75. Kävin onnittelemassa häntä ja hänen vaimo ei ollut kotona. Hän sanoi suoraan että haluaisi että runkkaan hänet tai otan suihin. Imin hänen ei enää nin kovaa kullia niin että hän laukesi ja sitten hän imi minut. Oli hienoa lopettaa meidän suhde tällä tavalla.

    • Anonyymi

      H­­ei! Ku­­ts­um­me sinu­­­t kä­­ym­ään u­­­ude­­ss­­­a cha­­tis­­sa! Meitä on yli miljo­­ona! 👉 http://alegroup.info/H/Z3i8H9

    Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      190
      1863
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      62
      1290
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      58
      1053
    4. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      149
      941
    5. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      46
      915
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      80
      912
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      798
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      80
      764
    9. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      729
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      320
      688
    Aihe