Lavrov julisti, että Venäjä on puhdistunut Ukrainan sodan ansiosta. Putin pisti paremmaksi

Anonyymi-ap

ja antoi ukaasin, että kaikki mihin venäjäine koskenut, nähnyt, halunnut, unelmoinut luetaan Venäjän valtion omaisuudeksi. SEn sijaan Putin eikä myöskään Laurov muistaneet mainita, että kaikki mitä Venäjä ja venäläiset ovay koskaan omistaneet, on rosvottu ja ryöstetty lapsista kansakuntiin. Venäjä ei ole koskaan pystynyt itse tekemään, luomaan tai edes ansaitsemaan mitään ilman vääryyttä. Venäläiset möivät jopa kuolleet sielut, kun muuta ei ollut myytävänä.

Venäjä ja venäläiset ovat aina olleet roisto kansa.

8

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paskaa made in russia.

    • Anonyymi

      Wikipediaa lainaten: Sana pasha tulee venäjän pääsiäistä tarkoittavasta sanasta,[1][2] joka puolestaan on peräisin heprean sanasta pesah. Sh ei pasha-sanassa tarkoita š:ää vaan siinä äännetään erikseen s ja h.

      Eli ei edes paska ole alkuperältään venäläistä vaan Persialaista. Mahtaako Putin palautta kaikki paskansa Persiaan. Se on persilaisten omistamaa.

    • Anonyymi

      Miksi Putin ja oligargit muuten kätkevät ja piilottavat varojaan länteen. Mikseivät roistot sijoita niitä Venäjälle ja heille niin rakkaaseen "kotimaahansa"? Pelkäävätkö, että toiset rosvaot ryöstävät heidät. Rositovaltion roistojahtajat evät luota edes omaan maahansa vaan luottavat varansa "fasistien" haltuun.

      Kylllä noille löytyisi tehtävää ja tienpätkää hakattavissa Siperiassa.

    • Anonyymi

      Lavrovin ja Putinin puhdistetavien määrä kasvaa puhdistuksen edetessä. Miten se on mahdollista? Sen vuoksi, kun ne ryssivät puhdistuksenkin. Eikö kukaan kestonut heille, että puhdistaessa lian määrä vaan leviää ja kasvaa, jos puhdistusväline on likainen?

      Kun kaikki vangit, vähemmistökansojen 5 kg kalapaketilla harhautetut, Venäjälle houkutellut jne. "ihmis"roskat on putsattu, alkaa ns. syväpuhdistus. Se merkitsee, että kaikki toisin ajattelijat, sodanvastustajat, kaksoiskansalaiset (ellei heitä voida muuten käyttää), puolueseen kuulumattomat ja värin äänestäneet roskat puhdistetaan tiheällä kammmalla. Siinä on ko. herrojen vallassa pysymisen pesuohjelma.

    • Anonyymi

      Homma ei ole vielä lopussa. Putsaamista riittää mm presidentti kilpaan lähteneen haastajan kannatajaluettelon siistiminen kuolleista sieluista. On ihmeellistä, että miten Venäjällä vuosisadoista toiseen köydään kauppaa kuolleilla sieluilla. Lienee ainoa valtio pallolla, jossa ne ovat kauppatavaraa. Toisaalta kuolleiksi julistetaan myös eläiä, kuten lentokone turmassa, jossa kuolleiksi julistettiin jo aikasiemmin vapautetut ukrainalaset sotavangit.

      Mahtaako Lavrov ja Putin itsekään tietää, ovatko he vielä elävien kirjoissa vain käydäänkö heidän sieluilla kauppaa. Mikähän mahtaa olla heidän kuolleen sielun hinta? Kopeekka vai maksetaanko miljoona ruplaa, että joku ostaa ne?

    • Anonyymi

      Onhan ainakin moskovan kadut puhdistuneet omien lehtitietojensa perusteella rikollisista aineksista miltei kokonaan. Ovat varmaankin kaikki nyt Kremlissä puten apureina...

    • Anonyymi

      Venäjä eli aitovenäläiset haluavat, että kaikki kansat julistautuvat venäläisiksi (tarkoittaa vähävenäläisiksi eli orjiksi). Yksi esimerkki on, että IS:" Venäjän suurlähetystö raivostui Ateneumille. Lähetystön mukaan taiteilija Ilja Repinin kansalaisuuden vaihtaminen venäläisestä ukrainalaiseksi on Ateneumilta ”terveen järjen vastainen toimi”." Eli venäläisiksi valehdellaan muiden maiden kansalaisia, kun omista ei löydy tai ne on ehditty jo puhdistaa.

      Näiden "aito" venäläisten määrää ei ole tiedossa, mutta joka tapauksessa e ei ole häppönen määrä korkeintaan 10-15 milj. Muut ovat näitä feikki "venäläisiä" eli alistettujen kansojen vähävenäläisiä. Heillä Venäjän passi, mutta koko ura, tehtävä, asema jne. määrä uskollisuus "Venäjälle" eli tälle aitovenäläisten eliitille.

      Suuri virhe lännessä ja itse Venäjällä on, että tämä aitovenäläisten osuus olisi suuri. Ei ole, vaan niiden koko olemassa olo ja valta perustuu ryöstämiseen ja rikoksiin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      93
      1955
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      417
      1522
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1283
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1069
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      72
      1021
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      976
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      963
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      949
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      247
      906
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe