Lavrov julisti, että Venäjä on puhdistunut Ukrainan sodan ansiosta. Putin pisti paremmaksi

Anonyymi-ap

ja antoi ukaasin, että kaikki mihin venäjäine koskenut, nähnyt, halunnut, unelmoinut luetaan Venäjän valtion omaisuudeksi. SEn sijaan Putin eikä myöskään Laurov muistaneet mainita, että kaikki mitä Venäjä ja venäläiset ovay koskaan omistaneet, on rosvottu ja ryöstetty lapsista kansakuntiin. Venäjä ei ole koskaan pystynyt itse tekemään, luomaan tai edes ansaitsemaan mitään ilman vääryyttä. Venäläiset möivät jopa kuolleet sielut, kun muuta ei ollut myytävänä.

Venäjä ja venäläiset ovat aina olleet roisto kansa.

8

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paskaa made in russia.

    • Anonyymi

      Wikipediaa lainaten: Sana pasha tulee venäjän pääsiäistä tarkoittavasta sanasta,[1][2] joka puolestaan on peräisin heprean sanasta pesah. Sh ei pasha-sanassa tarkoita š:ää vaan siinä äännetään erikseen s ja h.

      Eli ei edes paska ole alkuperältään venäläistä vaan Persialaista. Mahtaako Putin palautta kaikki paskansa Persiaan. Se on persilaisten omistamaa.

    • Anonyymi

      Miksi Putin ja oligargit muuten kätkevät ja piilottavat varojaan länteen. Mikseivät roistot sijoita niitä Venäjälle ja heille niin rakkaaseen "kotimaahansa"? Pelkäävätkö, että toiset rosvaot ryöstävät heidät. Rositovaltion roistojahtajat evät luota edes omaan maahansa vaan luottavat varansa "fasistien" haltuun.

      Kylllä noille löytyisi tehtävää ja tienpätkää hakattavissa Siperiassa.

    • Anonyymi

      Lavrovin ja Putinin puhdistetavien määrä kasvaa puhdistuksen edetessä. Miten se on mahdollista? Sen vuoksi, kun ne ryssivät puhdistuksenkin. Eikö kukaan kestonut heille, että puhdistaessa lian määrä vaan leviää ja kasvaa, jos puhdistusväline on likainen?

      Kun kaikki vangit, vähemmistökansojen 5 kg kalapaketilla harhautetut, Venäjälle houkutellut jne. "ihmis"roskat on putsattu, alkaa ns. syväpuhdistus. Se merkitsee, että kaikki toisin ajattelijat, sodanvastustajat, kaksoiskansalaiset (ellei heitä voida muuten käyttää), puolueseen kuulumattomat ja värin äänestäneet roskat puhdistetaan tiheällä kammmalla. Siinä on ko. herrojen vallassa pysymisen pesuohjelma.

    • Anonyymi

      Homma ei ole vielä lopussa. Putsaamista riittää mm presidentti kilpaan lähteneen haastajan kannatajaluettelon siistiminen kuolleista sieluista. On ihmeellistä, että miten Venäjällä vuosisadoista toiseen köydään kauppaa kuolleilla sieluilla. Lienee ainoa valtio pallolla, jossa ne ovat kauppatavaraa. Toisaalta kuolleiksi julistetaan myös eläiä, kuten lentokone turmassa, jossa kuolleiksi julistettiin jo aikasiemmin vapautetut ukrainalaset sotavangit.

      Mahtaako Lavrov ja Putin itsekään tietää, ovatko he vielä elävien kirjoissa vain käydäänkö heidän sieluilla kauppaa. Mikähän mahtaa olla heidän kuolleen sielun hinta? Kopeekka vai maksetaanko miljoona ruplaa, että joku ostaa ne?

    • Anonyymi

      Onhan ainakin moskovan kadut puhdistuneet omien lehtitietojensa perusteella rikollisista aineksista miltei kokonaan. Ovat varmaankin kaikki nyt Kremlissä puten apureina...

    • Anonyymi

      Venäjä eli aitovenäläiset haluavat, että kaikki kansat julistautuvat venäläisiksi (tarkoittaa vähävenäläisiksi eli orjiksi). Yksi esimerkki on, että IS:" Venäjän suurlähetystö raivostui Ateneumille. Lähetystön mukaan taiteilija Ilja Repinin kansalaisuuden vaihtaminen venäläisestä ukrainalaiseksi on Ateneumilta ”terveen järjen vastainen toimi”." Eli venäläisiksi valehdellaan muiden maiden kansalaisia, kun omista ei löydy tai ne on ehditty jo puhdistaa.

      Näiden "aito" venäläisten määrää ei ole tiedossa, mutta joka tapauksessa e ei ole häppönen määrä korkeintaan 10-15 milj. Muut ovat näitä feikki "venäläisiä" eli alistettujen kansojen vähävenäläisiä. Heillä Venäjän passi, mutta koko ura, tehtävä, asema jne. määrä uskollisuus "Venäjälle" eli tälle aitovenäläisten eliitille.

      Suuri virhe lännessä ja itse Venäjällä on, että tämä aitovenäläisten osuus olisi suuri. Ei ole, vaan niiden koko olemassa olo ja valta perustuu ryöstämiseen ja rikoksiin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2530
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      893
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe